Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Şunu Hackleyin!
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm

Bu konu İslam'a hakaret içerikli her türlü ses,görüntü,resim vb. herşeyin burda deşifre edilip, hackerlara bildirildiği bir konu olması için açılmıştır. Konu, internette gezinirken gördüğünüz her türlü ses,görüntü yada resimleri buraya yazıp gerekinin yapılması için hackerlara haber verilebileceğiniz bir konudur.

...
Bu konuyu açmama neden olan asıl mesele ise şu iğrenç görüntü 1'dir.Ayrıca görüntüyü seyrettikten sonra farkettiğim şu iğrenç görüntü 2 ve iğrenç görüntü 3 'ünde silinmesini istiyorum.Bu üç görüntüyede gereğinin yapılmasını istiyorum.İlgililere duyrulur!

Görüntüler ile ilgili kısa bir yorum:
Eğer görüntülerde eleştiri yapıldığına inanmış olsaydım,bu görüntüleri kimseye haber vermezdim ancak bu görüntüler resmen hakarettir! Bu görüntüleri hazırlayının "21.yüzyılda ORTAÇAĞ GERİCİLİĞİ" ve "DEMOKRASİ İSLAM'IN TANIMADIĞI BİR SİSTEMDİR" diyerek aslında kendisinin ne kadar "DEMOKRATİK" biri olduğunu bize şüphesiz göstermektedir.Kendisini İslam hakkında son derece bilgisiz olarak değerlendiriyorum. Allah kendisine hidayet versin.

Cümleten Allah'a emanet olun!!!
asiLDuA
güzel hacklenicek sitelerin buraya yazılması iyi düşünce
ileney
Kesinlikle yazmayın arkadaşlar bilmeyerek sitelere hit kazandırıyorsunuz

Ayrıca sitelerin reklamı oluyor

Ve yine Ayrıca bildiğim kadarıyla şunu hackleyin demek suç teşkil ediyor wink.gif
demir
Bu adreslerin verilmesi iyi mi bilemeyeceğim... Denildiği gibi daha çok insanın seyretmesi sağlanıyor
Mütefekkir
biraz sonra web tavsiye bölümünde de bu siteyi yazmayı düşünüyorum.

linkini verdiğim site, türkiyede en fazla üyesi bulunan, islami bir misyon yüklenen ve şu ana kadar bir çok kötü siteyi heckleyen bir sitedir. forumu da bulunmaktadır. tabi sadece üye olabilenler foruma girebiliyor. üye olmak da kolay değil. ayrıca bu site, islami sitelere de ücretsiz güvenlik veriyor. ve daha bir sürü şey.. heckelnmesini istediğiniz site varsa lütfen aşağıda verdiğim linke bildirin. ileney kardeşimin de dediği gibi bunları tıklarsanız o çapulculara pirim vermiş olursunuz..

http://www.cyber-security.org/CW/Forum/KaraListe.asp

siteyi ziyaret etmek için..

http://www.cyber-warrior.org/

cyberla iletişimde olmak istiyorsanız benle irtibata geçin..(özel mesaj)
ileney
Cyber - Warrior sadece kişilerin misyon dahilinde ki hack bilgilerini paylaşabilir .Kimsenin özel araç ve amacı değildir .

Bu ülkede vatana ve dine dil uzatan sitelerin kesim işleri yapılmaktadır üye olmak isteyenler bunu göz önüne alsın zaten kendi çıkarına iş yapanlar Cyber'in gazabına uğrarlar .
fe_eyne_tezhebun
kafirler için yasasın cehennem!ya bize diyorlar gerizekalı olmayın yobazsınız cahilsiniz ve öte yandan insanlar maymundan olmustur vs gibi teranelere inanıyorlar.onların ataları maymun olabilir ama elh benimki insandı.gerçekten yazık rabbim hidayet nasip etsin cümlesine
_SiTeM_
bu ne ya..biz bu durumlaradami düsecektik?osmanli osmanli..dünya yeni bir osmanliya muhtac!
bünyamin
http://69.39.226.234/tr/ www.awazakurdistan.com pkk'lı şerefsizlerin sitesi ! eninde sonunda bunu çökertip
sitenin ortasına TÜRK bayrağı koyacak bir TÜRK evladına ulaşacaktır inş
[size=4]
imamhatiplim__34
arkadaşlar çok üzüldüm gerçekten youtube daki 2. ve 3. videolar sanırım kapatılmış yalnız 1. duruyor hala...ayrıyeten pkk sitesininde hacklenmesini çok isterdim..bünyamin kardeşiminde dediği gibi inş o sitenin ortasına koskoca bir türk bayrağı dikmeyi başarırlar..
aLaTurCa
WWW.WEWANTFREEDOM.ORG
bunuda hacklersiniz cok iyi olur !
sabah_rüzgarı
allah razı olsun
bu gibi siteleri hackerlenebiliyor
ama bu gibi saçma sapan düşünceyi taşıyıp insanlara yayanlara nasıl mani olucaz
kırık-rüzgar
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 26 2007, 03:01 PM) *

allah razı olsun
bu gibi siteleri hackerlenebiliyor
ama bu gibi saçma sapan düşünceyi taşıyıp insanlara yayanlara nasıl mani olucaz

bilemiyorum

dünyada kötülük var diye iyilikten vazgeçmek insanların alternatifi olmuş hemen yılıyor taraflara çekiliyorlar böylece artmış bulunuyor bu tür hakaretli siteler Allah ıslah eylesin hidayet verisn
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.