Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Mustafa Dağ Niçin Forumda Faaliyet Gösteremiyor?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Mütefekkir

az öce ''mustafa dağ'' nickini kullanan arkadaşımızla msn de konuştum. arkadaşımızın forumda faaliyet göstermesi engellenmiş.. kendi konularına bile cevap yazamıyormuş... bu sorunun giderilmesini istiyorum.. eğer forumdan çıkarılmasının bir nedeni varsa bunun belirtilmesini istiyorum.

gereğini arz ederim.
Abdulbaki71

az öce ''mustafa dağ'' nickini kullanan arkadaşımızla msn de konuştum. arkadaşımızın forumda faaliyet göstermesi engellenmiş.. kendi konularına bile cevap yazamıyormuş... bu sorunun giderilmesini istiyorum.. eğer forumdan çıkarılmasının bir nedeni varsa bunun belirtilmesini istiyorum.

gereğini arz ederim.
Alıntı
------
offtp.gif
Mustafa dag nickini kullanan kardeşimizin islami forumda faliyetleri niçin engellendi.Bir açıklama yaparsanız memnun olurum.dua ve selamla
hamrA
Mustafa dag nickli üyemizin durumunu inceledim, bizim açımızdan ve teknik olarak hiç bir sorun görünmemekde, admin panelinden incelendiğinde foruma girememesi ve yazamaması için hiç bir sebep görünmüyor... smile.gif
islam ve kulluk
ilginç bi durum o zaman smile.gif belki kendi pc.sinde problem vardır...
hamrA
Olabilir, ben genede teknik olarak yeniden işlem yaptım,sorun olmamakla birlikde yeniden onay verdim, eğer genede giremez ise başka bir pc den girmeyi deneyebilir...sorun bizden görünmüyor.
mustafa dag
[

SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
BENİM SIKINTIMI İLK OLRAK GÜNDEME GETİREN BAŞTA "MÜTEFEKKİR" KARDEŞİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN KARDEŞLERİME VE YÖNETİCİ KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM HANGİ SEBEPTEN OLDUĞUNU TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA YAKLAŞIK BİR AYDIR, BELKİ DAHA FAZLA SÜRE İLE KENDİ AÇTIĞIM KONULAR DAHİL HİÇBİR KONUYA CEVAP YAZAMIYORDUM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BU SIKINTI AŞILMIŞ DURUM DA HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER
islam ve kulluk
hoşgeldin kardeşim...
Mütefekkir
ALINTI(mustafa dag @ Feb 11 2007, 05:12 PM) *

[

SEVGİLİ KARDEŞLERİM;
BENİM SIKINTIMI İLK OLRAK GÜNDEME GETİREN BAŞTA "MÜTEFEKKİR" KARDEŞİMİZ OLMAK ÜZERE BÜTÜN KARDEŞLERİME VE YÖNETİCİ KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM HANGİ SEBEPTEN OLDUĞUNU TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA YAKLAŞIK BİR AYDIR, BELKİ DAHA FAZLA SÜRE İLE KENDİ AÇTIĞIM KONULAR DAHİL HİÇBİR KONUYA CEVAP YAZAMIYORDUM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BU SIKINTI AŞILMIŞ DURUM DA HERKESE TEKRAR TEŞEKKÜRLER

hoşgeldin kardeşim.. ancak bir daha büyük harfle yazmayı deneme. yoksa bu defer gerçekten bir problem olabilir. biggrin.gif biliyorsun büyük harfle yazı yazmka bütün forum sitelerinde yasaktır. tekrar hoşgeldin.. hosgeldin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.