Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Allah Rızası Için.....
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ileney

Bu nedir Arkadaşlar bütün yazım boşa gitti angry.gif
islam ve kulluk
smile.gif anlaşılan yazdıkların farklı bir iconu harekete geçirmiş ve böyle bir sonuç oluşmuş smile.gif

genede kesin bişey diyemicem ben böyle hatalar oluştuğu için yazılarımı önce word de yazıp sonra mesaj yerine yapıştırıpta yollarım smile.gif

ileney
Güzel bir fikir sinirim Geçti Ben Forumun güzel olmayan yazı rengi için ve gözlerimde bu kadar griyi görünce fazla yorulduğu için kırmızı yapıyorum burada fekat olay şöyle Yazılarımı yazdım pastelledim ''B'' iconuna bastım ve bütün yazı silindi sad.gif
islam ve kulluk
bilmiyorum ama gözlerinin yorgunluğundan B ile beraber başka bişeye de basmış olabilirsiniz belki genede bişey diyemicem...
ileney
smile.gif

Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ? smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ?
Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ?

görüldüğü üzere bi sorun yok smile.gif kardeşim...
ileney
Teşekkürler sağolasın sorun bendeymiş
islam ve kulluk
rica ederim kardeşim sende sağolasın...
DuYGuSaL
Aynı sorun bendede oldu bikaçkez yazıyı yazdıkdaktan sonra direk bloklayıp [b] ye basın pastelledikten sonra basarsanız o yazının yerine sadece [b] çıkıyor...

selametle
ileney
Yanlız değilmişim heuheu

Fakat o sorun geçti nedenini bilmiyorum ama geçti
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.