Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ne Zaman Etkin üye Olucam?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
Sayfa: 1, 2
islam ve kulluk
Kardeşlerim hanidir forumda kardeşlerimle bilgi alış verişi içerisindeyim ama acaba nasıl kategorim "üyelik" den daha üst hale geçebiliyor ?
leyyin
offtp.gif ASLA ve AslA üyelik sıfatından başka bir kıdemde bulunmak istemiyorum. Duyrulur wave.gif
islam ve kulluk
Peşin peşin söylüyosun yani kardeşim clapping.gif
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Dec 28 2006, 06:31 PM) *

Peşin peşin söylüyosun yani kardeşim clapping.gif

Kesinlikle smile.gif
DuYGuSaL
Neye göre etkin üye olunuyor mesaj sayısına göre olduğunu sanmıyorum ...
islam ve kulluk
Ben bu topiği açtığım zamanlar beni anında yapmışlarda hayret etmiştim smile.gif benim maksadım o değildi sdece neye göre belirlendiğini öğrenmekti...

Ama öncelikle admin kardeşlerimiz verebiliyor kıdemleri diğer yöneticiler veremiyor bunu unutmayalım.

Mesaj sayısına göre verilmiyor çünki öyle olsaydı ben 500 mesajda falan iken bu kıdem verilmişti TEVHİD kardeşim 1100 lere geldi çoktan olması gerekiyordu smile.gif

Bunu forumdaki faaliyetlere göre veriyorlar ama bunları admin kardeşlerimizin görmeside gerekiyor smile.gif smile.gif smile.gif
DuYGuSaL
Neyse hayırlısı olsun ... smile.gif
islam ve kulluk
inşaallah...
ileney
ALINTI(duygusal_insan @ Apr 12 2007, 08:33 PM) *

Neyse hayırlısı olsun ... smile.gif

Forumun en boş olduğu zamanlarında bile Duygusal_insan,Mihrican,
Tevhid ,Sarıtaç,Mütefekkir bu forumda varlığını göstermişler ve elllerinde geldiği kadar forumda ki törölansı korumuşlardır,mesela ben bazen mihrican ablamın yazılarını okuyunca,ben kendimi etkin üyeliğe layık göremiyorum....Bence siz fazlasıyla hak ediyorsunuz...Mehlika ve İslam kardeş Admin'e çınlatmassa onların bakacağı yok laugh.gif

islam ve kulluk
emin olun ki çınlattım smile.gif yaklaşık iki ay kadar evvel ...
ileney
Hadi bakalım Mehlika abla sıra sende biggrin.gif
islam ve kulluk
smile.gif
leyyin
offtp.gif Çoğu yazısı ve zamanı oyun parkında geçen birisinin etkinliği gerçekten etkinlik midir ya da üyenin forumdaki sürekli varlığı etkinlik için yeterli midir? Önce bunu sorgulamak gerekir.
Kanımca yazdığı yazılara bakılması gerekir.Sürekli alttakine bir şeyler sorarak sürekli avatar imza hakkında yorum yaparak hatta kendisinden sonra yazacak kişiyi belirleyerek kişinin etkinliği kanıtlanmaz sadece varlığı bilinir.
Artı hiç yakıştırmadığım da forumda sevgili sözlü ya da nişanlı gibi konulardan bahsedilerek ÖZEL HAYATIN sergilenmesidir.Bunun da en yakın zamanda başta BAZI MODERATÖRLER olmak üzere yazılarına çeki düzen vererek çözümlenmesini talep ediyorum.
ayna
bu şekilde ağır tenkit etmenizin sebebi sanırım dolmuş olmanız.elbette eleştiride bulunablirsiniz ona lafım yok ama sürekli sitede olmadığınız için sanırım bazı şeyler size dokunmuş olabilir.burada herhangi bir ahlaksızlık yoktur.kimse nişanlısını yada sevgilisini yazmıyor.bilakis samimi olduğumuz grup içinde biz takılıyoruz ve asla ölçüyü kaçırmıyoruz.günlük hayattada her tür ortamda da bazen yeri geldiğinde şakalaşma olur.burası sadece soru ve cevapların konuşulduğu bir site değil günlük hayatın kendisidir.günümüzün çoğunu burada kah öğrenerek kah duygulanarak kah sorarak kah takılarak geçiriyoruz.aramızdaki uhuvvet eminim dışarlara taşıyordur.zaten biraz çizgide kayma olsa bir şekilde uyarılıyoruz.bunu yazıyorum çünkü kimseyi vebal altında bırakmaya gerek yok.
ayrıca bizim kimseden etkin mod yada diğer vasıfları istediğimiz yok.amacımız bu değil.zaten yöneticilerimiz mesaj sayısına göre yapmıyorlar bu işi kalbiniz rahat etsin.hatta yönetimden sizin yazdığınız konuların etkinliğinden , sizin maneviyatınızın derinliğinden dolayı buna layık olmanız sebebiyetiyle sizi etkin yapmalarını istiyorum
DuYGuSaL
Evet kimsenin etkin üyelik istediği yok , sadece neye bağlı olarak buna karar veriliyor ben bunu öğrenmek istedim

