ALINTI(fizikci @ Apr 13 2007, 04:33 PM)

Jiyan kardeşimiz çok sert konuşmuşsunuz pek anlam veremedim
bu kadar olmasaydı uyarınız göz ardı edilebileceğinden mi korktunuz
anlamış değilim ama her ne olursa olsun görüşlerinizi sunarken biraz daha
karşınızdaki insanı kendi yerinize koyarak konuşmayı deneyiniz..Kişiler hakkında eleştiride
bulunurken acaba neden böyle bir konuşma geçti diye düşünmenizi rica ediyorum...
Fikirlerinize saygı duyuyorum tabiki herkesin kendi görüşüdür iyi veya kötü görecelidir
oyun parklarında oynanan oyunlarda kişilerin samimiyetini artırdığını ve steye dahaçok uğranıldığı kanaatindeyim herkes bi şekilde bişeyler anlatıyor biri dualarda biri oyun parkında...ama gaye bir
bence anlaşılmıştır umarım
Allaha a emanet olun..
Duayla..
Korkmak ama neden? Merak etmeyin korkmuyorum
Görüş ve düşünceler iyi ya da kötü olarak sunulmadı ki göreceli olsun.Doğrular tektir.Yazılan yazılar son derece rahatsızlık verici tabi siz bu duruma alışmış olabilirsiniz size gayet bunlar doğal da gelebilir.Özel yaşamın gözler önüne serilmesi gayet irrite edici.Ne yaşıyorsanız içinizde yaşayınız.Milletin özel hayatını okumak artı buraya konu malzemesi edilmesi beni yeterince rahatsız ediyor.Daha dikkatli davranılması dileğiyle.ALINTI(duygusal_insan @ Apr 13 2007, 04:19 PM)

Evet kimsenin etkin üyelik istediği yok , sadece neye bağlı olarak buna karar veriliyor ben bunu öğrenmek istedim
Hoşnut olmadığınız bazı davranışlar olabilir ama bunu forumun geneli bu şekilde gibi gösteremezsiniz
Eğer davranışlarından rahatsız olduğunuz bir üye varsa moderatöre raporlayın , rahatlayın
Forumun geneli hakkında yazdığımı da kim söyledi? Yazıyı iyi okuyun.ALINTI(mihrican @ Apr 13 2007, 02:03 PM)

bu şekilde ağır tenkit etmenizin sebebi sanırım dolmuş olmanız.elbette eleştiride bulunablirsiniz ona lafım yok ama sürekli sitede olmadığınız için sanırım bazı şeyler size dokunmuş olabilir.burada herhangi bir ahlaksızlık yoktur.kimse nişanlısını yada sevgilisini yazmıyor.bilakis samimi olduğumuz grup içinde biz takılıyoruz ve asla ölçüyü kaçırmıyoruz.günlük hayattada her tür ortamda da bazen yeri geldiğinde şakalaşma olur.burası sadece soru ve cevapların konuşulduğu bir site değil günlük hayatın kendisidir.günümüzün çoğunu burada kah öğrenerek kah duygulanarak kah sorarak kah takılarak geçiriyoruz.aramızdaki uhuvvet eminim dışarlara taşıyordur.zaten biraz çizgide kayma olsa bir şekilde uyarılıyoruz.bunu yazıyorum çünkü kimseyi vebal altında bırakmaya gerek yok.
ayrıca bizim kimseden etkin mod yada diğer vasıfları istediğimiz yok.amacımız bu değil.zaten yöneticilerimiz mesaj sayısına göre yapmıyorlar bu işi kalbiniz rahat etsin.hatta yönetimden sizin yazdığınız konuların etkinliğinden , sizin maneviyatınızın derinliğinden dolayı buna layık olmanız sebebiyetiyle sizi etkin yapmalarını istiyorum
Teşekkür ediyorum düşünceleriniz için.Burasının serenat yapma yeri olduğunu düşünmüyorum.Sevgiler.