Arkadaşlar elimde çok fazla fon müziği bulunmaktadır... Bunları sırayla upload edicem... Olmayan varsa istekte bulunabilirsiniz... Öncelikle daha önce hiç verilmeyenlerden başlıyorum... Gerisi nerde diye soru sormayın zaman buldukça upload edicem inşallah... rar şifreleri: silvershadow
Toplam boyut 1.29 GB Resimleri koyuyorum istekte bulunun ona göre upload edeyim!
Buda diğerlerinin dosya halindeki listesi:
Bu listeden istekte bulunursanız... Upload edicem...
Tâib
Nov 27 2006, 09:41 AM
Bana kalırsa FOn müzikleri , Bağlama, Neyfonları,Unutulmayan melodiler ve birde belkide hiç dinlemedim belki güzeldir alaturca gitar adlı klasörleri isteyebilrimim.
Bunlkardan sonra İNŞAALLAH diğerlerine bakarız
Şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
AEO
00.rar güzel ancak birde streo olsa bence çok daha güzel olucakmıştı.
eline sağlık
AEO
Tâib
Dec 4 2006, 01:10 PM
kurbanım ne zaman isteklerimizi upload edeceksin
AEO
Computerexpert
Dec 9 2006, 04:16 PM
Dursun Ali Erzincanlının En sevgiliye serisinden seçilmiş harika fon müzikleri...
ZAten bu mübarek insanın yaptığı iş ALLAH rızası için değil mi
elbette güzel olucaktır... dinledikten sonra duamızı eksik etmeyelim inşaallah
paylaşım için sanada teşekkür ederim
kırık testi
Feb 17 2007, 01:13 AM
kardeş yine ben s.a hocam sende ricam bunları tek tek diilde toplu halde göndersen...
islam ve kulluk
Apr 6 2007, 09:41 AM
bende kırık testi kardeşime katılıyorum o şekilde yaparsan hepsini dinleme imkanımız olur böylece ... ama partileri birleştirme zorunluluğunda yapmadan yani indirdiğimizin parçayı açıp içindekileri dinleme imkanı olsun ille hepsini indirmek gerekmesin
yaa kardeşim mustafa demirciden sultanım melodisini upload edersen çk sevinirim allah razı olsun ellerine yüreğine sağlık
Computerexpert
Sep 3 2007, 11:04 AM
Arkadaşlar bu aralar yeni evime taşındığım için evimize daha telekom hat çekmedi hat çökilsin adsl bağlantımı alayım merak etmeyin bütün arşiv baştan sona upload edilecektir. Sadece biraz sabredin...
utku_utkucan
Sep 3 2007, 11:57 AM
yha bilmiyoduk kardeşim yeni evin hayırlı uğurlu olur inş sana da böle acele ettirdiğimiz için özür dileriz kib selametle
lwhky
Sep 30 2007, 12:36 PM
Yeni üye olmam dolayısı ile yeni cevap verebiliyorum. Bu başlığı açan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum.Oldukça değerli paylaşımlar yapılmış. Eğer paylaşımların devamı gelirse minnettar kalacağım.
saygılarımla
cilekes_118
Oct 2 2007, 04:31 PM
mrb arkadaslar ben daha yeniyim.amerika ve ırak savaşı ileilgili slaytyapıyorum ve ona uygun bi fon müziği arıyorumama bulamadım perşembeye yetişmesi lazım nolur yardım edin
mrb arkadaslar ben daha yeniyim.amerika ve ırak savaşı ileilgili slaytyapıyorum ve ona uygun bi fon müziği arıyorumama bulamadım perşembeye yetişmesi lazım nolur yardım edin
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU LİNKLERİ RAPİDSHAREDEN DEĞİLDE BAŞKA DİREK LİNKLERDEN VERSENİZ DAHA MAKBULE GEÇMEZ Mİ BENCE BU RAPİDSHARE BİR EZİYET ÇÜNKÜ SÜREKLİ İNDİRİME İZİN VERMİYOR YADA BİZ YAPAMIYORUZ BİLEN KARDEŞLER BİRDE BUNU GÜZELCE ANLATSA..BİR TANE İNDİR 2. İÇİN SAATLERCE BEKLE..HAYIRLISI YİNEDE BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAHIN SELAMI OLSUN ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN..
ilhan
Oct 6 2007, 09:49 AM
ALINTI(Computerexpert @ Nov 26 2006, 07:37 PM)
Toplam boyut 1.29 GB Resimleri koyuyorum istekte bulunun ona göre upload edeyim!
