Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Şu Isimler Etkin üyelikten Atılmalı :)
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Sayfa: 1, 2
RuhulhaK
ALINTI(ileney @ Feb 13 2007, 10:50 PM) *

ALINTI
Bu istirhamımı "artistlik" olarak değerlendirirseniz üzülürüm.

Son mesajın beni gülme krizine soktu laugh.gif Çok yaşa emi

smile.gif yok öyle demeyin , ne artistler gördü bu forum... Bu başlığı espri mahiyetinde açmıştım, yoksa kimin ne tür üye olduğu kendim de dahil benim için önemli değil :

Rahminde cemiyetin ben doğum sancısıyım ;
Mukaddes emanetin, dönmez davacısıyım

Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya

Eyvallah.
heyula
ruhullah şöhret basamaklarını çok hızlı tırmanıyor maşallah, 3-5 güne founder olur böyle giderse fool.gif
islam ve kulluk
ALINTI
ruhullah şöhret basamaklarını çok hızlı tırmanıyor maşallah, 3-5 güne founder olur böyle giderse

neden olmasın smile.gif
suleyhin
Selamün aleyküm.Sayın modaratörler sanki sizde bir çifte standart görüyorum.Neden derseniz ? İlmi münazara,tenkit ve tartışmalara müdahale ediyorsunuz ama aşağıda hakaretlerle dolu yazıya müdahale etmiyorsunuz.Dikakatlerinize arz ederim.Lütfen gereken neyse yapınız.
Bu yazı ki yazı demeye bin şahit ister."Genel forum/Gündem/Şehitlere kelle ,Apoya sayın /Gerilla

"Ulannnnn delikanlııı ollll lannnnn, Şerefsizlikkk yapmaaaaaaa, Benii burada kudurtmaaaaaa,Laf galabalığı yapmaaaa, Benimmn işcimmm aççç asgari ücretiii, memurummm aççç, insanlar sömürülüyorrrrr, Başbakanın oğlu gemiii alıyorrr bizler hala susuyoruzzz, Görürsünüz bu vatan kolay kazanılmadıı herkeze bunu öğreteceğizzzzzzzzzzz, Gerekirseeeeeee kellerininizzzz gidecekkkkk, Sayınnn diyen şerefsizzzzz bu nu görecekkkkk. Müslümanmış yürü beee,, delikanlıııı isennn msn adresimi ekleeee senle görüşelimmm aslanımmmm."
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.