*rose*
Aug 3 2007, 11:44 PM
bazen gerekli.
jetlii_fearless
Aug 5 2007, 09:52 PM
Üstteki soruyu sorman gerekli mi gereksizmi sence. İstersen soru sor ne dersin.. daha ii olmazmı..
Cumhuriyet gerekli mi gereksiz mi?
hamzayurekli
Aug 8 2007, 12:53 AM
Cumhurriyet ne Demek.....
megatherion
Aug 8 2007, 01:08 AM
olabilir ama nasil?O konuda bi hayli tartismak gerekir:)
alttaki
---milliyetcilik gereklimi gereksizmi--- ????
SERPİL
Aug 8 2007, 04:56 AM
Kesinlikle gerekli. Türk'e Türk'ten başka dost olmadığı düşünülürse...
Üzgün olduğumuzda bunu başkalarına belli etmemiz gerekli mi, gereksiz mi? (Ben pek belli etmem de.)
kırık-rüzgar
Aug 8 2007, 01:44 PM
kardeşim hemen anlatayım bak ben bu konuda biraz tecrübeliyim
derdimiz var ki herkesin vardır üzgünüz ağlamak haykırmak istiyoruz ama başkasına anlatmak istemiyoruz diyelim bunun için hiç kimseye karşı bunu belli etmememn lazım hele anlatılırsa çok utanacağın üzüleceğin bir durumsa eğer kendine saklayacağın bir üzgünlüksa bu niye başkalarına belli ediyorsunki o zaman ilgi bekliyorsundur asıl derdin de budur belki
ama o üzgünlüğün birine karşı ise bunu kendisine belli edeceksin ettiğin daim o sana niye üzgünsün ve vs vs gibi sorular soracak anlatacak ve olayı çözümleyeceksin
kimsenin bilmesini istemiyorsan içinde üzileceksin başkaları ne yapsın senin bu derdini diye konuşturmuyacaksın hem surat astığında herkes üstüne alınacaktır herkestede merak uyandıracaksın
ama üzülsen bile her daim gülmelisin tebesssümün değeri büyük
şükür bile edeceksin gerekli yerde
evet alttaki sen tamamla ekleyeceğin birşey varsa
soru bulamıyorum kusura bakmayın
jetlii_fearless
Aug 11 2007, 08:12 PM
ALINTI(SERPİL @ Aug 8 2007, 05:56 AM)

Türk'e Türk'ten başka dost olmadığı düşünülürse...
Bunu söyleyen müslüman olcak bide.. . O zman Hz. Muhammed de bizim dostumuz deil.. Çünkü Türk deil Arap.. dimi serpil?? Veya diğer müslümanlar da bizim dostumuz deil.. söylediiniz sözlerin nerelere gittini iyi düşününde söyleyin..

İşte bu yüzden milliyetçiliğe şiddetle karşıyım.. Irkçı zihniyet işte.. ne beklersin..
Hz. Muhammed Veda Hutbesi:
"Müslümanlar Kardeştir" okkk??
Yine Allah bir ayetinde "Sizin bilmeden söylediiniz öyle sözler vardırki; bu sözler sizi cehennemin ta dibine kadar götürür" buyurmuştur.. Bin kere düşün bi kere söyle..
erbakan gerekli mi gereksiz mi??
SERPİL
Aug 12 2007, 01:48 AM

Burada kastımın Peygamber Efendimiz (SAV) olmadığını siz hariç herkes anlamıştır. Osmanlı'nın yıkılmasında en büyük etkenlerden biri olan Arapları kendime dost olarak görmem mümkün değil. Şu an bile Araplar ellerinde bu kadar güç varken Lübnan'a olanlara neden sessiz kaldılar? Yıllarca pkk yı neden beslediler? Bunları da düşünmek lazım dimi. Ben bunlar ve başka pek çok sebepten dolayı milliyetçiyim. tabiki bu faşizm boyunta olamaz, ya da dinimin önüne geçemez.
Erbakan gerekli mi derken sanırım siyasi alanı kasdediyorsunuz. Siyasi anlamda hiç gereği yok.
Alttaki herzaman yumuşak huylu olmak gerekli mi?
hamzayurekli
Aug 12 2007, 02:08 AM
Nayn......
Bari Bu Sayfada tartışma Olmsın Demek Gereklimi......(egerkı gereklı ıe ben 1 adet soyluyorum...)
jetlii_fearless
Aug 12 2007, 10:01 AM
ALINTI(SERPİL @ Aug 12 2007, 02:48 AM)

