Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Vay Be Etkin Üye Olmuşuz Ha
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
kırık-rüzgar
Allah razı olsun ne güzel ya sizin desteğinizin ve sevginizin yanımda olduğunu hissetmek

Allah razı olsun
gülüngülü
esselamu aleyk.

bu sitede mesajları okumak yazmaktan daha cazip ve daha güzel geliyor nedense smile.gif

EsLeMNa
ALINTI(gülüngülü @ Aug 3 2007, 01:52 PM) *

esselamu aleyk.

bu sitede mesajları okumak yazmaktan daha cazip ve daha güzel geliyor nedense smile.gif

Bende senin gibiydim kardeşim ama zamanla yazmakta istiyor insa...

Seninde fikirlerini görmek isteriz...
gülüngülü
şüphesiz o şekildedir kardeşim smile.gif
sevdim bu siteyi zamanla oda beni (oda dan kastım siz çok değerli üyeler smile.gif ) sever inşaAllah
elimden geldiğince dilim döndüğünce klavyem yazdığınca kendimi ifade etmeye çalışırım ,inş. smile.gif

selametle
islam ve kulluk
inşaallah gönlünüze göre gerçekleşir ...
kırık-rüzgar
ya ben birşey sormak istiyorum jetli fearless banlanmış mı ne olmuş ne yapmış neden yasaklanmış merak ettim fazla takip edemedim forumu bu arlar hiçbirşey bilmiyorum
islam ve kulluk
bu bilgilendirmeyi özel olarak gönderdim esengül kardeşimize ...

alelade söyleyerek kimseyi kötüleme yolunu tercih etmeyelim ve bu konuyuda inşaallah sık sık dile getirmeyelim.
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 12 2007, 03:52 PM) *

bu bilgilendirmeyi özel olarak gönderdim esengül kardeşimize ...

alelade söyleyerek kimseyi kötüleme yolunu tercih etmeyelim ve bu konuyuda inşaallah sık sık dile getirmeyelim.

afedersiniz ben merak etmiştim kendisini o yüzden sormuştum emin olabilirsiniz bir daha bu konuyu açmıyacağımdan.ve davranışınızı çok beğendim özel olarak anlatmanızdan gerçekten herkesin içinde kötü duruma düşürülmemesi gerkilir bu durum başıma gelse herkese bildirilseydi üzülürdüm tebrik edrim anlayışınız ve saygınızdan dolayı.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.