Hoşnut olmadığınız bazı davranışlar olabilir ama bunu forumun geneli bu şekilde gibi gösteremezsiniz

Eğer davranışlarından rahatsız olduğunuz bir üye varsa moderatöre raporlayın , rahatlayın
fizikci
Jiyan kardeşimiz çok sert konuşmuşsunuz pek anlam veremedim
bu kadar olmasaydı uyarınız göz ardı edilebileceğinden mi korktunuz nono.gif
anlamış değilim ama her ne olursa olsun görüşlerinizi sunarken biraz daha
karşınızdaki insanı kendi yerinize koyarak konuşmayı deneyiniz..Kişiler hakkında eleştiride
bulunurken acaba neden böyle bir konuşma geçti diye düşünmenizi rica ediyorum...
Fikirlerinize saygı duyuyorum tabiki herkesin kendi görüşüdür iyi veya kötü görecelidir
oyun parklarında oynanan oyunlarda kişilerin samimiyetini artırdığını ve steye dahaçok uğranıldığı kanaatindeyim herkes bi şekilde bişeyler anlatıyor biri dualarda biri oyun parkında...ama gaye bir
bence anlaşılmıştır umarım yes.gif
Allaha a emanet olun..
Duayla..
leyyin
ALINTI(fizikci @ Apr 13 2007, 04:33 PM) *

Jiyan kardeşimiz çok sert konuşmuşsunuz pek anlam veremedim
bu kadar olmasaydı uyarınız göz ardı edilebileceğinden mi korktunuz nono.gif
anlamış değilim ama her ne olursa olsun görüşlerinizi sunarken biraz daha
karşınızdaki insanı kendi yerinize koyarak konuşmayı deneyiniz..Kişiler hakkında eleştiride
bulunurken acaba neden böyle bir konuşma geçti diye düşünmenizi rica ediyorum...
Fikirlerinize saygı duyuyorum tabiki herkesin kendi görüşüdür iyi veya kötü görecelidir
oyun parklarında oynanan oyunlarda kişilerin samimiyetini artırdığını ve steye dahaçok uğranıldığı kanaatindeyim herkes bi şekilde bişeyler anlatıyor biri dualarda biri oyun parkında...ama gaye bir
bence anlaşılmıştır umarım yes.gif
Allaha a emanet olun..
Duayla..

Korkmak ama neden? Merak etmeyin korkmuyorum smile.gif Görüş ve düşünceler iyi ya da kötü olarak sunulmadı ki göreceli olsun.Doğrular tektir.Yazılan yazılar son derece rahatsızlık verici tabi siz bu duruma alışmış olabilirsiniz size gayet bunlar doğal da gelebilir.Özel yaşamın gözler önüne serilmesi gayet irrite edici.Ne yaşıyorsanız içinizde yaşayınız.Milletin özel hayatını okumak artı buraya konu malzemesi edilmesi beni yeterince rahatsız ediyor.Daha dikkatli davranılması dileğiyle.

