Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Aşçılar Ne Duruyorsunuz Buyrun Sohbete
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
nurl_hak_asıgı
ihl okdum üni terkim ve şimdi özel sektörede aşçıyım
Nektar
sabah gelicem konuşuruz inşALLAH meslektaş
nurl_hak_asıgı
ALINTI(EL-CEBBAR @ Nov 26 2006, 09:59 AM) *

sabah gelicem konuşuruz inşALLAH meslektaş

beklerim
Nektar
Es-Selam Aleykum,

Kardeşim sen başla nasıl çalışma sisteminiz?
Kaç kişiye yemek çıkarıyorsunuz?
Özel sektor nasıl?Mesailer nasıl?İzin günün varmı..
Ben şuana kadar özel sektorde hiç çalışmadım.

SELAM ve dua ile
Güle Sevdalı
Ya benim karnım aç. Ben şimdi mesaileri, izinleri okuyamam. yemek tarifi ne bilim şöyle güzel tatlı tarifleri....

Daha sonra ilgi alanlarınızı yazarsınız.
n@mlı
Marsmallow nasıl yapılır? blink.gif
nurl_hak_asıgı
mesailer sekiz saat bizde izin günlerimiz geneklde hafta içi oluyor. bizde düğün yemelri olur yani banket menüler. onların dışında alakarte çalışırız.

siz nerde kamu kurumumu? confused1.gif

e kardeşim sizde sabırlı olun flaugh.gif öle hemen tarif verilmez önce bıçak tutmadan sebxzeler nasıl temizlenir öle devam edecez. ne öle hemen tarif biggrin.gif
vallah senin dediğin o yemek meze türü bişey değil ben onu pastanede çalışırken bizim ustalar yapıyordu.
şöle çikolata tarzı bişey herhalde o net bi bilgim yok thinking.gif
Nektar
Tekrar Selam Aleykum,
Usta sizin iş çok güzel inşALLAH.Ben devlete bağlı değilim hatta babamın kendi işletmesiydi.Malesef işler ters gitti 2 hafta oldu kapatalı sad.gif
Şuanda iş arıyorum inşALLAH.Piyasaya baktım çoğu işletme namaz kılmama izin vermiyor!!Ben sigorta istemem namazımı kılayım bedavaya bile çalışırım ama ya nasip buluruz inşALLAH.Rabbimizin lokantasında çalışırız inşALLAH.

Ustam sen patlıcanları doğra bende biraz patates soyiyim..Arkadaşlarında karnı açıkmış.

Selam ve dua ile.
nurl_hak_asıgı
ALINTI(EL-CEBBAR @ Nov 27 2006, 09:03 AM) *

Tekrar Selam Aleykum,
Usta sizin iş çok güzel inşALLAH.Ben devlete bağlı değilim hatta babamın kendi işletmesiydi.Malesef işler ters gitti 2 hafta oldu kapatalı sad.gif
Şuanda iş arıyorum inşALLAH.Piyasaya baktım çoğu işletme namaz kılmama izin vermiyor!!Ben sigorta istemem namazımı kılayım bedavaya bile çalışırım ama ya nasip buluruz inşALLAH.Rabbimizin lokantasında çalışırız inşALLAH.

Ustam sen patlıcanları doğra bende biraz patates soyiyim..Arkadaşlarında karnı açıkmış.

Selam ve dua ile.

