-basitsiniiiiiiiiiiiiiz, ucuzsunuuuuuuuuz ben sizi paramla döverim. Hanfendiliğimle döverim. Ben sizi namusumla döverim. AAAAAAAAAAAAAAAAayhh. -acıktırdınız yine beni beeeh... -yemek yerken oyalama beni beeeeeeeeeeh... Avrupa yakası-Şahika
-Ah çoğ üzülüyorum ben bu guzuya çooğ.. -Ah çok üzülüyorum ben bu gıza... Bebişim sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum... -Pabucumun rockcısıııııııııı!... pabucumun rockdısııııııı!... Burhan Altıntop
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM
Jan 1 2008, 04:52 PM
REİS BEY'den: Haluk Kurtoğlu mahkemede kendisini savunmaktadır. ''AMERİKA'DA BİR CİNAYET İŞLENSE DE SEBEBİ KİM DİYE SORSALAR; BENİM DİYE HAYKIRABİLİRİM.
ER RİSALE'DE HABEŞİSTAN'A GÖÇ EDEN MÜSLÜMANLAR ADINA KONUŞAN CAFER TAYYAR (R.A) 'IN NECAŞİYE MERYEM SÜRESİNİ OKUMASI. (ARAPÇA ORJİNALİNİ İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM)
SCHİNDLER'İN LİSTESİ LİAM NEESON TEPEDE ATIN ÜZERİNDE DURURKEN ALMANLARIN MERMİ HARCAMAMAK İÇİN 7 KİŞİYİ ARDARDA DİZİP TEK BİR MERMİYLE VURMASI MERMİNİN ULAŞAMADIĞI SON ÜÇ KİŞİNİN TABANCAYLA VURULMAK ÜZERE İKEN YÜZÜNÜN ALMIŞ OLDUĞU İFADE. AYNI FİLMDE RALRH FİENNES(TEĞMEN AMON) 'IN YÜZÜNDEKİ YAHUDİLERE DUYDUĞU NEFRET İFADESİ.
ER RYAN'I KURTARMAK Keskin nişancının dürbünlü tüfekle gözetleme yapan alman askerini tam dürbünden(gözünden) vurması.
THEY FİLMİNDE CİNLERİN TASALLUTUNA UĞRAMIŞ ADAMIN CAFEDE KIZ ARKADAŞINA: '' EMİN OLDUĞUM BİR ŞEY VARSA o da BANA KİMSENİN YARDIM EDEMEYECEĞİDİR'' dediğinde yüzünün almış olduğu çaresizlik ifadesi.
TAKVA FİLMİNDE ERKAN CAN'IN BÜTÜN REPLİKLERİ.
HABABAM SINIFINDA TÜNELDEN KAÇMAYA ÇALIŞAN EKİBİN TÜNELİN SONUNDA DURAN MAHMUT HOCA'YA YAKALANMASI VE ŞABAN'IN :aaaa mahmut hoca da burdaymış. Mahmut hoca sen de mi kaçtın tünelde niye karşılaşmadık. diYE SORMASI.
KÖPRÜ FİLMİNDE FİKRET HAKAN'IN BÜTÜN REPLİKLERİ.
''DİNLERARASI DİYALOG '' cd'sinde Barthelemeos'un Fetullah Gülen'e hitaben ''sayın hocamla biz birbirimizi çok seviyoruz'' demesi üzerine fetullah gülen'in yüzünün almış olduğu ifade.
KAMER_AFSHANI
Jan 4 2008, 08:32 AM
n'ayirr!!! n'olamaz!!! fakir ama gururlu size baba diyebilir miyim?? baba, babacimm!!! senin n'annen bi mmelekti, yavvrumm!!!
medeniyet
Jul 29 2008, 01:28 PM
[size=3][font=Arial Narrow][color=#33CCFF][size=6]BU TÜR KOMPLİMANLARDAN HOŞLANMIYORUM
GöK_eKiNi
Jul 29 2008, 01:36 PM
Artık kimseyi sevmicim hiç hiç kimseye inanmayacağım bundan sonra hayatım bomboş geçecek kalbim bomboş olacak tıpkı bu çerçeve gibi
(Boş Çerçeve filmiden)
sükût-u vaveyla
Jul 29 2008, 04:39 PM
çok komik olmuş burası
nayır nolamaz
artık sevmeyeceğimmm bütün kabahat benimmm ...ne kadar ağlasan boş ne kadar yalvarsan boş sana dönmeyeceğim...
der ve acıların kadını sahnede yüzünü seyirciye döner...
esas oğlanda tabiki ön masada ...
bitsik artık bu çilee...
sumeyye88
Jul 30 2008, 06:48 PM
benimhiç [u][/u] benimhiç kırmızı babuklarım olmadı bılıyomusun abı abıcıgım SİZE ÇOK KANIM İSİNDİ SİZE BABA DİYEBILIRMIYIM?(ABI HEPDE ZENGİNLERE KANIN İSİNİYO DIMI) [size=7][font=Arial][color=#999900]BANADA ZENGİN BABA BULUN ARKADAŞLARRRRR
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.