Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yeni Medya Devi
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ SERBEST KÜRSÜ ]·.
Sayfa: 1, 2
dergibi
Fethullah Gülen Cemaatinin olduğu iddia edilen medya grubunda 2007 yılında adeta patlama yaşanacak. İşte Gülen grubunun 2007'de kuracağız televizyon ve gazeteler.

Fethullah Gülen 2007'yi medyada atılım yılı ilan etti. İşte cemaatin yılbaşı sonrası yayına başlayacak TV ve gazeteleri

TODAY's ZAMAN: İngilizce fikir gazetesi. Yılbaşından hemen sonra çıkıyor.

S HABER: Samanyolu TV bünyesinde yeni haber kanalı. Ocak ayında yayına başlıyor. Amaç dünya çapında etkin haber kanalı olmak.

EBRU TV: New Jersey'den yayın yapıyor. Kuzey ve Orta Amerika'nın tamamında uydu ile izleniyor. Yakında ABD'nin büyük kablo TV platformlarına da girecek.

S ÇOCUK: Küçüklere yönelik yeni TV kanalı 2007 ortalarında yayına başlayacak.

Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen medya grubu genişliyor. Uzun yıllardır Zaman gazetesi, Samanyolu TV, Aksiyon Dergisi, Cihan Haber Ajansı, Burç FM, Dünya Radyo gibi yayın kuruluşlarıyla dikkat çeken grup, 2007’deki iki kritik seçim öncesinde yeni kurulan gazete ve TV kanalları ile adından söz ettirmeye başladı. Grup, Türkiye dışında, Fethullah Gülen’in yaşadığı ABD’de de medya atağına geçti.

İNGİLİZCE YAYIN

ABD’de kurulan Ebru TV’nin genel yayın yönetmeni Adem Kalaç. New Jersey merkezli kanal, 24 saat İngilizce yayın yapıyor. STV’nin büyük ortağı olduğu kanal, kasım ayında yayına geçti. Editoryal kadrosunda Amerikalılar da var. Uydudan yayında olan Ebru TV, Kuzey Amerika’nın tümü ve Orta Amerika’da izlenebiliyor. Kanalın yöneticileri, ABD’nin iki önemli dijital platformu Dish TV ve Direct TV ile de anlaşarak toplam 25 milyon aboneye ulaşmayı amaçlıyor.

TDN’E RAKİP

Turkish Daily News gazetesine rakip olacak İngilizce yayın yapacak “Today’s Zaman”da geri sayım sürüyor. Gazetenin başına, Zaman ve Bugün gazetelerinde üst düzey görevlerde bulunmuş, Anadolu Ajansı’nın New York eski temsilcisi Bülent Keneş getirildi. Keneş, ocak ayında çıkacak gazete için ekibini oluşturdu. Gazetenin Ankara temsilcisi de Zaman gazetesinin Kudüs ve Londra eski temsilcisi Kerim Balcı oldu.

S HABER YOLDA

Samanyolu TV bünyesinde haber ağırlıklı “S Haber” adıyla ayrı bir haber kanalı kuruluyor. Kanalın genel yayın yönetmeni Ahmet Böken. Dünya çapında etkili bir haber kanalı kurmak için yola çıkan ekip, ocak ayında yayına başlamayı hedefliyor.

MEHTAP VE “S ÇOCUK”

Grubun, dini içeriğiyle dikkat çeken Mehtap TV adındaki kanalı da yaklaşık 6 aydır yayında. Kanalın genel yayın yönetmeni Murat Kesgin. Diğer taraftan çocuk izleyicileri hedefleyen “S Çocuk” adlı kanal için de düğmeye basıldı. Kanalın 2007 ortalarında yayına geçmesi bekleniyor.

HABER RADYOSU

Grup, İstanbul merkezli Burç FM ve Ankara merkezli Dünya Radyo ile ulusal çapta yayın yapıyor. Bunun dışında tüm Türkiye’de dinlenebilecek yeni bir haber radyosu için de çalışmalar sürüyor.

Kibele
Yayınları çok güzel ve seviyeli eğitici, Allah razı olsun, bir çok dindar insanı iş sahibi yaptılar.
kaizen
avrupa birliği dinlerarası diyalog safsataları dar bir çerçeveye sıkıştı da genişletilmeye çalışılıyor herhalde biggrin.gif
bol bol genişletin. Allah'a şükür kafirlerin hepsinden nefret ediyorum ve zerre kadar sevgi ve dostluk beslemiyorum bleh.gif
CAFER
ALINTI(kaizen @ Dec 25 2006, 08:29 PM) *

avrupa birliği dinlerarası diyalog safsataları dar bir çerçeveye sıkıştı da genişletilmeye çalışılıyor herhalde biggrin.gif
bol bol genişletin. Allah'a şükür kafirlerin hepsinden nefret ediyorum ve zerre kadar sevgi ve dostluk beslemiyorum bleh.gif

sayın kaizen lütfen tehlikeli laflar etmeyiniz

ALLAH korusun imanınızdan olabilirsiniz,

eğer birkişi açıkça İSLAM ı reddetmiyorsa, açıkça dinin emirlerini ve dindarları aşağılamıyorsa o kişi küfürle itham edilemez, imanı değerli bir kişi bu konuda risk alamaz...

ve ben Fethullah gülen cemaatinden değilim ama yaptıkları bir çok çalışmayı takdirle izliyorum, yaptıkları bir çok iş dünyalık için yapılacak işler değil doğrusu (özellikle okullar)

DİNLER ARASI DİYALOGDAN İSLAM ın en ufak bir zarar görmeyeceği kanaatindeyim, İSLAM ı öğrenme imkanı bulan birçok insan MÜSLÜMAN olacaktır.

diyalog (tebliğ) olmadan nasıl insanlar İSLAM a davet edilebilirlerki...
link
Mehtap tv nin yayınları çok güzel. Mehmet Altan ve daha başka köşe yazarları gündemi çok güzel tartışıyorlar. Çocuk yayınlarına el atmalarıda iyi olmuş, çocukları kartelin siyonist propagandasından kurtarmak gerekir.
Tâib
Çok iyi yapıyorlar

