Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Davet Ediyoruz Bütün Müslümanları
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
asiLDuA
Bismillahirrahmanirrahim

Hucurat suresindede hz Allahın buyurduğu sadık kullar

15 - Gerçek müminler ancak Allah'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır.

Şuan müslüman coğrafyasında yapılan bu zulümlere karşı direniş sağlayan Mücahidlerimize bizlerinde bir tuzu olsun Hercuma gecesi teheccüd namazında saatleriniz 03:30 yada 04:00 gibi bu sevabı sonsuz olan namazda niyetimiz bu olsun Allah rızasını gözeterek ve dualarımız birleşsin.

Biliyorsunuzki hz Allahın bu canıyla ve malıyla cihad edin kısmını bir çoğumuz farklı nedenlerden dolayı canımızla yapamıyoruz Bayanlar bekar oldukları için bayan olma hasebiyle daha farklı erkeklerinde farklı durumları var.Ama unutmamak lazım İki saf var ÖN SAFTA MÜCAHİDLER arka safta SİZLER onlar diyorki bizim kadar arka safımızdaki müslümanlarda önemli Malınızla Allah yolunda harcayın şüphe yokki onlar kadar ecir alıcaktır.Mal olmadan cihadda zor oluyor Mal imkanı olanlar Allah yolunda tek kuruşuna acımasın harcasın diyoruz.Mücahidlere ve mazlum halka şehid ailelerine sıcak savaşın olduğu yerlerdeki mücahidlere mal olarak sizin safınız çok mühim.Malımız yetmiyorsa dualarımızda bir tek saf olup birleşelim Küfür İle Hakkın çok çetin bir savaşta olduğunu görüyoruz.Artık ağaçlar bile arkamda yahudi var kafir var der bir halde.Küfür artık evimize kadar geldi.Küfür ile mücadele eden bu yiğitlere dualarımızda birleşelim.Allah onların ayaklarını sabit kılsın Onun yardımı onlara siper olsun.

Her cuma gecesi teheccüd namazında dualarımızla birleşmeye varmısınız ?
asiLDuA
...
..::ESRA::..
ALINTI(MehLiKA @ Feb 22 2007, 05:23 PM) *

Kalkabilirsem inşaAllah diyelim..
ayna

inşallah kalkabilirim
ennur
insallah bende varim teheccütte olmasa bile zaten hep dualarimizdalar.
muhammed03

Bismillahirrahmanirrahim

15 - Gerçek müminler ancak Allah'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır.

Şuan müslüman coğrafyasında yapılan bu zulümlere karşı direniş sağlayan Mücahidlerimize bizlerinde bir tuzu olsun Hercuma gecesi teheccüd namazında saatleriniz 03:30 yada 04:00 gibi bu sevabı sonsuz olan namazda niyetimiz bu olsun Allah rızasını gözeterek ve dualarımız birleşsin.

Biliyorsunuzki hz Allahın bu canıyla ve malıyla cihad edin kısmını bir çoğumuz farklı nedenlerden dolayı canımızla yapamıyoruz Bayanlar bekar oldukları için bayan olma hasebiyle daha farklı erkeklerinde farklı durumları var.Ama unutmamak lazım İki saf var ÖN SAFTA MÜCAHİDLER arka safta SİZLER onlar diyorki bizim kadar arka safımızdaki müslümanlarda önemli Malınızla Allah yolunda harcayın şüphe yokki onlar kadar ecir alıcaktır.Mal olmadan cihadda zor oluyor Mal imkanı olanlar Allah yolunda tek kuruşuna acımasın harcasın diyoruz.Mücahidlere ve mazlum halka şehid ailelerine sıcak savaşın olduğu yerlerdeki mücahidlere mal olarak sizin safınız çok mühim.Malımız yetmiyorsa dualarımızda bir tek saf olup birleşelim Küfür İle Hakkın çok çetin bir savaşta olduğunu görüyoruz.Artık ağaçlar bile arkamda yahudi var kafir var der bir halde.Küfür artık evimize kadar geldi.Küfür ile mücadele eden bu yiğitlere dualarımızda birleşelim.Allah onların ayaklarını sabit kılsın Onun yardımı onlara siper olsun.

