başak
Dec 31 2006, 08:18 PM
arkdaslar suanki piskolojimizi yazıyoruz...
benim şuanki psikolojim mutluyum çünkü bugün bayram
islam ve kulluk
Dec 31 2006, 08:24 PM
iki buçuk aydır sadece 3 pazar günü evinde olan birisi olarak bayram ve tatilin verdiği rahatlık huzur ve mutlulukla dolu bir haldeyim...
imge
Dec 31 2006, 09:02 PM
Bende çok şükür RABBİME huzur doluyum... çünkü bir sürü yeni kitap aldım
islam ve kulluk
Dec 31 2006, 09:28 PM
Hepsini okumayı ve ziyadesiyle anlayıp hıfz edip diğer kardeşlerimizle o bilgileri paylaşmayı Allah nasib eder inşaallah...
coşkun_38
Jan 2 2007, 03:47 PM
bana hergün bayram ama bende mutluyum bu gün bayram ama uzuldum de biz müslüman olarak acaba ırak ta filistinde veya dünyanın başka bi bölgesinde yaşayan daha dogrusu yaşamaya calışan müslümanları hic düşünüyozmu_?
imge
Jan 2 2007, 03:50 PM
hımmm......düşünüyoruz tabiii dualarımda inşallah..ben parçalı bulutluyum ağlayacağım sankiiii
islam ve kulluk
Jan 2 2007, 04:55 PM
Çok huzursuzum bu sbah namaza kalkamadım
Salahudin
Jan 2 2007, 05:04 PM
Ne guzel baslik, sanirim burada tartisma olmaz hic. Soru hos, ilginc seyler yazilir simdi. ben su an en sondaki haldeyim.
imge
Jan 2 2007, 05:29 PM
bende işrak bekleyemedim....
başak
Jan 2 2007, 11:45 PM
ben mutsuzum hemde çok ve çok yorgunum
hamzayurekli
Jan 3 2007, 12:06 AM
Yaa bende coook kötüyüm huzurum yok saglıgım yok canım coook sıkılıyor gecelerı uyuyamıyorum nefes almakda zorlanıyorum BAYRAM amma ne bılım yaaa ıslerım aksı ne oluyor bana yaa gudubetlık war ustumde acayıp nazar degıyor benım gıbı cırkın bırıne nasıl nazar degıyor anlamıyorum.....ayetul kürsi okuyorum 7 defa we iyyeküllezine keferu leyüzleguneke bi ebsarihim lemme semi(au)zzükre we ye gulüne innehü le mecnun...weme hüve ille zikrul lil aleminnn....<<<<nazar Duası ayet... Ama
Selam We Dua ile...Dualarınızda kardeşinizi elsik etmeyin lütfen coook ıhtıyacım war.....hemde cooook
asiLDuA
Jan 3 2007, 06:29 AM
islam ve kulluk
Jan 3 2007, 09:19 AM
Kardeşim sinirli olmanın inan bana kendimizden başka kimseye zararı olmuyo (ama elimizden gelmeden genede sinirlenebiliyor insan) sinir şeytandan olduğu için bir beşere elbette zararlı sakin olduğumuz sürece haklı çıkabiliriz kardeşim Allah bizlere her durumda sabredip sakince sukut etme alışkanlığı versin inşaallah...
Ben şu hadiseyi asla aklımdan çıkarmam :
Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) bir gün mescitte otururken bir şahıs gelir ve kendisine hakaret etmeye başlar adam epeyi bi süre ettikten sonra Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) "hayır öyle değil" der sadece...
Bunun üzerine Efendimiz(sallallahu aleyhi ve sellem) orayı hemen terk eder hemen arkasından koşuverir Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) ve der "ne oldu niye gittiniz" cevapsa :
"az önce o adam senle konuşurken ve sen sukut ederken senin arkanda bir melek vardı onun şeytanlarına karşı seni savunuyordu ne zaman ki ağzını açtın o zaman melek gitti ve seninde arkana şeytanlar geldi ve bende şeytanın olduğu yerde durmam"
sıkıntılı hallerimiz hepimizin oluyodur mutlaka zira kalp kelimesinin arapçadaki manası ufacık üfleme ile yön değiştiren kağıt demek osmanlıcaya ordan da bize ulaşmıştır yani kalbimiz en ufak şeyde güzel halinden sıkıntılı hale geçebilir o yüzden de Allah'a dua etmekten geri durmayalım inşaallah...
Ben bugün oldukca iyiyim çok şükür elhamdülillah...
imge
Jan 3 2007, 01:33 PM
özlem içindeyim...
başak
Jan 3 2007, 02:21 PM
arkadaşlar bende dünküne göre iyiyim ama gerçekten bu hayatta hiçbirşey için üzülmeye değmez RABBİM bize unutma fiilini vermiş biz o fiil sayesinde bazı şeyleri unutuyoruz sonra niye üzüldük diyoruz YETERKİ RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN amin.İMANLI ÖLMEYİ NASİP etsin.dünkünden biraz daha iyiyim RABBİME çok şükür
kirmizi_gul
Jan 3 2007, 03:37 PM
[font=Arial]****MUTLUYUMM****[font=Arial]
asiLDuA
Jan 3 2007, 04:40 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 3 2007, 09:19 AM)