DOğan medya gurubunu seyredenler bu işe kızıyorlar

AyDe
STV nin yayınlarıda çok kaliteli ve çok reklam alıyorlar. Burç FM de öyle. Doğan medyasının dişli bir rakibi var artık. Foyalarını meydana çıkartan hemde.
kaizen
ALINTI(CAFER @ Dec 25 2006, 10:59 PM) *

eğer birkişi açıkça İSLAM ı reddetmiyorsa, açıkça dinin emirlerini ve dindarları aşağılamıyorsa o kişi küfürle itham edilemez, imanı değerli bir kişi bu konuda risk alamaz...

ve ben Fethullah gülen cemaatinden değilim ama yaptıkları bir çok çalışmayı takdirle izliyorum, yaptıkları bir çok iş dünyalık için yapılacak işler değil doğrusu (özellikle okullar)

DİNLER ARASI DİYALOGDAN İSLAM ın en ufak bir zarar görmeyeceği kanaatindeyim, İSLAM ı öğrenme imkanı bulan birçok insan MÜSLÜMAN olacaktır.

sayın cafer, uyarınız için teşekkür ediyorum ama merak etmeyin ben ettiğim lafları çok iyi biliyorum ve ne sağdan soldan duyduklarımla hareket ediyorum ne de bana gösterilen balonların içlerinin dolu olduğunu düşünüyorum. ben felanca kişi İslam'ı açıkça reddetti de demedim.
ortada aşikare işlenen bir kafir dostluğu var. benim müdahalem bunadır. zaten benim konuşmama da gerek yok. imzamdaki ayetler okunduğu zaman -ki inşallah birisi okur- gerçekler anlaşılacaktır. ben, bana kardinallerin, papaların ve bilimum kafirler topluluğunun söyledikleriyle değil, Rabbimizin söyledikleriyle hareket ederim.

isterdim ki siz beni tehlikeli bulduğunuz sözlerim yüzünden uyarırken; aynı hassasiyeti kendi sözlerinizde de gösterin. sizin aynı kefeye koyduğunuz diyalog (saçmalığı) ve tebliğ birbirinden gece ile gündüz gibi ayrıdır.
diyalog saçmalığı -fetullah gülenin de papaya yazdığı mektupta belirttiği gibi- vatikan tarafından başlatılmıştır. mektuptaki söz aynen şöyledir: "Papa 6. Paul cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinlerarası Diyalog İçin Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz." gerçi o cemaate üye olduğu halde bu sözü reddedenler de var ama neyse. biz bu komik durumu geçip sadede gelelim:
tebliğ: İslam'ı insanlara yaymak, anlatmaktır ve cihad hükmündedir.
diyalog saçmalığı: bir palavradır. zaten mektupta d abelirtildiği gibi kafirler tarafından çıkarılmıştır. kafirler tarafından çıkarılan bir şey de dinimizdeki tebliğle aynı kefeye konulamaz.
zaten bizim dinimiz son dindir ve bazılarının -diyalog zarar görür diye söylemeye korktukları gibi- TEK HAK DİNDİR. Bizim dinimiz geldikten sonra diğer dinlerin hükmü kalkmıştır ve o dinlere uyanlar kafir olmuşlardır. kafirlerle bizim aramızda da sadece kılıç konuşur.
___
konunun bu olmadığını düşünen olabilir. konunun bu olmadığını iyi biliyorum. yukardaki sözlerim eleştirildiği için cevap hakkımı kullandım.
HalidBinVelid53
dergibi kardeşim çok güzel açıklamış. Dinlerarası diyalog Tuzagına düsmemek gerekir. Fethullah Gülen Hoca bu tuzaga bilerek veya bilmeden düşmüş olabilir. kendisinden ümidimiz bundan vazgecmesidir.
ayrıca yaptıgı bircok hayır işinide görmezden gelmek olmaz.
KERIM
ALINTI(HalidBinVelid53 @ Dec 30 2006, 06:29 AM) *

dergibi kardeşim çok güzel açıklamış. Dinlerarası diyalog Tuzagına düsmemek gerekir. Fethullah Gülen Hoca bu tuzaga bilerek veya bilmeden düşmüş olabilir. kendisinden ümidimiz bundan vazgecmesidir.
ayrıca yaptıgı bircok hayır işinide görmezden gelmek olmaz.

Dergibi kardesim neyi izah etmis kardesim bir daha aciklar misin? medyada cirit atan munafiklara rakip yeni bir musluman medyanin kurulmasi ile dinlerarasi diyalogun ne alakasi var. yatip kalkip bayrammis arifeymis demeden bu hoca dusmanligi nedir? bir ara bunu da izah ediver.

alâ
Fetullah cemaatinin medyası büyüdükçe, diğerleri moralman çöküyor.
usame
ALINTI

Dergibi kardesim neyi izah etmis kardesim bir daha aciklar misin? medyada cirit atan munafiklara rakip yeni bir musluman medyanin kurulmasi ile dinlerarasi diyalogun ne alakasi var. yatip kalkip bayrammis arifeymis demeden bu hoca dusmanligi nedir? bir ara bunu da izah ediver.

Benim merak ettiğim bu "müslüman medya"(!) nın içinde yalan, olmayan birşeyi canlandırma, kadın erkek biraraya gelmesi haram olan insanları bir araya getirme, ekranda kadın görevliler veya artisler, şarkı türkü vs olacakmı? Yoksa herşey şer'i şerife göre mi yapılacak? Yapılmayacaka bu medya ya nasıl müslümandır denilir?

ALINTI

Bende size birkaç şey sorayım Sn Cafer kardeşim; Mesela neyi takdirle izliyorsunuz? Takdir etmenizin sebebi nedir? Dinler arası diyalogdan İslamın zarar görmeyeceğie dair kanaatinizin delili nedir?

Hz Peygamber hristiyanları dine nasıl davet etmiştir?
islam ve kulluk
kardeşimizin "imzamdaki ayetler" diyerek gösterdiği ayetlerin tefsirlerince de diyalog uygun değildir zira Efendimiz(sallallahu aleyhi ve sellem) ashabından diğer dinen olan kimselerle ortaklığı olanların bu ortaklığı bırakıp mü'min bir kardeşi ile yapmasını söylemiştir ve onlarda öyle yapmıştır...

Onlara karşı medya grubumuz olsun o güzel fakat bu dinimiz kurallarına uygun olmalı kardeşimizin dediği gibi kadın artisler içeren birliktelikler içeren türkü vs... içeren şekilde değil uygun şekilde olacaksa en güzel şekilde yapsınlar Allah(celle celalü) yardımcıları olsun...

