Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yazı Stili
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ileney
Ehlen ve sehlen

forum yazıları gri renk başka bir tercih yokmudur acaba gözleri çok yoruyor ayrıca yazılar o kadar donuk ki adeta monitöre yapışmak gerekiyor buna bir çare bulursanız sevinir vede bende kırmızı yazmak zorunda kalmam

sağlıcakla
ileney
up
leyyin
ileney kardeş kusura bakma ana çok saçma bi istekte bulunmuşsun bleh.gif bleh.gif bleh.gif

İyi bayramlar sana da... smile.gif
islam ve kulluk
Kardeşim saçma dememek lazım aslında smile.gif

herkesin gözü bizimle aynı olmayabilir benim bi problemim yok ama diğer kardeşlerimin varsa ve yapılabilcekler de varsa yapılır inşaallah...
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Dec 30 2006, 02:51 PM) *

herkesin gözü bizimle aynı olmayabilir benim bi problemim yok ama diğer kardeşlerimin varsa ve yapılabilcekler de varsa yapılır inşaallah...

Saçma demedim zaten aslında.Giden laf yerine gitti merak etmeyin wink.gif
islam ve kulluk
smile.gif tamam o zaman kardeşim smile.gif
Emanet
ALINTI(JiYaN @ Dec 30 2006, 04:57 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Dec 30 2006, 02:51 PM) *

Saçma demedim zaten aslında.Giden laf yerine gitti merak etmeyin wink.gif

biggrin.gif
ileney
jiyan kardeş anladımm merak etme sen laugh.gif
ileney
ALINTI(ileney @ Dec 31 2006, 03:59 AM) *

jiyan kardeş anladımm merak etme sen laugh.gif

post 5 biggrin.gif
scream
ALINTI(JiYaN @ Dec 30 2006, 11:39 AM) *

ileney kardeş kusura bakma ana çok saçma bi istekte bulunmuşsun bleh.gif bleh.gif bleh.gif

arkadsım bırılerıne gonderme yapcaksan ozel msjla yap daha ıyı olur bence cok guzel bır sey ıstedı ve haklı ama sen oıle bır sey yazdınkı kımse cozumle ılgılı bır sey yazmadı ama sızın muhabbetle ılgılı yazdılar bence haklı forumun ana sayfa rengı bıle cok kotu
leyyin
ALINTI(scream @ Jan 9 2007, 03:56 AM) *

arkadsım bırılerıne gonderme yapcaksan ozel msjla yap daha ıyı olur bence cok guzel bır sey ıstedı ve haklı ama sen oıle bır sey yazdınkı kımse cozumle ılgılı bır sey yazmadı ama sızın muhabbetle ılgılı yazdılar bence haklı forumun ana sayfa rengı bıle cok kotu

Ne yazıp ne yazmayacağıma bırakın da ben karar vereyim olur mu smile.gif
scream
ALINTI(JiYaN @ Jan 9 2007, 09:58 AM) *

ALINTI(scream @ Jan 9 2007, 03:56 AM) *

Ne yazıp ne yazmayacağıma bırakın da ben karar vereyim olur mu smile.gif

sana ne yazıp yazmayacagını soıleyen yok orda bır ıstek vardı ve benım de ıstegım kesınlıkle forumun rengı berbat duzenı tamamen amatorce hee bu sıtede yetkın varsa herkesı kale almak ısteklerını yerıne getırmek zorundasın cunku boıle forumler uyee varsa olusur uye yoksa olusmazz dımı dogal olarak ta uyelerın ısteklerı kale alınıp ılgılenmelı ben ondan dedım senın ne dıyıp demedıgın benı ılgılendırmez zaten yazı olayo gercekten kotu [i][u][font=Book Antiqua][size=3]
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.