Kardeşim sinirli olmanın inan bana kendimizden başka kimseye zararı olmuyo (ama elimizden gelmeden genede sinirlenebiliyor insan) sinir şeytandan olduğu için bir beşere elbette zararlı sakin olduğumuz sürece haklı çıkabiliriz kardeşim Allah bizlere her durumda sabredip sakince sukut etme alışkanlığı versin inşaallah...
Ben şu hadiseyi asla aklımdan çıkarmam :
Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) bir gün mescitte otururken bir şahıs gelir ve kendisine hakaret etmeye başlar adam epeyi bi süre ettikten sonra Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) "hayır öyle değil" der sadece...
Bunun üzerine Efendimiz(sallallahu aleyhi ve sellem) orayı hemen terk eder hemen arkasından koşuverir Hz.Ebubekir (radıyallahu anh) ve der "ne oldu niye gittiniz" cevapsa :
"az önce o adam senle konuşurken ve sen sukut ederken senin arkanda bir melek vardı onun şeytanlarına karşı seni savunuyordu ne zaman ki ağzını açtın o zaman melek gitti ve seninde arkana şeytanlar geldi ve bende şeytanın olduğu yerde durmam"
sıkıntılı hallerimiz hepimizin oluyodur mutlaka zira kalp kelimesinin arapçadaki manası ufacık üfleme ile yön değiştiren kağıt demek osmanlıcaya ordan da bize ulaşmıştır yani kalbimiz en ufak şeyde güzel halinden sıkıntılı hale geçebilir o yüzden de Allah'a dua etmekten geri durmayalım inşaallah...
Ben bugün oldukca iyiyim çok şükür elhamdülillah...
bu kıssayı biliyorum saol yinede eyvallah
hanzade
Jan 3 2007, 07:30 PM
moralim çok bozuk
forumda moral depolamaya çalışıyorum
For_G0D
Jan 4 2007, 08:31 PM
Bütün gün eve tıkılıp kalmanın verdiği müthiş-ç- bir rahatsızlık var..
coşkun_38
Jan 4 2007, 10:09 PM
benim migdem cok kötü agrıyoacaba psiklojiye girermi girse süper alacaktı
hamzayurekli
Jan 4 2007, 11:27 PM
ALINTI(coşkun_38 @ Jan 4 2007, 10:09 PM)

