kaizen
Feb 15 2007, 06:08 PM
İmzamda bulunan bir fotoğraf yöneticiler tarafından kaldırılmış. eğer o fotoğraf yanlış bulunmuşsa kaldırılmadan önce bana özel mesaj atarak kaldırmamı istemeniz gerektiğini düşünüyorum. sonuçta kimseyle inatlaşmak gibi bir düşüncem de yok.
islam ve kulluk
Feb 15 2007, 06:23 PM
resmin nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ama burda saygısızlık değilde forum yöneticiler sağlamak istedikleri nizamın varlığını düşünelim daha çok. Uyarıp kaldırma talebinde bulunmak ve kaldırman için geçen süre veya sebebi ile ilgili soruşturma gibi vs...ç durumların oluşması ihtimali öne alınmadan doğrudan değiştirilmesi tercih edilmiş binaenaleyh çok büyütmemeyi tercih edelim...
kaizen
Feb 15 2007, 06:30 PM
hayır, kesinlikle büyütmek gibi bir amacım yok. öyle anlaşılmasın. mesela bir ortamdayız. birisi sizin paketinizden bir tane sigara aldı. oysa istese belki paketi vereceksiniz. anlatabildim mi? söylenmesi bence daha doğru.
asiLDuA
Feb 15 2007, 06:36 PM
Sen bir yöneticinin imzanı kaldırdığından eminmisin
Yani durdu millet senin imzanı kaldırdı ne kadar üzerinize alıngan bir yapınız var bu başlığı açıcağına gidip yönetice ÖM atarsın evlat hiç hoş değil
EcMeL_iNaS
Feb 15 2007, 06:42 PM
İslam ve kulluk; her zaman Sevgi Kelebeği olmak, hataları görmezden gelmene sebep oluyor BENCE!
Olaylara biraz da TARAFSIZ olarak bakman temennisiyle...
ALINTI(MehLiKA @ Feb 15 2007, 06:36 PM)

Sen bir yöneticinin imzanı kaldırdığından eminmisin
Yani durdu millet senin imzanı kaldırdı ne kadar üzerinize alıngan bir yapınız var bu başlığı açıcağına gidip yönetice ÖM atarsın evlat hiç hoş değil
Gerektiğinde YÖNETİCİLER TARAFINDAN insanların ÖZEL MESAJLARI dahi okunabiliyorsa, bu da yapılamayacak birşey değildir...Bir de bu açıdan bakmak lazım!
asiLDuA
Feb 15 2007, 06:54 PM
Ecmel o zaman hiçbir foruma üye olma çünkü her forumda özel msj ları okuyabilirsin
bu tip sorunları öm den atıp izah etmek daha mantıklı ha arkadaşın zoruna gitmiş birdaha linki yapıştırsın koysun merak ettim neymiş bu resim :: )
EcMeL_iNaS
Feb 15 2007, 07:35 PM
Zaten sadece bu foruma özel bir uygulama olduğunu söylemedim MehLiKA
Daha önce tanık oldum özel mesajlarımın okunduğuna 
Sorunun yöneticilere özel mesaj atmak yoluyla çözülmesi konusunda size katılıyorum ama eğer denildiği gibi HABER VERİLMEDEN böyle birşey gerçekleştirilmişse tabii ki kınıyorum...
islam ve kulluk
Feb 15 2007, 07:37 PM

