Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Forumdaki Arkadaşlarla Reelde Tanışmak İster Misiniz ?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4
RuhulhaK
Forumdaki Arkadaşlarla Reelde de Tanışmak İster misiniz ? Oy verenler lütfen mesaj da yazsınlar ki kim olduklarını bilelim smile.gif Ayrıca sadece bay üyeler bu ankete katılmalı. Burası İslami Forum wink.gif
islam ve kulluk
hanımlar istiyorlarsa onlar da kendi aralarında yapsınlar smile.gif onlar yapamaz hükmü çıkmasın smile.gif ...

ben kabul ediyorum kardeşlerimle tanışmayı...
RuhulhaK
Oy verenler hangi şıkka oy verdiklerini de yazarlarsa iyi olur. İlginç bir anket oldu bu şekilde ama ne yapalım smile.gif Ben ve İslam & Kulluk kardeşim İzmir'e oy verdik... İzmir'in dağlarında çiçekler açar laugh.gif
islam ve kulluk
smile.gif izmirin dağlarında çiçekler açsın smile.gif gerisi yaşamasın smile.gif ...

evet oyum izmire yalnız anket hakikaten ilgniç oldu izmir - istanbul - ankara - "kayseri" smile.gif anketi görünce epeyi gülmüştüm smile.gif
RuhulhaK
Öyle deme forumun 1/3 ü Kayseri'li smile.gif
islam ve kulluk
hımm o zaman istisna smile.gif
RuhulhaK
Bu başlığın sabitlenmesini rica ediyorum
islam ve kulluk
ALINTI
Bu başlığın sabitlenmesini rica ediyorum

katılıyor ve destekliyorum
EcMeL_iNaS
offtp.gif Gruplaşmış kişiler görüyorum forumda smile.gif
RuhulhaK
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jan 28 2007, 05:52 PM) *

offtp.gif Gruplaşmış kişiler görüyorum forumda smile.gif

Sen de katıl , kurtaralım şu vatanı smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI(M-ruhullah-J @ Jan 28 2007, 05:55 PM) *

Sen de katıl , kurtaralım şu vatanı smile.gif

smile.gifsmile.gifsmile.gif

Vatan benim elime kaldıysa...
islam ve kulluk
herkes öyle deyip çekilirse başkalarının eline kalır tabi hadi gel sende katıl dinle bizi smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 06:09 PM) *

herkes öyle deyip çekilirse başkalarının eline kalır tabi hadi gel sende katıl dinle bizi smile.gif

Yok almayayım ben, teşekkür ederim smile.gif Bu tür olayları uzaktan seyretmeyi tercih ediyorum smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif peki sen bilirsin akrdeşim
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 06:46 PM) *

smile.gif peki sen bilirsin akrdeşim

akrdeşim nono.gif KARDEŞİM cool.gif

offtp.gif Olayı abarttığımın farkındayım ama sadece ESPİRİ nono.gif ESPRİ cool.gif yaptım smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif güzel espİri(afedersin espri) kardeşim üstteki yazıyı birazcık yazım hatası olarak kabul edelim smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 07:09 PM) *

smile.gif güzel espİri(afedersin espri) kardeşim üstteki yazıyı birazcık yazım hatası olarak kabul edelim smile.gif

Yok yazım hatası değil de "10 parmak olmanın ve dolayısıyla hızlı yazmanın bir sonucu" kabul edelim... smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif tamam öyle olsun bakalım...
ileney
Yeter be Ecmel kardeş senin yüzünden paronayak oldum ya bir hatamı yakalarsan diye. laugh.gif

Arkadaşlar ben Erdek'te ikamet ediyorum bizim buralardan pek İslamiForuma takılan olmaz hatta adım gibi eminim ki %3'ü bile geçmez istatistik yapmadım ama ben bilirim smile.gif onun için bizim buralarda bir babayiğit olacağını sanıyorum ...