ALINTI(duygusal_insan @ Apr 13 2007, 04:19 PM) *

Evet kimsenin etkin üyelik istediği yok , sadece neye bağlı olarak buna karar veriliyor ben bunu öğrenmek istedim

Hoşnut olmadığınız bazı davranışlar olabilir ama bunu forumun geneli bu şekilde gibi gösteremezsiniz

Eğer davranışlarından rahatsız olduğunuz bir üye varsa moderatöre raporlayın , rahatlayın

Forumun geneli hakkında yazdığımı da kim söyledi? Yazıyı iyi okuyun.

ALINTI(mihrican @ Apr 13 2007, 02:03 PM) *

bu şekilde ağır tenkit etmenizin sebebi sanırım dolmuş olmanız.elbette eleştiride bulunablirsiniz ona lafım yok ama sürekli sitede olmadığınız için sanırım bazı şeyler size dokunmuş olabilir.burada herhangi bir ahlaksızlık yoktur.kimse nişanlısını yada sevgilisini yazmıyor.bilakis samimi olduğumuz grup içinde biz takılıyoruz ve asla ölçüyü kaçırmıyoruz.günlük hayattada her tür ortamda da bazen yeri geldiğinde şakalaşma olur.burası sadece soru ve cevapların konuşulduğu bir site değil günlük hayatın kendisidir.günümüzün çoğunu burada kah öğrenerek kah duygulanarak kah sorarak kah takılarak geçiriyoruz.aramızdaki uhuvvet eminim dışarlara taşıyordur.zaten biraz çizgide kayma olsa bir şekilde uyarılıyoruz.bunu yazıyorum çünkü kimseyi vebal altında bırakmaya gerek yok.
ayrıca bizim kimseden etkin mod yada diğer vasıfları istediğimiz yok.amacımız bu değil.zaten yöneticilerimiz mesaj sayısına göre yapmıyorlar bu işi kalbiniz rahat etsin.hatta yönetimden sizin yazdığınız konuların etkinliğinden , sizin maneviyatınızın derinliğinden dolayı buna layık olmanız sebebiyetiyle sizi etkin yapmalarını istiyorum

Teşekkür ediyorum düşünceleriniz için.Burasının serenat yapma yeri olduğunu düşünmüyorum.Sevgiler.
fizikci
Ben rahatsızlık veren yazı sadece neden sizi etkiledi onu merak ettim dry.gif
doğrusu islami ölçülerde kişinin sevdiğine sevdiğini söylemesi bu denli rahatsızlık verizi demek thinking.gif
siz böyle düşünüyor olabilirsiniz biz samimi olduğumuz arkadaşlar adına bu tür konuşmalarda bulunuyoruz..
islami ölçüler dairesinde kişinin sevdiğine sevdiğini söylemesinde bi yasak var mı? kim ne olduğunu biliyor bence... yasaklı olan cümleyi yazılarınızda kullandığınız gibi kırmızı renkle yazarmısınız jp.gif bi daha söylemeyelim dimi jp.gif madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz diğer arkadaşlarımın şka yoluylada olsa gülümsemesini engelleyebiliyosunuz bundan sonra sizin söylediğiiz gibi başkalşarını eleştirerek bi şeyler yapalım belki o zman yüzlerinde tebessüm olur sinirden jp.gif
Benim bir amacım vardı onuda yaptığım kanaatindeyim jp.gif
ayna
serenad yaptığımı düşünebilirsiniz.ama havaya laflar fırlatarak kimsenin canını sıkmaya hakkınız yok.siz forumda istediğiniz bölümden fayda sağlayın kendinize.nerede şifa varsa oraya gidin.hoşunuza gitmeyen bölümlere girmeyin ben oyun parkını çok seviyorum.nezaman nerede nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.helal daire keyfe kafidir.belli sınırlar içinde arkadaşıma takılırım gizli saklı yapmıyorum
fizikci
ALINTI(mihrican @ Apr 13 2007, 04:58 PM) *

