Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumdakilerle Reelde Tanışma 2
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
..::ESRA::..

Ya Ankaralı bende varım RmS kardeş sanırım birde sima vardı ama onu bu aralar forumda göremiyorum...

CeZaM
ALINTI(mihrican @ Feb 17 2007, 11:01 PM) *

benden başka hataylı yok mu yaaaaaa

mihrican kardeş hataya her yaz gıderız nerdeyse sen ilçesinde falan mı oturuyosun kısmet olurda yazın gelirsem dıye soruyorum

Cezam ve duygusal yakın bir zamanda arkadaşlarla konyaya geleceğiz inşallah nasip olursa görüşmeyi isterim..

Allah'a emanet olun...
ayna
hayır kardeş biz hatayın merkezi antakyada oturuyoruz.çok mutlu oldum.inşallah görüşürüz.bekleriz.....
sadece yazları mı geliyorsunuz?yaza daha çok varrrrrrrrr
DuYGuSaL
ALINTI(..::ESRA::.. @ Feb 20 2007, 09:58 PM) *

Cezam ve duygusal yakın bir zamanda arkadaşlarla konyaya geleceğiz inşallah nasip olursa görüşmeyi isterim..

Allah'a emanet olun...

Esra geleceğinde mutlaka haber ver Rabbim nasip ederse görüşürüz..

Arkadaşlar böyle olmayacak herkes farklı farklı şehirlerde bu yüzden hepiniz konyaya gelin CeZaM ve ben burda ağırlarız sizi... Konyanın meşhur etliekmeğinden ikram ederiz size smile.gif
ALINTI(duygusal_insan @ Feb 20 2007, 10:21 PM) *

ALINTI(..::ESRA::.. @ Feb 20 2007, 09:58 PM) *

Allah'a emanet olun...

Esra geleceğinde mutlaka haber ver Rabbim nasip ederse görüşürüz..

Arkadaşlar böyle olmayacak herkes farklı farklı şehirlerde bu yüzden hepiniz konyaya gelin CeZaM ve ben burda ağırlarız sizi... Konyanın meşhur etliekmeğinden ikram ederiz size smile.gif

İnşallah kardeşim sağol...
Aslında Ankara daha mantıklı geliyor duygusal 4 kişi olmuşuz ankaralı...

hamzayurekli
Etlı ekmek cooook yaglı yaa nasıl yıyorsunuz anlayamadım.....

bence kızlar ortak bı yer bulun herkez kendı memletıne gelınsın ıster bence ıstanbul en guzelı Peygamberler Sehrı Bız Erkeklerle Istanbulda Bulusacagız....smile.gif

Sizde Gelın.... yahoo.gif
RmS
yarın Beşevler, sıhhiye, kızılay, keçiören uygundur gelmek isteyen var mı biggrin.gif
ayna
ah şimdi ankarada olmak vardı....
DuYGuSaL
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 20 2007, 11:07 PM) *

Sizde Gelın.... yahoo.gif [/size] [/font] [/color]

Yok biz almayalım..
hamzayurekli
Beni bi Abı Olarak Gormuyorsan Cokkk Kırıldım bılmıs olasın....
RmS
Hamzayürekli bu söylediğinin dine ne kadar ters düştüğünün farkında mısın smile.gif
hamzayurekli
Selamun ALeykum.....

RmS bugunun ,Talıhlısı Senmısın?....

Veya Arkakdasların Senımı Sectı Benımle Ugrasmak Icın?....

Sunu SOylım Benımle Ugrasmak ICın Ne İlmin Yeter Nede Ömrün Yeter.....

Sen Duygusal Kardesımle Aramda Olan Samımıyetı Bılmıyorsun Ve Lutfen Bılmedıgın Konulara Bırak Burnunu Gölgeni bile Sokma Eyliminde Bulunma !.....Kalbını Kırmak ıstemıyorum.....
CeZaM
arkadaslar masallah tanısmayı bırakıp kavga etmeye baslamısız.hamza yürekli celallenmıiş gene aman ben kacıyorum sımdı bana patlar falan biggrin.gif .

Gez Dünyayı Gör Konyayı gleam.gif

Hz. MEVLANA
RmS
ALINTI
RmS bugunun ,Talıhlısı Senmısın?....

Veya Arkakdasların Senımı Sectı Benımle Ugrasmak Icın?....

