TEVHİD
Jul 13 2007, 04:25 PM
ALINTI
ama annem olunca kafasına göre gelemiyo tabi
yani çocukların kız olması ayrı erkek olması ayrı bunuda eklemek isterim
O vakit inşallah annen biran evvel eve gelir.
Kız çocuğu olmanın dez avantajı galiba.
Selam ve dua ile
Mağlub
Jul 14 2007, 10:12 PM
Emme uzadı bu konu ne zaman girsem bu konuya yazılmış baştan beridir takip eden bi kardeş var ise bana bi açıklar ise memnun olurum.Gırgır mı oldu konu mu güzel yada ne ise.
islam ve kulluk
Jul 14 2007, 10:53 PM
bence kendin incele şahit ol
EsLeMNa
Jul 15 2007, 01:40 AM
Bencede kardeşim mevzu biraz derin anlatmakla aşılmaz
islam ve kulluk
Jul 15 2007, 04:42 AM
ALINTI
Bencede kardeşim mevzu biraz derin anlatmakla aşılmaz
ayna
Jul 16 2007, 12:11 PM
simre etkin olmuşsun .hayırlı olsun...
kırık-rüzgar
Jul 16 2007, 02:05 PM
simreciğim hayırlı uğurlu olsun etkin üye olmuşsun iyi günlerde etkin ol inşaAllah
SimRe
Jul 16 2007, 03:11 PM
heee ...bende şimdi gördüm yahu....etkin olmuşumda haberim yok

...beni kim etkin üye yaptı bilmiyorum ama cidden çok şaşırdım....

...bunu beklemiyordum doğrusu....teşekkür ederim.....
My_GrAveStoNe
Jul 16 2007, 03:18 PM
simre kardeşim gözün aydın

vatana millet hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah daha üst seviyelere çıkmanızı nasip etsin
islam ve kulluk
Jul 16 2007, 09:56 PM
hayırlı olur her daim inşaallah ...
SimRe
Jul 17 2007, 01:02 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 16 2007, 10:56 PM)

hayırlı olur her daim inşaallah ...
hayır mı şer mi bilmem artık islam kardeş....

...şaka şaka....
islam ve kulluk
Jul 17 2007, 06:49 PM
sen öyle diyon ama kıdemli dahi oluverdin bak ...
oda hayırlı olur inşaallah ...
EsLeMNa
Jul 17 2007, 07:54 PM
Simre daha etkinliğine hayırlı olsun derken ben kıdemli oluverdin hayırlı olsun...
My_GrAveStoNe
Jul 17 2007, 09:59 PM
simre kardeşim hayırlı olsun hızına yetişmek mümkün değil
EsLeMNa
Jul 17 2007, 11:03 PM
Eğer simre böyle devam ederse hergün kıdem almaya bir iki güne admin olur
kırık-rüzgar
Jul 18 2007, 11:55 AM
valla ya musahhar yani Eslemna ne yapıcaz alıyo kıdemlikleri bizede bıraksın biraz ya hu bidahaki kıdem dağıtımı ne zaman ?
asiLDuA
Jul 27 2007, 11:03 PM
islam ve kulluk ve Ruhullah CO ADMİN liğinizi tebrik ederim.Başarılar dilerim 

ayna
Jul 27 2007, 11:29 PM
ben de tebrik ederim.inanın kıdem konusunda çoktandır sıkıntılarım vardı.ben hak edenlerin aldığını düşünmüyordum ama bu kıdem öncelikle islama sonra ruhullaha yakıştı.ikinizi de tebrik ederim
kırık-rüzgar
Jul 28 2007, 08:13 AM
ALINTI(mihrican @ Jul 28 2007, 12:29 AM)

ben de tebrik ederim.inanın kıdem konusunda çoktandır sıkıntılarım vardı.ben hak edenlerin aldığını düşünmüyordum ama bu kıdem öncelikle islama sonra ruhullaha yakıştı.ikinizi de tebrik ederim
hayırlı uğurlu olsun islam yani gerçekten hak eden bir isime verilmiş bu kıdem yakındada admin olur tam inşaAllah
SimRe
Jul 28 2007, 08:37 AM
esengülcüm....admin ben olucam kimselere kaptırmam....forumda temizlik yapmam lazım....
MoqavemaT
Jul 28 2007, 11:34 AM
Hebele hübelee
SimRe
Jul 28 2007, 12:26 PM
MoqavemaT
Jul 28 2007, 12:35 PM
Çok belli oluyor sevindiği.
SimRe
Jul 28 2007, 12:36 PM
Alperenx
Jul 28 2007, 12:42 PM
ALINTI(SimRe @ Jul 28 2007, 12:36 PM)

ya be adam kedi den bile nankörsün ::1 dövdükce yükseliyorsun .. tsk, et bari ..
SimRe
Jul 28 2007, 12:46 PM
nankör kedi....