serenad yaptığımı düşünebilirsiniz.ama havaya laflar fırlatarak kimsenin canını sıkmaya hakkınız yok.siz forumda istediğiniz bölümden fayda sağlayın kendinize.nerede şifa varsa oraya gidin.hoşunuza gitmeyen bölümlere girmeyin ben oyun parkını çok seviyorum.nezaman nerede nasıl davranmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.helal daire keyfe kafidir.belli sınırlar içinde arkadaşıma takılırım gizli saklı yapmıyorum

shake2.gif jp.gif
islam ve kulluk
Jiyan bakıyorum ki her fırsatta bir şekilde gönderme yapmayı artık adet haline getiriyorsun.

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=136599

burdaki tartışmayı hatırladın mı?

Ben seni mümkün mertebe tatlı dille uyarmaya çalışmış ve herşeye rağmen kırdıysam özür de dilemiştim (!) peki benim bu uslubuma karşılık verdiğin karşılık bumu yani?

Bize söylediğin gibi "İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN OKUMAZ" bir delilin varsa bize islami kaidelerle sunarsın kendi aklındakji düşünce islam değildir (!) al kaynağını yaz bizde kabul edelim bu şekilde yaptığın sürece sadece tatsızlık oluşur (!)

Allah-u alem
Allah'a emanet ol
fizikci
ohmy.gif İsteyen okur isteyen okumaz demek jp.gif gülümsedim wink.gif
leyyin
ALINTI(mihrican @ Apr 13 2007, 04:58 PM) *

Önce anlamaya çalışın mümkünse.Sizi işaret ederek serenat yapılıyor mu dedim?Üstünüze alınmışsanız yapacak birşey yok smile.gif Psikolojik etki oluşturmak için yazınızda tekrarladığınız ikonlar içinse; UMRUMDA DEĞİL bilmem anlatabildim mi wink.gif (kesin şimdi üstünüze alınırsınız diye söylüyorum; bu cümle fizikçi için kurulmuştur mihrican için değil.)
CeZaM
arkadaslar bosverın burda herkez kımın nasıl oldugunu,ne yazdıgını neyı paylasmak ıstedıgını bılıyoruz sonucta gereksiz tartısmalara gırmeyın
fizikci
jp.gif serenat jp.gif
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 13 2007, 05:07 PM) *

Jiyan bakıyorum ki her fırsatta bir şekilde gönderme yapmayı artık adet haline getiriyorsun.

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=136599

burdaki tartışmayı hatırladın mı?

Ben seni mümkün mertebe tatlı dille uyarmaya çalışmış ve herşeye rağmen kırdıysam özür de dilemiştim (!) peki benim bu uslubuma karşılık verdiğin karşılık bumu yani?

Bize söylediğin gibi "İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN OKUMAZ" bir delilin varsa bize islami kaidelerle sunarsın kendi aklındakji düşünce islam değildir (!) al kaynağını yaz bizde kabul edelim bu şekilde yaptığın sürece sadece tatsızlık oluşur (!)

