Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumdakilerle Reelde Tanışma 2
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
imamhatiplim__34
blink.gif blink.gif blink.gif istanbulda herkes dedim ama ankara hatay orası burası olmz bu iş kimse buluşmasın oturun aşağa.... laugh.gif biggrin.gif
-EBRAR-

Selamün Aleyküm kardeşlerim,

üzülerek söylüyorum ama buluşma olayını siz unutun. Bende sizin gibi yapılan oy oranlarına aldandım bir girişimde bulundum. Maalesef sonuç ortada. İstanbul gibi bir yerde bile oy veren kardeşlerim sebepsiz nedensiz gelmiyorsa üzügüm ama tabiki istisnalar hariç çünkü onlar nedenini belirtti şahsıma, evet oy veripte hala buluşmuyorlarsa ben bunun altında başka şeyler ararım. Çevremde islami olmayan sitelerdeki arkadaşlıkların bile gurupça reelde tanışma olayına döktüklerine şahidim. Demekki bir mümin olarak burada verilen sözlere ne derece sadık kalınıp, ne derece ümmetlik şuurunu taşıdığımızı siz düşünün artık. Ayrıca bu da benim kişisel düşüncem ve doğru olduğuna kanaat getirdiğim bir düşüncem, evet burada da karma bir organizasyonun yapıldığında gelmeyenlerden istisnalar hariç hemen atlıyacağına da gönülden inanıyorum. Yani; boşa kürek sallamayın derim.

Selam ve dua ile...
ayna
gel dostum biz istanbulda buluşalım da çatlasınlar....smile.gif
-EBRAR-

Allah'ın izniyle Mihricanım ekim ayında sözleştik unuturmuyum, bekliyorum gelmeni. Rabbim buluşmayı nasip eder inşaAllah... flowers.gif
kırık-rüzgar
hatydan hiçbir yere gidemiyorum ne yazıkki malumm sad.gif

<<<<<sendemi hatay dansin, seneye belki gorusebiliriz>>>>>

evet bende hataydanım inşaAllah

<<<<<<biz daha esengülle aynı şehirdeiz buluşamadık...>>>>>>

ne yazıkki sad.gif

aLaTurCa
ALINTI(mihrican @ Aug 31 2007, 10:33 PM) *

biz daha esengülle aynı şehirdeiz buluşamadık...

ozaman canim biran once bulusun yada seneye beni bekleyin 3 muz bulusalim flowers.gif
ayna
evet ya ne güzel olur kesinlikle...
ama seni şikayet edeyim mi foruma.bu bacınız hataya geldi ama bana uğramadan gitti.seneye acısını çıkartalım artık.

jetlii22
Sizin ortak bi yer bulacağınız yok.. en iyisi gelin BURSA ya.. biggrin.gif Bursa da buluşturayım sizleri flaugh.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(mihrican @ Sep 1 2007, 08:14 PM) *

ama seni şikayet edeyim mi foruma.bu bacınız hataya geldi ama bana uğramadan gitti.seneye acısını çıkartalım artık.

AqUa nerde şimdi

gelecek yıl inşaAllah nasip olur ya ne güzel

jetlii bursaya gelemem ben yaa sad.gif
bursada yer felanda bilmeyiz
aLaTurCa
ALINTI(mihrican @ Sep 1 2007, 07:14 PM) *

canimm anlattim ya sana nedenini, insallahh seneye goruscez Esengulude alip flowers.gif flowers.gif flowers.gif
bu arada Esengulum ben yurtdisindayim, memleket K.Maras yazin gelmistim Hataya ama oglen ordaydim ikindiden sonra geri cikmistim yola, o yuzden Mihricanimla bulusamadim.Seneye ins kalirim orda, ozaman gorusuruz
kırık-rüzgar
ALINTI(AqUa @ Sep 2 2007, 01:48 PM) *

ALINTI(mihrican @ Sep 1 2007, 07:14 PM) *

canimm anlattim ya sana nedenini, insallahh seneye goruscez Esengulude alip flowers.gif flowers.gif flowers.gif
bu arada Esengulum ben yurtdisindayim, memleket K.Maras yazin gelmistim Hataya ama oglen ordaydim ikindiden sonra geri cikmistim yola, o yuzden Mihricanimla bulusamadim.Seneye ins kalirim orda, ozaman gorusuruz

inşaAllah flowers.gif flowers.gif flowers.gif jp.gif
TEVHİD
Sanırım bazı kardeşlerimiz bu topiğin yanındaki yazıyı okumamışlar.

BU TOPİK BAYANLAR İÇİN.