benim migdem cok kötü agrıyoacaba psiklojiye girermi girse süper alacaktı
rennie onerım emersın bıseycıgın kalmaz....
En Önemlisi Moral
Babam bi kötü dawranmayabasladıDyanamıyorum ınankı ınsanın tek dayanacagı Dag Ailesi dir yaaa ama ben anlamıyorum (Hafızım,İmam Hatip mezunuyum,içkim yok serserlıgım yok karı kızla(federsınız) ısım yok , kumarım yok sıgarayıda bıraktım Nargeleye basladım
...
Ama genede yaramıyoruz anlamadım ne lazım hee bu arada namazlarımı kılyıroum gercı bu tuhaf oldu amma olsun kılıyorum Rabbım kendısıne Secde etmem ızın werıyor...
Ne laızm Allah askına ne lazım daha Askerlıgımı bıtırdım beklemedeyıum bı ınsan calsımıyor dıyee stres yapılırmı acayıp rahatsızım yaaa bı yurt dısına cıktıgım zaman boyle olmustum bırde sımdı Psıkolojim bozulacak..Kahrıda Guzel Rabbımın bos wer dıyorum inşALLAh...
KAfanızı sısırdım amma kusura bakmayın LÜTFEN ...
Dua Dua Dua istiyorum....
Selam We Dua ile...
DuYGuSaL
Jan 6 2007, 02:47 AM
Ben iyi değilim.Aldığım bazı kararlar var ama onları uygulayamıyorum buda bende huzursuzluk yapıyor...Ama kararlıyım artık kesin uygulıcam.
Kendimi yalnız ,farkedilmeyen ,tanınmayan , gibi hissediyorum.Bugunlerde herşey beni sıkıyor hiç birşey mutlu etmiyo...
Ama halimize sonsuz hamd-ü sena'lar olsun ki sağlığımız yerinde....
ennur
Jan 6 2007, 03:28 PM
himm bugün cok yorgunum isler bitürlü bitmiyor
ama olsun allah is kaygisi versin dert kaygisi vermesinde
ben en iyisi muhabbet kafeye gidip bi kahve iceyim bari
arkadaslaaar sizde geliin pastalar cook güzel...
hamzayurekli
Jan 6 2007, 06:52 PM
DuYGuSaL
Jan 6 2007, 08:09 PM
Teşekkür ederim.Haklısınız aslında ama insan bazı dönemlerde ister istemez bunalımlara giriyo.Bazı şeyleri takıyo kafasına...Yapabileceğiniz tek şey ..Dua Dua Dua.....
....Selametle...
hamzayurekli
Jan 7 2007, 11:54 PM
Ozaman RABBİM size ugrasmıs oldugunuz HAYIRLI islerde MUWAFFAK eylesın...
Selam We Dua ile...
DuYGuSaL
Jan 7 2007, 11:55 PM
Amin hepimizi muvaffak eylesin.Hayır olmayan işlerimizi de hayra çevirsin....
başak
Jan 10 2007, 03:28 PM
çok sıkılıyorummmmmmmmm ve çok yorgunummmmm
CeZaM
Jan 10 2007, 03:30 PM
cok kotuyum bugun cunku vıcdan azabı cekıyorum bı ınsanı uzdugumu dusunuyorum ve aklımdan cıkmıyo offffffffffffff
kirmizi_gul
Jan 10 2007, 03:38 PM
COOKKKK STRESLIYIMMM, SINAVLAR CUMA GUNU BASLIYORRR.....
hamzayurekli
Jan 10 2007, 10:12 PM
S.@leykum...
Cok streslıydım we durumum RABBİM in gucu gıtmesın ama cook kotuydum we ustusde geldı geldı we sonunda gecenın bı yarısı ACİL e gıtmek zorunda kaldım...
Sukur suan İslami Kitaplar okumaya basladım we Ya RABBİm Kahrında güzel lutfunda güzel dıyorum...
selam we dua ile..
başak
Jan 11 2007, 04:32 PM
daha yeni okuldan geldimmm yorgunluk çayımı elime aldım

ve islami forumdayım mutluyum

sınavlar hariç
islam ve kulluk
Jan 11 2007, 04:48 PM
sıkı bi yoğunluktaki haftadan sonra bugün erken eve gelip dinlenmenin keyfindeyim
kenancim
Jan 24 2007, 03:06 PM
ALINTI(başak @ Dec 31 2006, 08:18 PM)

arkdaslar suanki piskolojimizi yazıyoruz...
benim şuanki psikolojim mutluyum çünkü bugün bayram