Burada kastımın Peygamber Efendimiz (SAV) olmadığını siz hariç herkes anlamıştır. Osmanlı'nın yıkılmasında en büyük etkenlerden biri olan Arapları kendime dost olarak görmem mümkün değil. Şu an bile Araplar ellerinde bu kadar güç varken Lübnan'a olanlara neden sessiz kaldılar? Yıllarca pkk yı neden beslediler? Bunları da düşünmek lazım dimi. Ben bunlar ve başka pek çok sebepten dolayı milliyetçiyim. tabiki bu faşizm boyunta olamaz, ya da dinimin önüne geçemez.
Erbakan gerekli mi derken sanırım siyasi alanı kasdediyorsunuz. Siyasi anlamda hiç gereği yok.
Alttaki herzaman yumuşak huylu olmak gerekli mi?
Pekela diğer müminler?? Onlar ne olcak.. sizin milliyetçiliğinize şiddetle karşıyım ve hiçbir zman da milliyetçi deilim. ülkeme bağlıyım ama milliyetçi deilim. ırkçı bi anlayışın adına başka kılıflar uydurmayın burda..
PKK yı Araplar beslemişş... pekela bütün araplar mı suçlu ooluo şimdi.. o zman sen şunu diosun.. bütün kürtler pkklıdır. çünkü genel olarak konuşuosun..
ne söylediini de hâlâ bilmiosun.. boş zırvalayıp duruosun burda.
tartışma gerekli..
Alltaki gazete gerkli mi???
SERPİL
Aug 13 2007, 10:58 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Aug 12 2007, 03:08 AM)

Nayn......
Bari Bu Sayfada tartışma Olmsın Demek Gereklimi......(egerkı gereklı ıe ben 1 adet soyluyorum...)
Haklısın Hamzayürekli zaten insan kendi seviyesindeki kişilerle uygun ortamında tartışmalı. Başkalarına sataşarak, kendisi hariç herkesi haksız görerek, kendi aklının almadığı herşeye zırva diyerek kendini tatmin etmeye çalışan birine diyecek söz olmamalı. Öyle insanlarla konuşmak bile havanda su dövmeye benzer.
Selametle kalın.
Tevhid_13
Aug 18 2007, 08:31 PM
ALINTI(SERPİL @ Aug 12 2007, 02:48 AM)

Burada kastımın Peygamber Efendimiz (SAV) olmadığını siz hariç herkes anlamıştır. Osmanlı'nın yıkılmasında en büyük etkenlerden biri olan Arapları kendime dost olarak görmem mümkün değil. Şu an bile Araplar ellerinde bu kadar güç varken Lübnan'a olanlara neden sessiz kaldılar? Yıllarca pkk yı neden beslediler? Bunları da düşünmek lazım dimi. Ben bunlar ve başka pek çok sebepten dolayı milliyetçiyim.
Araplar Türkleri Sattıysa, Türklerde Dinini sattı. Hiç Değilse Araplar İnsan Sattı Bizin Dinimizi Laik Olarak Türkler Değiştirdi.
Kafir Bir türk Olacagıma, Müslüman Bir Rus Olurum.
Bir Müslümanın Milliyetçilik Gerekli Demesi Gereklimi?
hattab84
Aug 18 2007, 11:21 PM
Kesinlikle gereksiz tecrübe ile sabittir....
Ümmete vahdet gerekli mi gereksiz mi(neden)
Tevhid_13
Aug 19 2007, 01:01 AM
ALINTI(hattab84 @ Aug 19 2007, 12:21 AM)

Kesinlikle gereksiz tecrübe ile sabittir....
Ümmete vahdet gerekli mi gereksiz mi(neden)
Israrla Gereklidir. Allah ın Rahmetine Nail olabilmek için.
Peki Birleşmek için Kuran ve Sunnetten Baska Delil Ve Yöntemler Gereklimidir.
hamzayurekli
Aug 19 2007, 02:06 PM
Selamun Aleykum.......
Alemlere Rahmet Olarak Gönderilen Hz.Muhammed Musdafa (aleyhısselam) Efendımız Vali Atıyacakmış.
Sonra Sormus Eger Bır Problem Olursa Neye Gore hukum verırısın...? Kuran-ı Kerim'e Göre...Ya rasulullh..
Egerkı Sorunu Kuran-ı Kerim'de Bulamazssan.? Hadisi Şerifte Ararrtım ya Rasullah....
Egerki Aradagın Hadislerdede yok Sa..? Ozaman Sızın Yaptıklarınıza Bakarak Yaparım ...
Egerkı Benım Yaptıklarımda'da Bulamazssan..? Ozaman Kişi İle Önceden Bildigim Konularda Kısas Yaparım mesela nasıl ( mesela ahmet bıze oturmaya geldı ve esım bana soruyor dıyorkı ahmet çay'ı nasıl içer ve bende derımkı ahmet çorbayı sıcak içer ozaman demekkı cayıda sıcak içer derim ) işte kısas...
Sonra Efendımız Derkı Tamamm....
keneman
Aug 20 2007, 06:51 PM
S/A
SEVGI MI SAYGIMI GEREK LI
EsLeMNa
Aug 20 2007, 07:46 PM
Önce saygı sonra sevgi..
Ben gereklimiyim bu forma..
jetlii_fearless
Aug 20 2007, 08:47 PM
eh işte gereksiz sayılmazsın

ya ben??
keneman
Aug 20 2007, 09:08 PM
herkes gerekli saygı oldukca herkes gereklıdır zaten böyle bır düşünce olmaz !!!!!!!!
bu site gerekli mi
aLaTurCa
Sep 2 2007, 12:19 AM
Mehlika soru mukemmel:D
oyun durmus biraz hareket lazim
bu oyuna dewam etmek gereklimi????????
keneman
Sep 2 2007, 10:18 AM
degıışir bence gereklı
TELEVİZYON GEREKLİMİ GEREKSİZ Mİ
aLaTurCa
Sep 2 2007, 12:56 PM
gundemi takip etmek icin gerekli
UTU yapmak gereklimi??? ( suan utu yapiyorumda

