Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Logo Yarışması
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·.
sonosmanlı
merhaba
erzincan'da bulunan iskele sancak kafe için logo tasarım yarışması düzenliyoruz

öncelikle kafemizi biraz anlatalım,iskele sancak kafe seviyeli ve kültürel ortamıyla erzincan'ın nabzını tutmaktadır,şehrimizde yapılan konser v.b. organizasyonların büyük çoğunluğunun içerisinde yer almaktayız yada bizzat organize etmekteyiz...

cafede internet,satranç,sofra bölümü maç izleme gibi olanaklar var

bunları düşünerek bir logo yapmalısınız...

yarışmaya katılmak için yaptığınız logoyu gönderin değerlendirmeye alalım

ödül 250 ytl dir...

irtibat: ozayladostadogru@hotmail.com
ileney
Selman-ı Aydın
Selamun Aleyküm!

Arkadaşlar bana da bi logo yapabilir misiniz?Ancak benim üstteki arkadaş gibi verebileceğim bir param yok.Sadece "Allah Razı olsun!" diyebilirim.Ayrıca belirteyim ben "Çevre Mühendisi" değilim.

Selametle...

asiLDuA
hımm.İleney olsaydı yapardı o da yok bu sıralar kardeş.
Selman-ı Aydın
Desenize bizim iş suya düştü.
Selman-ı Aydın
Sağol ileney smile.gif ... Bu tanıdığımız bir arkadaşın işyeri için lazımdı. Teşekkür ederim.
Hakikat
Merhabalar Arkadaşlar..

Milyonicat.com adresim için de bir logo (ücretsiz) yapabilir misiniz?

Ayrıca size ne düşündürdüğünü de yazarsanız çok memnun olurum.

Saygılarımla, selamlarımla.
Hakikat
Merhaba Arkadaşlar..

Beleş logo tasarlama olayına pek rağbet olmadı sanırım smile.gif

Bu iş için henüz ücret ayırmadığım için kusura bakmayın.. Belki bir yardımsever tasarımcı arkadaş çıkıverir diye ümit etmiştim.

Selamlarımla.
bican
kardes sen nasıl bir logo hayal ediyosun hayalindeki resmı anlat biseyler yaparız allah rızası icin..
hersey para demek degildir Allaha emanet olunuz..
Hakikat
ALINTI(bican @ Sep 8 2007, 02:26 PM) *

kardes sen nasıl bir logo hayal ediyosun hayalindeki resmı anlat biseyler yaparız allah rızası icin..

Merhaba Bican,

Gece 2 buçuk sıraları böyle bir yardımseverlik ortaya koyman bile yeterli. Çok teşekkürler. Aslında hayalimde bir format yok. milyonicat.com bir icat tanıtım sitesi de olsa, bir motivasyon sitesi de olsa, bir online satış sitesi de olsa kıpır kıpır ama ciddi de bir yanı bulunan bir logosu olmak zorunda. Ak partinin ampulü gibi bir şey.. Ama orjinal olması lazım. Başka bir şey de olabilir. Amacı ifade edebilmeli..

Allah tasarım yeteneğini arttırsın inşaallah.
hakanay
kardeş bi çalışmada benden...

bican
ALINTI(Hakikat @ Sep 8 2007, 09:32 PM) *

ALINTI(bican @ Sep 8 2007, 02:26 PM) *

Merhaba Bican,

Gece 2 buçuk sıraları böyle bir yardımseverlik ortaya koyman bile yeterli. Çok teşekkürler. Aslında hayalimde bir format yok. milyonicat.com bir icat tanıtım sitesi de olsa, bir motivasyon sitesi de olsa, bir online satış sitesi de olsa kıpır kıpır ama ciddi de bir yanı bulunan bir logosu olmak zorunda. Ak partinin ampulü gibi bir şey.. Ama orjinal olması lazım. Başka bir şey de olabilir. Amacı ifade edebilmeli..

Allah tasarım yeteneğini arttırsın inşaallah.

hakikat kardes elde olmayan nedenlerden dolayı biraz geciktim.. bana özelden mail adresinizi yollayin en kısa zamanda logoyu göndermeye calisacam insallah.. 3d max bir calisma olacak... Allaha emanet olunuz..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.