Şimdi biri beni aradı hemde ödemeli yanlış numara çevirmiş laugh.gif kontorüm gitti laugh.gif

neyse İnşaAllah İzmir'de buluşursunuz ..........
RuhulhaK
atla trene gel bi' haftasonu, ayrıca İzmir'e oy veren diğer şahıs kim ?
EcMeL_iNaS
Yeter be Ecmel kardeş senin yüzünden paronayak oldum ya bir hatamı yakalarsan diye. laugh.gif smile.gifsmile.gifsmile.gif Kötü mü oldu yani ??? Bu vesileyle türkçemizi koruyoruz smile.gif

Şimdi biri beni aradı hemde ödemeli yanlış numara çevirmiş laugh.gif kontorüm gitti laugh.gif

hemde nono.gif hem de cool.gif

BAĞLAÇ OLAN "DE" "DA" AYRI YAZILIR smile.gif

hattab84
kardeş elne sağlık ALLAH razı olsun ancak istanbul çn düşündüm siz olayı izmire taşıdınız ama olur iNŞALLAH amaç ALLAH rızası çin güzel bir sohbet ortamı olursa ben kendi adıma İNŞALLAH gelirim istanbululurdan umut yok sanırım

İSTANBUL kardeşler eyüp sultanda sabah namazı ve güzel bir börekçide kahvaltıdan sizleri alıkoyan nedir çok merak ediyorrum smile.gif
islam ve kulluk
forumun ekseriyeti gördüğünde oylar artar inşaallah smile.gif
ELEM
Buranın İslami Forum olması bayanların reelde görüşmesini engellemez diye düşünüyorum. Ben Ankaradayım ve forumdaki herkes kardeşim ama tüm bayan arkadaşlarla tanışmayı isterim. Bence anketin ilk mesajında ifade çirkinliği var. oyunu veren arkadaş mesajını yazarken bayan olduğunu ve ilini yazar bu şekilde de bayanlar buluşabilir. Lütfen düzeltelim.
islam ve kulluk
ama o zaman oy sayılarında karmaşa oluşabilir güzel kardeşim hanım veya bay oylarını ayrı yapılması için bende mesaj yazmıştım hemen konuyu açan kardeşimin mesajının altına baktınızmı bilmiyorum...

hanımlarda istiyorsa onlarda kendileri için anket açsınlar diye...
hattab84
ALINTI(ELEM @ Jan 29 2007, 09:38 AM) *

Buranın İslami Forum olması bayanların reelde görüşmesini engellemez diye düşünüyorum. Ben Ankaradayım ve forumdaki herkes kardeşim ama tüm bayan arkadaşlarla tanışmayı isterim. Bence anketin ilk mesajında ifade çirkinliği var. oyunu veren arkadaş mesajını yazarken bayan olduğunu ve ilini yazar bu şekilde de bayanlar buluşabilir. Lütfen düzeltelim.

kardeş hakkını helal et ama çirkin agır bir ifade ve hoş durmuyor ve burda bayanların yapmaması gibi bir durum sözkonusu degil nefs yapılmasın ve bu organisazyon ALLAH için yapılsın diye bay arkadaşlar dedik ve buda yanlış degil selam ve hayır dua ile....
RuhulhaK
ALINTI(ELEM @ Jan 29 2007, 09:38 AM) *

saçmalama smile.gif
hattab84
Sanırım bu konuda diğer kardeşler aynı düşünede değiller veyada müsait olmadıkları için fikir beyan etmek istemiyorlar
islam ve kulluk
ALINTI
Sanırım bu konuda diğer kardeşler aynı düşünede değiller veyada müsait olmadıkları için fikir beyan etmek istemiyorlar

öyle görünüyor...
Emanet
ALINTI(ELEM @ Jan 29 2007, 10:38 AM) *

Bacim sende bacilarimiz icin ayri bir topic ac. Simdi ben acacam ama ta avrupadan Turkiye icin organize etmek haddim degil gibi. Yaz tatiline denk getirirseniz bende gelirim insAllah.