inşaAllah varım kardeş kalktığım zamanlar ve her cuma geceside kalkmaya çalışacağım inşaAllah ve teheccüdden sonra dua edeceğim inşaAllah.muhammed03
ayna
kalkamayan arkadaşlar da cuma zamanı hacet namazı kılsın.2 rekatlık ve dua etsin...olur mu?
yani kalkamayan vazifesini yapmamış olmasın
asiLDuA
Evet bir yasin de okuyabilir teheccüde kalkmayanlar sırf ona niyet ederek tşk ler mihrican
TEVHİD

Bismillahirrahmanirrahim

BEN VARIM KARDEŞİM BEN VARIM
HEM DE TÜM KALBİMLE

SELAM VE DUA İLE

BU GECEDEN BAŞLAYARAK.GEREKİRSE SAAT KURARAK
-EBRAR-

Bismillahirrahmanirrahim

Selamünalleyküm ,
kardeşim Allah razı olsun güzel bir başlangıç bu.. inşaallah amacına niyetlerin en salihiyle ulaşır....Hayatımda ilk defa teheccüd namazına niyetleniyorum inşaallah bu güzel başlangıç ile.......... Rabbim daimini nasip etsin......
ayna
aramıza hoşgeldin ikra kardeş...rabbim bize birbirimize güzel olan onun razı oladuğu konularda bilgi alışverişi yapmamızı nasip etsin...
-EBRAR-
ALINTI(mihrican @ Feb 24 2007, 12:56 PM) *

aramıza hoşgeldin ikra kardeş...rabbim bize birbirimize güzel olan onun razı oladuğu konularda bilgi alışverişi yapmamızı nasip etsin...

hoşbuldum kardeşim...amin ecmain
hattab84
ALLAH kabul etsin kardeşler İNŞALLAH bende kalkarım
hamzayurekli
AMİNNNNNNNNNNNN.........

İNŞALLAH bende Safınızda YerAlmak ıstıyorum bende nasıl yardım edebılırdıye bı topıc acılsada dıuyordum bızde elımızden yuregımızden ne gelıyorsa onu yapalım dıyecektım kı mehlıka sen benden daha uzun yasayacaksın smile.gif......

Ve İnsalllah Hem Teveccuh Hemde Yasın Demek Istıyor Kalbım Ama Gece Yatamıyorum ben Yaaa Illa Safagın Bulutları Sokusunu Gormem Lazımkı uyuya bıleyım sad.gif....

Neyse Olur Insallah Bı Arkadasa 10 yasın Sozu Verdım Insallah Mucahıdlerımıze Okuyacagım....
Teşekkürler
<#thank#>
asiLDuA

[....Konu önemli diye nokta koyarak güncelliyorum.... noktalardan rahatsız olanlar şeddeli uskup .) ]

TEVHİD
Katılıyorum kardeşim.Allah irfanını arttırsın inşallah.
Ben alışığım kalkmaya ve gönülden okuyorum.Allah onları muzaffer etsin inşallah dualarımız yüzüsuyu hürmetine

Selam ve dua ile
asiLDuA
maşallah Pelin
EsadCOSAN
bende varım inşAllahu Teala
WarriorPrince
Bizde Acizane Dua Ederiz İnşaallah.

Muhabbet Baki..
H.Kaptan
ALINTI(MehLiKA @ Mar 2 2007, 06:32 PM) *

[....Konu önemli diye nokta koyarak güncelliyorum.... noktalardan rahatsız olanlar şeddeli uskup .) ]

Selamun Aleykum Bende Katılmak İstiyorum Ama Şeyy yaa Kendıme Bıraz Guvenemıyorum Ama KAlktıgım zamanlar inşallah Dua Edecem Sizide Cesaretınızden Dolayı Kutluyorum clap2.gif
asiLDuA
est cesaretten ziyade acizlikten yapıyoruz.Saolasın kaptan kardeş flowers.gif .
ayna
üniversitede okuduğum sıralarda arkadaşlarla beraber hevesle her gece kalkmaya çalışırdık.şimdi ailenin yanında tembelleştik
ennur
kalkabildigimde teheccütte kalkamadigimda bes vakit namazimda hep dua ediyorum rabbim kabul etsin insallah
H.Kaptan
ALINTI(MehLiKA @ Mar 17 2007, 08:12 PM) *

est cesaretten ziyade acizlikten yapıyoruz.Saolasın kaptan kardeş flowers.gif .

