ileney
Jan 20 2007, 09:48 PM
Bu nedir Arkadaşlar bütün yazım boşa gitti
islam ve kulluk
Jan 20 2007, 10:13 PM

anlaşılan yazdıkların farklı bir iconu harekete geçirmiş ve böyle bir sonuç oluşmuş
genede kesin bişey diyemicem ben böyle hatalar oluştuğu için yazılarımı önce word de yazıp sonra mesaj yerine yapıştırıpta yollarım
ileney
Jan 20 2007, 10:28 PM
Güzel bir fikir sinirim Geçti Ben Forumun güzel olmayan yazı rengi için ve gözlerimde bu kadar griyi görünce fazla yorulduğu için kırmızı yapıyorum burada fekat olay şöyle Yazılarımı yazdım pastelledim ''B'' iconuna bastım ve bütün yazı silindi
islam ve kulluk
Jan 20 2007, 10:33 PM
bilmiyorum ama gözlerinin yorgunluğundan B ile beraber başka bişeye de basmış olabilirsiniz belki genede bişey diyemicem...
ileney
Jan 20 2007, 10:45 PM

Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ?
islam ve kulluk
Jan 20 2007, 10:53 PM
ALINTI
Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ?
Bak kardeşim senden birşey rica edicem şimdi benim yazımı alıntılayıp cevap ver hızlı modda verme çünkü orada olmuyor neyse yazımı pastelleyip ''b '' tuşuna bas eğer sende de o çıkarsa forumun sorunu yook çıkmassa sorun benim zımbırtıda ne dersin ? görüldüğü üzere bi sorun yok

kardeşim...
ileney
Jan 20 2007, 11:26 PM
Teşekkürler sağolasın sorun bendeymiş
islam ve kulluk
Jan 20 2007, 11:30 PM
rica ederim kardeşim sende sağolasın...
DuYGuSaL
Jan 23 2007, 04:19 AM
Aynı sorun bendede oldu bikaçkez yazıyı yazdıkdaktan sonra direk bloklayıp [b] ye basın pastelledikten sonra basarsanız o yazının yerine sadece [b] çıkıyor...
selametle
ileney
Jan 23 2007, 04:23 AM
Yanlız değilmişim heuheu
Fakat o sorun geçti nedenini bilmiyorum ama geçti
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.