hasret_997
Jan 24 2007, 08:20 PM
[font=Arial Black][size=2]selamün aleyküm sitenin yeni görünümü bence çok iç karartıcı ve çok koyu. Bazı kelimeler de ingilizce. hazırlayan arkadaş emek vermiş çok uğraşmıştır,lütfen saygısızlık olarak algılanmasın ama ben beğenmedim....
islam ve kulluk
Jan 24 2007, 08:22 PM
eski ferahlatıcı rengi bencede daha güzeldi emek gösteren kardeşimizden Allah razı olsun belki de gözlerimiz öyle alıştığından da olabilir...
yazılarıda elbette henüz komut iconlarını ayarladığından o şekilde olabilir onlar üzeinde de düzenleme yapabilirler inşaallah...
ileney
Jan 24 2007, 08:33 PM
Evet bende katılıyorum görüşlerinize bir an evvel forum yeni bir versiyorna geçse iyi olur kaanatindeyim haa geçmesse ne olur hiçbirşey olmaz tabii benim ki sadece bir görüş
ayna
Jan 24 2007, 11:51 PM
allah razı olsun kim yapmışsa.ben de katılıyorum arkadaşlara belki de diğer formata alıştığımız için ama biraz karanlık geldi şaşırdım ama günlerdir konular güncellenmemişti bu çok güzel.artık sayfayı bile açmak okumak istemiyordum.yerinde sayıyor gibiydi benim için.ellerinize sağlık
hamrA
Jan 25 2007, 10:56 AM
Bende bugün gördüm,
Bana hoş geldi, değişiklik güzeldir,ama erkam görüşlerinizi okuyacak ve değerlendirecektir
hanzade
Jan 25 2007, 10:58 AM
ben beğendim arkadaşlar değişiklik iyidir
emek verenlerin ellerine gönüllerine sağlık
EL MUHYİ
Jan 25 2007, 11:11 AM
Renk yeşil olsun bence
ileney
Jan 25 2007, 11:20 AM
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben birşey anlamadım dediklerinizden şimdi
Forumun rengi mi değişti aceb
Benim ilk iletim eski beyaz hali için geçerli
Tema değiştide benim mi haberim yok eceb
hanzade
Jan 25 2007, 11:21 AM
ooooooo ileney kardeş uyuyonmu sen
islam ve kulluk
Jan 25 2007, 12:10 PM

3. versiyona çevir de bak istersen kardeşim...
ben yeni görünümden değil renkten holşanmadım sadece yeşil olsa bencede daha hoş olabilir...
RuhulhaK
Jan 25 2007, 12:59 PM
Tema gâyet şık olmuş, renkler de editlenebilir bir de logo lazım size aha da bunları kullanabilirsiniz bedava hem de beleş

:

Farklı renk seçenekleri de var

:

Hayırlı olsun yeni temamız.
hanzade
Jan 25 2007, 01:11 PM
valla kardeş ellerine sağlık yani logolar şahane olmuş ben ikisinide çok beğendim
sağolasın muhterem
ileney
Jan 25 2007, 02:17 PM
ALINTI(hanzade @ Jan 25 2007, 11:21 AM)

ooooooo ileney kardeş uyuyonmu sen

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...15105&st=10
Post 12 ile Post 14 'ü oku beni işte o zaman anlayacaksın
kerem çok güzel bir söz etmişti bu hepimiz için geçerli
not : post 12'de ki şarlatan dinsizdirALINTI(islam ve kulluk @ Jan 25 2007, 12:10 PM)

3. versiyona çevir de bak istersen kardeşim...
ben yeni görünümden değil renkten holşanmadım sadece yeşil olsa bencede daha hoş olabilir...
Ha evet ,Forumun standat rengi 3 mü oldu ?
Gerçekten hoş olmamış
o zaman bende değişen birşey yok
Forumun versiyonu değiştirilsin
Ayrıca forum sola doğru kaymış eskiden beri daracık valllahi genişletin şu formu yahu

edit :
YAHU Mj kardeşin iletisini daha yeni gördüm yahu beyler benim versiyon 3.te öyle değil yahu eski tema var yine o loglarda yok bende mi sorun var acep biri bana forumun resmini gösterebilirmi print screen sys rq yoluyla
[/b]
Mütefekkir
Jan 25 2007, 04:25 PM
ayyy içim sıkıldı..
üstelik bu yazılar niçin ingilizce..
cevap yazacağıma az daha yeni konu açıyordumm..
eskisi daha güzeldiii
ben eskisini istiyoruummm.
bu da iyi de..
rengi daha canlı bir renk olsa..
bi de şu yazılar türkçe olsa..
....
islam ve kulluk
Jan 25 2007, 05:03 PM
önerilen logo çok harika gerçekten...
Ka®anfil
Jan 25 2007, 08:49 PM
Benimde fazla hosuma gitmedi. biraz içimi karartti..
ileney
Jan 25 2007, 09:15 PM
Hemen Altta forum veriyonu var bak benim mesajıma bak yok
Forumun dibine in ''Başlat'' sekmesi var hemen üstünde forum versiyonu var istersen oradan değiştirebilirsin
islam ve kulluk
Jan 25 2007, 09:17 PM
ALINTI
Forumun dibine in ''Başlat'' sekmesi var hemen üstünde forum versiyonu var istersen oradan değiştirebilirsin

güzel açıklama
leyyin
Jan 26 2007, 06:06 PM
Bence sitenin yeni görünümü harika!
Renkler yeni dizayn muhteşem!
Ellerinize sağlık bence BÖYLE KALSIN kesinlikle dehşet güzel olmuş
islam ve kulluk
Jan 26 2007, 06:25 PM
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.