Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Risale-i Nur Okuma 3
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
yusuf26
Selamün Aleyküm,

Daha önce sitemize bu programı eklemiştik, fakat hemenpaylaşın kapanmasından dolayı silinmişti. Tekrar ekliyoruz, inşallah istifade edersiniz.

Bu programda Yüce KUR'AN-I KERİM'İ, Büyük İlmihal ve ( NİMET-İ İSLAM) Mufassal İlmihali, Risale-i Nur Külliyatı'nın tamamını ve büyük Lügat'ı bulabilirsiniz. Program ayrıca arapça yazı yazma, Arapça veya Türkçe metin yada kelime arayabilme gibi birçok özelliği bizlere sunuyor. Programı kullanışlı yapan özelliklerden bir tanesi şu ki; anlamını bilmediğiniz bir kelime ile karşılaştığınızda, bu kelimeyi seçip, LÜGAT butonuna tıklamanız yeterli.

Download Risale-i Nur Okuma 3

Boyut: 53 Mb

ayna
Allah razı olsun kardeş
Selman-ı Aydın
Aleyküm Selam;

Kardeşim Allah senden razı olsun. Sanırım bütün eserleri bu programda toplamışlar. İndirdim ve çok memnun kaldım. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Mezhep imamlarının bütün eserlerinide böyle birleştirseler ne güzel olur...

Selam ve dua ile...
bşrtrkz
Allah razı olsun şu anda indiriyorum çok güzel bir program sanırım işime çok yarayacak good.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(bşrtrkz @ Oct 17 2007, 09:05 PM) *

Allah razı olsun şu anda indiriyorum çok güzel bir program sanırım işime çok yarayacak good.gif

Kesinlikle indir kardeşim, hani "her eve lazım." derler ya işte buda "her bilgisayara lazım."
seyyah20
Vista da bu programı çalıştıramadım. Kuruluyor ama açınca devamlı hata mesajı veriyor. Kitapların hiçbiri açılmıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.