BAYRAMDA HERKES GİBİ BENDE MUTLUYUM.
AMA ŞU AN Kİ PSİKOLOJİM BOZUK. YANLIZIM VE SEVGİYE SEVİLMEYE ÇOK İHTİYACIM VAR.
GELECEĞİN EN İYİ PSİKOLOG ADAYI İÇİN PSİKOLOJİNİN BOZUK OLMASI NE KADAR GARİP DEĞİL Mİ..
ESSELAMIN ALEYKÜM
kirmizi_gul
Jan 24 2007, 05:06 PM
YINE COOK STRESLIYIM...
SINAVLAR VAR....NE OLUR BENIM ICIN DUA EDINDE IYI GECSINLER....
ALLAH RIZASI ICIN...
islam ve kulluk
Jan 24 2007, 05:08 PM
psikolojiyi bozmaya neden olabilecek şeyler "baskı , çevre uyumsuzluğu , isteklerini elde edememek , kendini suçlama vs..." olabilir bunları yenmek ise hakka tamamen teslim olup yönelmeyle olabilir kardeşim dert için deva hastalık için deva iste ve sarıl esbablara inşaallah hepsi için vesile gelir...
bense yorgunum kardeşlerim...
^^ŞULE^^
Jan 24 2007, 05:20 PM

KARIŞIK KARIŞIK KAFAM KARMA KARIŞIK EN SEVMEDİĞİM HAVUZ PROBLEMLERİ NE KADAR KOLAYMIŞ
ayna
Jan 25 2007, 12:42 AM
iyi değilim.pişmanım.
islam ve kulluk
Jan 25 2007, 07:57 AM
Allah bir daha yaşatmasın...
sınavlardan sonra vermiş olduğu orgunluk üzereyim birde buna luan ki bulunduğum işte eklenecek akşama heralde ölü gibi olurum...
hanzade
Jan 25 2007, 10:30 AM
yorgunum mutsuzum beni anlamayanlara kızgınım yanlızım
çooooooooooook dertliyim anlayacağınız kardeşlerim
dualarınıza ihtiyacım var
ileney
Jan 25 2007, 02:30 PM
ALLAH sağlık sıhhat afiyet versin inşaAllah......
Ben ise tam aksi bugün gayet mutluyum yarım bizimkiler gidiyor yalnızlığı severim hafiften hehe
DuYGuSaL
Jan 26 2007, 03:48 PM
Bugunlerde böyleyim ben
Yas denen şiirdeyim
Bi köşede gülüşün var
Sırtımda kanlı bıçağın
Hiç bir zaman duymayacağın
Duysanda anlamayacağın bir çığlıkla
Sana bildiriyorum..
Ayna
islam ve kulluk
Jan 26 2007, 04:07 PM
morallerim bozuk
inşaallah düzelicekler
morallerim bozuk
inşaallah düzelicekler
seheryeli
Jan 26 2007, 07:02 PM
Bir arkadasım beni yanlış anladı ve kırıldı söylemeye çalıstıgım sey onun anladıgı sey degildi o nedenle çok üzgünüm
suskun
Jan 26 2007, 07:15 PM
SELAMUN ALEYKUM
inşaAllah bugun hem bozuktu hemde iyiydi...
fizikci
Feb 16 2007, 11:34 AM
Moralimin nasıllduğunu bende bilmiyorum bi bozuk bi değil
islam ve kulluk
Feb 16 2007, 01:31 PM
rahatsızlığım ve yorgunluğum var biraz geçecektir inşaallah...
biraz da canım sıkkın...
suskun
Feb 16 2007, 04:56 PM
SELAMUN ALEYKUM
pek iyi değil kötü değil idare ediyoruz şükür...
ayna
Feb 17 2007, 10:04 PM
rabbime şükürler olsun iyiyim bugün.mutluyum
hamzayurekli
Feb 18 2007, 03:45 PM
ne oldu bıze yaaaa anlamıyorum hjerkezın moralı bozuk offf offf herhalde en cok benım kı bozuktur...
Aglıyorum Kahrımdan Yanıyorum Bu Canımdan Gidenlerrr.....
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.