Selam ve dua ile
igra
Selamun aleykum
Ben Malatyadayım,varsa bacılarım görüşelim inş.
Allah'a emanet olunuz.Vesselam.
yoktan'var
bir zamanlar bir buluşma işi vardı emmeee smile.gif ben gelememiştim.buluşan,görüşen var mı yahu?olursa bi daha organizasyon haberimiz olsun..ufak hatırlatma:istanbul'danım...
ErKaMReaL
Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu

Dostlar aşağıdaki yazıyı 2 yıl once yazmıştım ..Paylaşayım dedim ...

1998 de 42 kişinin katılımıyla ilk iftar organizasyonumuz İstanbul da yapılmıştır. 2000 yılında ikinci iftar organizasyonumuz 36 kişinin katılımı ile İstanbul da yapılmıştır. 2001 Mayıs ayında FETİH GRUBU ile kurularak çok daha verimli ve sağlıklı bir ilerleyişe geçilmiştir. Üçüncü iftar organizasyonu 50 ye yakın katılımcı ile ve Sayın Senai Demirci nin onur konuğu olarak gelip İstanbul da düzenlenmiştir.4.iftar organizasyonumuz yine İstanbulda ve 5.iftar organizasyonumuzda Sayın Mustafa İslamoğlu'nun onur konuğu olarak katılımıyla gerçekleşmiştir FETİH GRUBU ‘nun kurulması ile birlikte INTERNET üzerinde organizeli,teknik konularda bilgili büyük katılım sayıları ile 5 yıl içerisinde hemen hemen herkes tarafından bilinen bir grup olmuştur.

2001 İftar Organizasyonumuda Sayın Senai Demirci'nin konuşma videosu için TIKLAYINIZ

FETIH GRUBU çeşitli organizasyonlarla cd ve kitap dağıtımı yapmış zamanında internete yeni giren insanlara (faaliyet göstermek isteyen kişi/kurum/oluşum) örnek olmuştur.

İftar organizasyonlarımız sadece kendimiz için değil muhtaç insanlara yönelik organizasyonlarda oldu.Grubumuz içinden ve dışından kişilerin maddi yardımlarıyla bir kaç defa yurdumuzun değişik illerinde iftar yemekleri verildi.

Not 1 : Kaynak : http://www.fetihgrubu.com/faaliyetler.html
Not 2 : Bu forum FETIH GRUBU'na aittir ( www.fetihgrubu.com )

----------------------------------------------------------------------------------

2006 yılında 5.İftar Organizasyonu Ankara'da yapılmıştır .

2007 'de iftar organizasyonu düzenlemedik....

----------------------------------------------------------------------------------

Yukardaki faaliyetler erkeklere özel idi.

Grubumuzdaki bayan arkadaşlar 2003 yılında 15 kişi İstanbul'da buluşmuştu.

Bu konuda "hızlı" çözüm üretmek için bir kişiyi organizatör olarak seçip diğer kişiler organizatöre isim ve yaşadığı bölgeyi bildirebilirler.Bunun akabinde organizatör kişi illere göre derleme yapar ve birkaç bölgede görüşme ayarlanıp sonucu bildirebilir....

Acizane hem bilgilendirme hemde fikirlerimi izah etmeye çalıştım ...

doğanay58
YA KUSURA BAKMAYIN BACILAR BU BÖLÜME GİRMEM PEK UYGUN DEĞİL AMA. BİZİM BAY VERSİYONUNDA REALDE TANIŞMA YOK HELAL OLSUN SİZE SİZ EN AZINDAN BİR KEREDE OLSA TOPLANMIŞINIZ. TEBRİKLER
beyda
Ben burayı yeni gördüm ya ist.da olan varsa görüşelim kızlar smile.gif

RmS
Ankara hala geçerli smile.gif
sabah_rüzgarı
istanbullulara duyrulurrrrrrrr yahoo.gif
beyda
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 19 2007, 10:50 PM) *
istanbullulara duyrulurrrrrrrr yahoo.gif

sevindimm smile.gif

kElEbEk MiSaLi
ALINTI(duygusal_insan @ Feb 13 2007, 02:09 AM) *

ALINTI(CeZaM @ Feb 6 2007, 05:56 PM) *
Konyalıların Dikkatine

bız duygusal insanla konyadayız arkadaslar eger tanısmak ısteyen bayan arkadaslarımız olursa gorusuruz...