Allah-u alem
Allah'a emanet ol

Şahane cevap vermişim kendimi tebrik ediyorum smile.gif Orası BANA aittir.Yani kişisel wink.gif Oyun parkında veya diğer yerlerde yazılmış olan yazılarsa forum geneli için yazılmış yazılardır. Özel hayatınızı, birbiriniz için hangi hisleri beslediğinizi dile getirdiğiniz, birbirinize söylediğiniz tüm sevgi sözcüklerinin paylaşımı için size teşekkür mü etmeliyim? Mahremiyet meselesi... Topluma açık yaşayanlar için sözüm yok.
Karışmıyorum artık rahat edin wink.gif
islam ve kulluk
Jiyan konuyu öyle çarptırıyorsun ki görende sanki bütün evlilik hayatımızı en ince ayrıntısına kadar oraya naklettiğiizi sanıcak smile.gif

tamam rahatladım çok şükür smile.gif

ama demek istediğimi inşaallah anlamışsınızdır. Tatlı dil ve kaynak ile uyarı metodu (tabi genede siz bilirsiniz)

BU arada nasıl sizin bölümünüz oluyor pek çözemedim smile.gif tek tuşla müdahale edebileceğim bir yer iken smile.gif

Allah'a emanet ol
CeZaM
biggrin.gif
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 13 2007, 05:31 PM) *

Jiyan konuyu öyle çarptırıyorsun ki görende sanki bütün evlilik hayatımızı en ince ayrıntısına kadar oraya naklettiğiizi sanıcak smile.gif

taam rahatladım çok şükür smile.gif

ama demek istediğimi inşaallah anlamışsınızdır. Tatlı dil ve kaynak ile uyarı metodu (tabi genede siz bilirsiniz)

BU arada nasıl sizin bölümünüz oluyor pek çözemedim smile.gif tek tuşla müdahale edebileceğim bir yer iken smile.gif

Allah'a emanet ol

Çarpıtmıyorum, nefsi ve hoş olmayan hareketlerde sadece uyarıyorum smile.gif
Tatlı dil konusunda size katılıyorum çünkü fevri bir yapıya sahibim.
Beğendiklerim bölümü bana aittir tüm yazıları silebilirsiniz hiçbir yazıdan herhangi bir çıkarım ya da birilerinin gözüne girme gibi bir endişem yoktur.Silinse de umrumda olmaz tüm yazılar bende mevcuttur.
Sevgiler wink.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Tatlı dil konusunda size katılıyorum çünkü fevri bir yapıya sahibim.

demek istediğii anlatabilmişim smile.gif Jiyan kardeş herhangi bir şekilde beni veya fizikciyi uyarana laf eylemiyorum sadece bunu daha güzel yapmanı yeylerdim demek istiyordum.

Ve bir def'a gerçekleşmiş bir hadiseyide bu kadar dile getirmeyide yersiz buluyordu sadece o topiği kapatıyorum artık kimse göremez.

Allah'a eanet olun.

(bu arada o bölüm size ait değil verem cimriyimdir smile.gif )
asiLDuA
Forumda ETKİN,KIDEMLİ,MOD seviyesi Forumda kalma süresiyle daha bir alakalı.
Kaveller
islam kulluk'ta eyüp sabrı var maşallah .
ileney
Jiyan kardeş,Fitne çıkarmış....

Bırak isteyen Oyun Parkı'nda ,isteyen Mizah bölümünde yazsın sana ne ?

Kimsenin kalbini kırmıyorlarsa değil Etkin lik Adminlik bile verilir böyle kimselere...

Üç günlük dünya için buradakilerie eeheeee baksana ya bu hep oyun parkında yazıyor buna ne etkinlik vericen abisi, bırak yaww..demek hoş değil..

İslam'ı daha fazla kıskanma siz din kardeşisiniz...
islam ve kulluk
ALINTI
Forumda ETKİN,KIDEMLİ,MOD seviyesi Forumda kalma süresiyle daha bir alakalı.

ve yazdıklarının faideliğiyle ...

ALINTI
islam kulluk'ta eyüp sabrı var maşallah .

estağfurullah kardeşim.

kıskanmak demiyelim ileney kardeş smile.gif uyarak istiyor biraz fazla sert yapıyor sadece diyelim inşaallah daha sonrakileri öyle yapmayacaktır...
leyyin
ALINTI(ileney @ Apr 13 2007, 06:05 PM) *

Kimsenin kalbini kırmıyorlarsa değil Etkin lik Adminlik bile verilir böyle kimselere...

