Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Vay Be Etkin Üye Olmuşuz Ha
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
leyyin
Çıtayı yüksek tutmak lazım ben üyelikten ADMİNliğe oynuyorum mesela ufak yükselişlerde gözüm yok bleh.gif offtp.gif Bir günlüğüne admin oluversem ne olur yaaa crying.gif crying.gif crying.gif Ama yapılacağım gün haberim olsun sabahtan akşama kadar tadını çıkartayım fool.gif bleh.gif
islam ve kulluk
Allah korusun

heralde o gün islam ve kulluğun banlandığı gün olur biggrin.gif
ayna
bence ileneyin sustuğu gün olur...

kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 2 2007, 09:16 PM) *

Allah korusun

Allah korusun nasıl oluyor mesala diyelim ben etkin üye oldum(inşaAllah Allahım çok ta güzel olur) haber mi veriyorlar işte etkin üye oldun sen diye yoksa izin mi alıyoruz etkin üye olabilir miyiz diye biggrin.gif
ayna
ya islam uzman ne yapar ben bilmiyorum.kendimi bir şey zannedecem şimdi.ya niye beni mod yapmıyonuz.uzman yaparak ağzımı kapatıyorsunuz değil mi?sizi gidiler sizi.erbakan gibi konuştum.smile.gif
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 2 2007, 09:16 PM) *

Allah korusun

Ya neden ama yaaa crying.gif crying.gif Atı alan Üsküdar'ı geçti benden sonra üye olanlar kıdemliliğe yükseldi dry.gif Bir günlüğüne admin olsam ne olur kimseyi banlamam sadece merak ediyorum şu hayatta admin olmak nasıl bir duygu diye bleh.gif Bu duyguyu tatmak istiyorum zaten banlarım diyorum da banlamayı bilmiyorum ki fool.gif Ama ileney kork benden öğrenmem zaman almaz bleh.gif cool.gif Bi günlüğüne olsam ne olur ne kaybedersiniz HİÇ .. jp.gif bakın ne şirin gülmüşüm gayet temiz halis ve saf niyetim fool.gif bi gün de adım kırmızı olsun ne olur sanki cool.gif
ayna
leyyin seni admin yaparlarsa ben de ne olayım.
bak beni yakında emekli yapıp atacaklar :)sen de bavulunu hazırla.şaka şaka
TEVHİD
ALINTI
haber mi veriyorlar işte etkin üye oldun sen diye yoksa izin mi alıyoruz etkin üye olabilir miyiz diye

Esengülcüğüm

İnşallah etkin olursunuz. Bizler kıdem aldığımızı avatarımızın altındaki yazıdan öğreniyoruz. Yani haber falan yok. Bazen de topiklerde kardeşlerimizin dikkatini çekip hayırlı olsun yazısı yazıyorlar da öyle farkediyoruz.

Selam ve dua ile

Leyyin Kardeşim

İnşallah o günler de gelecek ve birgün bakacaksınız ki mod olmuşsunuz.

Selam ve dua ile

Mihricancığım

Bu arada mavinizi de gördüm. Hayırlı olsun kardeşim.Çok memnun oldum. Gurur duyuyorum kardeşimle. Maşallah.

Selam ve dua ile
leyyin
mod olmak isteyen kim ben ADMİN olmak istiyorum dry.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Jul 3 2007, 03:27 PM) *

ALINTI
haber mi veriyorlar işte etkin üye oldun sen diye yoksa izin mi alıyoruz etkin üye olabilir miyiz diye

Esengülcüğüm

İnşallah etkin olursunuz. Bizler kıdem aldığımızı avatarımızın altındaki yazıdan öğreniyoruz. Yani haber falan yok. Bazen de topiklerde kardeşlerimizin dikkatini çekip hayırlı olsun yazısı yazıyorlar da öyle farkediyoruz.

Selam ve dua ile

Leyyin Kardeşim

İnşallah o günler de gelecek ve birgün bakacaksınız ki mod olmuşsunuz.

Selam ve dua ile

Mihricancığım

Bu arada mavinizi de gördüm. Hayırlı olsun kardeşim.Çok memnun oldum. Gurur duyuyorum kardeşimle. Maşallah.