CeZaM'cım bizden başka Konyalı yok galibaa sağlık olsun bizde snle kursta buluşuruz... flaugh.gif flaugh.gif

YAA BEN VARIM AMA KONYALI
eğer kabul ederseniz çok isterim görüşmeyi hangi kursta kalıyorsunuz yeni gördüm anketi ve tanısmak isterim cvp bekliycem... jp.gif
dagmara
BEYDA VE SABAH RÜZGARI ARKADASLAR BENDE ISTANBULDAYIM EGER MÜMKÜN OLURSA MEMNUNIYETLE GÖRÜŞÜRÜM
beyda
ALINTI(dagmara @ Oct 20 2007, 06:06 PM) *
BEYDA VE SABAH RÜZGARI ARKADASLAR BENDE ISTANBULDAYIM EGER MÜMKÜN OLURSA MEMNUNIYETLE GÖRÜŞÜRÜM

Elbette arkadaşım inşAllah biraz daha katılım olsa daha eğlenceli olur.memnun olurum jp.gif

suskun
İzmir hala dört kişi mi? smile.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(beyda @ Oct 20 2007, 08:52 PM) *

ALINTI(dagmara @ Oct 20 2007, 06:06 PM) *

Elbette arkadaşım inşAllah biraz daha katılım olsa daha eğlenceli olur.memnun olurum jp.gif

çok sevindim istanbulluların olmasına ve görüşmek istediklerine
canım inş en kısa zamnda görüşürz smile.gif
sonsuzluk_bahar
[i][size=3]ben de istanbul'danım.istanbuldan olan arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim.selametle!..

kElEbEk MiSaLi
ALINTI(rumeysaaa @ Oct 20 2007, 04:46 PM) *

ALINTI(duygusal_insan @ Feb 13 2007, 02:09 AM) *

ALINTI(CeZaM @ Feb 6 2007, 05:56 PM) *
Konyalıların Dikkatine

bız duygusal insanla konyadayız arkadaslar eger tanısmak ısteyen bayan arkadaslarımız olursa gorusuruz...

CeZaM'cım bizden başka Konyalı yok galibaa sağlık olsun bizde snle kursta buluşuruz... flaugh.gif flaugh.gif

YAA BEN VARIM AMA KONYALI
eğer kabul ederseniz çok isterim görüşmeyi hangi kursta kalıyorsunuz yeni gördüm anketi ve tanısmak isterim cvp bekliycem... jp.gif

yaa nerdesiniz cezam ve duygusal benimle görüşmek istemiyormusunuz? sad.gif crying.gif sad.gif
beyda
ALINTI(sonsuzluk_bahar @ Oct 21 2007, 06:29 PM) *
[i][size=3]ben de istanbul'danım.istanbuldan olan arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim.selametle!..

bende isterim smile.gif

dagmara
sanırım butun ıstanbullulara özel msj göndedım ama bıde burdan göndereyım dedım bız ıstanbullu kızlar olarak görüşcez insallah ortak bı mekan ayarlaya bılmek ıcın bıze katılmak ısteyenler ıstanbulun hangı yakasında oldugunu bana yazarsa sevınırım hadı kızlar erkeklere ınat bız bırdaha görüşelim onlar bıkez dahı görüşememişler biliyomusunuz cok komık yaa yahoo.gif
aLaTurCa
bulusma isleri sanirim ciddilesiyor, kolay gelsin
beyda
evet ciddileşti hadi istanbul'daki hanımlar başvuru dagmara'ya bleh.gif

ayna
ahh şimdi istanbulda olmaz vardı...

beyda
ALINTI(mihrican @ Oct 21 2007, 09:49 PM) *

bleh.gif jp.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI(dagmara @ Oct 21 2007, 09:08 PM) *

sanırım butun ıstanbullulara özel msj göndedım ama bıde burdan göndereyım dedım bız ıstanbullu kızlar olarak görüşcez insallah ortak bı mekan ayarlaya bılmek ıcın bıze katılmak ısteyenler ıstanbulun hangı yakasında oldugunu bana yazarsa sevınırım hadı kızlar erkeklere ınat bız bırdaha görüşelim onlar bıkez dahı görüşememişler biliyomusunuz cok komık yaa yahoo.gif

olumlu tepkiler geldimi
sayı kaça ulaştı

bilgilendirmeni bekliyoruzz smile.gif
sonsuzluk_bahar

ben zeytn burnu nda oturuyorm bana gelşmeleri haber verrsenz mutlu olrm.birde gün ortak bir gün olsun okul günümle çatışmassa sevinirim.
beyda
ALINTI(sonsuzluk_bahar @ Oct 22 2007, 05:00 PM) *

ben zeytn burnu nda oturuyorm bana gelşmeleri haber verrsenz mutlu olrm.birde gün ortak bir gün olsun okul günümle çatışmassa sevinirim.