Sunu SOylım Benımle Ugrasmak ICın Ne İlmin Yeter Nede Ömrün Yeter.....

Sen Duygusal Kardesımle Aramda Olan Samımıyetı Bılmıyorsun Ve Lutfen Bılmedıgın Konulara Bırak Burnunu Gölgeni bile Sokma Eyliminde Bulunma !.....Kalbını Kırmak ıstemıyorum.....

Hamzayürekli bu saatten sonra sana tek kelime etmeyeceğim forumda yazdıklarını da görmeyeceğim merak etme wink.gif

Benim ilmimin ne kadar olduğunu bilemezsin ben de seninkini (sürekli bahsettiğin bir hafızlığını biliyorum tabi smile.gif )

Kimseyle tartışmaya gelmiyorum foruma.
O yüzden cevap yazsan da sıkıntım olmaz. Görmem bile..
Selametle smile.gif
DuYGuSaL
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 21 2007, 04:48 PM) *

Ya sadece şakaydı yaa hani siz erkekler buluşacaksınız ya ondan demiştim... doh.gif sad.gif
fuzuuli

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı olarak olaya el koyuyorum burası tartışma veya birbirinize çömkürme platformu değil bundan sonra asayiş benden sorulur !!! bleh.gif
CeZaM
ALINTI(duygusal_insan @ Feb 22 2007, 12:29 AM) *

ALINTI(hamzayurekli @ Feb 21 2007, 04:48 PM) *

Ya sadece şakaydı yaa hani siz erkekler buluşacaksınız ya ondan demiştim... doh.gif sad.gif

yanlış anlasılma olmus arkadaslar konuyu kapatın yoksa fuzuuli kardes basar falan burayı fool.gif
DuYGuSaL
ALINTI(fuzuuli @ Feb 22 2007, 03:52 AM) *

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı olarak olaya el koyuyorum burası tartışma veya birbirinize çömkürme platformu değil bundan sonra asayiş benden sorulur !!! bleh.gif

Pardon fuzuulii bi daha olmas bu seferlik affet.. bleh.gif

sitede bi askerin dolaştığını unutmuşuz..
fool.gif
ayna
kaçın kaçın jandarma var.jandarma var.....
Emanet
ALINTI(..::ESRA::.. @ Feb 20 2007, 10:34 PM) *

Ya Ankaralı bende varım RmS kardeş sanırım birde sima vardı ama onu bu aralar forumda göremiyorum...

Evet baya yogundum foruma giremedim. InsAllah yaz tatilinde Turkiye'ye geliyorum. Ankara'da bulusalim insAllah. Buranin yaz tatili Turkiyedeki gibi 3 ay degil, 6 hafta. Ondan yedinci ayin ortalarinda olursa memnun olurum.

En guzele emanetsiniz.
Vesselam.
ötenazim
İstanbul dayım arkadaslar.
uygun vakit olursa goruselim iyi olur smile.gif
ne yapmayı planlıyorsunuz:?
ALINTI(Sima @ Feb 22 2007, 07:29 PM) *

ALINTI(..::ESRA::.. @ Feb 20 2007, 10:34 PM) *

Evet baya yogundum foruma giremedim. InsAllah yaz tatilinde Turkiye'ye geliyorum. Ankara'da bulusalim insAllah. Buranin yaz tatili Turkiyedeki gibi 3 ay degil, 6 hafta. Ondan yedinci ayin ortalarinda olursa memnun olurum.

En guzele emanetsiniz.
Vesselam.

Hoşgeldin sima kardeş...İnşaAllah hepimiz uygun olur ve görüşürüz...

Allah'a emanet olun...
Emanet
Hosbuldum Birtanem. InsAllah hayirli bir sekilde nasip olur.

vesselam.
ALINTI(Sima @ Feb 22 2007, 08:00 PM) *

Hosbuldum Birtanem. InsAllah hayirli bir sekilde nasip olur.

vesselam.

İnşaAllah canım.. flowers.gif

suskun
selamun aleyküm

bizde izmirdeniz inşaAllah.. smile.gif
hamzayurekli
ALINTI
çömkürme

Bune fuzulii biggrin.gif alla alla yaaaa......adam çömkürtme yazmış....

