Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Herkes Bıktığı şeyi Haykırsın!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5
imge
mesela ben bilisayarın sürekli internet bağlantısının kopmasından sıkıldım,bıktıııımmm wallbash.gif
CeZaM
Ders yapmayınca hocanın yuzume sınırlı bakmasından ve ogut vermesinden bıktım yaaaaaaaaaaa thinking.gif thinking.gif thinking.gif
DuYGuSaL
Sana katılıyorum kuzeenn

1.Ders vermediğimde hocanın aslında kızmıyomuş gibi gözüküp ağız bükmesinden... blink.gif

2.Ders vermediğimi anneme söyleyince bana pc başında geçirdiğim vakitleri hatırlatmasından... wallbash.gif

3..Pc başındayken iş buyurulmasından... nono.gif

4... Özlediklerimi görememekten.... cray.gif

Bkıtım

Ohh bee rahatladım sanki... whistling.gif
suskun
bende b sayarın yavaş işlemesinden ödevlerden bide kitaptaki sorular saçma sapan...en önemlisi ise harcanmaktan bıktım...
imge
dolabımı düzeltmekten bıktımmm wallbash.gif
islam ve kulluk
Ailemin fazla dinle uğraşıyosun demelerinden sad.gif
imge
annemin her hafta fatihteki kursa gel demesinden sad.gif
For_G0D
Her Pazartesi sabahı yurda gitmekten.. Günboyu ders yapmaktan bıktım. sad.gif wallbash.gif wallbash.gif
hanzade
ailemin herşeyde benim yerime karar verip ondan sonrada biz senin için herşeyin iyisini düşünürüz muhabbetinden bıktııııııııııım wallbash.gif wallbash.gif wallbash.gif
sanki biz düşünemiyoruz nihayetinde bu benim hayatım yaaa cray.gif cray.gif cray.gif
imge
anneme her defasında çarşaf giyeceğim karşma bana demekten bıktım ve yoruldum ALLAHım ne yapacağım ben... cray.gif
hekim
her çarşamba cuma bitmek bilmeyen üstüne üstlük sık sık blok yapılan 100 dakikalık biokimya derslerinden;

kaya kırtasiyeye bir sürü para bayılmaktan;

ve bir arkadaşın da dediği gibi özlediklerimi görememekten bıktım.
serkanasm
ALINTI
Herkes Bıktığı şeyi Haykırsın!

Haykırmıştım

Neyse şu öngüt işi bitsin de, ben de biraz biraz uzaklaşayım bıktığım şeylerden inşallah.
imge
ALINTI
Haykırmıştım

bende okumuştum....
RuhulhaK
ahmak insanlara laf anlatmaya çalışmaktan bıktım kardeşim... yaşasın forum oyunları laugh.gif
serkanasm
ALINTI(nakşiyan @ Jan 5 2007, 09:21 PM) *

ALINTI
Haykırmıştım

bende okumuştum....

Biter mi bizim derdimiz nakşiyan sence.
Yoksa biz de Hekimoğlu gibi Derdimize aşık mı olsak.
Belki de aşığızdır ha?
Derdimize aşık olmasak bu heyecanı nasıl duyalım değil mi.
Nedersiniz?

Ekleme: Bu forum oyunları ilginçmiş hakkate. Arada kafa dağıtmak için güzel düşünülmüş mühendislik harikası, velhasılı kelamı, tibbi mümessili, gayr-i milli hasılası...
brindarım
hayattan ve beni anlamayan insanlardan bıktım cray.gif
hanzade
insanlara sürekli laf anlatmaktan bıktım wallbash.gif

bikerede anlayın şunu kardeşim ya sad.gif
kirmizi_gul
HER CUMA OKULDAN GEC CIKMAKTAN BIKTIM, MILLET
CUMA NAMAZI KILARKEN BIZ OKULDA DERS CALISIYORUZ, BU NE YAAAA...
VALLAHA BIKTIMMMMMMMMMMM!!!! crying.gif crying.gif
suskun
sınavlardan ve hocalardan.... cray.gif her geçen gün değişiyor bu hocalar... oleyo2.gif
islam ve kulluk
ALINTI
anneme her defasında çarşaf giyeceğim karşma bana demekten bıktım ve yoruldum ALLAHım ne yapacağım ben...