Selam ve dua ile

inşaAllah tevhid ablacığım ya çok istiyorum jp.gif hayırlısı olsun Allah kısmet ederse birgün olucaz

<<<<mod olmak isteyen kim ben ADMİN olmak istiyorum >>>>

sırayla kardeşim moda geçmek için vardır heralde biraz daha zaman etkinlik felan var daha sıramı beklerim ben jp.gif ne zaman nasip olursa artık jp.gif
ayna
ben gönüllü mod olurum..
ama yapmıyorlar....
SimRe
ALINTI(leyyin @ Jul 3 2007, 03:27 PM) *

oyyy.... smile.gif bende leyyin in admin olmasını istiyorum....hırslı insanları severim.... fool.gif ...bıkmadan usanmadan hedefinin üzerine gidiyor.....yür be leyyin kim tutar senii.... laugh.gif good.gif
leyyin
ALINTI(SimRe @ Jul 3 2007, 06:13 PM) *

ALINTI(leyyin @ Jul 3 2007, 03:27 PM) *

oyyy.... smile.gif bende leyyin in admin olmasını istiyorum....hırslı insanları severim.... fool.gif ...bıkmadan usanmadan hedefinin üzerine gidiyor.....yür be leyyin kim tutar senii.... laugh.gif good.gif

Efet bu konuda çok dirayet gösteriyorum fakirin ekmeği umut olcam inşaallah sabırsızlıkla bekliyorum bleh.gif fool.gif
islam ve kulluk
kimseyi banlamam demişsin leyyin kardeş ben bi külah giyim siz ona anlatın biggrin.gif

tevhid kareş altındaki yazısı değişen sadece mihrican değil aynı zamanda sizinkide değişti ... hayırlı olsun

esengül kardeşim siz aktifliğinizi ve güzel konularınızdaki paylaşımlarınızı sürdürün oda olucaktır inşaallah ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 3 2007, 09:08 PM) *

kimseyi banlamam demişsin leyyin kardeş ben bi külah giyim siz ona anlatın biggrin.gif

tevhid kareş altındaki yazısı değişen sadece mihrican değil aynı zamanda sizinkide değişti ... hayırlı olsun

esengül kardeşim siz aktifliğinizi ve güzel konularınızdaki paylaşımlarınızı sürdürün oda olucaktır inşaallah ...

inşaAllah ya çok istiyorum ben ya cray.gif crying.gif
islam ve kulluk
aaa

ama ağlamak yok o zman kızarım hiç verdirtmem ...
kırık-rüzgar
hiiii ağlamak yok zaten kim ağladıki ımmm nono.gif ağlamayın ama ben iç geçir mişim yoksa ağlamıyordum yani biggrin.gif
islam ve kulluk
tamam anlaştık biggrin.gif ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 3 2007, 09:33 PM) *

tamam anlaştık biggrin.gif ...

ohh gleam.gif eee ne zaman etkin üye olurum flaugh.gif şaka Allah ne zaman nasip ederse artık hayırlısı olsun
islam ve kulluk
biggrin.gif bismillah hemen boğazımıza yapışıyon flaugh.gif ..
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 3 2007, 09:43 PM) *

biggrin.gif bismillah hemen boğazımıza yapışıyon flaugh.gif ..

flaugh.gif

estafurullah şaka yaptım ya etkin olmasamda forumu çokk seviyorum etkin olmasamda birşeyler öğreniyorum artık Rabbim ne zaman nasip ederse o gün olacaz (tebrikleri beklerim ama) biggrin.gif
islam ve kulluk
biggrin.gif o kısmını merak etmeyesin kardeşim ...
hamzayurekli
uzman olmak ıstıyorum ben yaa super rengı var...ısıl ısıl aynı benım divx gibi hasta oldum....
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 4 2007, 12:43 AM) *

biggrin.gif o kısmını merak etmeyesin kardeşim ...

jp.gif
islam ve kulluk
ALINTI
uzman olmak ıstıyorum ben yaa super rengı var...ısıl ısıl aynı benım divx gibi hasta oldum....

biggrin.gif ...
fizikci
Ne istiyorsa verin hamza kardeşime hadi islam kim veriyor ondan isteyim jp.gif
Hamza sen merak etme tez vakitde olacaksın tongue.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(fizikci @ Jul 5 2007, 12:06 PM) *

hazır onu yapmışken benide kıdemli yapsana yengembenim flowers.gif flowers.gif yaparsın sen ya
ileney
Tevhid ve Mihrican forumun kıymetli insanları bunları hak ediyorlar.Hayırlı olsun.
EsLeMNa
ALINTI(esengül @ Jul 5 2007, 12:29 PM) *

