ayna
Nov 3 2007, 04:06 PM
eee bayanlar ne yaptınız hala buluşma günü gelemedi mi?biz burada meraktan ölüyoruz ya?keşke ışınlanma olsa da herkes gelebilse...(bayanlar)
Özgürlük
Nov 3 2007, 05:14 PM
ALINTI(mihrican @ Nov 3 2007, 04:06 PM)

eee bayanlar ne yaptınız hala buluşma günü gelemedi mi?biz burada meraktan ölüyoruz ya?keşke ışınlanma olsa da herkes gelebilse...(bayanlar)
Büyük bir teessürle öğrendiğim bilgiye göre intifada programı iptal edilmiş bizim bayanlar ne yaptı acaba
Birde erkeklere müjdem var var mısınız erkekler reelde buluşmaya aldığım bilgilere göre ayın 15, gibi uluslararası filistin konusu konuşulacak bu günde görüşebiliriz... Sizden cevaplar/katılımlar gelirse organizasyon benden.... Balık yemeye gideriz...
sabah_rüzgarı
Nov 3 2007, 07:24 PM
ALINTI(ozgurluk86 @ Nov 3 2007, 05:14 PM)

ALINTI(mihrican @ Nov 3 2007, 04:06 PM)

Büyük bir teessürle öğrendiğim bilgiye göre intifada programı iptal edilmiş bizim bayanlar ne yaptı acaba
Birde erkeklere müjdem var var mısınız erkekler reelde buluşmaya aldığım bilgilere göre ayın 15, gibi uluslararası filistin konusu konuşulacak bu günde görüşebiliriz... Sizden cevaplar/katılımlar gelirse organizasyon benden.... Balık yemeye gideriz...organize yapmaya başlamışsın
ama burası bayanlar kısmı

ayrıca filistin konusunda daha açık bilgiler verirsen memnun oluruz
Özgürlük
Nov 3 2007, 07:25 PM
Talep gelirse erkekler kısmı açacağım inş. nerede bu erkekler kardeşimmmm
filistin konusunda ki bilgi ilerleyen günlerde inş. bu konuda sizi aydınyatabilirim sadece erkeklere özel bi program olmaz herhalde ilerleyen günlerde acele etmeyelim acele işe şeytan karışır.
TEVHİD
Nov 4 2007, 06:44 PM
tamam anladık mesajı hojam def ol git dedin eywallah....
Estağfurullah Hamza kardeşim. O nasıl söz öyle? Niya kovalım kardeşim. Sadece bir temennide bulundum.Hepsi bu.
Mihriciğim
Buluşmayı merak etmişsin. Eveeeet.Buluştuk. İkra ve Mehlika ile tanıştık.Kermes'e gittik ama iptal olmuştu.Pek üzüldük.Ben deee kızları alıp Sultanahmed'e götürdüm. Güzel bir gündü.
Not:Bu arada kızlar pek şekerler.
İnşallah seninle de tanışacağız kardeşim. Bak Mehlika çoook uzaklardan gelmiş.Sen de gelebilirsin inşallah.Açıkçası seni de andıkkk.
Selam ve dua ile
sabah_rüzgarı
Nov 4 2007, 07:38 PM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 4 2007, 06:44 PM)

Mihriciğim
Buluşmayı merak etmişsin. Eveeeet.Buluştuk. İkra ve Mehlika ile tanıştık.Kermes'e gittik ama iptal olmuştu.Pek üzüldük.Ben deee kızları alıp Sultanahmed'e götürdüm. Güzel bir gündü.
Not:Bu arada kızlar pek şekerler.
İnşallah seninle de tanışacağız kardeşim. Bak Mehlika çoook uzaklardan gelmiş.Sen de gelebilirsin inşallah.Açıkçası seni de andıkkk.
Selam ve dua ile
buluştuğunuza çok sevindim
çok güzel geçmiştir gününz inş..
intifada günüde son anda yasaklanmış
gidenler kapıdan çevrilmiş
TEVHİD
Nov 4 2007, 07:44 PM
Kardeşlerim gelsinler, onlar da fikirlerini beyan ederler.Kimbilir belki de fotoğraf bile gösterirler gezilen yerlerle ilgili. Benim için güzel bir gündü.
Selam ve dua ile
EsLeMNa
Nov 4 2007, 09:15 PM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 4 2007, 07:44 PM)