Diyalog bahsinin uygun olmadığı ayet ve hadisce ortada ama irşad etmek farklıdır zira irşad mektuplarını biliyosunuz bu şekilde islama çağrı yapılabilir ancak bunun adıda diyalog değil kardeşlerim...

Allah-u alem
Allah'a emanet olun
link
Bu hizmetleri yapan insanların amacı, çok zengin olup dünya malı edinmek değil .İslami bir topluluğun maddi ve manevi tüm güçlerini bir araya getirip islam adına ve faydasına kullanmaktır. islam ile tanışan ve enazından sempati duyan insanların sayısı artıyor. Amaç zaten bu.
usame
ALINTI(link @ Jan 2 2007, 08:01 AM) *

Bu hizmetleri yapan insanların amacı, çok zengin olup dünya malı edinmek değil .İslami bir topluluğun maddi ve manevi tüm güçlerini bir araya getirip islam adına ve faydasına kullanmaktır. islam ile tanışan ve enazından sempati duyan insanların sayısı artıyor. Amaç zaten bu.

amaç o da sonuç nedir? İslam adına islama rağmen nasıl oluyor yani?
alâ
Yapılan hizmetler insanları memnun ediyorsa, sorun yok. Çalmamış, çarpmamış, gayet düzgün giden bir çizgileri var. O camiadan değilim ama yapılanlarıda takdir etmek lazım. Sabahları kanallardaki reziliklere ve boş boş konuşan insanlara bakın, bir de stv ve mehtap veya burç fm gibi yayınları dinleyin ve görün. Dost tv bu camiadan değil o da çok şahane yayınlar yapıyor, yeni kuruldu ve çok seyredilen bir kanal. Muhafazakar, dindar insanlar için alternatifler çoğaldı, ben çok memnunum.
islam ve kulluk
Yayınlardaki bir çok programlardan bende memnunum mes'elenin diğer bir yanıda bu iş islami kaidelere uygun yapıldığı sürece artabildiği kadar artsın Allah'ın izni ile şuan ki çağda en büyük güç medya zaten medyaya ne kadar hakimseniz olayları o şekilde gösterme gücünede sahipsinizdir nasıl medyaya sahipliği fazla olanlar dinimize sayıyorsa (bunu medya gücü ile yapıyorlar) bizler de aynı medya gücü ile karşılık verebiliriz sadeceislama uygunluğu yeterli...

Allah-u alem
Allah'a emanet olun
EL MUHYİ
Stv güçlü olmasaydı, Doğan medyasının yalanlarını ortaya kim dökecekti. Şimdilerde YAĞMURDAN SONRA Diye bir diziye başladı stv, başörtüsünden dolayı hastahaneye alınmadığı için ölen bir bayanın konusu işlendi. Medyada yalan irtica haberlerinin nasıl yapıldığını, onlardan korkmamak gerektiğini, iyi bir örgütlenmeyle bunların aşılacağını çok güzel işliyor. İşte onunla ilgili bir haber.

ALINTI

Testis haberine diziyle misilleme
Konya'da türbanlı doktorların 16 yaşındaki bir gencin testis ultrasonunu çekmediği iddialarının ardından Samanyolu TV'deki bir dizi, senaryosuyla karşıt iddiaları gündeme getirdi.

DOKTORLAR KADINI ZORLADI

"Yağmurdan Sonra" adlı dizinin son bölümünde kurşunla yaralanan bir kadın hastaneye gitti. Doktorlar kadını başörtüsünü çıkarması için zorladı. Kadın başını açmayı reddedince müdahale edilmedi ve kadın öldü.

ŞOK İDDİA: OLAY YAŞANDI

Sabah'ın konuştuğu dizi yönetmeni Hüdaverdi Yavuz "Bu bir misilleme değil. Ben de sert bulmuştum. Senaristlere sordum. Böyle bir olayın yaşandığını söylediler" dedi. Ancak böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığı bilinmiyor.

DİZİNİN O BÖLÜMÜ İKİ HAFTA ÜST ÜSTE YAYINLANDI

Geçen hafta perşembe günü yayınlanan ve önceki gece de Samanyolu TV'de tekrarlanan dizide Atilla Olgaç (solda) başrolde. Dizi yönetmeni Hüdaverdi Yavuz ise "Bu dizi Türkiye üzerine oynanan oyunları işliyor" diyor.

kaizen
bazı arkadaşlar yazdıklarımdan, İslami medyanın güçlenmesini istemiyormuşum gibi bir netice çıkarmışlar. onlardan yazdıklarımı tekrar okumalarını istiyorum.
usame
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 3 2007, 08:58 AM) *

Yayınlardaki bir çok programlardan bende memnunum mes'elenin diğer bir yanıda bu iş islami kaidelere uygun yapıldığı sürece artabildiği kadar artsın Allah'ın izni ile şuan ki çağda en büyük güç medya zaten medyaya ne kadar hakimseniz olayları o şekilde gösterme gücünede sahipsinizdir nasıl medyaya sahipliği fazla olanlar dinimize sayıyorsa (bunu medya gücü ile yapıyorlar) bizler de aynı medya gücü ile karşılık verebiliriz sadeceislama uygunluğu yeterli...

Allah-u alem
Allah'a emanet olun

Bu kıstas önemli tabi, islami kaideler...
Siz söyleyin bakalım, bu işin islami kaideleri nasıldır? Nasıl olmalıdır ve nasıl oluyor?
koşar
Bu medyada; insanlar aradıkları değerlerini buluyor, bulamadıklarınında ileride gerçekleşeceğine inanıyor, bundan dolayı inançla sahip çıktığı bu medyanın ilerilere gitmesini istiyor, yardımda yapıyor. Yeter ki izleyenlerinin değerlerine sahip çıkmaktaki azimleri hissedilsin

Bu değer ortaklığından dolayıdırki, Toplumu şucu bucu diye ayırıp karşı cepheler oluşturacak yayınlar yapmıyorlar.Milletimizi ayakta tutan değerleri ön plana çıkartıyorlar. Bizler gibi düşünmeyenleri küçük düşürecek çarpıtma haberler yapmıyorlar, gerilim oluşturmuyorlar. Yani hoşgörü ve diyalogdan yana olma vasıflarını sürdürüyorlar.
kaizen
ALINTI(koşar @ Jan 4 2007, 05:30 AM) *

Yani hoşgörü ve diyalogdan yana olma vasıflarını sürdürüyorlar.

en büyük diyalogçu benim biggrin.gif ben kafirleri çok seviyorum ya biggrin.gif canlarım benim biggrin.gif
usame
ALINTI(usame @ Jan 3 2007, 02:24 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 3 2007, 08:58 AM) *

Allah-u alem
Allah'a emanet olun

Bu kıstas önemli tabi, islami kaideler...
Siz söyleyin bakalım, bu işin islami kaideleri nasıldır? Nasıl olmalıdır ve nasıl oluyor?

