Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tuttu Tutmadı Oyununa Buyrun:))
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
kirmizi_gul
OOOO HEMDE NASIL....

ASAGIDAKI EVDE KALMIS..ASLIDNA SOYLE DIYEYIM EVDE KALMAK ISTIYOR.... bleh.gif
islam ve kulluk
tutmadı aksine düğün gününü halatla çekiyorum smile.gif smile.gif smile.gif

alttaki ise bir an önce evden çıkmak istiyor smile.gif
kirmizi_gul
YOK....AMA TABI EVDE DE KALMAK ISTEMEM....
BI KALDIK MI YANDIK YAW...

ASAGIDAKI FUTBOL TAKIMI TUTMUYOR...
islam ve kulluk
çok iyi tuttu smile.gif tutmuyorum ...

inşaallah kalmazsın evde dua edeyim yarın istemeye gelsinler smile.gif smile.gif

alttaki televizyon fazla izlemez?
kirmizi_gul
AMAN ET KARDESIMM...ALLAH KORUSUN SORNA EVDE KALIRIM OLUR MU OLUR...

EVET TUTTU..

ASAGIDAKI GULU COOOK SEVER...BENIM GIBI...GALIBA...BILMIYORUMM... biggrin.gif
suskun
izlemem pek tuttu yani..insanları tahrik eden birçok şey var şu Tv de izlediğim birkaç şey vardır onlarda rast gelirse...
alttaki yarın tahminlerine göre çok dolu geçecek...

yaaa ne oluyor hep aynı anda cevap veriyoruz neyse ikisini de cevaplayalım kimse yazmadan
severim gülleri Efendimiz(s.a.v.)temsil ederler..aynı soruyu soruyorumm..

alttaki yarın tahminlerine göre çok dolu geçecek...
kirmizi_gul
EVET OYLE....

ASAGIDAKI YARIN ERKEN KALKIP ISE GITMELI...
suskun
işe değil ama okula gitmemiz gerekiyor...
alttaki sen nereye gideceksin
kirmizi_gul
BENDE OKULA...TUTTU DIYELIMM... biggrin.gif

ASAGIDAKI GECEN HAFTA HASTAYDI.... sad.gif
islam ve kulluk
sınava gidiceğim kardeşim Allah'ın izni ile vericem inşaallah...

gülü çok severim avatarımdan belli hatta sözlüme güllü bir etek hediye etmiştim ...

alttakini yarın nasıl bir gün bekliyor?
kirmizi_gul
NE GUZEL KARDESIMMM BENDE GULLERI COOK SEVERIMM...

YARIN SINAVIM VAR KARDESIMMM, VE PAZARTESI GUNU HER ZAMANKI GIBI YOGUNUM...
KARDESIM BENIM CIKMAM LAZIM...ALLAHA EMANET OL....

SEN DAHA GITMIYORSUN DEGIL MI..... biggrin.gif biggrin.gif
suskun
inşaAllah güzel bir gün geçiririm sınavlar bitti şükürler olsun onun için büyük bir ihtimalle dersler boş geçecek birtek bunları diyebilirim ...Allah yardımcınız olsun inşaAllah sınavlarınız iyi geçer...

yine aynı anda cevap...hayırlısı..iyi kardeşimiz sorduğu soruyu soruyorum..

SEN DAHA GITMIYORSUN DEGIL MI.....
islam ve kulluk
kalbimiz bir kardeşim bak smile.gif hep aynı anda smile.gif

duana amin kardeşim...

daha gitmiyorum bir saat kadar ara vericem şimdi sınava çalışmak için belki akşam bir daha uğrarım ...

Alttaki sınavlarından iyi sonuç bekliyor?
suskun
okundu sınavlarımızın sonuçları... Rabbim e şükürler olsun emeklerimizin sonuçlarını bize güzel notlarla verdi
alttaki senin okundumu
islam ve kulluk
hepsi değil ama ekserisi çok güzel inşaallah diğerleri de öyle olurlar...

alttakinin bazen pc. başında durmaktan beli ağrır smile.gif
ubeydullah
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 21 2007, 08:22 PM) *

hepsi değil ama ekserisi çok güzel inşaallah diğerleri de öyle olurlar...

alttakinin bazen pc. başında durmaktan beli ağrır smile.gif

evet kardeşim
şimdi olduğu gibi smile.gif
alttakinin bugun canı çok sıkıldı
hanzade
tutmadı malesef

alttaki bugün evde yatıp dinlenmiş
ubeydullah
ALINTI(hanzade @ Jan 21 2007, 10:40 PM) *

tutmadı malesef

alttaki bugün evde yatıp dinlenmiş

maal esef bugun elemenda iziznli idi bende akşama kadar dukkandaydım
alttaki belki dinlenmiştir
islam ve kulluk
smile.gif evet hamd olsun iki haftadır bi günüm evde geçmedi gibi bişey olmuştu bugün evdeyim epeyi iyi geldi bu dinlenme ...

alttaki bugün çok uyudu?
ubeydullah
ALINTI(islam ve kulluk @ Jan 21 2007, 11:02 PM) *

smile.gif evet hamd olsun iki haftadır bi günüm evde geçmedi gibi bişey olmuştu bugün evdeyim epeyi iyi geldi bu dinlenme ...

alttaki bugün çok uyudu?

smile.gif hayır ama birazdan gidip uyuyacam
alttaki sabah erken kalkıyo
suskun
evet
alttaki kardeşim yarın güzel birşey bekliyor
hamzayurekli
(önce Selam Sonra Kelam)Selamun @leyküm...

