Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Dostlar aşağıdaki yazıyı 2 yıl once yazmıştım ..Paylaşayım dedim ...1998 de 42 kişinin katılımıyla ilk iftar organizasyonumuz İstanbul da yapılmıştır. 2000 yılında ikinci iftar organizasyonumuz 36 kişinin katılımı ile İstanbul da yapılmıştır. 2001 Mayıs ayında FETİH GRUBU ile kurularak çok daha verimli ve sağlıklı bir ilerleyişe geçilmiştir. Üçüncü iftar organizasyonu 50 ye yakın katılımcı ile ve Sayın Senai Demirci nin onur konuğu olarak gelip İstanbul da düzenlenmiştir.4.iftar organizasyonumuz yine İstanbulda ve 5.iftar organizasyonumuzda Sayın Mustafa İslamoğlu'nun onur konuğu olarak katılımıyla gerçekleşmiştir FETİH GRUBU ‘nun kurulması ile birlikte INTERNET üzerinde organizeli,teknik konularda bilgili büyük katılım sayıları ile 5 yıl içerisinde hemen hemen herkes tarafından bilinen bir grup olmuştur.
2001 İftar Organizasyonumuda Sayın Senai Demirci'nin konuşma videosu için
TIKLAYINIZFETIH GRUBU çeşitli organizasyonlarla cd ve kitap dağıtımı yapmış zamanında internete yeni giren insanlara (faaliyet göstermek isteyen kişi/kurum/oluşum) örnek olmuştur.
İftar organizasyonlarımız sadece kendimiz için değil muhtaç insanlara yönelik organizasyonlarda oldu.Grubumuz içinden ve dışından kişilerin maddi yardımlarıyla bir kaç defa yurdumuzun değişik illerinde iftar yemekleri verildi.
Not 1 : Kaynak :
http://www.fetihgrubu.com/faaliyetler.htmlNot 2 : Bu forum FETIH GRUBU'na aittir ( www.fetihgrubu.com )
----------------------------------------------------------------------------------
2006 yılında 5.İftar Organizasyonu Ankara'da yapılmıştır .2007 'de iftar organizasyonu düzenlemedik....----------------------------------------------------------------------------------
Yukardaki faaliyetler erkeklere özel idi.
Grubumuzdaki bayan arkadaşlar 2003 yılında 15 kişi İstanbul'da buluşmuştu.Bu konuda "hızlı" çözüm üretmek için bir kişiyi organizatör olarak seçip diğer kişiler organizatöre isim ve yaşadığı bölgeyi bildirebilirler.Bunun akabinde organizatör kişi illere göre derleme yapar ve birkaç bölgede görüşme ayarlanıp sonucu bildirebilir....
Acizane hem bilgilendirme hemde fikirlerimi izah etmeye çalıştım ...