maksadım taraf tutmak değil bir yönetim var ve forumda düzeni sağlamak için kontroller yapıyorlar bu zaten bilinen bir durum kontrolün sonucunda müdahalede gerekebiliyor...
Ecmel kardeşim genede uyarın için Allah razı olsun öyle bir görüntü oluşuyorsa bir daha oluşmaması için dikkat ederim inşaallah...
EcMeL_iNaS
Feb 15 2007, 07:48 PM
Yönetimin forumda düzeni sağlamak için kontröller yapmasına ve gerektiğinde olaylara müdahale etmesine bir lafım yok. Söylemek istediğim; eğer böyle birşey yapılmışsa, yukarıda da yazdığım gibi; yönetimin üyelere böyle bir durumu HABER VERMESİ...
Belki oluşan görüntü, bakış açısına bağlıdır ve sadece bana özeldir...
NOT 1: Amacım ASLA eleştirmek değil, uyarmaktı!
NOT 2: Hoşgörün için teşekkürler...
imge
Feb 15 2007, 08:01 PM
haber verilmeden böyle bir şeyi gerçekleşmesi hiç hoş değil...
ileney
Feb 15 2007, 08:20 PM
Kaizen'nin imzasını gördüm 
Dinler arası diyalog masalı konulu bir resim onu tıkladığınızda GALİBA link veriyor neyse .....
Kaizen kardeş bu forumda Fethullah Gülen'in alehinde(iftira veya idda ne diyeceksiniz artık) yazılar yazmak yasak ondan kaldırmışlardır
Yani şu örnekle açıklayayım ;
Park yapılmaz levhasının altında sen arabanı park edip sigara almaya gitmişin
Döndüğün de birde bakmışsın ki
Trafik polisi (veya çekici) arabanı oradan kaldırmış...
DuYGuSaL
Feb 15 2007, 08:26 PM
güzeldi..
imge
Feb 15 2007, 08:55 PM
yasak olduğu nerede yazıyor ...
ileney
Feb 15 2007, 09:07 PM
Forum Kuralları madde 5 ;
Konusu ne olursa olsun, yönetimin izin vermediği herhangi bir sitenin veya forumun doğrudan veya dolaylı yoldan reklamının yapılması kesinlikle yasaktır. İletiler ile kullanılan imza ve avatarlar da bu kapsamdadır. Bu tarzdaki ileti ve başlıklar silinecek, imza ve avatarlar kaldırılacak ve bunu devam ettirenlerin üyelikleri sonlandırılacaktır.
Yaptırım
M2) Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
asiLDuA
Feb 15 2007, 09:08 PM
ileney dediğin gibiyse Dinler arası diyalog elbette safsata katılıyorum kaizeznnnnnn imzanı yenile kardeşşş resmi ve linkiyle birlikte nice islamı ikinci plana atan resimler varken bir dinler arası diyalog resminemi tepki olsun yenile arkandayız
:)bu arada ileney reklam ile alakalı kuralı yazarken kendi imzanı unuttunmu ne :::: =) müheheh
ileney
Feb 15 2007, 09:17 PM
İzin vermediği diyor Mehlika kardeş benim ateizmin sonu sitesinin reklamını yapmam yönetimin izninin dışında olduğunu sanmıyorum ki ?
imge
Feb 15 2007, 09:17 PM
hımmm o zaman şimdi oldu :)teşekkürler..
islam ve kulluk
Feb 15 2007, 10:02 PM

hiç bir risk almamak için imzamda linklere yer vermiyorum

...
RmS
Feb 15 2007, 11:59 PM
imzamda link olduğu için bir forumdan banlandım. artık sütten ağzım yandı

Ayrıca resimde yanlışbişey yoktu. sanırım link te yoktu...
ileney
Feb 16 2007, 12:29 AM
Dinimiz İslam gibi bir sitenin linkini vermekten asla tereddüt etmem
Haksızlık
Feb 16 2007, 10:29 AM
ALINTI(kaizen @ Feb 15 2007, 06:08 PM)

İmzamda bulunan bir fotoğraf yöneticiler tarafından kaldırılmış. eğer o fotoğraf yanlış bulunmuşsa kaldırılmadan önce bana özel mesaj atarak kaldırmamı istemeniz gerektiğini düşünüyorum. sonuçta kimseyle inatlaşmak gibi bir düşüncem de yok.
kardeş sende anlatmak istediğini başka bir foto ile yada yazı ile anlat...hatta resim koyma koca bır yazı ile Dinler Arası Diyolog Masalı yaz....BUNA BISEY DIYEMEZ KIMSE...
evet DİNLER ARASI DİYOLOG HEM BIR MASAL HEMDE BIR KOMEDİDİR...
kaizen
Feb 16 2007, 01:11 PM
http://www.imageshack.us/ tan bir fotoğraf upload edip Hotlink for forums (1) bölümündeki linki siteye koyduğumuz zaman fotoğrafa tıklandığınızda o upload sitesinin linkini veriyor. başka bir link yoktu.
neyse. konu fazla uzadı bence
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.