Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Dikkat !
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ FORUMDAN HABERLER ]·.
RuhulhaK
Ülkemizdeki ve Dünyadaki siyasi gelişmelerle ilginç bir şekilde parallellik gösteren birtakım provakasyon hadiselerine, son zamanlarda bu forumda da rastlamaya başladık.

Kimin görevlendirdiği, ne idüğü belirsiz Bazı üyeler, sadece belli başlıklara (örneğin , İranla ilgili başlıklara ) provakatif mesajlar atmaktadır.

Bu uşak provakatörlere izin verilmeyecek.

Böyle mesajlara cevap da vermeyiniz.

Selametle.
islam ve kulluk
ne kadar yazık ki körü körüne düşünce savunarak bu şekilde ki durumları oluşturanlar var daha temkinli olmamızın gerektiği doğru kardeşim bu şahıslara cevap vermemenin üstüne onları kısıtlamak da gerekmekte ve bu biraz da yöneticilerle ilgili bir beis olmakta inşaallah uygulamalarda da bu şahısların önüne geçildiğine tanıklık edeceğiz...
islam ve kulluk
yapar emin olun smile.gif ...
RuhulhaK
İdealist adlı uşağın da yazması engellenmiştir.

"BÜYÜKANIT PAŞAMIZ SİZİ YOK EDECEK ARKANIZDAYIZ PAŞAAAMM " gibi ifadeler kullanarak Ciddiye alınacağını düşünen bu uşağın, başka bir başlıkta Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı Jandarma Genel Komutanlığı hakkında suç teşgil eden ifadelerine rastlanmıştır.

Kendi başını yakacak haberi yok ahmağın...
islam ve kulluk
ALINTI
Kendi başını yakacak haberi yok ahmağın...

zaten kendi yaptığının tam manasıyla bilincinde dahi değildir ki ...
RuhulhaK
Şahsımı dava edeceği tehdidinde bulunan ufuk ötesi isimli geri zekâlının, bir yazısında "mum söndücü kızılbaş, şerefsiz kızılbaş" ifadesi ile 15 milyon Alevi vatandaşı tahkir etme suçunu işlediği tespit edilmiştir.

Kendi başını yakacak haberi yok ahmağın. smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Şahsımı dava edeceği tehdidinde bulunan ufuk ötesi

gerekçesi neymiş?
RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Feb 17 2007, 09:45 AM) *

ALINTI

gerekçesi neymiş?

el kaideye emir vermişim güya , Mehlikayala kurduğumuz çeteyi çökertecekmiş kehhü kehhü smile.gif

El kaide ile ilgili yazdıklarımı okumamış ahmak...

Valla beni dava ederlerse epey bi zengin olurum tazminatlarla...

Ne alsam acaba o parayla ;

Önce bilgisayarım RAM ini yükseltirim,

cebim kayboldu yeni bi cep alırım,

para kalırsa bir de scooter alırım kehhü kehhü , gelsin paracıklar smile.gif
islam ve kulluk
bende senin ortağınım o zaman bizide dava etsin bizede gelsin paralar yeni bi pc. alıyım smile.gif ...
RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Feb 17 2007, 10:05 AM) *

bende senin ortağınım o zaman bizide dava etsin bizede gelsin paralar yeni bi pc. alıyım smile.gif ...

Allah gönlüne göre versin kardeşim smile.gif
islam ve kulluk
amin ecmain kardeşim smile.gif ...
TEVHİD
ALINTI(M-ruhullah-J @ Feb 16 2007, 10:53 AM) *

Ülkemizdeki ve Dünyadaki siyasi gelişmelerle ilginç bir şekilde parallellik gösteren birtakım provakasyon hadiselerine, son zamanlarda bu forumda da rastlamaya başladık.

Kimin görevlendirdiği, ne idüğü belirsiz Bazı üyeler, sadece belli başlıklara (örneğin , İranla ilgili başlıklara ) provakatif mesajlar atmaktadır.

Bu uşak provakatörlere izin verilmeyecek.

Böyle mesajlara cevap da vermeyiniz.