Amenna Mehlıka Kardeş Hepımız Acızız Ama BAzı Arkadaslar Söz Vermıs Ben onlar için Soyledım Şahsım Adıma Söz Veremedımde Ben Sende Saol Ama Hıiç Degılse Bızım Gıbı Insanlar Acızlıgıni Uykunun En Gusel Yerınde TAm Yerınde Tabırı Cahızcse Bır Dılekceyle Hemde İcabet Ederek Laacak Karsılıgını Her Duyaya İcabet Eden Allah Kardeslerımın Bu Dualarınıda Hayırlı bır Sekılde Kabul eder..
ayna
perşembeyi cumaya bağlayan gecelerde mutlaka bu konuyu tekrar gündeme getirelim ki unutmayalım.keşke telefonla olsa ama imkansız bir şey.o zaman hepimiz bir birimizden sorumluyuz.ve konuyu gündeme getirip hep bareber kalkmak için gayret etmekten sorumluyuz.
asiLDuA
...
asiLDuA
Dualarımızda bu esaretteki kardeşlerimizide unutmayalım.

Seyfullah
Tüm Kalbimle warım.
Ama teheccüd namazını hiç kılmadığımı utanarak sıkılarak belirtiyorum:(
Ayrıca günde iki kez Allah izin verirse yasin okuyup göndereceğim gücüm yettiği kadar.
-EBRAR-

Selamünaleyküm Kardeşlerim,

konuyu hatırlatmak adına yazıyorum. Müminin zulüm gören kardeşi için yapabileceği çok şey var ama en azından dualarımızı esirgemeyelim hiç imkanımız yoksa şayet... Perşembe gecemiz yaklaşıyor inşaAllah...
ela_89
Bende Bende. İnşallah bende kalkmaya çalışıcam. jp.gif Çok güzel yaa bu başlangıç. Teşekkürler mehlika abla. flowers.gif
TEVHİD
Ben de varım Mehlikacığım.

Selam ve dua ile
zeynep_GC
ben de varım Allah izin verirse.
Allah hepimizin dualarını kabul buyursun...Aminn
-EBRAR-

''Kişi için gece yarısı kıldığı iki rekat namaz bütün varlığı ile dünyadan hayırlıdır.'' (Hadis-i Şerif)
asiLDuA
FİLİSTİN

Bu son zamanlarda filistin çok acı günler geçirmekte medyadan gerek sitelerden takip ettiğiniz haberler üzerine.40 -60 Yıllık bir direnişe hangi millet bu kadar maddi ve manevi dayanabilirdi.Savaşın verdiği açlık,moral bozukluğu gece rahat uyuyamamak.Bu KARDEŞLERİMİZ EN ZOR GÜNLERİNİ YAŞIYORLAR.BU CUMA GECESİ NİYETLERİMİZİ DAHA SAHİH DAHA YAKARAN HATTA AĞLAYAN YÜREKLE YAPALIM inşallah.Müslümanların ızdırabı hafiflesin.Kadınlar ve nice çocuklar çok kötü ve zor durumdalar.Bu tip haberleri alabilmek için lütfen bazı siteleri ziyaret edin haberdar olun.Oradaki direniş büyükleri bütün müslümanları SİYONİSTLERE KARŞI MÜCADELEYE HER TÜRLÜ MÜCADELEYE ÇAĞIRIYORLAR.Bizlerde bu DUA SİLAHİ ile yardım edelim.Ve ÜRÜNLERİNİ ALMAYALIM..Filistin füzeleride bir yere kadar işlerine yarıyor,onlar füze gönderiyor bu sefer adamlar havadan gazzeye saldırıda bulunuyorlar VE SADECE SİVİL HALKA ! Çocukları özellikle hedef alıyorlar HAMİLE KADINLARI ÖZELLİKLE HEDEF ALIYORLAR ÇOĞALMALARINI İSTEMİYORLAR.Allahu teala israilin helakını yakınlaştırsın amin.
TEVHİD
Dua edeceğimden şüphen olmasın kardeşim.