Üç günlük dünya için buradakilerie eeheeee baksana ya bu hep oyun parkında yazıyor buna ne etkinlik vericen abisi, bırak yaww..demek hoş değil..

Makam mevki meraklısı değilim kıskanmak mı?
Komik olma smile.gif Hatta mümkünse ilk sayfayı tekrar oku smile.gif
İslam ve kulluk anlayışın için teşekkürler.
asiLDuA
Yeni etkin üye,kıdemli üyeler hayırlı olsun kardeşlerim.
DuYGuSaL
Jiyan derdini yeteri kadar alakalı alakasız her topic de anlattın bu kadar yetmez mi sencede uzatmanın alemi yok wink.gif
ileney
ALINTI(JiYaN @ Apr 13 2007, 05:11 PM) *

ALINTI(ileney @ Apr 13 2007, 06:05 PM) *

Makam mevki meraklısı değilim kıskanmak mı?
Komik olma smile.gif

İslam ve kulluk anlayışın için teşekkürler.

Sen öyle diyorsan öyledir flowers.gif

Ah küçüklüğüm geldi aklıma o zaman makam ve mevki meraklısıydım .....

Romatizmaları için doktor olup Annem'i tedavi etmeliydim mesela......

Nine'min hatırı için mühendis olmalı,Damı onarmalıydım hiç değilse...

Dedemse torun'um müftü olacak diyordu...Akranları ve ahbablarına......

İşte küçükken tabelalarına bakıp fakülte secerdim kendime ,Ama beni binalar değil biblo gibi minaresiyle üniversite camiisi etkilerdi daha ziyade....

Aslında zabıta onbaşısı olmalıydım ben

Telsizi elime alıp 62merkez 62merkez....

Tavlacılar kaçıyor neydak.... diye haykırmalıydım...

Yada at arabacı olmalıydım,Oradan buradan inci boncuk kurşun kaplama kemerler alıp At'ımı süslemeliydim ben ...

Sayi okullar kapansa ne olurdu... Okullar mapusaneydi gözümde Muallimler gardiyan

bir numara olmazdı zaten.Okutmakla vakit kaybetmemeli kulağımdan tuttuğu gibi tesbihçinin birine vermeliydi....
leyyin
Etkin üye olmak istemiyorum.İlk sayfadaki yazımı gayet içtenlikle yazmıştım.Tekrarlıyorum "etkin üye" olmak istemiyorum hiç istemedim zaten.Bilginize. smile.gif
islam ve kulluk
Allah kalbine göre versin kardeşim...

duygusal insan ve ileney kardeşlerin kıdemli üyelikleri hayırlı olsun smile.gif

Jiyan kardeş etkin üye olmanı ben istiyorum ama hadi hayırlısı olsun böylesi daha iyi edebiyat bölümün etkin olan birinin dereceside etkin olmalıdır.

kaveller kardeş seninde etkin üyeliğin hayırlı olsun inşaallah...
leyyin
ALINTI(duygusal_insan @ Apr 13 2007, 06:22 PM) *

Jiyan derdini yeteri kadar alakalı alakasız her topic de anlattın bu kadar yetmez mi sencede uzatmanın alemi yok wink.gif

Yazarken sana sormadığım gibi neyi nasıl yazacağımı da sana sormuyorum.Siz yorum yaptıkça da cevabımı veririm.Bilgine
ileney
Teşekkürler .....
asiLDuA
Arkadaşlar lütfen ayıp oluyor....jiyan öm atamıyorum kardeş açarmısın ömü.yada mehlika@fetihradyo.com kaydedirmisin msn.
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 13 2007, 06:27 PM) *

Allah kalbine göre versin kardeşim...

duygusal insan ve ileney kardeşlerin kıdemli üyelikleri hayırlı olsun smile.gif

Jiyan kardeş etkin üye olmanı ben istiyorum ama hadi hayırlısı olsun böylesi daha iyi edebiyat bölümün etkin olan birinin dereceside etkin olmalıdır.

kaveller kardeş seninde etkin üyeliğin hayırlı olsun inşaallah...

