Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sosyal Aktİvİte Olabİlİr Mİ?(bay ArkadaŞlar)
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
hattab84

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
S.A BU YÖNDEN ÇALIŞMALARINIZ OLDUMU BİLMİYORUM SİTEYİ KAPSAMLI OLARAK TANIMADIGIMDAN OLSA GEREK AMA AYNI ŞEHİRLERDE OLAN ARKADAŞLARIN BİR ARAYA GELMESİ HOŞ OLACAGI KANAATİNDEYİM MESELA İST BAY KARDEŞLERLE BERABER GÜZEL BİR MEKANDA BULUŞABİLİRİZ HATTA BİR SABAH NAMAZI ORZ. BİLE YAPILABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA OLUMLU YAHUT OLUMSUZ GÖRÜŞLENİNİ BEKLİYORUM SİTE YÖNETİCİLERİNİN

SELAM VE HAYIR DUA İLE.....
ileney
Sanal ortamda buluşuyoruz ya kardeş smile.gif
RuhulhaK
İzmir'li varsa beklerim... Bazıları sanal kahramanlık yaptığımızı falan söylüyor isterlerse onlarla da görüşürüz laugh.gif
islam ve kulluk
var izmirli benim gibi smile.gif
hattab84
ALINTI(ileney @ Jan 27 2007, 04:46 PM) *

Sanal ortamda buluşuyoruz ya kardeş smile.gif

kardeş site içersinde kim nasıl görüşüyor ve ne düzeyde br ilişk var tam olarak kavrayamadım ama ALLAH razı olsun güzel br hizmet bunu iknci aşamaya tanışımak bence daha güzel sosyal bir ortam olarakda kullanılablr mesela ben anadolu yakasındayım ama bir pazar günü veya başka bir gün için sabah namazında eyupsultan veya benzer br noktaya gelebelirm İNŞALLAH arkadaşlar bu anlamad bir istişare yapalıp olumlu ve olumsuz yönler ile ve NŞALLAH ona göre karar alalım.
RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 27 2007, 07:03 PM) *

var izmirli benim gibi smile.gif

pardon ; siz bay mısınız smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif ben bayım peki siz? smile.gif

konuyu açan kardeşim iyi niyetle açmıştır mamarif bunun için adminlerimizin ele alıp daha genişce bir şekilde sunmaları gerekir.
Mesela şöyle : izmirliler için böyle bir toplanmayı kabul edermisiniz? ve iki şık gerçekten gelecekler evet şıkkını gelmeyece kolanlar hayır kısmını bu konunun yapılmamasını uygun bulanlar ise olmasın kısmnı işaretler bu şekilde en çok üyenin katıldığı şehirler göz önüne alınarak o şehirlerle ilgili bir düzenleme ile anket açılıp sunulur belli bir süre sonra (3-5ay) gelebilecek şekilde kabul edenlerin sayısı çok olursa yer ve saat belirlemesi yapar adminlerimiz ve bu koordinasyon gerçekleştirilir smile.gif ...

gibi...
EcMeL_iNaS
ALINTI(M-ruhullah-J @ Jan 27 2007, 09:28 PM) *

Bunu günün esprisi kabul ediyorum doh.gif HARİKAYDI smile.gifsmile.gifsmile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Bunu günün esprisi kabul ediyorum

smile.gif smile.gif smile.gif peki siz baymısınız? smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 27 2007, 11:03 PM) *

offtp.gif peki siz baymısınız nono.gif bay mısınız? cool.gif
islam ve kulluk
smile.gif tamam bir daha olmaz inşaallah smile.gif
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 27 2007, 11:14 PM) *

smile.gif tamam bir daha olmaz inşaallah smile.gif

İnşaallah smile.gif
hattab84
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jan 27 2007, 11:01 PM) *