...yaw esas kedi sizsiniz....tbr ediyorum onu bile anlamıyosunuz...içini,z fesat ben napıyim....

...bak ben size karşı şöyleyim aslında bak....
eyyy forum ehli görün bu yandaşları.....

...
asiLDuA
Jul 28 2007, 01:28 PM
FORUM içerisinde muvahhid bir kardeşime '' ULAN '' diye konuşan kişiye ETKİN yani Kidem verilmesini kınıyorum.
MoqavemaT
Jul 28 2007, 02:21 PM
Kardeşim ulan dedikten sonra özür diledim, hatamı kabul ettim, ama siz hiçbir şekilde kendi yanlışlarınıza bakmadınız, hala hizipçilik gütmekte kin beslemtesiniz. Ayrı muvahhid diyorsun bu bana göre göreceli yani senin muvahhid dediğin bana göre olmayabilir, ayrıca benim kişilerle problemim olmaz mesele zihniyettir, o kadeşimle başka konularda mutabık cevaplar verdik.
Eğer kardeşimizin kini geçecekse bizim etkinlik sıfatımızı kaldırın hatta banlayadabilrisinz.
Evet ciddi ciddi söylüyorum bu sıfat beni rahatsız ediyor istemiyorum bir iki gün içinde etkinliğimiz iptal edilmezse bu nici kullanmıyacağım bir. Protesto ediyormuş hah...
TEVHİD
Jul 28 2007, 03:59 PM
Tüm kıdem alan kardeşlerim hayırlı olsun inşallah.
Selam ve dua ile
EsLeMNa
Jul 28 2007, 06:28 PM
Bende kıdem aldım ve çok mutlu oldum.
Kıdem alan herkesi tebrik ederim...
kilit
Jul 28 2007, 07:43 PM
ben de etkin üye olmuşum beni bu kıdeme layık görenlere teşekkür ederim
selametle
SimRe
Jul 29 2007, 12:02 PM
ALINTI(Gazneli @ Jul 28 2007, 03:21 PM)

Kardeşim ulan dedikten sonra özür diledim, hatamı kabul ettim, ama siz hiçbir şekilde kendi yanlışlarınıza bakmadınız, hala hizipçilik gütmekte kin beslemtesiniz. Ayrı muvahhid diyorsun bu bana göre göreceli yani senin muvahhid dediğin bana göre olmayabilir, ayrıca benim kişilerle problemim olmaz mesele zihniyettir, o kadeşimle başka konularda mutabık cevaplar verdik.
Eğer kardeşimizin kini geçecekse bizim etkinlik sıfatımızı kaldırın hatta banlayadabilrisinz.
Evet ciddi ciddi söylüyorum bu sıfat beni rahatsız ediyor istemiyorum bir iki gün içinde etkinliğimiz iptal edilmezse bu nici kullanmıyacağım bir. Protesto ediyormuş hah...
eğer yönetim birisine herhangi bir kıdem vermişse bu kimseyi ilgilendirmez....hem arkadaşlar etiket nedir ki yahu....ben burada bir defa ağzımdan kıdem diye bir kelime çıkarmadım...ama layık görmüş vermişler kendilerine de teşekkürlerimi ilettim...yani söylemek istediğim bu tip şeylerle birbirinizi kırmaya değmez kardeşlerim....etiket çok önemli değil...veya kıyafet çok önemli değil...içine beynine yüreğine ve yazısına bakmak lazım....sevgilerimi sunar yeni kıdemli arkadaşları tebrik ederim...
kırık-rüzgar
Jul 29 2007, 12:09 PM
ALINTI(SimRe @ Jul 29 2007, 01:02 PM)

ALINTI(Gazneli @ Jul 28 2007, 03:21 PM)

eğer yönetim birisine herhangi bir kıdem vermişse bu kimseyi ilgilendirmez....hem arkadaşlar etiket nedir ki yahu....ben burada bir defa ağzımdan kıdem diye bir kelime çıkarmadım...ama layık görmüş vermişler kendilerine de teşekkürlerimi ilettim...yani söylemek istediğim bu tip şeylerle birbirinizi kırmaya değmez kardeşlerim....etiket çok önemli değil...veya kıyafet çok önemli değil...içine beynine yüreğine ve yazısına bakmak lazım....sevgilerimi sunar yeni kıdemli arkadaşları tebrik ederim...