bende aynı sorunu sarık takmak için yaşamıştım ama sonuçta Allah(celle celalü) dualarımı kabul etti ve artık rahat rahat takmaktayım Allah sana gönlüne göre versin...
suskun
ben hocaların tavırlarından bıktım...her hoca bir başka ACAYİP...nasıl davranacağımızı şaşırdık...İHL liyiz diyede bazı hocalar bizi pek sevmiyorlar...gerçi onların sevip sevmemeleri önemli değil ama innsan okula gitmek istemiyor...
islam ve kulluk
onlar için geleceğimizden vazgeçmenin manası yok kardeşim aksine başlarına geçmeye çalışıp derslerini vermek gerek...
mahser
çok iyi olmuş bu bölüm. Haykıralım bizde.
Bende ödev yapmaktan onları ingilizceye çevirmekten, ingilizce makaleleri türkçeye çavirmektan bıktım. Bu ocak ayından bıktım. Bitmesini istiyorum. Birde sınavlarda gözetmenlik yapıyorum her sınavda 5 dakkada bir " arkadaşım cep telefonu kullanmak yasak saat olarak bile bakmıcaksın" demekten bıktım. Sevgili öğrenciler lütfen sınavlarda gözetmenlerinizin uyarılarına kulak verin.

uzun zamandır bu siteye girmiyordum özlemişim sanırım
.smile.gif flaugh.gif
islam ve kulluk
ALINTI
uzun zamandır bu siteye girmiyordum özlemişim sanırım

hoşgeldin ...

kirmizi_gul
KAC GUNDEN BERI HEP SINAV SINAV SINAV..........
BIKTIM SINAVLARDAN YAAAAAAAAAAA...!!!!!!
efsuni
her pazartesi yurda gitmekten
her hafta içi 7 de kalkmaktan
her hafta sonuerkenden bilg. kursuna gitmekten
her gun ders calısmaktan
her hafta sonu eve gelmek için otobuse binmekten
okuldannnn .........................

BIKTIMM
islam ve kulluk
ALINTI
KAC GUNDEN BERI HEP SINAV SINAV SINAV..........
BIKTIM SINAVLARDAN YAAAAAAAAAAA...!!!!!!

ALINTI
her pazartesi yurda gitmekten
her hafta içi 7 de kalkmaktan
her hafta sonuerkenden bilg. kursuna gitmekten
her gun ders calısmaktan
her hafta sonu eve gelmek için otobuse binmekten
okuldannnn .........................

BIKTIMM

demek benim gibi bir haftada 15 sınava girseniz smile.gif ne olcağını kestiremiyorum smile.gif

kardeşlerim zorluk yaşanmadan refah bulunmuyor Allah sizlere sabır ve güç versin zihin açıklığı ve iyi bir hıfz versin...
DuYGuSaL
Ben artık herşeyden sıkıldım hiçbirşey mutlu etmiyo beni galiba şeytanın vesveselerine kapılıyorum sad.gif
islam ve kulluk
öyle görünüyor bu seni çıkmaza ve en sonunda kalbini tamamen kapsayarak Allah'a olan güvenini sarsmaya kadar gidebilecek tehlikeli bir vesvese kalb iman ile nurlanmayı arıyor demek ki artık şu an kalkıp bir abdest alsan alırken kalbinin ferahladığı hissedersin...

bu aşama kalbin Allah'a yönelmek istiyor dediği aşamadır dikkatli kullan...
DuYGuSaL
Aslında haklısınız Allah razı olsun
Gerçekten Allah (c.c.) var sıkıntı yok..
islam ve kulluk
amin inşaallah mesajı okudunda rahatlamışsındır inşaallah..

Allah bu tür vesveselerden hepimizi korusun...
hamzayurekli
Selamun Aleykum...

Neden Kımse bı Turlu Selam Werıp baslamıyor Sozlerıne bende Bu Selam Wermeyenlerden Bıktım yawww..

bıtmedı benı Anlamayanlardan bıktım ....

bıtmedı babamın Bana Serserı Muamelesı yapmasından Bıktım ....neyımı Gordu Ise ...

Bıtmedıı...Annemın Habıre bana Sukızı alalım bu kzı alalım demesınden Babamında ona destek wermesınde n BIKTIMMMMM.....