Arkadaş net adres ver bleh.gif özel mesaj ile dagmara'ya de bakalım bende haber bekliyorum.Cuma günleri benim boş günüm mesela...Görüşürüz inşAllah bu arada dagmara ne oldu buluşma işi yaw confused1.gif

dagmara
merhabalar arkadaslar şimdilik 6 kişiyiz belki msj gelir diye bu saate bırktım ne sabırzısmışınız ya bleh.gif msj gönderenlerin hepsi avrupa yakasında sadece bı kısı asyadan yanı avrupa yakasında bulusuyoruz ınsallah bulusmayerı olarak ben basaksehır (ıkıtellı tarafı bılmeyenlere acık adres verırım)bulusalım dıyorum cunku harıka bı ortamı var ve hemı kapalı hemı acık cok güzel mekanlar var pıknık alanı var hesapta yardımcı oluruz biggrin.gif bukadar reklam yeter herhalde flaugh.gif haftaya cmrtsı saat 1gıbı olabılır farklı fıkırlerı olan bana söylerse ıyı olur ona göre planı degıstıre bılırız görüşmek üzere bana msj gönderenler dısında kıtılmak ısteyenlerde bana veya buraya yazarsa memnun oluruz bütün halkımız davetlıdır biggrin.gif
sabah_rüzgarı
sayı altıya ulaşmış
katılamk isteyenler buraya msj yazıp nerde görüşmek istedikleri konusunda fikir beyan ederlerse memnun olurum
hem muhabbete burdan başlamış oluruz hemde nerde görüşücemiz konusunda ortak bi fikrimiz olur
açıkçası ben hiç başakşehire hatta o tarafa gelmedim yani geldiysemde toplu taşımayla değil
fatih eyüp olursa hemmerkezi olur hemde daha iyi smile.gif

bide bu havada piknik mi yapıcaz eğer yapmayı düşünüyosanız emirgan korusuna gidelim biggrin.gif
sonsuzluk_bahar
Merhaba arkadaşlar bn de hiç başakşehire gtmedm,daha bilindik bi yer olrsa çok ii olr!.inş.bi aksilik çıkmaz da gelrm.

Merhaba arkadaşlar bn de hiç başakşehire gtmedm,daha bilindik bi yer olrsa çok ii olr!.inş.bi aksilik çıkmaz da gelrm.
aLaTurCa
QUOTE(mihrican @ Oct 21 2007, 08:49 PM) *

Mihricim bizde olsak giderdik ne yapalim ins baska sefere nasip olurr
ayna
biz seninle hatayda görüşelim inş.esengülü de alırız yanımıza inş.ver elini hatay oh
dagmara
ok.başakşehırden vazgectık fatıhe nedersiniz?
sabah_rüzgarı
ALINTI(dagmara @ Oct 23 2007, 09:33 PM) *

ok.başakşehırden vazgectık fatıhe nedersiniz?

piknik yapmıyomuyuz ya biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(mihrican @ Oct 23 2007, 08:40 PM) *

biz seninle hatayda görüşelim inş.esengülü de alırız yanımıza inş.ver elini hatay oh

bizimkide sözde kalıyo hep ya gerçekleşse artık jp.gif
AskaMecnun
bence bayanların netten birileriyle tanışması riskli:))
hanım hanım oturun evinizde:)
sabah_rüzgarı
ALINTI(esengül @ Oct 23 2007, 09:38 PM) *

ALINTI(mihrican @ Oct 23 2007, 08:40 PM) *

bizimkide sözde kalıyo hep ya gerçekleşse artık jp.gif

siz istanbula gelinde hepberaber olalım
orda buluşamıyosnz nede olsa biggrin.gif
ayna
17 saat ama istanbullllll
sabah_rüzgarı
ALINTI(mihrican @ Oct 23 2007, 10:28 PM) *

17 saat ama istanbullllll

ewet baya uzun

ama bizim içn katlanılmaz mı jp.gif
aLaTurCa
ben sizler icin yollari daglari asar gelirim eheu bleh.gif

Mihricim yapalim ins yaa ama once bir kunefe yiyelim tadi halen damagimda ya good.gif

Istanbul icin gezi duzenlense yilbasina gelmek isterim ama henuz oyle program yok, tek basimada kalkip gelemiyecegime gore buralardan izleriz sizleri smile.gif
sonsuzluk_bahar
Fatih daha iyi oldu.birde gün ayarlanırsa çok makbule geççk.selametle!..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.