Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bilimsel Makaleler Bölümü
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ BİLİMSEL KONULAR ]·. > .·[BİLİMSEL MAKALELER]·.
Leader
Bu bölüm aramızda oldukça yoğun olan ,üniversite gençliğine yönelik bir yol gösterme bir fikir verme amacı taşımaktadır. Ümid ederiz ki tez zamanda kendi kişisel makalelerimizi paylaştığımız bir ortam haline gelir. Hepimize hayırlı olması dileğiyle...
Teşekkürler
<#thank#>
RuhulhaK
Makale zaten bilimseldir biraderim.Bilimsel olmayan hiçbir yazı makale olamaz.Dolayısıyla bu " kendinden bilimsel" terimi bilimsel diye vasfetmek anlatım bozukluğu olur.

Huyum kurusun smile.gif
zühre
ALINTI(M-ruhullah-J @ Nov 7 2006, 03:31 AM) *

Makale zaten bilimseldir biraderim.Bilimsel olmayan hiçbir yazı makale olamaz.Dolayısıyla bu " kendinden bilimsel" terimi bilimsel diye vasfetmek anlatım bozukluğu olur.

Huyum kurusun smile.gif

flaugh.gif flaugh.gif flaugh.gif
eyvallah wink.gif
Leader
siz bir makale yazın gönderin üniversitede red etsinde görün bilimsel makale oluyormuymuş olmuyor muymuş biggrin.gif
sükût-u vaveyla
hiç bir paylaşım yapılmamış .. ve sabit olmuş ... blink.gif
Leader
ben sabitlemiştim vaktiyle, açtığım bölüm hakkında açıklama yapmak için... yönetici arkadaşlar uygun görmezlerse zaten sabitliği kaldırırlar smile.gif
islam ve kulluk
daha bu bölümde hiç mesaj/konu yokken böyle bir başlığın sabit olması normal di smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.