Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Arkadaşlar Arapça öğrenmek Istiyorum Bununla Ilgili Program Varsa Paylaşırsanız Sevinirim
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ PROGRAM/İSLAMİ DOSYALAR ]·.
fraxinus52
Arkadaşlar arapça öğrenmek istiyorum bununla ilgili program varsa paylaşırsanız sevinirim sad.gif
Teşekkürler
<#thank#>
asiLDuA
ALINTI(fraxinus52 @ Nov 22 2006, 02:36 PM) *

Arkadaşlar arapça öğrenmek istiyorum bununla ilgili program varsa paylaşırsanız sevinirim sad.gif

http://www.onlinearabic.net/forum/forum_topics.asp?FID=10 Bu siteye girerek yararlanabilirsin programlar vs burda bulabilirsiniz.Şimdiden kolay gelsin acizane tavsiyem pratik arapça değilde gramerle başlamak istiyorsanız ilkönce emsile sonra bina Allahyardımcın olsun inş öğrenirsin smile.gif
sezen741
ankebut.net te var kardeşim kolay gelsin
ileney
ALINTI(fraxinus52 @ Nov 22 2006, 02:36 PM) *

Tek başına çok zor kardeş Allah kolaylık versin
DuYGuSaL
ALINTI
ilkönce emsile sonra bina Allahyardımcın olsun inş öğrenirsin

Ya bu arapçada bi türlü bitmiyorki emsile , bina , maksud , avamil , iz ar ... doh.gif smile.gif

Bu arada link açılmıyor yenileyebilirmisiniz
scelik
S.a. kardeşler smile.gif

Arapça dilini oldukça zevkle takip ettiğim görüntülü ve sesli arapça derslerini www.onlinearabic.net sitesinden takip edebilirsiniz.

Kendim ve oğlum beraberce takip ediyoruz, baya istifade ediyor ve mesafe aldık.
Dersleri arap hocaların sunması çok başarılı oluyor.

Evde hem çay içiyoruz hem de evimizden derslere katılıyoruz, güzel bir imkan.

Bir de çok güzel iki sözlük sitesi var;

www.lessan.org (Almanca-Arapça & Arapça-Almanca)

www.arapcasozluk.net (Türkçe-Arapça & Arapça-Türkçe)

Emeği geçenlerden Allah (c.c.) razı olsun.

في امان الله
müzdelife

Anlatan: ABDULKADİR ŞEHİTOĞLU

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

BÖLÜM 3

BÖLÜM 4

BÖLÜM 5

BÖLÜM 6

BÖLÜM 7

BÖLÜM 8

BÖLÜM 9

BÖLÜM 10

BÖLÜM 11

BÖLÜM 12

BÖLÜM 13

BÖLÜM 14

rar şifresi : www.ankebut.net
orkanali
ALINTI(müzdelife @ Oct 5 2007, 01:20 PM) *

Anlatan: ABDULKADİR ŞEHİTOĞLU

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2

BÖLÜM 3

BÖLÜM 4

BÖLÜM 5

BÖLÜM 6

BÖLÜM 7

BÖLÜM 8

BÖLÜM 9

BÖLÜM 10

BÖLÜM 11

BÖLÜM 12

BÖLÜM 13

BÖLÜM 14

rar şifresi : www.ankebut.net

S.a aranıza yeni katıldım araca eğitim setinin 4. dosyası bozuk indirile biliyor fakat winrar da dışarı çıkartırken sorun veri yor bütün dosyaları indirdim ama 4. dosya yüzünden kuramıyorum yeniden 4. dosyayı yükleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler.............smile.gif
fraxinus52
Allah Cümlenizden Razı olsun
sabah_rüzgarı
www.onlinearabic.net bu konuda çok faydalı ve kapsamlı bi site

aztech99

S.a aranıza yeni katıldım araca eğitim setinin 4. dosyası bozuk indirile biliyor fakat winrar da dışarı çıkartırken sorun veri yor bütün dosyaları indirdim ama 4. dosya yüzünden kuramıyorum yeniden 4. dosyayı yükleye bilirmisiniz şimdiden teşekkürler.............smile.gif
[/quote]
arkadaşım bende var çalışıo da ekleyemiyorum nasıl ekliycez beceremedm:((

asiLDuA
http://www.sehadet.info adresinde online,SARF VE NAHİV dersleri veriliyor aynı zamanda çok güzel arapça hikayeler,gramerler harika.Siteye girip forumunda arapça dersler bölümünde bulabilirsiniz kardesler.
bilal habeş
ES-SELAMUNALEYKUM arkadaşlar ben indiremiyorum bunları yardımcı olursanız sevinirim..Selam ve duayla.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.