Kardeşlerim gelsinler, onlar da fikirlerini beyan ederler.Kimbilir belki de fotoğraf bile gösterirler gezilen yerlerle ilgili. Benim için güzel bir gündü.
Selam ve dua ile
Bu buluştunuz demek oluyor sizin adınıza çok sevindim
Ayrıca erkeklerin buluşmasıyla ilgilide topic var arkadaşlar ama işte yinede ayarlayıp buluşamamışsınız..Ben karışmak istemem ama
TEVHİD
Nov 4 2007, 11:25 PM
Ayrıca erkeklerin buluşmasıyla ilgilide topic var
Galiba ben de böyle birşey hatırlıyorum.
Selam ve dua ile
Özgürlük
Nov 5 2007, 11:17 AM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 4 2007, 11:25 PM)

Selam ve dua ile
topic ne yaaa
birde üç bayan mı buluştunuz... Ümmü seleme, mehlika, tevhid başka var mı;
EsLeMNa
Nov 5 2007, 01:18 PM
ALINTI(ozgurluk86 @ Nov 5 2007, 11:17 AM)

ALINTI(TEVHİD @ Nov 4 2007, 11:25 PM)

Selam ve dua ile
topic ne yaaa
birde üç bayan mı buluştunuz... Ümmü seleme, mehlika, tevhid başka var mı;Topic=konu
Erkeklerin buluşmasıyla ilgili topicte işte burda arkadaşlar
Forumdakilerle reelde tanılşma sadece baylar tıkla
kırık-rüzgar
Nov 5 2007, 04:25 PM
ne güzel ne kadar şanslısınız ya buluşmuşsunuz çokta şanslısınız tevhid ablayıda görmüşler yakından ooohhh
TEVHİD
Nov 5 2007, 07:26 PM
ALINTI
çokta şanslısınız tevhid ablayıda görmüşler yakından ooohhh
Esengülcüğüm siz bir de kardeşlerimin güzelliğini ve edebini görseydiniz.
Maşallah benim cici kızlarıma.Çok şekerlerdi çoook.Şimdiden özledim onları.İnşallah seninle de birgün buluşuruz kardeşim.
ALINTI
Erkeklerin buluşmasıyla ilgili topicte işte burda arkadaşlar
Hay Allah senden razı olsun İkra.Sen bulmasaydın, ben arayıp yazacaktım.Beni bu işten kurtardın.
Hepiniz Allah'a emanet olunuz.
Selam ve dua ile
ayna
Nov 5 2007, 08:52 PM
ya ne güzel ya bana ne bende isterim ya.çok kıskandım sizi
-EBRAR-
Nov 5 2007, 11:04 PM
Tevhid ablacığım Allah sizden de razı olsun tanıdığıma çok sevindim ama inanın forumda tanımanın verdiği birşey sanırım reelde sanki daha önceden hep tanıyormuşum gibiydi sizleri. Yabancılık hissetmedim
Ayrıca kısa bir açıklama ; topic konusunda ben değil Eslemna kardeşim yardımcı oldu. Tevhid ablacığım bende seni, Batuhan ve Bahadır kardeşlerimi çok sevdim ve özledim.
Mihircanım üzülme Allah nasip ederse her zaman bekleriz seni buralara. Biliyorsun senle daha önceden sözleşmiştik ama nasip olmamıştı.Dua edelim inşaAllah kısmetse görüşürüz.
Yalnızca, 3 Kasım için kendini hazırlayan diğer kardeşlerimi de görmek isterdim. Sanırım aksilik oldu gelemediler. Sabah Rüzgarı ve Dağmara'da gelmeyi düşünüyorlardı. Şu bir gerçek ki; forumda düşünce açısından hem fikir olan ve olmayan tüm bacılarımla da görüşmek isterdim.
Selam ve dua ile...
sabah_rüzgarı
Nov 5 2007, 11:40 PM
buluşmanıza gününüzn güzel geçmesine çok sevindim
bizimkini damagra organize etmişti ama ne zamndır foruma girmiyor
son günde haber gelmeyince kimsede ses çıkarmadı
bizmki nasip değilmiş
havalar ısındığında olursa hem daha güzel olur
yalnız ben resim merak ediyorum
eğer mümkünse görmemiz çok isterim
TEVHİD
Nov 6 2007, 12:46 PM
Açıkçası ben resim çekmedim.Ama Mehlika çekti.O da ancak birkaç gün sonra resimleri buraya ekleyebilir. Zira kendisi henüz evinde değil, misafirlikte ve bulunduğu yerde bu işlemi gerçekleştirebilecek imlanı yok.
İkracığım
Gerçekten de insan yabancılık çekmiyor.Ben de sizleri özledim canım.Batuş'un selamı var.Bahadır da fizik tedavide.Ameliyat için hazırlık yapıyor.Gelince yazını okutacağım. Eminim pek memnun olacaktır.Seni de pek sevmiş.Ablacığını da öp benim için. Oldu mu?
Selam ve dua ile
-EBRAR-
Nov 6 2007, 12:59 PM
W.Aleyküm Selam ablacığım,
bir mukabele inşaAllah sizde selamlarımı iletin. Allah(c.c.) islama bağışlasın evlatlarınızı gerçekten güzel ahlak üzerine yetiştirdiğiniz belli. Rabbim ayaklarını hak yolda sabit kılsın. Bahadır kardeşime şifa versin inşaAllah... Amin...
Tevhid abla aşağıdaki linki tıkla lütfen.Sanırım farkedemedin konuyu pazar akşamı açtık.
Selam ve dua ile...http://www.islamiforum.com/slami-Forum-Bay...lar-t26623.html
TEVHİD
Nov 6 2007, 01:28 PM
Gördüm İkracığım. Pek beğendim.Ellerine sağlık. Yazıları okurken gözlerim yaşardı.İnşallah başka bir gün diğer kardeşlerimizle de buluşuruz. Amaaaaa Mehlikasız olmazzz. Değil mi? Öyle bir durum olursa ve inkânlar da müsait olursa Mehlika'yı uçakla getirtiriz inşallah.
Selam ve dua ile
EsLeMNa
Nov 6 2007, 09:18 PM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 6 2007, 01:28 PM)