vesselam
islam ve kulluk
ALINTI
Simdi ben acacam ama ta avrupadan Turkiye icin organize etmek haddim degil gibi

smile.gif olsun kardeşim sonuçta topiği açarak onlara yardımcı olmuş veya teşvik etmiş olursun değil mi? smile.gif
RuhulhaK
İzmirli yok mu izmirli smile.gif
islam ve kulluk
izmirli aranıyor izmirli aranıyor smile.gif
RuhulhaK
biri daha İzmir'e oy vermiş ama açıklamıyor üç kağıtçı smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif onu bende fark ettim sorcaktım hadi dedim kendi söylememiş zorlamıyım smile.gif
M_i_r_a_y
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 02:43 PM) *

smile.gif izmirin dağlarında çiçekler açsın smile.gif gerisi yaşamasın smile.gif ...

evet oyum izmire yalnız anket hakikaten ilgniç oldu izmir - istanbul - ankara - "kayseri" smile.gif anketi görünce epeyi gülmüştüm smile.gif

Gulecek ne var anlayamadim ``kayseri` yi kucumsemeyin isterseniz smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Gulecek ne var anlayamadim ``kayseri` yi kucumsemeyin isterseniz

yok küçümsemek değil öyle anlaşılmasın kardeşim smile.gif sadece garipsedim ama topiği açan ruhullah kardeşimizin dediği gibi forumdaki şahıs sayısı fazla ise neden dahil edilmesin smile.gif birden görünce sadece gülmüştüm smile.gif
M_i_r_a_y
ALINTI(Sima @ Jan 30 2007, 07:08 PM) *

Bacim sende bacilarimiz icin ayri bir topic ac. Simdi ben acacam ama ta avrupadan Turkiye icin organize etmek haddim degil gibi. Yaz tatiline denk getirirseniz bende gelirim insAllah.

vesselam

En iyisi avrupadakilerde bulussun,sima Avusturya` ya gel seninle burda bulusalim biz tongue.gif
Emanet
ALINTI(M_i_r_a_y @ Jan 30 2007, 11:37 PM) *

ALINTI(Sima @ Jan 30 2007, 07:08 PM) *

vesselam

En iyisi avrupadakilerde bulussun,sima Avusturya` ya gel seninle burda bulusalim biz tongue.gif

biletimi al geleyim biggrin.gif

neyse fazla off-topic olmayalim.
Hem biz kizlarin burda ne isi var.
Hadi bana musade bu topic'ten

vesselam.
ubeydullah
urfa lı yokmu?
RuhulhaK
hop
asiLDuA
hehe smile.gif çoğu izmir demiş bende oy kullandım demek çıoğunuz egedesinizz ne kadar Zekiyim Allahım smile.gif))))))
islam ve kulluk
smile.gif
RuhulhaK
Diğer izmirliler kim ?

Kim olduğunuzu söylemeyecekseniz niye oy veriyorsunuz ?

Dalga mı geçiyorsunuz ?
islam ve kulluk
ALINTI
Diğer izmirliler kim ?

bunu bende merak ediyorum açıkcası
ALINTI
Kim olduğunuzu söylemeyecekseniz niye oy veriyorsunuz ?

söylerler inşaallah
ALINTI
Dalga mı geçiyorsunuz ?

inşaallah öyle bişey yapmıyordur kardeşlerim
RuhulhaK
Bu saatten sonra hiç söylemezler kardeşim smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Bu saatten sonra hiç söylemezler kardeşim

smile.gif
RuhulhaK
Buradan duyurayım, kim olduğunu yazmayan kişi oy vermesin kardeşim. Kendinize saygınız olsun biraz ;~
hattab84
yahu izmir izmir diye diye 4 oldunuz ist kardeşlerim acaba namazdalarmıda veya ders sohbetleri vardamı gelemediler bir türlü yogundur kardeşlerin ALLAH için İNŞALLAH hizmettelerdir smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.