)
keneman
Sep 2 2007, 02:46 PM
BU ZAMANDA GEREKLİ

BEN GELDİM YAPIYORUM
KREDİ KARTI GEREKLİMİ GEREKSİZ Mİ
aLaTurCa
Sep 2 2007, 05:26 PM
gereksizzz
kredi karti magdurlarini hatirlayin ve hic bulasmayin derim.
diet yapmak gereklimi gereksizmi
kırık-rüzgar
Sep 2 2007, 05:59 PM
diet dengeli beslenmedir
rejüm ise şu malum olan yemek kesme zayıflamak için fazla kilolu olanlar için gerekli aslında çünkü kilodan dolayı bir çok hastalık peş bırakmıyor...
aklıma bişey gelmiyor
dadaş
Oct 2 2007, 07:18 AM
cocukların ders calışırken ailelerden sürekli yardım alması gereklimi gereksizmi
dagmara
Oct 3 2007, 10:59 AM
kesinlikle gereksiz
avatar yapmak icin hemen hemen hergün ugrasıp yükleyemediğin halde hala ısrarla devam etmek gereklımı gereksızmı
sabah_rüzgarı
Oct 3 2007, 09:02 PM
yüklemediğin avatarla uğraşmak gereksiz
aklımada pek bişey gelmiyo ama neyse
tatlı yemek gereklimi gereksizmi
karakiz
Mar 22 2008, 10:12 PM
tatlı derken hazır baklavadan hoslanmam ama soyle bı kemalpasa tatlısı ve tulumba tatlısı dersenız gereklıdr
tabı bu benm fıkrım ama butun tatlılar gereklıdr herhalde
hamzayurekli
Mar 26 2008, 01:33 AM
felç...
hyr
Mar 26 2008, 02:56 AM
susmak gerekli mi gereksiz mi
hamzayurekli
Mar 26 2008, 03:01 AM
Fıkıh^da susmak kabul etmek'tir.....
Susuyorsanız bunu bilerek susun(uz).....
Kaptmak'mı Açmak'mı....
hyr
Mar 26 2008, 03:03 AM
kapatmak
aglamak mı gulmek mı
hamzayurekli
Mar 26 2008, 03:12 AM
ağlamak....
sevmek-mi sevilmek-mi...!
İlle Cihad
Mar 26 2008, 08:46 AM
oyunun formatı geğişmiş sanırım
öncevefa
Mar 26 2008, 08:56 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 26 2008, 03:12 AM)

ağlamak....
sevmek-mi sevilmek-mi...!
sevilmek
konuyu toparlayalım iki kişisiniz ve bir film izlediniz izlediğiniz filmi birbirinize tekrar anlatmak gerekli mi gereksiz mi...
fizikci
Mar 26 2008, 09:01 AM
Gerekli dahada zevkli oluyorda ondan
yanında zımba hesap makinesi taşımak gereklimi gereksiz mi?
Sevgilim
Mar 26 2008, 01:29 PM
bence gerekesiz
oyun oynamak gereklimi gereksizmi
hamzayurekli
Mar 27 2008, 12:58 AM
gerekli...
evlenmek

gereklimi..-gereksizmi..?
kırık-rüzgar
Mar 27 2008, 06:42 AM
gerekliiii
evlenmemek gerekli mi
hamzayurekli
Mar 27 2008, 05:51 PM
gerekliii...
müzik dinlemek gereklimi...sizmi...
kırık-rüzgar
Mar 27 2008, 05:52 PM
hamza abi evlenmemek gerkli mi diyosun
karakiz
Apr 4 2008, 03:41 PM
gereksız beynı bos yere yoruyor.....
dızıler gereklı mı gereksız mı??
hamzayurekli
Apr 4 2008, 11:18 PM
diziler degıl bıcak sırtı

esen evlılık gereklı elbette.Becerebılıyorsan .

Taviz gereklimi..?
gereksiz
susmak gereklı mı
hamzayurekli
Apr 4 2008, 11:46 PM
neye kıme ...
çarşaf gereklimi..

hadı cıktım ben ...
çarşaf çeşit çeşit hangi çarşaf

uyumak gereklı mı
Sevgilim
Apr 5 2008, 10:39 AM
Çok gerekli
para toplamak gereklimi
kırık-rüzgar
Apr 5 2008, 10:41 AM
gerekli
hamza abi anladım
bıcak sırtında ne oldu en son
münafıklara nasihat etmek gerekli mi gereksiz mi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.