Gördüm İkracığım. Pek beğendim.Ellerine sağlık. Yazıları okurken gözlerim yaşardı.İnşallah başka bir gün diğer kardeşlerimizle de buluşuruz. Amaaaaa Mehlikasız olmazzz. Değil mi? Öyle bir durum olursa ve inkânlar da müsait olursa Mehlika'yı uçakla getirtiriz inşallah.
Selam ve dua ile
Bende gelmek istiyorum
Hem ben istanbulada yakınım otobüsüme biner gelirim inşAllah ablacım
Sizleri tanımak çok güzel olurdu..
-EBRAR-
Nov 7 2007, 11:41 AM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 6 2007, 01:28 PM)

Selam ve dua ile
Tabiki olmaz ablacığım. İnşaAllah tekrarı nasip olursa neden olmasın?
Selam ve dua ile...
TEVHİD
Nov 7 2007, 07:44 PM
Hem ben istanbulada yakınım otobüsüme biner gelirim inşAllah ablacım
Sizleri tanımak çok güzel olurdu..
İnşallah Kardeşim.Biz de seni tanımaktan memnun olurduk.
İkracığım
İnşallah tekrar nasip olur.
Selam ve dua ile
yoktan'var
Nov 18 2007, 12:14 AM
Tüh tüh tüühh..!kaçırdım bak görüyo musun.telefon hattının azizliğine uğradım,bağlanamadım nete uzun zamandır..ama sizin görüşmenize çok sevindim.inşaAllah bir gün de biz buluşuruz.sultanahmet'e gitmişsiniz bu kez de eyüp sultan'a gideriz...
TEVHİD
Nov 18 2007, 08:23 PM
İnşallah kardeşim.
Selam ve dua ile
ayna
Nov 18 2007, 08:36 PM
abla ya beni de gezdir.ben de isterim...
TEVHİD
Nov 18 2007, 09:58 PM
Mihriciğim sen gel inşallah.Seve seve gezdiririm.
Selam ve dua ile
EsLeMNa
Nov 18 2007, 11:23 PM
ALINTI(TEVHİD @ Nov 18 2007, 09:58 PM)