Özel mesaj bölümüm kapalı olduğu için burdan tekrar sesleniyorum.Etkin üye olmak istemiyorum.Sadece ÜYE sıfatında burda bulunmak istiyorum.Sizce gayet açık ve net değil mi? Üye sıfatına derhal geri dönmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
islam ve kulluk
pekala iletirim inşaallah Jiyan en kısa zamanda

Allah'a emanet olun.
ayna
arkadaşlar ben de bir adım atmışım.rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin.inşallah bu durum bizi ilime ve dine karşı hevesimizi arttırıcı yönde olur.ben biliyorum ki bu sitede kim varsa hepsi benden bir adım ötedeler.ben onları takip ediyorum.sizlerde Allah var çok şey öğrendim.burada olmanın bana faydası çok büyük .ancak ben olmasam biliyorum ki bu tayfa döner.hiçbir şey değişmez.
jiyan arkadaşım fevri davrandığını kabul ediyor.son yazdıklarıyla canımı sıkılmadı desem kendimi kandırmış olurum.ancak yazdığı edebi yazılarla ondan da belki farkında olamasamda öğrendiklerim yada bir an için bile olsa içlendiğim duygusallaştığım mutlaka olmuştur.ben bugünkü olayı kapatıyorum ve beynimden siliyorum.bu geçirdiğimiz güzel günlerin hatrına unutuyorum.efendimizin kutlu doğum haftası.her sitede mutlaka arasıra sorunlar olabilir insanın olduğu toplu yerlerde düşünceler çakışır.önemli olan hoşgörülü mütevazi ve kusur kapatıcı olmaktır.
ileney
ALINTI(mihrican @ Apr 13 2007, 07:07 PM) *

arkadaşlar ben de bir adım atmışım.rabbim hayırlara vesile olmasını nasip etsin.inşallah bu durum bizi ilime ve dine karşı hevesimizi arttırıcı yönde olur.ben biliyorum ki bu sitede kim varsa hepsi benden bir adım ötedeler.ben onları takip ediyorum.sizlerde Allah var çok şey öğrendim.burada olmanın bana faydası çok büyük .ancak ben olmasam biliyorum ki bu tayfa döner.hiçbir şey değişmez.
jiyan arkadaşım fevri davrandığını kabul ediyor.son yazdıklarıyla canımı sıkılmadı desem kendimi kandırmış olurum.ancak yazdığı edebi yazılarla ondan da belki farkında olamasamda öğrendiklerim yada bir an için bile olsa içlendiğim duygusallaştığım mutlaka olmuştur.ben bugünkü olayı kapatıyorum ve beynimden siliyorum.bu geçirdiğimiz güzel günlerin hatrına unutuyorum.efendimizin kutlu doğum haftası.her sitede mutlaka arasıra sorunlar olabilir insanın olduğu toplu yerlerde düşünceler çakışır.önemli olan hoşgörülü mütevazi ve kusur kapatıcı olmaktır.

Ben boşuna demiyorum...Mihrican ablanın yazıları tıpkı yaşı kadar yetişkin
ayna
teşekkür ederim ileney yaşımı elaleme söylemesen olmaz demi?çatlarsın bleh.gif
islam ve kulluk
ALINTI
teşekkür ederim ileney yaşımı elaleme söylemesen olmaz demi?çatlarsın

smile.gif
fizikci
ALINTI(islam ve kulluk @ Apr 13 2007, 08:37 PM) *

ALINTI
teşekkür ederim ileney yaşımı elaleme söylemesen olmaz demi?çatlarsın

smile.gif

jp.gif Yaş dediğin nedirki gelir geçer mihricancım sıkma canını belki bizde oralara geliyoruzdur jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.