bende tebrik ederim
MoqavemaT
Jul 29 2007, 01:04 PM
EsLeMNa
Jul 29 2007, 04:20 PM
ALINTI(Gazneli @ Jul 29 2007, 02:04 PM)

Tebrik ederim kardeşim ve etkin üyeliğiniz hayırlı olsun inşAllah.
Sizi buna yönetim uygun görmüşse tebrik etmek düşer bize de...
Daha güzel paylaşımlar için inşAllah...
Tüm kıdem alan arkadaşları da tebrik ederim...
Tabi kendimi de
TEVHİD
Jul 29 2007, 04:31 PM
Eslemna, Kilit,Gazneli Kardeşlerim.Kıdemleriniz hayırlı olsun inşallah.
Selam ve dua ile
MoqavemaT
Jul 29 2007, 05:30 PM
Allah razı olsun inş..
Bende diğer kıdem alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yönetici arkadaşlardanda Alah razı olsun layık görmüşler. Hayırlı paylaşımlar inş...
kilit
Jul 29 2007, 05:41 PM
kıdem alan arkadaşları tebrik ederim
etkin üye olduğum da daha bir heyecanla yazmaya başlamıştım ki maalesef evde ki net i kapatıyoruz

maalesef bir süre sonra foruma katılamayacam
EsLeMNa
Jul 29 2007, 05:52 PM
ALINTI(kilit @ Jul 29 2007, 06:41 PM)

etkin üye olduğum da daha bir heyecanla yazmaya başlamıştım ki maalesef evde ki net i kapatıyoruz

Üzüldüm kardeşim ama sürekli giremeseniz bile ara da da olsa paylaşımlarınızı görmek bizi mutlu edecektir...
kilit
Jul 29 2007, 05:57 PM
ALINTI(Eslemna @ Jul 29 2007, 06:52 PM)

Üzüldüm kardeşim ama sürekli giremeseniz bile ara da da olsa paylaşımlarınızı görmek bizi mutlu edecektir...
zaten benden kurtulamazsınız mutlaka bir yolunu bulup foruma katılıcam inşaallh
EsLeMNa
Jul 29 2007, 07:30 PM
ALINTI(kilit @ Jul 29 2007, 06:57 PM)

ALINTI(Eslemna @ Jul 29 2007, 06:52 PM)

zaten benden kurtulamazsınız mutlaka bir yolunu bulup foruma katılıcam inşaallh

İnşAllah...
RuhulhaK
Jul 29 2007, 09:53 PM
kırık-rüzgar
Jul 29 2007, 09:54 PM
bende tebrik ediyorum hayırlısı olsun inşaAllah
islam ve kulluk
Aug 1 2007, 03:54 AM
teşekkür ederiz kardeşlerim
diğer kıdem alan kardeşleride tebrik ederim
EsLeMNa
Aug 1 2007, 10:58 PM
esengül yok ama oda muradına erenlerden olmuş sanırım etkin üyeliğin hayırlı olsun...
ayna
Aug 2 2007, 12:13 AM
esengülü içten dileklerimle tebrik ediyorum.muradına erdi.azmetti çok çalıştı.aferin kız
islam ve kulluk
Aug 2 2007, 05:45 PM
sabreden derviş muradına ermiş
kırık-rüzgar
Aug 2 2007, 05:52 PM
Allah hepinizden razı olsun sizleri çok seviyorum layık görüp vermişler yetkililere ve tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum ama ben kıdemin gerçekten o kadarda değerli olmadığını biliyorum forumdaki tek amacım yararlı bir şekilde istifade edmekti etkin olmuşum şimdi aslında daha çok hırslandım hani çok istedim de oldu ya yani muradıma erdim ya dediğinize göre muradım bu değildi nitelenmesemda forumda etkin olmaktı şimdide muradım daha değişik konulara daha iyi birşekilde bakıp etkin üye olarak adlandırıldıysam hakkını vermek istiyorum Allah izin verirse Rabbime çok şükür olsun
beni tebrik eden kardeşlerimede ben de teşekkür ve sevgilerimi sunuyorum
Allah razı olsun kardeşler
Allah'a emanet olun inşaAllah
islam ve kulluk
Aug 2 2007, 05:56 PM
Allah senden de razı olsun kardeşim
hakkını verirsin şüphemiz yok ...
sende Allah-a emanet olasın
TEVHİD
Aug 2 2007, 11:00 PM
ALINTI
hakkını verirsin şüphemiz yok ...
Çok doğru. Benim de şüphem yok.
Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.