Selam ve dua ile
Ablacığım o zaman mihricanla bir gün gelelim gezdir bizi
hamzayurekli
Nov 19 2007, 03:35 AM
ALINTI(Eslemna @ Nov 18 2007, 11:23 PM)

Selam ve dua ile

tevhid apla eniştede beni gezdirsin yaaa ...
sen eslemnaları atlı karıncaya götür bizde BEŞİKTAŞIN maçına gideriz enişte ile....
EsLeMNa
Nov 19 2007, 01:15 PM
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 19 2007, 03:35 AM)

ALINTI(Eslemna @ Nov 18 2007, 11:23 PM)

Selam ve dua ile

sen eslemnaları atlı karıncaya götür bizde BEŞİKTAŞIN maçına gideriz enişte ile....
Biiz çokmu küük gördün hamza ancak atlı karınca uygundur diuosun
Tevhid ablam bizi güzel yerlerine götürür İstanbulun
TEVHİD
Nov 19 2007, 01:39 PM
Buyurun inşallah gezdireyim sizi.
bizde BEŞİKTAŞIN maçına gideriz enişte ile....
Hamza Kardeşim
Eşim de gezdirir sizi, ama Beşiktaş'ın maçına değil, Fenerbahçe'nin maçına götürür sizi sanırım.
Selam ve dua ile
imamhatiplim__34
Nov 19 2007, 09:36 PM
ya bizde güya ayarladık anadolu yakasında kimse olmadığı için taaa karşıda eyüp caminin orayı ayarlamışlardı...anneciğim izin vermedi...

yaa yine olsun ve hava sıcak olsun bacılarım lütfen bizde sizi görrmek istiyoruz...
hamzayurekli
Nov 20 2007, 03:30 AM
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 19 2007, 09:36 PM)

ya bizde güya ayarladık anadolu yakasında kimse olmadığı için taaa karşıda eyüp caminin orayı ayarlamışlardı...anneciğim izin vermedi...

yaa yine olsun ve hava sıcak olsun bacılarım lütfen bizde sizi görrmek istiyoruz...

1-) sen bayanmıydın...
ALINTI
2-) Eşim de gezdirir sizi, ama Beşiktaş'ın maçına değil, Fenerbahçe'nin maçına götürür sizi sanırım
ozaman ben almiimm apla....
imamhatiplim__34
Nov 20 2007, 03:35 AM
hamzayurekli
Nov 20 2007, 03:45 AM
ALINTI
1-) sen bayanmıydın...
evet bayanım alla alla yaaa belli değilmi ??
ya neden kızıyorsun beeee şaşırdım olmazmı...
kendı kendıme sasırdım ben hep sızı erkek olarak yazıyordum olay bu baska durum yok.....
hamza yazıyor artık bayanmıyım erkekmıyım sen karar ver.....
imamhatiplim__34
Nov 20 2007, 03:49 AM
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 20 2007, 03:45 AM)

ALINTI
1-) sen bayanmıydın...
kendı kendıme sasırdım ben hep sızı erkek olarak yazıyordum olay bu baska durum yok.....
hamza yazıyor artık bayanmıyım erkekmıyım sen karar ver..... NEEEEEEE?? ben kızmışmıyım hehehe asıl sen kızmışan

yok daha neler..kızmadımkii yanlış anlamışsın
hamzayurekli
Nov 20 2007, 04:31 AM
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 20 2007, 03:49 AM)