ALINTI(fizikci @ Jul 5 2007, 12:06 PM) *

hazır onu yapmışken benide kıdemli yapsana yengembenim flowers.gif flowers.gif yaparsın sen ya

Esengül ben 1 yıldan fazladır bu sitedeyim ve bekliyorum katılıyorum da ama bak daha etkin olmadım bekiyoruz doğru zaman gelince ya da zamanları olunca bizi de farkedecekler bleh.gif
Bende isterim etkin olmak uzman olmak ama fool.gif
Sözüm yok admin abilerime onlar biliyorlar ne yapmaları gerektiğini flowers.gif
TEVHİD
ALINTI
Tevhid ve Mihrican forumun kıymetli insanları bunları hak ediyorlar.Hayırlı olsun.

Allah razı olsun İleney Kardeşim.İnşallah hayırlı olur. Siz de bizim kıymetlimizsiniz. Bunu biliyorsunuz değil mi?

Selam ve dua ile
fizikci
Esengülcüm sen iste yeterki al sende ol yes.gif
ayna
ileney kardeşim gönüllerimiz karşılıklı sen benden daha layıksın kardeşim.en kıdemli sizsiniz.en aktif de aynı zamanda.teveccühünüz memnun etti beni.
ayrıca musahhar kardeşim son günlerde aktifsiniz ancak ben de 1 yıldır buradayım ama daha önce pek rast gelmemiştim.ama son günlerde gerçekten çok aktifsiniz yakında bir kıdem de size gelir...
ayna
tevhid kardeşimin moderatörlüğü hayırlı uğurlu olsun diyorum...
islam ve kulluk
ALINTI
tevhid kardeşimin moderatörlüğü hayırlı uğurlu olsun diyorum...

benden önce mihrican davranmış

haıylrı olsun kardeşim her daim ...
ayna
ya ben herkesten çok yaşayacam sanırım ne yapsam hep ben yapacaktım sen benden önce davrandın deniliyor.neyse kısa günün karı
islam ve kulluk
mihrican kardeşimizde dolmuş , dolmuş bana patlamış biggrin.gif

tamam kardeşim ben yapmayacaktım vazgeçtim ...
ayna
şaka yaptım islam.olur mu siz hepiniz benden çok yaşayın .rabbim dilerse tabi...sadece şakaydı..smile.gif
EsLeMNa
Tevhid hayırlı olsun modluğun yeşil sana yakışmış...
islam ve kulluk
yok artık -birazda ben alıngan olayım-

sen daha çok yaşa biggrin.gif
ayna
ben ne zaman yeşil olacam ya smile.gif
My_GrAveStoNe
ahh ah daha benim almam gereken uzun bi yol var cray.gif
islam ve kulluk
biggrin.gif o da olur inşaallah

yeterki yolu bitirmeye karar verelim ...
EsLeMNa
Birşey soracam siz tabiki daha iyi kararverirsiniz ama ben etkin olabilir miyim?
Bende o potansiyel var mı?
islam ve kulluk
bi bakalım

bi de şöyle bakalım ...

hımmm

çok zor bi karar biggrin.gif

tabiki var kardeşim ama kıdemleri ayda bir defa veriyoruz genelde ve bu ayınki geçtiğinden biraz zaman gerekecek biggrin.gif
EsLeMNa
Zaten kıdem almasam bile iyi böyle.

Ben seviyorum burayı ama bana yakışırdı etkin olmak wink.gif
islam ve kulluk
olur inşaallah oda bigün ...

Allah seni inandırsın bende bir zamanlar senin gibi kıdemsizdim flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif
My_GrAveStoNe
ooo küserim ama crying.gif ben ne olcam yaaa blink.gif
EsLeMNa
ALINTI(My_GrAveStoNe @ Jul 11 2007, 12:36 AM) *

ooo küserim ama crying.gif ben ne olcam yaaa blink.gif

Ben 1 yldır uradayım olur inşAllah deniyor...
Bekleyeceksin ve izleyeceksin yani... bleh.gif
My_GrAveStoNe
1 yıldır burda olabilirsin ama mesaj sayına ben yakın bi zamanda ulaşırım sanırım biggrin.gif ama tabi neye göre karar veriliyor buna bilmiyorum confused1.gif he islami forum dini bilgiye göre yapılıyorsa ben anca yerimde sayarım yahoo.gif
TEVHİD
Mihriciğim, İslâm ve Musahhar kardeşlerim

Güzel temenni ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah dua buyurun da bu işi alnımın akıyla yapabileyim.

Selam ve dua ile

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.