Hala bekliyorum....
islam ve kulluk
kardeşim pc.deki sorundan ötürü bi süredir giremiyorum ve gene giremiycemgibi görünüyor ...

İslami kıstaslar derken ahlaki babı kastettmiştim ben şuankiler öyle yapılıyor demiyorum ama 24 saatlik bir yayının 18-22 saati uygun oluyor ...

-çıkanlardaki anlatılanların ahlaka uygunluğu
-hadis ve Kur'an işlenmesi
-kadın erkek beraber yayınların olmaması

uygunluk kaidelerinin ne olduğunu hepimiz biliriz ama şuan uygun olup olmamaları bahsi farklıdır yalnız üstteki yazdığım "medya sahiplerine medya ile karşılık verilebilir" bunun açıklamasını da unutmamak gerekiyor dinimizi medya ile kötüleyenlere ancak öyle karşılık verilebilir...

Allah-u alem
Allah'a emanet ol
mumythan
selamun aleyküm allahın rahmeti ve bereketi tüm islam aleminin üzerine olsun.
gülen grubunun bir çok yayınını izliyorum. allaha şükür faydalı yayınları var bunu zaten kimse inkar etmiyor
belki hatırlarsınız bir zamanlar islami bir kanal olarak ortaya çıkan şu anda amerikan bir şirkete satılan bir kanal vardı ilk ortaya çıktığında -ki bu çıkışta maddi olarak destek olan ailelerden biriyiz.- dini bir yayına başlamış ve bizler de hamd etmiştik. gelin görün ki o kadar bozuldu o kadar bozuldu ki sonunda dansözler harem geceleri dinle alakası olmayan kanalları bile kıskandıracak rezaletlere imza attı şu anda izlemiyorum bile nasıldır durumu diye stv de onun yolunda ilerliyor gibi geldi bana bilhassa yeni çıkardığı ne anlam içerdiğini bile anlamadığım abuk sabuk dinin emirlerini yaşamayan insanların başrollerde oynadığı kendi şahıslarından değil oradaki rollerinden bahsediyorum. hırsızlığı iyilik için yapılmışsa caiz miş gibi gösteren bir bölüm izledim bugün kafam karıştı bunu nasıl islami bir kanal islami bir program olarak yayınlar aklım almıyor inşallah silkinir ve kendilerine gelirler hele büyük buluşma gibi garip bir diz var ki anlatamam kalkıp hesabı göstermeye çalışmışlar bazı bölümlerine bakıyorsun evet bir şeyler doğru gibi diyorsun o da ne onca günah işlemiş kişi sırf bir iyilik yaptı diye cennete girbiliyor bu insanlarda günaha karşı nefreti azaltıyor diye düşünüyorum hz muhammed bile günde 25 defa istiğfar ederken insanlara müslüman olmanın her şeyi çözdüğü gibi bir his veriyor bence elbette islami kanallar olmalıdır ancak unutmamak gerekiyor ki islami kanalda islami olan programlar yapılırken islam dinin ince eleği kullanılmalı ve kişiler yanlış bir islam bilgisi ile aşılanmamalıdır.
bugün izlediğim bir bölümden biraz anlatarak konuyu kapatacağım.
bir öğretmen ne hikmetse iftar çadırında çalışıyor oradaki çocuklara yemek vermesi gerekiyor ama çocuklar içeri girmeye utandığı için yemek verilmiyor o da oradaki yiyecekleri çalıp onlara götürüyor. sonra sofraya oturyorlar birisi ezanı duyduğunu sanarak yemeğe başlıyor yanlış duyduğu söylenince hiçbirşey olmamış gibi agzındaki lokmayı yutuyor ve ne yapalım diyor bunun islamla ne alakası var yaa nasıl olur da bunları yayınlayarak insanların bunları normal şeylermiş gibi görmesini istersiniz bu dinen kesinlikle yasaklanmış şeylerdir. başka bir kanal yapsa o zaman kimse onu kendine düstur almayacak ama böyle bir kanal yaptığında bu bir fteva gibi kabul edilecek bunu unutmadan yayın yapılması gerekmiyor mu? islami bir kanal bunlara dikkat etmeli en tehlikelisi bu değil mi yoksa kadın erkek aynı programda olması yada bir şarkıcının gelmesi bu kadar tehlikeli değil bence çünki zaten onu izleyen kesim belirli belki onlar sayesinde diğer programları da izlerler diye umuyor olabilirler bunun doğruluğu elbette tartışılır ama dediğim konu kesinlikle yanlıştır.
allahın selameti rahmet ve bereketi bütün müslümanların üzerine olsun .
sinepuryan
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 6 2007, 01:16 PM) *

kardeşim pc.deki sorundan ötürü bi süredir giremiyorum ve gene giremiycemgibi görünüyor ...

İslami kıstaslar derken ahlaki babı kastettmiştim ben şuankiler öyle yapılıyor demiyorum ama 24 saatlik bir yayının 18-22 saati uygun oluyor ...

-çıkanlardaki anlatılanların ahlaka uygunluğu
-hadis ve Kur'an işlenmesi
-kadın erkek beraber yayınların olmaması

uygunluk kaidelerinin ne olduğunu hepimiz biliriz ama şuan uygun olup olmamaları bahsi farklıdır yalnız üstteki yazdığım "medya sahiplerine medya ile karşılık verilebilir" bunun açıklamasını da unutmamak gerekiyor dinimizi medya ile kötüleyenlere ancak öyle karşılık verilebilir...