RmS bak ne kadar guzel konusada bılıyormusun kırmayalım bırbırımızı satasmayalım cunku hepımızın ummetyız onun ıcın ne olursun rıca edıyorum baka zaten duygusalda saka dedı olay bıtsın gorusmeyelım sarkı sozu..... biggrin.gif
fizikci
Ankaradan kimse yok mu dediniz ohmy.gif aaa çok ayıp ben varım ya
jp.gif Bide çarşaf giyip gelen arkadaşa çok güldüm biggrin.gif
Allah razı olsun.. ph34r.gif
asiLDuA
smile.gif)))))) efet hala çarşaflı durur aramısda tongue.gif
hamzayurekli
ninja.gif wink.gif
Emanet
lac.gif
fizikci

jp.gif Niye burda durduğunu pek anlayamadım ama hamza isminide değişmen gerek bence ninja.gif
su61
karadeniz ereğli bayan arkadaşlarla bende tanışmak isterim thinking.gif benden başka yok sanırım
-EBRAR-

S.a. kardeşlerim en çok İstanbul'dan katılım var sanırım bende İstanbul'dayım, yapıcağınız organizasyona katılırım inşaAllah...
:: LâL ::
uygun zaman ve vakit'e denk düşerse ( istanbul) olabilir ..
sizlerle tanışmak isterim kardeşler neden olmasın ki .. jp.gif

selam ve dua ile kalınız ..
ayna
ya ben istanbulda olsam sizi hemen toplardım .siz hala niye toplanamıyorsunuz ya.çalışanlar var ama pazar günü bir toplanın ya.
-EBRAR-
ALINTI(mihrican @ Apr 8 2007, 04:38 PM) *

ya ben istanbulda olsam sizi hemen toplardım .siz hala niye toplanamıyorsunuz ya.çalışanlar var ama pazar günü bir toplanın ya.

S.a. Mihrican Kardeşim aslında ben sanal ortama sıcak bakmayan biriyimdir ama burdaki bayan kardeşlerime ısındığım için düşüncelerim değişti. 5 Şubattan beri paylaşılan fikirler var ama henüz bir organizasyon yapılamamış maalesef... Bende çalışan biriyim ama benim için problem değil haftaiçi veya haftasonu uygundur inşaAllah... İstanbul'lu kardeşlerim bu işi çözelim inşaAllah. Selam ve dua ile...
128
bende istanbuldayım .. toplanırsak pazar günü olursa sevinirim.. c.tesi calışıyorum.. havalarda güzel kızımı da getirirm sizinle hep beraber tanışmış oluruz...

allaha emanet olun...
TEVHİD
ALINTI(hamzayurekli @ Feb 5 2007, 10:32 PM) *

S.a....

ya baktım Kımse Yazmamıs Onun ıcın ıcım el wermedı dedım kardesım kırılmasın ben barı yazayım....

Hee Sımdı Bana Demesınler Erkekler Gıremez Dedık Bende Carsaf Gıyıp Geldım ninja.gif

Kardeşim siz bu İslami Forum'un gerçekten neşe kaynağısınız. Allah sizden razı olsun.

Selam ve dua ile
-EBRAR-
ALINTI(128 @ Apr 9 2007, 04:11 PM) *

bende istanbuldayım .. toplanırsak pazar günü olursa sevinirim.. c.tesi calışıyorum.. havalarda güzel kızımı da getirirm sizinle hep beraber tanışmış oluruz...

allaha emanet olun...

Allah razı olsun bir mukabil inşaAllah... Eyüb Sultan'da inşaAllah görüşelim diğer kardeşlerimin fikirlerini de öğrenelim bu konuda... Zaman kavramı olarak da hep beraber kararlaştırıp özelden haberleşiriz inşaAllah...
ayna
bakın istanbulda olanlar pazar günü eyyüp sultanda toplanıyorsunuz.duyduk duymadık demeyin ve gidin.keşke biz de olsaydık ama malesef
-EBRAR-
ALINTI(mihrican @ Apr 9 2007, 05:29 PM) *

bakın istanbulda olanlar pazar günü eyyüp sultanda toplanıyorsunuz.duyduk duymadık demeyin ve gidin.keşke biz de olsaydık ama malesef

Evet üzgünüm. Seninle de görüşmek isterdim Mihrican Kardeşim.İstanbul'da olsaydın inşaAllah bu organizasyon olurdu. Eğer buralara gelirsen misafirim olmanı gönülden isterim haberin olsun.. jp.gif
-EBRAR-