Daha Durr bıtmedııı Abımın Bana Hep Muhalefet olmasından We Abımın Arkadaslarının Bana Artsıt Demesınden Bıktımmm...

Bıtmedııı Bızım Ordakı Hocanın Sabah namazalarında Camıyı Acamamasından Bıktımm Onun yuzunden namazı kacırıyordum pıs hoca...

Her Kawgamda Döwmekten Bıktımmmmm....

Her Konusmamda ınsanların konustuklarıma gülmesinden BIKTIMMMMMM...

Kadınların Komsular Annemın Ablalarımın Arkadaslarının bana Soru Sormalarından gercek COK BIKTIM YAAA..

esım Harıcı Kımseyle Muhattap Olmak ıstemıyorum yaaa offf Sesımı Duymayandan Bıktımmmmm...

Leyla Neredesın Senı beklemekten BEKTIMMMMMMMM...

BIKTIMM DEMEKTEN BIKTIMMMM...
suskun
selamun aleykum

modern müslümanlardan bıktım...arkasından yobaz< dencekmiş diye dar bi badi alta dar bir kot giyip onun üstüne diz üstü tunik giyerek önünü açık bırakmalarından bıktım..

kat sayı probleminden bıktım

İHL liyiz diye hocaların bize farklı davranmalarından bıktım...ama meydanı onlara bırakmak gibi bir niyetimiz yok Elhamdülillah

mahser
çok haklısın sarıtaç. bende modern müslümanlardan bıktım. nono.gif Ben tesettüre tam riayet ediyorum demiyorum ama bazıları çok abartıyor. Badi denen şey nedir yaa. iç kıyafeti, atlet, fanila olmuş badi diye dış kıyafeti. badilerden bıktım. boxing.gif
birde sigara...... bayan erkek sigara içenlerden ve sigaranın kendisinden bıktım. boxing.gif

çok iyi oldu bu konu başlığı.
hamzayurekli
Haykırsam Dunyaya Askımı Bır Solukta Sendemı Cekıp Gıttın Bunu ben Hak Etmedım Hanı Bensız Omur Bır Hıcdı YAR...

Wefasızlardan Bıktım....
ayna
örtünmek istiyorum ve çalışmak istemiyorum ailem izin vermiyor.gözleri yüksekte benim kariyer yapmamı istiyorlar ve ben aileme göre yaşamaktan bıktım.
insanları kırmamak için kendimi çok yıpratıyorum bundan sıkıldım.yine de kimseye yaranamıyorum
insanların işleri güçleri yok dedikodu yapmasından bıktım
çevremdeki insanların bana neden günümüz gençleri gibi değilsin.çok ağırsın ninem gibi.neden gezip eğlenmiyorsun deyip beni asosyal kabul etmesinden bıktım
islam ve kulluk
ALINTI
çevremdeki insanların bana neden günümüz gençleri gibi değilsin.çok ağırsın ninem gibi.neden gezip eğlenmiyorsun deyip beni asosyal kabul etmesinden bıktım

okuldan işe ailemden tüm akrabalarıma bu sözü bende işittim ve tek cevabım şu oldu :

"eğer ki Efendimiz(sallallahu aleyhi ve sellem) gibi yaşamak ölü gibi yaşamaksa eğer islama uymak yaşamdan uzaksaa eğer yaşam dediğiniz günahlar içinde gezip eğlenip hesaba tabi tutlmaksa ben sizin yaşamınızı istemiyorum size kalsın!!!"

ondan sonra böyle dememeye başladılar smile.gif
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

Haykırıs Goremedım kardesım İslam....

Boyle Sayfalarda Gereken Degılde Baska Konulara kayılmasından BIKTIMMMM... wallbash.gif comico.gif
islam ve kulluk
selamun aleyküm
kastettiklerinin içerisinde bende varsam bi daha olmaz inşaallah
hamzayurekli
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 22 2007, 11:51 PM) *

selamun aleyküm
kastettiklerinin içerisinde bende varsam bi daha olmaz inşaallah

İslam Kardesımı Sonunda Kızdırmayı Basara Bıdım OLEYYYYY <<<haykırdım... yahoo.gif
suskun
selamun aleykum

serviste müzik açtıklarında kapatın şu müziği demekten bıktım

arkadaşlarıma hadi namaza gidelim dediğimde evde kılacağım cevabını almaktan bıktım

servisteyken insanların bön bön bakmasından bıktım

derste uykumun gelmesinden bıktım

bazı insanların eşarp takıp sonra kaşına gözüne badana yapmalarından bıktım

arkadaşlarıma O isimleri kısaltmayın Peygamber ismidir onlar demekten bıktım..