Allah-u alem
Allah'a emanet ol

18-22 saati uygunmuş smile.gif ölçtünüz mü kardeşim ... Yazdığıızın elle tutulkur bir yanı yok kardeşim ...
usame
Aleyna ve aleykum selam. Mumythan kardeşim çok güzel noktalara parmak basmışsınız, tebrik ederim. Dikkat buyrun bu tip uygulamaların hemen hepsinde dine bid'at sokulması amaçlanır. Tabi perde arkasında kuklaları oynatan ve Bediüzzamanın 250 yıl önce islam içine yeniçeri ocağından girdiğini söylediği gizli yahudi zındıka komitesinin şu an yaptığı tek şey her fırsatta dine bidat sokmaya çalşmaktır. Sizin bahsettiğiniz hadiselerde bu durumu özetler niteliktedir malesef. Önce ahirzamanaın en büyük fitnesi olan kadınları yanıbaşımız koydular, sonra bi bunu sanki doğruymuş gibi kabul ettikü kimse se çıkarmaz oldu. Sonra dini film furyası ile her türlü olmamış yalan dolan veya olmuş ama birebir şahit olunmamış hikayeler veya canlandırdığı karakterin tırnağı olmyacak tiplerin oyunları (antony quinn-hz hamza gibi) vs gibi şeylerle beyinleirmiz nerdeyse yıkandı.
Çoook dikkat etmek lazım çoook.
EL MUHYİ
Şu anda stv ve dost tv, mehtap tv en çok seyredilenler arasında. İnançlıi nsanların değerlerine hitap ediyor ve güven veriyor. Helal olsun. Ufak tefek kusurlar olabilir. Genele bakacak olursak, fuhuş medyasının arasında inci gibi parlıyor.
usame
ALINTI(ltd @ Jan 7 2007, 08:10 AM) *

Şu anda stv ve dost tv, mehtap tv en çok seyredilenler arasında. İnançlıi nsanların değerlerine hitap ediyor ve güven veriyor. Helal olsun. Ufak tefek kusurlar olabilir. Genele bakacak olursak, fuhuş medyasının arasında inci gibi parlıyor.

Dost tv, mehtap tv vs onları bilmem ama stv öyle değil, kusurlarda ufak tefek değil, resmen dine bid'at sokuluyor. Siz helal edebilirsiniz ama biz etmiyoruz.
mumythan
selamun aleyküm
dost tvyi izledim arkadaşlar ve tavsiye de ederim. fıkhıi yönden şu ana kadar kadınların program sunmasının dışında bir şey görmüş değilim. bu tartışılacak bir konu ama genel hatları ile ne bir bidata ne de bir harama cevaz veren bir yapısına rastlamadım. tabi ben tüm gün izlemediğim için tam olarak bilmiyorum günde bir kaç saat enfazla iki yada üç izliyorum bazen stvye bakıyorum ama her geçen gün daha az. nedenini yukarıda açıkladım sanırım.
değerli usame kardeşim ne kadar haklı olduğunu bilsemde bu şekilde değilde onların doğru yolda olanlardan olması için dua etmeni beklerdim allah her birinizden razı olsun.
sunshine
Dost tv , radyosu ile ortak yayın yapıyor, ben Kulaklıktan gün içi yolda veya okulda takip edebiliyorum. Çok sade ve kaliteli, dini yönden doyurucu, İnternettende takip ediyorum özellikle ibrahim ünalın aileye yönelik proğramı çok güzel. Muhammet alpkentin perşembe günü dört kapı, sabahleyin hikmet arayışları çok güzel, muhteşem. Hikmet arayışlarını dinleyenin hiç bir sorunu kalmaz kaçırmayın diyorum.
islam ve kulluk
sinepuryan kardeşim kesin bişey söylemedim orda zaten tahminimcesi o ve kastettiğim kanallar dost tv. mehtap tv. diğer kardeşlerimizin bahsettiği gibi ama stv yi ele alırsak diycek bişeyim yok kardeşlerimiz bahsetmiş zaten yeterince onları savunmuyorum zaten burda söylediklerim yanlış anlaşılmasın kardeşim...

Allah'a emanet ol
usame
ALINTI(mumythan @ Jan 8 2007, 08:03 AM) *

selamun aleyküm
dost tvyi izledim arkadaşlar ve tavsiye de ederim. fıkhıi yönden şu ana kadar kadınların program sunmasının dışında bir şey görmüş değilim. bu tartışılacak bir konu ama genel hatları ile ne bir bidata ne de bir harama cevaz veren bir yapısına rastlamadım. tabi ben tüm gün izlemediğim için tam olarak bilmiyorum günde bir kaç saat enfazla iki yada üç izliyorum bazen stvye bakıyorum ama her geçen gün daha az. nedenini yukarıda açıkladım sanırım.
değerli usame kardeşim ne kadar haklı olduğunu bilsemde bu şekilde değilde onların doğru yolda olanlardan olması için dua etmeni beklerdim allah her birinizden razı olsun.

Sevgili kardeşim, dua ediyorum amma donmedikleri surece helal olmasın. Zira şer'an bidatçilerin cezasını bilirsin. Tevbe etseler dahi hayat hakları yoktur. Gaybını Allah bilir.
O bakımdan dedim.

Selametle..
inci364

Herhalde siz yaratılanı yaradandan ötürü sevme mantiğini daha hayatiniza geçirmemişsiziniz efendimiz azmi gitti kapılarına onların kalpleri ısınsın diye eyer oda nefret etseydi kafirlerden acaba şuanda müslüman olabilirmidiniz...
Kibele
Bu medya grubunun yaptıklarını mercek altında inceleyenler, ahlaksız tekliflerin yapıldığı fuhuş dizilerini görmezden geliyor ve suç duyurusu yapacak kadar ileri gidebiliyor.

ALINTI

Kerinçsiz'den STV'ye Suç Duyurusu

Açtığı olay davalarla gündemden düşmeyen Avukat Kemal Kerinçsiz, şimdi de Samanyolu Televizyonu hakkında suç duyurusunda bulundu. Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı, Samanyolu televizyonundaki (STV) "Yağmurdan Sonra" adlı program hakkında soruşturma başlattı.

Büyük Hukukçular Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz'in, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikâyet dilekçesinde, "silahla yaralanan başörtülü bir kadının dini inancından ötürü başörtüsünü çıkarmayı reddetmesi üzerine hastanedeki doktor tarafından tedavisinin yapılmayarak ölüme terk edildiği hususunun, açık bir şekilde halkın dini duygularını kullandığı" öne sürüldü.

