Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Her Ay Icin Hatim
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ennur
arkadaslar girdigim bazi forumlarda her ay icin ayri hatimler düzenleniyor neden bizlerde burada aynini yapmiyoruruz bence yöneticiler böyle bir hatim bolümüde yapsalar iyi olur...
kırık testi
ALINTI(yase @ Feb 22 2007, 09:37 PM) *

arkadaslar girdigim bazi forumlarda her ay icin ayri hatimler düzenleniyor neden bizlerde burada aynini yapmiyoruruz bence yöneticiler böyle bir hatim bolümüde yapsalar iyi olur...

shake2.gif KATILIYORUM...
EcMeL_iNaS
M-ruhullah-J hariç forumla çok fazla ilgilenen bir yönetici yok maalesef...
Bu düzenlemeyi birinin üstlenmesi, cüz dağıtımıyla ilgilenmesi gerekiyor.
Ancak bu şekilde (belki) düzenli olarak gerçekleştirilir!
asuman
güzel olurdu
ayna
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Feb 23 2007, 12:15 AM) *

M-ruhullah-J hariç forumla çok fazla ilgilenen bir yönetici yok maalesef...
Bu düzenlemeyi birinin üstlenmesi, cüz dağıtımıyla ilgilenmesi gerekiyor.
Ancak bu şekilde (belki) düzenli olarak gerçekleştirilir!

ben buna katılmıyorum islamın forumla çok fazla haşir neşir olduğunu düşünüyorum.rica ettiğimiz meselelerin hepsi anında yapılıyor..
gelelim hatim meselesine bu surumdan en muzdarip olan sanırım sarıtaç ve benim.kutlu doğum haftasında bile bir hatim yapamadık.kimse almak istemiyor açıkçası.herşey yarım kalıyor
islam ve kulluk
estağfurullah mihrican kardeşim gerçi ecmel kardeş o yorumu şubatta yapmış sonuçta kendi düşüncesi saygı duyarız...

ve mihrican kardeşin dediği gibi bir hatim yapmak bile zor oluyor diğer forumlarda bi şekilde düzenleniyor olabilir ama açıkcası bu forumdaki çoğu kişi çalışmakta ve bir çoğuda almaktan çekiniyor. Zor bi durum mesela bu ayın daha başındayız deneyin sadece bu ay için alacağınız sonuç size yeterli gelebilir...

inşaallah biz aldanmış oluruz.

Allah-a emanet olasın
Selman-ı Aydın
ALINTI(mihrican @ Jul 3 2007, 06:07 PM) *

gelelim hatim meselesine bu surumdan en muzdarip olan sanırım sarıtaç ve benim.kutlu doğum haftasında bile bir hatim yapamadık.kimse almak istemiyor açıkçası.herşey yarım kalıyor

Bencede bu forumda birçok şey yarım kalıyor, bilemiyorum dry.gif . Ama yinede hatim konusu güzel olur yes.gif
islam ve kulluk
ama bitenlerde var selman kardeşim biggrin.gif
EcMeL_iNaS
İslam ve kulluk'un da yazmış olduğu gibi, ben o yorumu 23 Şubat 2007'de yapmıştım. Acaba o zaman islam ve kulluk mod muydu ??? Cevap sanırım HAYIR!
O zaman ne diyoruz? Yorum yaparken, karşı taraftaki insanın o konu hakkında ne zaman yorum yaptığına bakmak lazım... Değil mi mihrican? smile.gif
islam ve kulluk
dalgınlığına gelmiştir kardeşimizin ...

ben 1 martta moderatör olmuştum ruhullahta iki hafta önce yanılmıyorsam 13 şubatta ...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.