Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yemek Köseside Olsa Iyi Olmazmi?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
ennur
Arkadaslarr!Neden bildigimiz yemek tariflerini,pasta tariflerini neden burada paylasmiyoruz.haydi hep beraber yemek tariflerine varmisiniz??ilk tarif benden:

PHILADELPHIA PASTA:

Malzemeler:

150 gr petibör büskuvi yada kedidili bisküvi

125 gr Tereyag

800 gr Labne Peyniri (Philadelphia)

1 cay bardagi yogurt

1 paket Dr. Oetker Jöle

75 g seker

3 YK limon suyu

5 YK Portakal suyu

5 YK limonun suyu

Yapilisi:

Bisküvileri kırıp un haline getirin, erimiş yağ ile karıştırıp kagit serilmisnyuvarlak pasta kalıba elinizle bastirarak yayın ve buzdolabina kaldirin. Krem peyniri, 3 YK limon suyunu ve yogurdu mikser ile karıştırın. kücük bir tencerenin icinde jöleyi seker ve 5 YK portakal suyu ve 5 YK kasigi limonun suyu ile devamli karistirarak kaynatin ve ocaktan alip sogumasina firsat vermeden krem Peynirli karisimin icine ilave edip hepsini mikser ile yaklasik 3 dakika karistirin.

Karışımı bisküvili tabanın üzerine dökün ve spatula ile düzlestirin, en az 3-4 saat buzdolabında bekletin (bir gece bekletince daha güzel oluyor). servis etmeden ince limon ve portakal dilimleri ile süsliyebilirsiniz.
ayparcam
ALINTI(yase @ Dec 26 2006, 05:23 PM) *
Arkadaslarr!Neden bildigimiz yemek tariflerini,pasta tariflerini neden burada paylasmiyoruz.haydi hep beraber yemek tariflerine varmisiniz??ilk tarif benden:

Evet neden olmasin ben varim ama adminlerimiz boyle bir bolum acarlarsa eger oradan devam edebilmemiz daha uygun olur insALLAH..

Adminlerimize sesleniyorum

Yemekler icinde bir bolum acabilirmisiniz?

TEVHİD
Olur açılabilir.

Selam ve dua ile
ayparcam
ALINTI(TEVHİD @ Oct 18 2008, 12:20 PM) *
Olur açılabilir.

Selam ve dua ile

Tesekkurler jp.gif

TEVHİD
Adminler onaylarsa inşallah.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
laugh.gif

Çok iyi olur bencede.
ErKaMReaL
"İSLAMİFORUM DİĞER" kısmının içinde .·[ LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ]·. bölümü aktif olmuştur .
TEVHİD
Allah razı olsun.

Selam ve dua ile
sabah_rüzgarı
yapılan yemekler evlere servis edilmezse hiç tadı olmaz ama smile.gif whistling.gif
nurun nisa
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Oct 23 2008, 10:34 PM) *

yapılan yemekler evlere servis edilmezse hiç tadı olmaz ama smile.gif whistling.gif

Bencede jp.gif jp.gif jp.gif
al_muallim

gece vakti acıktım yiicek bişeyde yok, forumdan kokular geliyo, geç kaldım sanırım bayatlamıştır, konu güzel elinize sağlık, forum üyelerini doyurursunuz artık , ilk sizin yemekleri yiyelim , ennur smile.gif
zümrüt
Siz bir köse yapin , gerisini merak edmeyin....
Gerkirse ben yurtdisindan bile paket ederim sizlere gönderirim jp.gif

Tabi yapacak olan var yapamayan olacak caniniz ceker,
ben sizlere kiyamam yaaaa....

Iyi olur yemek kösemiz, ilerde ins. yetkililer bakcak umarim....
Yoksa kekleri unuttun simdiden. laugh.gif

Lezzetli yemek tarifleri kösesi varmis ya? yeni gördüm ama bos
biraz dolduralim ne dersiniz....
Farkli birseyler sunulsun....
ayparcam
ALINTI(ErKaMReaL @ Oct 22 2008, 04:20 AM) *
"İSLAMİFORUM DİĞER" kısmının içinde .·[ LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ]·. bölümü aktif olmuştur .

Allah razi olsun insALLAH zamanim oldukca kendi yaptiklarimi tarifleriyle ceker eklerim jp.gif

Yetmezse evlerede servis yapariz insALLAH flowers.gif

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.