ALINTI
1-) sen bayanmıydın...
hamza yazıyor artık bayanmıyım erkekmıyım sen karar ver..... NEEEEEEE?? ben kızmışmıyım hehehe asıl sen kızmışan

ya ben dıyorum kı hamzayım sen dıyorsun kızmışsın kız olsam kızım derım alla alla
TEVHİD
Nov 20 2007, 10:09 AM
ya bizde güya ayarladık anadolu yakasında kimse olmadığı için taaa karşıda eyüp caminin orayı ayarlamışlardı
Ben ve İkra da Anadolu yakasında oturuyoruz kardeşim.Mehlika ise Yalova'dan geldi.
İnşallah tekrar buluştuğumuzda haber veririz.
Selam ve dua ile
imamhatiplim__34
Nov 21 2007, 11:04 PM
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 20 2007, 04:31 AM)

ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 20 2007, 03:49 AM)

ALINTI
1-) sen bayanmıydın...

ya ben dıyorum kı hamzayım sen dıyorsun kızmışsın kız olsam kızım derım alla alla

yaa hadi yaaa bende yanlış anladım bugünlerde de amma dellendim yaww hehehehehehe

tevhid ablacım bu size
sabah_rüzgarı
Nov 22 2007, 12:09 AM
imamhatiplim sen dertlenme
ben seni özel arabamlan

gelir alırım
hiç sorun olmaz
yalnız havalar ısınsın
şuan baya soğuk
evinizde teşrif buyurn
imamhatiplim__34
Nov 22 2007, 12:40 AM
VALLA SABAH_RÜZGARI ÇK İYİ OLUR ARABA İYİ FİKİR... MÜMKÜNSE LÜMİZİN OLSUN LÜTFEN EHU EHUUU
-EBRAR-
Nov 22 2007, 10:43 AM
ALINTI
Ben ve İkra da Anadolu yakasında oturuyoruz kardeşim.Mehlika ise Yalova'dan geldi.
İnşallah tekrar buluştuğumuzda haber veririz.
İnşaAllah Tevhid abla, yalnız bir izin hakkım vardı ve onu da kullandım. Bir daha görüşmek nasip olur mu bilemiyorum. Allah-u Alem...Şartlar müsait olursa, Allah izin verirse inşaAllah...
Selam ve dua ile...
kırık-rüzgar
Nov 22 2007, 01:46 PM
beni attınız köşeye galiba ben ne olucam siz gezin esengül evde hasta hasta yatsın durumum kötü zaten sabah rüzgarı limuzininle gezdir beni hava alıyım biraz iyi gelir belki
tevhid ablacığım sizin elinizin altında olmak isterdim hem bakardınız hem gezdirirdinişz ben hasta hasta evde çooook sıkılıyorum ya havada soğuk
TEVHİD
Nov 22 2007, 02:03 PM
tevhid ablacım bu size Teşekkür ederim imamhatiplim__34.
tevhid ablacığım sizin elinizin altında olmak isterdim hem bakardınız hem gezdirirdinişz ben hasta hasta evde çooook sıkılıyorum ya havada soğuk Gezdirmezdim hasta hasta.Ama önce bir leğene sıcak su koyup ayaklarını sokardım içine.Sonra üzerine yorgan.Bir güzel terletirdim seni.Sonra doğru banyoya.Yıkandıktan sonra bir Kivi yedirirdim.Bir de sıcak acılı tarhana çorbası.
Ertesi gün dimdik ayakta inşallah.Ondan sonra gezdirirdim herhalde.Ba arada sohbet de ettiğimiz için sıkılmazdın herhalde.
Allah şifa versin inşallah.
Selam ve dua ile
ALINTI
İnşaAllah Tevhid abla, yalnız bir izin hakkım vardı ve onu da kullandım. Bir daha görüşmek nasip olur mu bilemiyorum. Allah-u Alem...Şartlar müsait olursa, Allah izin verirse inşaAllah...
Biz yakın oturuyoruz sayılır İkracığım.Belliolmaz birgün atlar gelebilirim seni ziyarete.Neden olmasın?