Buda diğerlerinin dosya halindeki listesi:
Bu listeden istekte bulunursanız... Upload edicem...
sb35
Oct 6 2007, 10:17 PM
ya kardeş samanyolu 1,2,3,4 ve 5i upload eder misin şimdiden sağol
blueblood
Oct 7 2007, 02:52 PM
allah razı olsun kardeşim...
ey_rasül
Oct 10 2007, 04:56 PM
şey ben burda yeniyim last moment arıyorum ama bi türlü bulamadım eğer bulabilirseniz sevinirim:)
müzdelife
Oct 10 2007, 07:32 PM
ALINTI(akifsen @ Oct 6 2007, 10:14 AM)
ALLAH RIZASI İÇİN ŞU LİNKLERİ RAPİDSHAREDEN DEĞİLDE BAŞKA DİREK LİNKLERDEN VERSENİZ DAHA MAKBULE GEÇMEZ Mİ BENCE BU RAPİDSHARE BİR EZİYET ÇÜNKÜ SÜREKLİ İNDİRİME İZİN VERMİYOR YADA BİZ YAPAMIYORUZ BİLEN KARDEŞLER BİRDE BUNU GÜZELCE ANLATSA..BİR TANE İNDİR 2. İÇİN SAATLERCE BEKLE..HAYIRLISI YİNEDE BÜTÜN ARKADAŞLARA ALLAHIN SELAMI OLSUN ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN..
Rapidshare den beklemeksizin limitsiz indirme yöntemi için tarafımca döküman eklendi foruma.. Ordaki yöntemi deneyiniz.. Bence en iyisi rapid.. Ahlaka mukavemet reklamlar yok.. Bu yüzden diğer paylaşım sitelerini ve hele ki Türk yapımı olanları tasvip etmiyorum
Selamlar Bağlama fonlarına ulaşmak ne kadar da zahmetli imiş
alimuren
Jun 24 2008, 09:00 AM
ALINTI(Computerexpert @ Nov 15 2006, 07:04 PM)
Arkadaşlar elimde çok fazla fon müziği bulunmaktadır... Bunları sırayla upload edicem... Olmayan varsa istekte bulunabilirsiniz... Öncelikle daha önce hiç verilmeyenlerden başlıyorum... Gerisi nerde diye soru sormayın zaman buldukça upload edicem inşallah... rar şifreleri: silvershadow
selamunaleykum paylaşımların için RABBİM razı olsun senden..nihat hatipoğlu ve ömer döngeloğlunun sohbetlerinde çalan fon müzikleri varmı sende,isimlerini bilmiyorum ama..selam ve dua ile
hamza_yürekli
Sep 29 2008, 06:39 AM
ALINTI(cilekes_118 @ Oct 2 2007, 05:31 PM)
arkadaşlar paylaşım için çok saol ALLAH hepinizden razı olsun
Bekci57
Nov 25 2008, 08:21 PM
s.a tesekkürler paylasimin icin,elindeki tüm fon müziklerini satin almak istesem bur koyasini,avrupada yasiyorum ve burda bayramlarda yada özel gunlerimizde bir araya geldogomozde elimizde pek bulunmuyor acikcasi,ve eger sizin icinde uygunsa tüm fon muzik arsifinizin bir kopyasini satin almak istiyorum özellikle minik dualar grubu varsada iyi olur,burdaki cocuklarimiz icin email:ilyas_oezdemir@yahoo.de
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.