TCK'nın 216/1 maddesi uyarınca, "halkın din ve farklı özelliklere sahip bir kesimini diğer bir kesim aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçunun işlendiği iddia edilen dilekçede, STV Genel Müdürü Hidayet Karaca, Sorumlu Müdür Murat Keskin ve dizinin yönetmen ile yapımcıları Hüdaverdi Yavuz, Cemile Karadaş ve Salih Asan hakkında dava açılması talep edildi.

sahte
En tehlikeli yalan içersinde biraz gerçek olan yalandır. malesef fethullah gülen cemati de bu şekilde bir yapı. içersinde bir çok gerçek olan haberler yapıyorlar fakat bu haberlerin içine öyle yalanlar gizliyorlar ki gerçeklerin içinde onlarıda yutuyoruz bu çok tehlikeli bir yol.

fethullah gülen hareketi medyada nasıl yükseldi dikkat etmek gerek Allah için burada gece gündüz ecevite sövülüyordu imam hatipler ve baş örtüsü konusundaki tutumundan dolayı peki bilirmisiniz fethullah gülen cemaati ve medyası 1999 seçimlerinde eceviti desteklemişti. evet hatta bu cemaate bağlı kişiler dspden milletvekili oldular.

Din konusuna gelince dinler arası diyolok saçmalıktan başka bir şey değildir Din tektir oda İslam.
sinepuryan
ALINTI(mumythan @ Jan 8 2007, 08:03 AM) *

selamun aleyküm

Ramazanda denk geldim mankenler pardüsü giymiş tam iftar vakti tur atıyordu benimde kafam atttı kapattım ... Tv izlediğim dönemlerde özellikle hikmet arayışları en üzide proğramlaıydı .. Şimdi bilmem .Mevlam asrın Bid'atlarından olan tv 'den bizi uzak eylesin.
alâ
Neden Yagmurdan Sonra?
Bir çok sapik diziler, kadin-kaynana programlari, ask-mesk programlari varken, ekranlarda milyonlarin gozunun icine baka baka bekaret tartismasi yapiliyorken bu hukucu-gugukcu Kericsiz Bey nerdelerdi? Binbir geceli fuhuş pazarlıklarına niçin ses çıkarmıyordu.
NiLüFeR

MEDİNE BİRCAN GERÇEĞİNİ GÖRMEZDEN GELDİ
Kemal Kerinçsiz, 71 yaşındaki Medine Bircan’ın, yasakçı rektör Kemal Alemdaroğlu yönetimindeki Çapa Tıp Fakültesi’nde ‘başı açık resmi yok’ diye tedavi edilmemesini ve tedavisi geciktiği için kısa süre sonra vefat ettiği gerçeğini görmezden geldi ve Samanyolu Televizyonu hakkında, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet dilekçesi verdi.

Kemal Kerinçsiz’in şikâyet dilekçesinde, “silahla yaralanan başörtülü bir kadının dini inancından ötürü başörtüsünü çıkarmayı reddetmesi üzerine hastanedeki doktor tarafından tedavisinin yapılmayarak ölüme terk edildiği hususunun, açık bir şekilde halkın dini duygularını kullandığı” öne sürüldü. Kerinçsiz’in söz konusu başvurusunun ardından, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı, STV’deki program hakkında soruşturma başlattı.

“BU NASIL MİLLİYETÇİLİK?”
Vakite konuşan Zaman gazetesi yazarı Nedim Hazar, Samanyolu Televizyonu’nda ülkenin gerçeklerinin dile getirildiğini belirterek, “Bu nasıl milliyetçilik. İmamlara Manukyan muamelesi yapan kadına da destek vermişlerdi” dedi.

Hazar, dünyada bir daha değişmemek üzere son kez haritalar çizildiğini hatırlatarak, “Amerika ve İngiltere bir tarafta, Fransa ve Almanya bir tarafta, stratejiler belirleniyor. Türkiye’de de yeni saflaşmalar oluyor. Çok şaşırtan kamplaşmalar oluyor. Doğu Perinçek ile hiç yan yana gelmeyeceğini düşündüğümüz ulusalcılar ve milliyetçiler aynı safta ve organizasyonda olabiliyorlar. Birtakım milliyetçiler milli değerlere karşı olabiliyor. Bu kişilerin çok samimi olduklarına inanmıyorum. Günlük konjonktürel davranışlarda bulunduklarına inanıyorum. Türkiye’de etki anlamında da zarar veren şeyler. Hareketi ciddiye almıyorum, ama etkilerini ciddiye alıyorum. Bu adamlar kendi kendine meşgale bulup Orhan Pamuk’a yumurta atıyorlar, Elik Şafak’ı taşlıyorlar. Bu ülkeye zarar verdiklerine inanıyorum” dedi.
kaizen
ALINTI(inci364 @ Jan 10 2007, 12:47 PM) *

Herhalde siz yaratılanı yaradandan ötürü sevme mantiğini daha hayatiniza geçirmemişsiziniz efendimiz azmi gitti kapılarına onların kalpleri ısınsın diye eyer oda nefret etseydi kafirlerden acaba şuanda müslüman olabilirmidiniz...

Allah'a ve ahiret gününe iman eden hiçbir topluluğun Allah'a ve peygamberine karşı kanunlar koymaya kalkışan kimselere sevgi beslediklerini göremezsin; babaları veya oğulları, kardeşleri veya akrabaları olsalar bile. (mücadele -22. ayet)]
islam ve kulluk
yaratanı severiz yaratandan ötürü sözünün manası farklıdır kardeşim orda yaratılan vucütlara bir küçümseme yok burdaki mana yaratılana karşı sevgi ama ruhun düşüncesine karşı sevgi değil o yüzden ikisinmin birbirine karıştırılaması gerekiyor kardeşim...