Artık beni oradan kovarlar mı, kovmazlar mı orasını bilemem.
Selam ve dua ile
imamhatiplim__34
Nov 22 2007, 10:32 PM
yahu esengül seni ve tevhid ablayı görmeyi çok isterdim acayip merak ediyorum sizleri...
sabah_rüzgarı
Nov 22 2007, 10:52 PM
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 22 2007, 10:32 PM)

yahu esengül seni ve tevhid ablayı görmeyi çok isterdim acayip merak ediyorum sizleri...

esengül yazılarında olduğu gibi tatlı ve samimi
tevhidi görmedim ama büyük ihtimalle o da yazılarındaki gibi samimi dir
acılı tarhana demişken bende istiyorumm
hasta olmama gerek yok sanırım
-EBRAR-
Nov 23 2007, 12:46 PM
ALINTI
Biz yakın oturuyoruz sayılır İkracığım.Belliolmaz birgün atlar gelebilirim seni ziyarete.Neden olmasın? Artık beni oradan kovarlar mı, kovmazlar mı orasını bilemem.
Tabiki ablacığım bekliyorum inşaAllah, biliyorsun zaten adresimi. Ama sen merak etme 5 yıldır kendimi kovduramadıysam senin gibi güzel bir misafir için kovmazlar.
Gerçi trafiği göze alıp buralara gelirmisin bilmem ama seni trafik korkutmaz elhamdülillah. Sürücülüğün maaşAllah abla.
Selam ve dua ile...
kırık-rüzgar
Nov 23 2007, 05:47 PM
ALINTI
Gezdirmezdim hasta hasta.Ama önce bir leğene sıcak su koyup ayaklarını sokardım içine.Sonra üzerine yorgan.Bir güzel terletirdim seni.Sonra doğru banyoya.Yıkandıktan sonra bir Kivi yedirirdim.Bir de sıcak acılı tarhana çorbası.
Ertesi gün dimdik ayakta inşallah.Ondan sonra gezdirirdim herhalde.Ba arada sohbet de ettiğimiz için sıkılmazdın herhalde.
Allah şifa versin inşallah.
hiç şüphem yok ahh ahh ablacığım hakkaten iknci güne dimdik ayakta olurdum senle sohbet etsek iyileşirim ben ya
ALINTI
esengül yazılarında olduğu gibi tatlı ve samimi
canım beniiimm özledim gerçekten sabah_rüzgarı da öyle çok tatlı ve samimidir
TEVHİD
Nov 23 2007, 06:22 PM
Ben de sizleri çok görmek isterim.İnşallah brigün görüşeceğiz.Havalar bir düzelsin inşallah.
hiç şüphem yok ahh ahh ablacığım hakkaten iknci güne dimdik ayakta olurdum senle sohbet etsek iyileşirim ben ya
Sohbet de ruhun gıdasıdır.Biliyor musunuz bazı kanser hastaları kanseri nasıl yeniyor? Ruhun motivasyonu iyi olunca herşeye olumlu bakabiliyor insan. Böylece birçok konuda azimli,sabırlı oluveriyor.Hastalıklarda da durum böyle olmakta diye düşünüyorum.
Selam ve dua ile
imamhatiplim__34
Nov 23 2007, 11:39 PM
esengül hasta olduğunu bende sabah_rüzgarından öğrendim..çok üzüldüm sana selamlarımı söyledim birde geçmiş olsun dileğimi inş hemen iyileşirsin.. sabah_rüzgarı teşekkür ederim...
sabah_rüzgarı
Nov 23 2007, 11:53 PM
ALINTI(imamhatiplim__34 @ Nov 23 2007, 11:39 PM)

esengül hasta olduğunu bende sabah_rüzgarından öğrendim..çok üzüldüm sana selamlarımı söyledim birde geçmiş olsun dileğimi inş hemen iyileşirsin.. sabah_rüzgarı teşekkür ederim...

esengülle görüşemediğim içn daha geçmiş olsun dileklerini söyleyemedim
ama senn dburda belirtmen ii olmuş
çünki farklı zamnlarda teşrif ediyorz
esengülüm geçmiş olsun en kısa zamnda iyileş bak seni uçakla getirtçem forumla olan reeldeki buluşmaya
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.