ALINTI(M-ruhullah-J @ Jan 27 2007, 09:28 PM) *

Bunu günün esprisi kabul ediyorum doh.gif HARİKAYDI smile.gifsmile.gifsmile.gif

smile.gif evet kardeşim güzel şablon yavaş yavaş şekilleniyor inş. ALLAH bizlere en hayırlısını düşünmeyi ve karar almayı nasip eder
RuhulhaK
İzmirli beş on kişi toplanalım boşverin Adminleri...Onlar forumda admin, gerçekte de Admin değiller ya smile.gif Gerçekte en fazla abi olabilirler. İki admin var , Erkamreal zannedersem USA da. Hamra da bayan...Onlardan umudu kesin...
islam ve kulluk
beş on kişi diyoruz ama daha iki deyiz smile.gif
RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 05:02 PM) *

beş on kişi diyoruz ama daha iki deyiz smile.gif

Sizin yaş kaçtı, ona göre davranalım smile.gif ? Forumda epey İzmirli'ye rastladım ama kimlerdi hatırlamıyorum bi' duyuru yaparsın artık...
hattab84
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 27 2007, 09:48 PM) *

smile.gif ben bayım peki siz? smile.gif

konuyu açan kardeşim iyi niyetle açmıştır mamarif bunun için adminlerimizin ele alıp daha genişce bir şekilde sunmaları gerekir.
Mesela şöyle : izmirliler için böyle bir toplanmayı kabul edermisiniz? ve iki şık gerçekten gelecekler evet şıkkını gelmeyece kolanlar hayır kısmını bu konunun yapılmamasını uygun bulanlar ise olmasın kısmnı işaretler bu şekilde en çok üyenin katıldığı şehirler göz önüne alınarak o şehirlerle ilgili bir düzenleme ile anket açılıp sunulur belli bir süre sonra (3-5ay) gelebilecek şekilde kabul edenlerin sayısı çok olursa yer ve saat belirlemesi yapar adminlerimiz ve bu koordinasyon gerçekleştirilir smile.gif ...

gibi...

kardeş ALLAH razı olsun güzel bir fikir adminlerin gelmesi şart degil ama bunu kısa zamanda organize ederlerse güzel olur en azından sonuçlara göre fikir yürütürüz
islam ve kulluk
sen hazırla o zaman bahsettiğim şekilde ki anketi kardeşim? anket bölümüne bakalım forum ne diyor ?

benim yaş 20 lerde bişey smile.gif 20 ye naısl davranılıyor?
ALINTI
Sizin yaş kaçtı, ona göre davranalım ? Forumda epey İzmirli'ye rastladım ama kimlerdi hatırlamıyorum bi' duyuru yaparsın artık...

RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 05:15 PM) *

sen hazırla o zaman bahsettiğim şekilde ki anketi kardeşim? anket bölümüne bakalım forum ne diyor ?

ALINTI
Sizin yaş kaçtı, ona göre davranalım ? Forumda epey İzmirli'ye rastladım ama kimlerdi hatırlamıyorum bi' duyuru yaparsın artık...

20 ise rahat davranırım, yaşıtız çünkü... Hem sen yaşıtsın hem de ben yaşıtım ehüeh bu da bugünün esprisi olsun...
ileney
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jan 27 2007, 11:06 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 27 2007, 11:03 PM) *

offtp.gif peki siz baymısınız nono.gif bay mısınız? cool.gif

Bu tür uyarıları hoş bulmuyorum şahsen bana yapılsa kızardım hatta inadına BÖyL e ? yaz ar dım laugh.gif
islam ve kulluk
yok ben bişeyler yapmaya çabalıyan kardeşlerime saygı duyarım daima binaenaleyh kızmam...

anladım ruhullah kardeşim maksat rahatlıktan smile.gif rahat olalım tabi kardeşim...
hattab84
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 28 2007, 05:15 PM) *

ALINTI

Bu anketi nasıl hazırlayacagız bu konuda bana yardım edersenz ben bunun çalışmasını yapayım iNŞALLAH
RuhulhaK
Anketi hazırladım. İleney seni de bekleriz İzmir'e, balıkesir çok uzak değil atla trene gel..
islam ve kulluk
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=141058

kardeşimiz ilgili anketi hazırladı herkesi bekleriz smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.