Allah-u alem
Allah'a emanet ol...
lalehan
kardeslerim, bosuna tarismayin, burada tartismak hiç bir ise yaramiyor çünkü kimse kimseyi dinlemiyor, sadece yazmak içinde yazanlar var, ben burada sadece sunu söylemek istiyorum: ALLAH YOLLARINI ACIK ETSIN.. sükredecegimiz yerde bu insanlari çekistiriyoruz. Cok güzel isler yapiyorlar, ben gittim gördüm ve konustum, allah onlardanrazi olsun... zaten hersey ortada, her sey belli, her sey bize sunuluyor, o yuzden arkadaslar, lütfen....
serzenis
o yayınlardan dev falan olmaz olamaz..... Bu tarikatçı, cemaatçi en büyük cemeat benim cemaatim mantığıyla değil fetullah gülen kimseden bişey olamaz görülüyor ki olmadı da... Nurculardan başkası ne seyreder ne de okur o yayınları.
Kibele
ALINTI(serzenis @ Jan 13 2007, 06:36 AM) *

o yayınlardan dev falan olmaz olamaz..... Bu tarikatçı, cemaatçi en büyük cemeat benim cemaatim mantığıyla değil fetullah gülen kimseden bişey olamaz görülüyor ki olmadı da... Nurculardan başkası ne seyreder ne de okur o yayınları.

Nurcu değilim, beğenerek seyrediyorum. Mesajları cemaatçi değil, birleştirici,huzur verici.
islam ve kulluk
kardeşimizin dediği gibi bende ekserisine beğenerek bakıyorum elbette en iyi cemaat bizimki diyerek bir yere varılmaz ama ben yayınlarda böyle bir duruma denk gelmedim kardeşim...
lalehan
'Sırlar Dünyası'na Coni de Girecek!

Tempo, 11.01.2007

Türkiye'de Fethullah Gülen cemaatinin en etkili olduğu alanlardan birinin medya olduğunu söylemek sanırız pek yanlış olmaz. Ne var ki cemaate yakınlığıyla bilinen Zaman Gazetesi, Aksiyon Dergisi, Samanyolu Televizyonu, Cihan Haber Ajansı, Burç FM gibi kuruluşlar bugüne dek genellikle Türkiye'yi merkez alarak yayınlarını yürütüyorlardı. Ancak öyle görünüyor ki 2007, Fethullah Gülen cemaati için tam bir dışa açılma" yılına dönüşmüş durumda. 2007'ye sayılı günler kala ABD'de kurulan Ebru TV bu açılımın ilk ayağını oluşturuyor. Bundan sonraki aşamada ise Ocak ayı içinde Türkiye'den yayın yapmakla birlikte Today's Zaman adıyla bir de İngilizce fikir gazetesi çıkmak için gün sayıyor.

Üç yüz elliden fazla TV kanalı ve on bine yakın radyoyla çok ciddi bir rekabetin hüküm sürdüğü ABD'nin Türk televizyonu Ebru TV, asıl olarak Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri Anonim Şirketi'nin büyük ortak olduğu bir girişim. Merkezi New Jersey eyaletinde bulunan Ebru TV'de ayrıca ABD'de yaşayan bir Türk tüccarın da ortaklığı bulunuyor. Kanalın, çalışanları da ağırlıklı olarak Türk kökenli.

24 saat İngilizce yayın yapan kanal, perspektif itibarıyla kültürler arası diyalog ve karşılıklı saygı ile insanlar arasındaki anlayışı pekiştirmeyi amaçlıyor ve yöneticilerinin ifadelerine göre bilimden spora, güzel sanatlardan kültüre, haberden aktüaliteye, çizgi filmlerden dizilere kadar geniş bir yelpazede yayın yapıyor. Ayrıca Samanyolu TV'nin bazı yapımları da İngilizce dublajlarıyla yer alıyor. 'Sırlar Dünyası', 'Büyük Buluşma', 'Beşinci Boyut', 'Sevgi Ana', 'Ayna', 'Tarçın ve Arkadaşları', 'Yeşil Oba' bunlardan bazıları.

ABD'den sorularımızı yanıtlayan Ebru TV Genel Müdürü Adem Kalaç, yayın politikası hakkında şunları söyledi: "Bütün hedef kitlelere yönelik bir kanal. Yani tematik değil. Türkiye'deki genel içerikli bir kanalda hangi tür programlar varsa Ebru TV'de var."

"İslami kanal değil"

"İslami bir kanal mısınız?" sorumuza ise Kalaç şöyle yanıt verdi: "İslami kanal ifadesini 'bütün gün dini yayınlar yapan ve insanlara Müslümanlık dersleri veren bir yayıncılık' olarak kullanıyorsanız; hayır, Ebru TV bir İslami kanal değil. Ama elbette yayınlarımızın içinde bizlerin Anadolu insanı olmamızdan kaynaklanan kendi kültürümüze, kendi geleneğimize ait figürler bulunacaktır. Fakat biz bunu bir propaganda argümanı olarak görmüyoruz. Yapımcılarımızın içinde bizim değerlerimizi hazmedişlerinden kaynaklanan güzellikler varsa, bunun programlarımıza yansıması çok doğal."

Kalaç ayrıca Ebru TV'nin bir propaganda aracı olarak kurulmadığına da dikkat çekiyor; ancak her yayın kuruluşunda olduğu gibi kendilerinin de bir ileti, bir felsefe, ve yayın ilkeleri olduğunu söylüyor. Kalaç'a göre bu ilkeler de ifadesini şöyle buluyor: "Biz birbirimizi daha iyi tanır, daha iyi anlarsak ve birbirimizle ön yargılardan uzak bir biçimde konuşabilirsek, daha mutlu, daha barışçıl bir dünyada yaşayabileceğimize inanıyoruz. Yayın yaptığımız ülke olan ABD bugünkü gelişmişliğini ve gücünü, kuruluşundan bu yana titizlikle geliştire geldiği çok sesliliğine yani kültürel - ırksal - dinsel çeşitliğine borçlu. Bunu koruyabildiği ölçüde de güçlü kalacak. Biz bu çok kültürlü, çok renkli topluma seslenirken, benzer bir 'çok sesliliğin' de dünya genelinde korunması ve geliştirilmesi gerektiğini vurgulayacağız. Eğer bu bir tezse, sadece Ebru TV'nin değil, global anlamda mutluluk isteyen herkesin savunması gereken bir tez olmalı diye düşünüyoruz."