Selam ve dua ile
uludag
MehLiKA bir davette bulunmuş.yüreğinin kalbinin yangınına sizleri de ortak etmek istemiş. Hiç kimseyi suçlamak istemiyorum ama verilen cevabi mesajlardan içim sızladı doğrusu. "kalkabilirsem", "uyanabilirsem" vs vs. bunları yazanların samimiyyetinden şüphe etmiyorum. filistinde, ırakta, keşmirde veya lübnanda yaşamıyorsanız şanslısınız diyecekler çıkacaktır. Aynı hal sizin başınıza geldiğinde sizinde bu dualara ihtiyacınız olacak tır ve birileri de bu mazeretleri üretecektir.
DOSTLAR ACİZANE BİR RİCAM OLACAK, UYKULARINIZDAN, RÜYALARINIZDAN 30 DAKİKALIK BİR ZAMAN DİLİMİNİ ÜMMETİN KAN AĞLIYAN EVLATLARINA SADAKA OLARAK İKRAM EDİN .
MehLiKA KARDEŞİNİZİN ÇIĞLIĞINA BİR YÜREK TE SİZ EKLEYİN. CUMA GECELERİ 30 DAKİKANIZI RABBÜL ALEMİNE NİYAZ VE İLTİCAYA AYIRIN NE OLUR.
TEVHİD
ALINTI
DOSTLAR ACİZANE BİR RİCAM OLACAK, UYKULARINIZDAN, RÜYALARINIZDAN 30 DAKİKALIK BİR ZAMAN DİLİMİNİ ÜMMETİN KAN AĞLIYAN EVLATLARINA SADAKA OLARAK İKRAM EDİN .
MehLiKA KARDEŞİNİZİN ÇIĞLIĞINA BİR YÜREK TE SİZ EKLEYİN. CUMA GECELERİ 30 DAKİKANIZI RABBÜL ALEMİNE NİYAZ VE İLTİCAYA AYIRIN NE OLUR.

Ne güzel bir çağırı kardeşim. Ruhunuzdaki tüm güzellikleri öyle çok aksettidiniz ki. Allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin inşallah. Allah'ın razı olduğu kullardan eylesin inşallah. Bu yazınıza ekleyecek hiçbir söz bulamıyorum.Sadece dua etmekten başka.

Selam ve dua ile
ofaruk
yav sabah namazına zor kalıkıyorum ama sen kalkarsan bizede dua ett allah razı olsun
TEVHİD
Tüm forumdaş kardeşlerimiz için dua edelim inşallah.

Selam ve dua ile
Abdulbaki71

İnşaallah ben varım ve dualarım ümmeti muhammedin selameti içindir.

cray.gif

Ey bütün mülkün sahibi olan ve keremine hudut olmayan rahmeti engin Rabbimiz! Yüce Zâtına yakınlıkla serfiraz kıldığın kulların için nezdinde tuttuğun lütuflarla biz aciz ve muhtaç kullarını da sevindir ve bizi mahrum ve ümitsizliğe yenilmiş bîçarelerden eyleme! Ya Rab, mevhibe sağanaklarınla bizi de sırılsıklam hale getir.. ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin sırlarını bize de aç ve yüce katından göndereceğin inayet, sıyanet ve kilâetle bizi de te’yîd buyur...

ali_mardin
allah razı olsun kardeşler çok güzel bir uygulama.. sizlere katılmaya çalışacam işallah... ama sabahları kalkmakta zorlanıyorum çünkü yurtta kalıyorum burda herkes çok geç uyuyorlar.. sizlere katılmayı çok isterim dua edin benim için allaha razı olsun.. hakka emanetsiniz işallah..
sonsuzluk_bahar
başlıı görünce çok mutlu oldum.çok güzel bir şey düşünülmüş.inşallah bende kalkcam.dualarda birleşmekk ümidiyle.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.