s.a deme yaww.. geçmiş olsun tacaret bu ne olacağı belli olmaz
valla ben çalo.ştığım kurum 4 yıldızlı bir otel ilk gittiğimde sadece ramazanda ve fırsat bulunca kılabiliyordun karton kutuları secceda yaparak. ama şimddik namazsız dediğimiz otelde derme çatmada olsa bir mescidimiz var ve patronların hepsini hacı yaptık allah şükür hamdolsun ki yani allahtan dile allah sana fırsat verir sıkıntı çeksende onlar senin günahlarını affı için olur.
mutfakta namaz kılmayan sadece 3 kişi var gerisi hepsi muntazam dikkatli oldular
elhm.
Nektar
ALINTI
s.a deme yaww.. geçmiş olsun tacaret bu ne olacağı belli olmaz
valla ben çalo.ştığım kurum 4 yıldızlı bir otel ilk gittiğimde sadece ramazanda ve fırsat bulunca kılabiliyordun karton kutuları secceda yaparak. ama şimddik namazsız dediğimiz otelde derme çatmada olsa bir mescidimiz var ve patronların hepsini hacı yaptık allah şükür hamdolsun ki yani allahtan dile allah sana fırsat verir sıkıntı çeksende onlar senin günahlarını affı için olur.
mutfakta namaz kılmayan sadece 3 kişi var gerisi hepsi muntazam dikkatli oldular
elhm.

inşALLAH Kardeşim bizde senin gibi ALLAHIN lokantasında çalışırız inşALLAH .ALLAH razı olsun sende bize dua et inşALLAH.ALLAH razı olsun o insanların namaza başlamasında vesile olmuşsunuz inşALLAH.Bizim de gönlümüz Rabbimizde inşALLAH bizede tevazü dolu bir yer nasip eder bizde alçakgönüllümüzde kalıcı olanlardan oluruz inşALLAH.Duamız tüm ümmeti kurtuluşu içindir vesselam.ALLAH sizlerin imanlarını 5 yıldız yapsın inşALLAH.Bizlerede rahmetini esirgemesin çünkü hepimiz aciziz ALLAHA karşı ALLAHUALEM.

Selam ve dua ile inşALLAH
n@mlı
ALINTI(nurl_hak_asıgı @ Nov 27 2006, 12:49 AM) *

e kardeşim sizde sabırlı olun flaugh.gif öle hemen tarif verilmez önce bıçak tutmadan sebxzeler nasıl temizlenir öle devam edecez. ne öle hemen tarif biggrin.gif
vallah senin dediğin o yemek meze türü bişey değil ben onu pastanede çalışırken bizim ustalar yapıyordu.

Aşk olsun yani sad.gif . Siz başlıkta demedinizmi "tarif almak isteyenler sizde gelin bari" diye. cray.gif

Şaka bir yana ben beklerim bu arada marsmallow şu eti pufların üzerinde yumuşak beyaz kar gibi olan acayipimtrak blink.gif bişey varya o işte. Halley vari şeylerinde arasında var. Abur cuburun anatomisi diye bi kitap yazabilirim. flaugh.gif

nurl_hak_asıgı
ALINTI(n@mlı @ Nov 28 2006, 06:31 AM) *

ALINTI(nurl_hak_asıgı @ Nov 27 2006, 12:49 AM) *

Aşk olsun yani sad.gif . Siz başlıkta demedinizmi "tarif almak isteyenler sizde gelin bari" diye. cray.gif

Şaka bir yana ben beklerim bu arada marsmallow şu eti pufların üzerinde yumuşak beyaz kar gibi olan acayipimtrak blink.gif bişey varya o işte. Halley vari şeylerinde arasında var. Abur cuburun anatomisi diye bi kitap yazabilirim. flaugh.gif

eneeeeeeeeee sen bizim eti puftan bahsediyon heeeeee
anladım

ama lütfen pastane ağırlıklı omasın sorular şimdi bana tarif defterimi açtırmayın:p
ana yemek sıcak ne alırsınız:)smile.gif
fe_eyne_tezhebun
s.a arkadaslar yemek tarifi veriyormusunuz bende ev hanımıyım ve bi kızım var 1.5 yasında hiç bişi yemiyor ama tatlıyı seviyordagha çok hazır tatlıları abur cuburları yemek istiyor. sizin çocuklar içinde saglıklı bol vitaminli güzel değişik menüleriniz vardır evde kendim denemek istiyorum yardımcı olurmusunuz flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.