"Gülen'i örnek alıyoruz"

Halen ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in Ebru TV ile olan ilişkisi konusunda ise Adem Kalaç şu yorumu yaptı: "Sayın Gülen, bizim, fikirlerine, olaylara bakış biçimine çok değer verdiğimiz, yaşantısını örnek aldığımız bir insan. Ama kendisinin Samanyolu TV ile olmadığı gibi bizim kanalımızla da ticari bir bağı yok. Bu arada Ebru TV bir kişinin sesi de değil. Ama yeryüzünde barış ve düzen isteyen, bunun da ancak karşılıklı diyalog ve hoşgörüyle olabileceğine inanan her milletin, her ırkın, her inanışın özetle herkesin ortak sesi'. Bu niteliğiyle bugün Kuzey Amerika kıtasının tamamında ve Orta Amerika'da uydu alıcılarıyla izlenebilen Ebru TV'nin kısa süre içinde dünya genelinde ilgiyle izlenecek bir kanal olacağına inanıyoruz."

Ebru TV şimdilik uydu üzerinden ABD'nin bütün eyaletlerinde ve Kanada'da izlenebiliyor. Ama yöneticilerin hedefi en kısa zamanda, Direct TV gibi Amerika'nın en büyük dijital partallarında yer alabilmek. Bu arada kablolu yayına girmek için de çalışmalarını da başlatmış durumdalar.
Manâ_

Today's Zaman'ın tanıtım kokteyline katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Today's Zaman Türkiye ve dünya arasında köprü kuracak. Türkiye ve Türk kültürünü dünyaya tanıtacak." dedi.

Kokteyle katılan bakanların, Today's Zaman hakkındaki görüşleri şöyle:

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül: "Today's Zaman'ın yayın hayatına başlamasından büyük mutluluk duydum. Çok teşvik ettim. Uzun yıllardır tüm dünyayı takip ediyorum. Türkiye'de iki tane İngilizce yayınlanan gazete vardı. Today's Zaman ile birlikte aralarında tatlı bir rekabetin olacağına inanıyorum. Dış dünyadan Türkiye'yi politik, kültürel ve özellikle ekonomi alanında takip etmek isteyenler vardı. Bundan sonra da ihtiyaç duyuduğunda gerekli yardımları yaparız. Today's Zaman Türkiye'nin dış dünyaya tanıtılmasında önemli."

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik: "Globalleşen dünyada Türkiye'nin tezlerini dünyaya duyuracak bir gazeteye ihtiyaç vardı. Böyle bir gazete Türkiye'de büyük bir boşluğu dolduracak. Zaman gazetesi mizanpajı ve ciddiyeti ile böyle bir gazetenin çıkmış olmasını şahsen ülke adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriyorum."

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen: "Yabancı diplomatların ve Türkiye'ye dışarıdan gelen iş adamlarının yakından takip edeceği bir gazete olacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye, içerisindeki gelişmeleri, neler yaptığını ve neler yapamadığını dünyaya en objektif bu şekilde duyurabilir. Özellikle yabancı misyon, diplomatlar ve Türkiye'de görev yapan diğer yabancı uyruklu kişilerin çok sıklıkla takip edebilecekleri, günlük değerlendirmeleri rahatlıkla alabilecekleri, böyle bir gazetenin Türk yayın hayatına katılmış olmasından çok mutluyum. Başarılar diliyorum."

Devlet Bakanı Ali Babacan: "Türkiye hızla dünyaya açılıyor. Dünyanın ilgisi Türkiye üzerine çekiliyor. Türkiye; Avrupa, ABD ve Asya'nın ilgi odağı haline geldi. Türkiye'deki ekonomik ve siyasi gelişmeler herkesin dikkatini çekiyor. Yabancı dille yerli bir kuruluş tarafından çıkan gazetede bunlara yer verilmesi çok önemli. Türkiye'ye büyük katkılar sağlayacaktır. Ayrıca Türkiye'de yaşayan yabancılar için de önemli bir hizmet sunaca, farklı bir perspektif imkanı sağlayacaktır. Türkiye için güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler: "Türkiye dışında farklı coğrafyalara da hizmet veren bir gazetenin olması çok önemli. Türkiye'nin tanıtımına ve Türkiye'de yaşayan yabancıların Türkiye hakkında eksikliklerini gidermesine de büyük katkı sağlayacaktır."

TODAY'S ZAMAN 40'A YAKIN YAZAR KADROSU İLE OKUYUCULARINA MERHABA DİYECEK

Turkish Daily News (TDN), The New Anatolian gibi İngilizce gazetelerden sonra Türkiye'de çıkan üçüncü İngilizce gazete olan Today's Zaman'ın genel yayın yönetmeni Bülent Keneş. 40'a yakın zengin bir yazar kadrosu olan gazetede, aralarında Almanya'nın eski Dışişleri Bakanı Joscka Fischer, Avrupa Parlamentosu'ndaki Türk kökenli milletvekili Cem Özdemir gibi siyasetçilerin yanı sıra, Hugh Pope, Nicole Pope ve Andrew Finkel gibi uzun yıllardır Türkiye'de yaşayan ve Türkiye hakkında çeşitli eserleri bulunan gazeteci yazarların da yazıları yer alacak.

Haftanın her günü tamamı renkli 20 sayfa olarak çıkacak Today's Zaman, pazar günleri Sunday's Zaman adıyla yayınlanırken, İngiliz The Times gazetesiyle içerik alanında işbirliği yapacak.

asır
TODAY'S ZAMAN HAYIRLI OLSUN.
islam ve kulluk
amin inşaallah...
sinepuryan
Today's Zaman'ın tanıtım kokteyline katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Today's Zaman Türkiye ve dünya arasında köprü kuracak. Türkiye ve Türk kültürünü dünyaya tanıtacak." dedi.

NE KÜLTÜRÜ !!![color=#336666]

ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 10 2007, 09:37 AM) *

sinepuryan kardeşim kesin bişey söylemedim orda zaten tahminimcesi o ve kastettiğim kanallar dost tv. mehtap tv. diğer kardeşlerimizin bahsettiği gibi ama stv yi ele alırsak diycek bişeyim yok kardeşlerimiz bahsetmiş zaten yeterince onları savunmuyorum zaten burda söylediklerim yanlış anlaşılmasın kardeşim...

Allah'a emanet ol

3 madde sıralamışsınız .. sözde şer'an caizmiş gibi fitnetüzzamandır düpedüz ...Getirin edile-i şeriyeyi tartın bakalım % kaç İslama uygun yoksa boşu boşuna sallamayalım 18-22 saat gibi veye İslama uygun gibi... En üzel ev tv siz ev .
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.