Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sitenin Yeni Görünümü
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
hasret_997
[font=Arial Black][size=2]selamün aleyküm sitenin yeni görünümü bence çok iç karartıcı ve çok koyu. Bazı kelimeler de ingilizce. hazırlayan arkadaş emek vermiş çok uğraşmıştır,lütfen saygısızlık olarak algılanmasın ama ben beğenmedim....
islam ve kulluk
eski ferahlatıcı rengi bencede daha güzeldi emek gösteren kardeşimizden Allah razı olsun belki de gözlerimiz öyle alıştığından da olabilir...

yazılarıda elbette henüz komut iconlarını ayarladığından o şekilde olabilir onlar üzeinde de düzenleme yapabilirler inşaallah...
ileney
Evet bende katılıyorum görüşlerinize bir an evvel forum yeni bir versiyorna geçse iyi olur kaanatindeyim haa geçmesse ne olur hiçbirşey olmaz tabii benim ki sadece bir görüş
ayna
allah razı olsun kim yapmışsa.ben de katılıyorum arkadaşlara belki de diğer formata alıştığımız için ama biraz karanlık geldi şaşırdım ama günlerdir konular güncellenmemişti bu çok güzel.artık sayfayı bile açmak okumak istemiyordum.yerinde sayıyor gibiydi benim için.ellerinize sağlık
hamrA
smile.gif
Bende bugün gördüm,
Bana hoş geldi, değişiklik güzeldir,ama erkam görüşlerinizi okuyacak ve değerlendirecektir
hanzade
ben beğendim arkadaşlar değişiklik iyidir
emek verenlerin ellerine gönüllerine sağlık
EL MUHYİ
Renk yeşil olsun bence
ileney
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ben birşey anlamadım dediklerinizden şimdi
Forumun rengi mi değişti aceb
Benim ilk iletim eski beyaz hali için geçerli
Tema değiştide benim mi haberim yok eceb
hanzade
ooooooo ileney kardeş uyuyonmu sen
islam ve kulluk
smile.gif 3. versiyona çevir de bak istersen kardeşim...

ben yeni görünümden değil renkten holşanmadım sadece yeşil olsa bencede daha hoş olabilir...
RuhulhaK
Tema gâyet şık olmuş, renkler de editlenebilir bir de logo lazım size aha da bunları kullanabilirsiniz bedava hem de beleş smile.gif :

Farklı renk seçenekleri de var smile.gif :

Hayırlı olsun yeni temamız.
hanzade
valla kardeş ellerine sağlık yani logolar şahane olmuş ben ikisinide çok beğendim
sağolasın muhterem
ileney
ALINTI(hanzade @ Jan 25 2007, 11:21 AM) *

ooooooo ileney kardeş uyuyonmu sen

biggrin.gif

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...15105&st=10

Post 12 ile Post 14 'ü oku beni işte o zaman anlayacaksın wink.gif kerem çok güzel bir söz etmişti bu hepimiz için geçerli

not : post 12'de ki şarlatan dinsizdir

ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 25 2007, 12:10 PM) *

smile.gif 3. versiyona çevir de bak istersen kardeşim...

ben yeni görünümden değil renkten holşanmadım sadece yeşil olsa bencede daha hoş olabilir...

Ha evet ,Forumun standat rengi 3 mü oldu ?

Gerçekten hoş olmamış sad.gif o zaman bende değişen birşey yok

Forumun versiyonu değiştirilsin

Ayrıca forum sola doğru kaymış eskiden beri daracık valllahi genişletin şu formu yahu

smile.gif

edit :

YAHU Mj kardeşin iletisini daha yeni gördüm yahu beyler benim versiyon 3.te öyle değil yahu eski tema var yine o loglarda yok bende mi sorun var acep biri bana forumun resmini gösterebilirmi print screen sys rq yoluyla

[/b]
Mütefekkir
ayyy içim sıkıldı..

üstelik bu yazılar niçin ingilizce..

cevap yazacağıma az daha yeni konu açıyordumm.. angry.gif

eskisi daha güzeldiii cray.gif cray.gif

ben eskisini istiyoruummm. cray.gif

bu da iyi de.. dry.gif

rengi daha canlı bir renk olsa.. boxing.gif

bi de şu yazılar türkçe olsa..

....
islam ve kulluk
önerilen logo çok harika gerçekten...
Ka®anfil
Benimde fazla hosuma gitmedi. biraz içimi karartti..
ileney
Hemen Altta forum veriyonu var bak benim mesajıma bak yok

Forumun dibine in ''Başlat'' sekmesi var hemen üstünde forum versiyonu var istersen oradan değiştirebilirsin
islam ve kulluk
ALINTI
Forumun dibine in ''Başlat'' sekmesi var hemen üstünde forum versiyonu var istersen oradan değiştirebilirsin

smile.gif güzel açıklama smile.gif
leyyin
Bence sitenin yeni görünümü harika!
Renkler yeni dizayn muhteşem!
Ellerinize sağlık bence BÖYLE KALSIN kesinlikle dehşet güzel olmuş smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.