Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: English Forum
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Mütefekkir
siteyi ziyaret eden yabancı arkadaşlar olabilir.. bu nedenle sitede bir de ingilzce bölüm olmasını istiyorum..

bilgilerinize arz ederim.

mütefekkir
islam ve kulluk
siteyi ne kadar ziyaret ediyor olsalarda bizlerin verdiği cevapları okumalarında ve onlardan kendilerine paye çıkarmalarında asıl mes'ele ve bizlerde türkçe yazıyoruz bu nokta nasıl hal edilebilir? binaenaleyh bu forumun türkçe bilmeyenler için çok faideli olacağını sanmıyorum...
Haksızlık
kesinlikle doğru....

Bide elin ingilizini çıkarmayın daaa başımıza smile.gif smile.gif
Mütefekkir
galiba tam açıklayamadım.. islami forumun ingilizcesi olsun demiyorum.. nasıl ki ''genel'', ''iz bırakanlar'', ''serdest kürsü'' diye bölümler varsa bir de ''english forum'' diye bir bölüm olsun diyorum.. tabi sadece bir istek.. bunu başka bir sitede gördüm ondan dolayı..( http://www.ihvan-forum.com/forumdisplay.php?f=77 ) hoşuma gitti burda da olsun dedim.. yanlışlık yaptımsa özür dilerim.. cray.gif
RuhulhaK
Olabilir english forum

Ama bazı dezavanajları da var.

Örnek verdiğiniz forumdaki gibi, bazıları ispat-ı ilm-i englishi için ;

ALINTI
Can you write something about Ashura in your country

gibi bir soruya ahan da ülkemizde âşura diyerekten aşure tatlısının resimlerini foruma asarak cümle ecnebiye ve dahi bilen kişilere rezil olabilirler.

Hassas bir mes'ele yani smile.gif
Mütefekkir
ALINTI(M-ruhullah-J @ Feb 20 2007, 10:53 PM) *

Olabilir english forum

Ama bazı dezavanajları da var.

Örnek verdiğiniz forumdaki gibi, bazıları ispat-ı ilm-i englishi için ;

ALINTI
Can you write something about Ashura in your country

gibi bir soruya ahan da ülkemizde âşura diyerekten aşure tatlısının resimlerini foruma asarak cümle ecnebiye ve dahi bilen kişilere rezil olabilirler.

Hassas bir mes'ele yani smile.gif

bak ben bunu hiç düşünmedim blink.gif

doğru.. yes.gif

ama yine de olsa hiç fena olmaz yani.. flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.