islam ve kulluk
Allah sana sabır versin ve dosdoğru yolundan ayırmasın kardeşim...
bi çok rahatsız edici durumlarla her an karşı karşıyayız Allah böyle durumlarda sabırla irşad eylemeyi bizlere nasib etsin her daim...
hanzade
ALINTI(hamzayurekli @ Jan 22 2007, 10:32 PM) *

Haykırsam Dunyaya Askımı Bır Solukta Sendemı Cekıp Gıttın Bunu ben Hak Etmedım Hanı Bensız Omur Bır Hıcdı YAR...

Wefasızlardan Bıktım....

bana dertli diyenede bekın
hamza kardeşim hayırdır biri çektiriyo galiba sana

bende her işime karışan insanlardan bıktım
hayatımı planlamalarından bıktım
bıktımda bıktım vesselam

islam ve kulluk
"evlat sahibi olmak onun hayatındaki tek kişi olmak demek değildir"

ebeveynlerin bizleri hala çocuk olarak görmeleri eminim hepimizin canını sıkıyordur ...
hanzade
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 23 2007, 10:18 PM) *

"evlat sahibi olmak onun hayatındaki tek kişi olmak demek değildir"

ebeveynlerin bizleri hala çocuk olarak görmeleri eminim hepimizin canını sıkıyordur ...

hemde nasıl sıkıyor kardeşim ya yarama parmak bastın resmen
büyüdüğümüzü kendi kararlarımızı verebileceğimizi nezaman anlayacaklar
bence hiçcrying.gif((

manasız kıskançlıklardan bıktım
mıymıy ve mızmız insanlardan bıktım
konuşurken lafımı balla kesenlerden bıktım yaw
islam ve kulluk
ALINTI
manasız kıskançlıklardan bıktım
mıymıy ve mızmız insanlardan bıktım
konuşurken lafımı balla kesenlerden bıktım yaw

"o hased ki sizin ecrinizi yok eder"
"hased kötü ahlaktandır"

imam-ı gazali hasedi açıklarken ahlakın kötü olan kısmında zikreder ve tüm hasenenmizi iyiden iyiye kötüler çünki Allah'ın taktir ettiklerini kabul etmemeye götürür insanı...

Allah bizleri bu kötü ahlaktan her daim korusun inşaallah...

mıymıy mızmız bu kimselere (bence) bişey anlatmak çok zordur çok zor kabullenirler kabullenseler bile çok şikayet ederler ... ama genede biz vazifemizi yapalım Allah'ın izni ile Allah yardımcımız olsun...
hamzayurekli
S.a..

Hıc Sorma Hanzade Sendende Hıc Bır Sey Kacmıyor hanı Daha bısey Yok Ama Egerkı OlursaIlk Senınle Tanıstıracagım hemde Burda Ok....

Olatayı attık bakalım Balıkları beklıyoruz thinking.gif
hanzade
valla böyle oltayı attık balıkları bekliyoruz diyenlerdende bıktım ama hadi sen kardeşimsin yani
yok yok anlarım ben var biri sana çektiren böyle mecnun gibi leylasını aratan ama hadi hayırlısı

ya bide ben ençok napıyosun bu bilgisayarın başında saatlerdir diyenlerden bıktım arkadaşlar
islam ve kulluk
smile.gif büyük bi ihtimal bu da hepimiz için geçerlidir ...

- ne yapıyosun bütün gün
- geldimi hemen oraya
- dünyadan iyice uzaklaştın
- biraz hayata dön
vs... vs... vs...

bi bilseler veya anlasalar ...
Ufuk_Ötesi
ALINTI(nakşiyan @ Dec 23 2006, 08:32 PM) *

mesela ben bilisayarın sürekli internet bağlantısının kopmasından sıkıldım,bıktıııımmm wallbash.gif

Ya nakşiyan kardeş neçok şeyden bıkmısın böyle:)sen bu şekil nasıl yaşıyosun hayret ettim dogrusu:)senin yerinde olsam direkt boğazın yolu tutardım kolay çözüm için:)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.