S.A. İstanbul'a oy veren 11 kişi ama 6 kişi kendini açıklamış bu durumda diğerlerine ulaşmam imkansız gözüküyor.Kardeşlerim oy verip gelmek istiyorsanız isimlerinizi lütfen yazın aksi takdirde haberiniz olamayacak çünkü özelden yer ve zamanı haber vermek istiyorum genelden yazmayacağım bilginize...
Selam ve dua ile...
TEVHİD
Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Ben İstanbul'dayım.Ama böyle bir buluşma için malesef izin alamıyorum.Çok müteessirim.

Selam ve dua ile
ayna
ALINTI(İKRA @ Apr 9 2007, 07:26 PM) *

Evet üzgünüm. Seninle de görüşmek isterdim Mihrican Kardeşim.İstanbul'da olsaydın inşaAllah bu organizasyon olurdu. Eğer buralara gelirsen misafirim olmanı gönülden isterim haberin olsun.. jp.gif

Allah razı olsun kardeş.gelirsem misafiriniz olurum bir gün inşallah.sizin de yolunuz hataya yada yazdan sonra evleneceğim inşallah maraşa beklerim...bundan sonra oradan görüşeceğiz
TEVHİD
ALINTI(mihrican @ Apr 9 2007, 10:22 PM) *

Allah razı olsun kardeş.gelirsem misafiriniz olurum bir gün inşallah.sizin de yolunuz hataya yada yazdan sonra evleneceğim inşallah maraşa beklerim...bundan sonra oradan görüşeceğiz

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.

Selam ve dua ile
-EBRAR-
ALINTI(TEVHİD @ Apr 9 2007, 09:54 PM) *

Selamün Aleyküm Kardeşlerim

Ben İstanbul'dayım.Ama böyle bir buluşma için malesef izin alamıyorum.Çok müteessirim.

Selam ve dua ile

w.a.s. Tevhidciğim seninle görüşmek de güzel olurdu inşaAllah ama olsun sad.gif koşullar ne zaman değişirse, nasib olursa görüşelim inşaAllah... jp.gif

ALINTI(mihrican @ Apr 9 2007, 10:22 PM) *

[size=2]Evet üzgünüm. Seninle de görüşmek isterdim Mihrican Kardeşim.İstanbul'da olsaydın inşaAllah bu organizasyon olurdu. Eğer buralara gelirsen misafirim olmanı gönülden isterim haberin olsun.. jp.gif

Amin bir mukabil inşaAllah. Rabbim hakkında hayırlısını versin Kardeşim... Hatay ve Maraş hayatımda şuan için çok uzak kelimeler ama kader bu nasib olurda yolumuz oralara düşerse bir kardeşimizin olduğunu bilmek sevindirici...Rabbim senden de razı olsun... jp.gif
128
ALINTI(İKRA @ Apr 9 2007, 04:34 PM) *

ALINTI(128 @ Apr 9 2007, 04:11 PM) *

allaha emanet olun...

Allah razı olsun bir mukabil inşaAllah... Eyüb Sultan'da inşaAllah görüşelim diğer kardeşlerimin fikirlerini de öğrenelim bu konuda... Zaman kavramı olarak da hep beraber kararlaştırıp özelden haberleşiriz inşaAllah...

inşl. eyüp sultan bana çok yakın ... herkes fikirlerini sunsun ben her yere uyan bir insanım smile.gif haberleri bekliyoz pm den... bugun iyi günümdeyim yaaa clap2.gif

tamam çaylarınız benden ben ısmarıyacam dermişiiiimmmm flowers.gif
ayna
yazın hem maraşta hem hatayda düğünüm var gelirsiniz değil mi?böyle bir günde beni yalnız mı bırakacaksınız?bakın neredeyse günümün çoğu burada geçiyor....
Kaveller
ALINTI(mihrican @ Apr 10 2007, 10:52 AM) *

yazın hem maraşta hem hatayda düğünüm var gelirsiniz değil mi?böyle bir günde beni yalnız mı bırakacaksınız?bakın neredeyse günümün çoğu burada geçiyor....

tabi canım maraş nereki bi koşu atlar gelirim smile.gif ALLAH mesut etsin flowers.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.