QUOTE(ANTON_SZONDOR_LAVEY @ Sep 22 2005, 10:16 PM)
Sevgili planet Einstain teorisindeki boşlukları "cinler " açıklamasıyla doldurdun ya...
sana bilimin büyük bir şükran borcu var..
saygılar

QUOTE(hale @ Sep 23 2005, 06:37 PM)
Işık hızından bahsedince aklıma gelen bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.
Jodie Foster in oynadığı mesaj filmini bilirmisiniz bilmem. Uzaylılar mesaj gönderiyor. Dünyalı bilim adamları bu aracı yapıyorlar ve Jodie yolculuğa çıkıyor. Işık hızından bile hızlı gidiyor. Baya uzun süren bi yolculuk .Hatta ölen babası kılığında uzaylılarla konuşuyor. Sonra geri dönüyor , heyecanla olanları anlatacak, dünyadakiler 'Hop dur bakalım orda. Yalnızca bir kaç dakka oldu hiç biyere gitmedin , arç hep yerindeydi, sende içindeydin' felan diyorlar. Ama kadın emin o uzayı aşmış kimsenin görmediği duymadığı şeyler yaşamış. Kimi ona inanıyor kimi reddediyor.
Şimdi bu olay bizim miraç olayına çok benzemiyormu? Cebrail Burak ı getiriyor, Peygamber imimiz yolculuğa çıkıyor, kimsenin görmediği, duymadığı şeyler yaşıyor, geri döndüğünde yatağı bile soğumamıştır. Mümin ler olayı duyduklarında 'Peygamber söylüyorsa doğrudur' diyor. Müşrikler ise reddediyor.
Bana çok enterasan geldi.
Karabasan, peri, ruh, hortlaktan... uzaylılar, reenkarnasyona uzanan, farkında olmasak ta, var olan ve bizlerle, gerek iyilik ve daha çokta ( kafir cinlerce) gerek kötülük yapmak amacıyla hayatımıza giren cinler, Allah'ın Kur-an da bizlere bildirdiğine göre dumansız alevden ( akıllı - enerji alanı, ışınlardan yaratılmış,ışık hızında hareket edebilen,maddenin içine nüfuz edebilme, içine girebilme özelliğine sahip insanlar yaratılmadan önce uzayda var olan ve yaşayan, tıpkı insanlar gibi Allah'a ibadetle emrolunmuş akıllı, iradeli, kadın, erkek, çocukları olan, belli bir ömürleri, olan en büyük eğlenceleri, insanların zayıf noktalarından istifade edip, onları kendilerine tabii kılabilmek olan, eskiden koyun, keçi, kedi... şeklinde insanlara görünürken, bilimin kutsal bir tanrı kabul edildiği günümüzde, uzaylı, uçan daire... şekillerinde insanlarla irtibata giren, reenkarnasyon- tenasuh- ruh göçü gibi sahte dirilme oyunları ile insanları kandıran, büyülerde kullanılan... yaratıklar olan cinler, insanların zıttı olma ( hayvanın zıttı bitki, insanın zıttı cindir.) özelliğine sahip mahluklardır.Enerji aslında bir maddedir, madde de enerji. Aralarındaki fark gelip geçicidir. Çeşitli şartlarda madde enerjiye, enerjide maddeye dönüşebilir. Eğer madde, ışık hızıyla seyretmeye başlarsa, o madde ışına, enerjiye dönüşür. Tersi, eğer enerji yoğunlaşır, katılaşırsa ona madde deriz. Mesela bir taşkömürünü yakarsak, o değişime uğrar ve ortaya ısı, ışık (enerji) ve küller çıkar. Yani madde enerjiye dönüşebilir... Bilim adamları şu an enerjiyi yoğunlaştırıp, onu madde haline getirmeye çalışmaktadırlar.İşte cinler belli dualarla, bu işleri yapabilmektedirler. Yani akıllı ışınlardan oluşan yapılarını Allah'ın izniyle, belli dualarla yoğunlaştırıp görünür hale gelebilmek-tedirler.Kuantum (Quantum) fizik teorisine göre cisimler etrafa enerji yayarlar. Fakat yayılan bu enerji akarsu gibi devamlı değil, kesik kesik dalgalar halindedir. Bu dalgalar halinde yayılan enerji parçalarına kuantum denir.Özetle madde aslında enerjinin yoğunlaşmış ( enerjide maddenin yayılmış ) halidir. Maddeyi meydana getiren bu enerjide dalgalar halinde bulunduğuna göre dalgaların meydana getirdiği bir alemde (ses, ışın, ... dalgaları) yaşıyoruz demekten başka çare kalmaz.Her madde dalgalar halinde yayılan enerjinin yoğunlaşmış halidir, diye özetlenebilecek bu teorileri temel aldığımızda, vücudundan geçen röntgen ışınların-dan habersiz olan insanın, yapısı bu dalgalardan meydana geldiği açıklanan yaratılmışları ( cinleri ) nasıl inkar edemayaceği ortaya çıkar.alıntı
Peygamber efendimizin(s.a.v) miraç olayı zaten başlı başına bir mucizesidir inanmıyanlara karşı...Konuyu fena halde dağıttım galiba hepinizde özürdiliyorum