Selametle.

lÜTFEN İSİM BELİRTİN TEDBİR ALALIM
islam ve kulluk
sürekli yeni üyelikler yapıp gelindiğinden sabit bir isim verilebileceğini sanmıyorum zaten mesaj attığında anlaşılır maksadı ...
RuhulhaK
Gezgin, Ufuk Ötesi, İdealist banlandılar. En son çok heyecanlı görmüştük kendilerini , kapımıza dayanacaklardı polsilerle, Paşalarla...ses seda çıkmadı, yazık gün doğdu arkalarında laugh.gif
ayna
ben de çok rahatsız oldum.atatürk'e karşı hakaret eden kişiler var.söz konusu olan kişiler mi bilmiyorum.ama çok yanlış yapanlar var.
asiLDuA
ah mihrican smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif
hattab84
atatürk'e hakaret edenler cidden rahatsız ediciler!ama ALLAH'A RESULUNE onların meclisinde hakaret etmek rahatsız edici degil ve bu anlamda eden kendinden sorumludur siz rahatsız olmayın İNŞ.
RuhulhaK
ALINTI(mihrican @ Feb 22 2007, 06:24 PM) *

ben de çok rahatsız oldum.atatürk'e karşı hakaret eden kişiler var.söz konusu olan kişiler mi bilmiyorum.ama çok yanlış yapanlar var.

Evet aynı kişiler...

Bu geri zekalılar Atatürk'ü savunmakla ona hakaret ediyorlar.

Atatürk, kendisini savunanların böyle geri zekalı olmasını istemezdi herhalde smile.gif
TEVHİD
ALINTI(M-ruhullah-J @ Feb 17 2007, 09:56 AM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Feb 17 2007, 09:45 AM) *

ALINTI

gerekçesi neymiş?

el kaideye emir vermişim güya , Mehlikayala kurduğumuz çeteyi çökertecekmiş kehhü kehhü smile.gif

El kaide ile ilgili yazdıklarımı okumamış ahmak...

Valla beni dava ederlerse epey bi zengin olurum tazminatlarla...

Ne alsam acaba o parayla ;

Önce bilgisayarım RAM ini yükseltirim,

cebim kayboldu yeni bi cep alırım,

para kalırsa bir de scooter alırım kehhü kehhü , gelsin paracıklar smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif thinking.gif yes.gif

ALINTI(MehLiKA @ Feb 23 2007, 10:20 PM) *

ah mihrican smile.gif

ah mihrican Bak kardeşim Mehlika sana ne diyor.Tercüme edersek galiba, sen sus gözlerin konuşsun demek istiyor.

Sen neymişsin de bizim haberimiz yokmuş.Bak bak bak . Ne olur kardeşim bize de gel de şu inançsız kuzenlerimi de çökert. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif

Selam ve dua ile

Atatürk, kendisini savunanların böyle geri zekalı olmasını istemezdi herhalde

Bence de kardeşim.
Selam ve dua ile
ileney
ALINTI(M-ruhullah-J @ Feb 17 2007, 09:56 AM) *

el kaideye emir vermişim güya , Mehlikayla kurduğumuz çeteyi çökertecekmiş kehhü kehhü smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Sorsaydın stand-up'çımısın sen diye sabah sabah gün esprisi çıktı

ALINTI
ALINTI
ALINTI
ALINTI
ALINTI
ALINTI(mihrican @ Feb 22 2007, 06:24 PM) *

ALINTI(hattap)
.

Ben şimdiye kadar hiç görmedim.
Ama neredeyse yarım asırdır tabu haline gelmiş birşey var.
Örneğin ; Ben desem Atatürk mason'dur diye hemen bu otomatikman hakaretmiş gibi algılanıyor
Çünkü Atatürk artık kutsallaştırılmış bir zattır.Hatta ilahlaştırılmıştır bile.
Öyle ki Atatürk'ü sevmeyen vatan haini ilan ediliyor bu kadar ileri gidilmiş işte
Ayrıca Atatürk'ün dinimize ettiği hakaretleri ateistlerden başka kimse bilmiyor,bilmek istemiyor
islam ve kulluk
ALINTI
bilmek istemiyor

bu daha doğru smile.gif
asiLDuA
hımm elkaideninde işi yok bizim emrimizi uygulasın pehh hayalperest insanlar...
TEVHİD
ALINTI(MehLiKA @ Mar 10 2007, 11:50 PM) *

hımm elkaideninde işi yok bizim emrimizi uygulasın pehh hayalperest insanlar...

S.A. Kardeşim
Bu tip şeyler seni üzmesin.Bak ne güzel işte temizleniyorsun.Daha ne? Günahların temizleniyor.Bu bence sana bir lutuf.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.