Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kolaylık Sağlamaz Mı?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
islam ve kulluk
KArdeşlerim son zamanlarda şöyle bir düşüncem var ne kadar doğru olur bilemiyorum ama bu forumda bu güne kadar bir sürü konu açıldı sorular soruldu cevaplandı ve daha bir çok şey...

foruma yeni üye oan kardeşlerimiz belli bir konuyu arıyorlarsa onlara kolaylık sağlamak için ve yeni topic açma ihtiyaçlarına gereksenim kalmaması için bazı genel konuları ana sayfada bir başlık açalım bu başlığın içerisinde konu ve linki ile beraber yer alsın mesela :

kaza namazı ile ilgili linkler : 1... 2... 3...
oruçla ilgili linkler : 1... 2... 3...
zekatla ilgili linkler : 1... 2... 3...
faizle ilgili linkler : 1... 2... 3...

gibi ...
RuhulhaK
bkz : sağ üst köşedeki arama butonu...
islam ve kulluk
onu kullanırken yaşadığım sorunalrdan dolayı önerdim zaten smile.gif sünnetle ilgili bir konu açılmıştı evvelden sünnet yazdım , hadis yazdım ama aradığım konuyu bulamadım smile.gif neyse düşüncem doğru olcak diye kaide yok elbette...
RuhulhaK
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 21 2007, 09:39 PM) *

onu kullanırken yaşadığım sorunalrdan dolayı önerdim zaten smile.gif sünnetle ilgili bir konu açılmıştı evvelden sünnet yazdım , hadis yazdım ama aradığım konuyu bulamadım smile.gif neyse düşüncem doğru olcak diye kaide yok elbette...

Selamlar. Sizin önerdiğiniz şekilde yapmak için bile arama butonu kullanılacaktır...E madem kullanılacak , kime lazımsa o kullansın değil mi...Yine de farklı fikirlere her zaman açığız efendim smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Yine de farklı fikirlere her zaman açığız efendim

teşekkür ederiz efendim smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.