Aslında Guzel Bı Haber beklemıyorum Amma welakın Denızcılık ısıne baswuracagım Artık ben Kendımden Gectım Rabbımın yaratmıs oldugu Baska Ulkerıde Gezıcem nasıpse...i.a ama nasıp gun dogmadan neler dogar Kaptan Hamza olucam ekı ekı...

Alttakı Romantık Sarkı Dınlermı sewıyor kabul ederse Funda Arardan - Camdan kalp'i Armagan Etmek ıstıyorum yaa offf....
islam ve kulluk
gınayla aram pek iyi deil kaptan smile.gif dinleyince çok hüzünlendiğim oluyor sözlüm ankarada ben izmir de anladın sanırım smile.gif

alttaki sence kaptan gemidekilerle güreşirmi?
hamzayurekli

Ayyy Kıyamam Ben Sana....Canım Benım Sunu Unutma Senı Enj Iyı Ben Anlaya Bılırım...Rabbım tez Zamanda Kavustursun sızi...

Gures Isınede Bakıcez..Hanı Full-Contact'da olabılır...Fark Etmez yanıı....

Sence Olurmu...
islam ve kulluk
inşaallah kardeşim inşaallah...

tabiki olur smile.gif geliyorum hatta evinde yapalım smile.gif
hamzayurekli

Aaa bak gelıyorum dıyorsun ama yapamayacaklarını soyleme ....

Egerkı gelırsen Benı Onurlandırmıs olursun...Keske gele Bılsen Daha Askerlık Arkadaslarım gelecek Halen gelecekler..Bu sozlerı Eskısehır garında Gorunce Inanacagım artıkın...sad.gif

We Ilk Bas Yedırırım Sonra Baya bı erıteceksın ehu ehu...
islam ve kulluk
güzel kardeşim inşaallah bi gün o da olur ama şuan ki tempom öyle ki anca akşamları nefes alıyorum hem iş hem okul okul bitince evlilik hazırlıkları sonra askerlik sonra düğün ....

sonra Türkiye turuna başlarım inşaallah ama sen o zaman kaptan olmuş olcan gibi gözüküyo smile.gif geminle bizi bi gezdirirsin inşaallah...
hamzayurekli
S.a...

oooo ne deme kakrdesım BAL AYINIZ benden Hediye....

Dubai 7 yıldız hadı hayırlı traslar....

Bu arada ne tuttu hepsı tutsun hadııı bızı okuyan kardeslerımız ooo aksam ıyı kaynatmısınız dıyecekler
islam ve kulluk
canım bazen kaynaması gerekiyor smile.gif ki kıvamına gelsin dimi smile.gif

tamam gideriz oraya kardeşim sağolasın...

evet hepsi tuttu smile.gif en iyisi smile.gif
hamzayurekli
ahahah sımdı sen okulu bıtırecen calısacan askere gıdıcen gelıcen ooooben ozaman kadar herhalde hayırlı Bırısını Bulurum Weya o benı bulur nesse Beraber Yaparız Dugunu beee Icım Kıprastı bı anda alla alla ...

Alttakı sence olurmu bu sekıl bı hayel Gercek:)
islam ve kulluk
hayal deyip geçmemek lazım bazen basit bir hayal diye güldüklerimizin gerçekliğine tanıklık ediyoruz smile.gif

bi de bakmışsın bi kaç ay içinde çıkıyo karşına smile.gif Allah-u alem kardeşim

Allah hayırlı eş nasib etsin...
sorunun cevabı ise smile.gif olabilir neden olmasın ...

alttaki bu hayal gibi başka hayallere de sahiptir şimdi? smile.gif
hamzayurekli
Sen Ne zekı seysın oyle elbettekı hayel Dagarcıgım epeybı genıstır...

Walla Neden Olmasın Dugunumuze Mustafa Cıhad'ı-Dursun alı Erzıncanlıyı-esref zıyayı da cagırırırız Dıjıtal Dawetıyemızıde ISLAMI FARUMA dagıttıkmı Hadı hayırlı Olsun Hee gelecek olan arkadaslar en az Küçük Altın Isterız ona gore dıye bı not ....

Olmamı?..
islam ve kulluk
küçük altın mı ? smile.gif ben bir bütün düşünüyodum çeyrek işimizi görmez ki bi sürü eşya falan alıyoz borcumuz var smile.gif

değil mi?
hamzayurekli
ben daha esya mesya almadıgım ıcın borclarıda bılmıyorum onun ıcın kucuk altın yeter dedım amma kesmez bızı 2 kısı 1 tane 5 i bi yerde alsın barı resat hamıt...İslam oyle dıyor yapacak bısey yok...

getırecekmısınız ey ahalııı...
CeZaM
Hamza yureklı sen evlen ben tek basıma getircem 5i bı yerdeyi smile.gif smile.gif smile.gif
DuYGuSaL
Kanka düğüne benide beklee sen beşi bir yerde alacaksan bendende gelin hanıma bi bilezik.. smile.gif

Hamzayurekli hadi yine iyisin düğün masraflarını çıkarttın
tongue.gif
hamzayurekli
S.ça...

Az wermısınız kardesım be nolsam Bı bmW hedıye ederdım....

Eee nedne Boyle dedım Cunku Hıkayeden Ewlenınce Hıkayeden Hadıler Olması lazım Ata bıldıgın Kadar Atacaksın.....

Ama Gun Gelır Isterım Ona Gore...

Gercı duygual Kardesım Bılezıgı Takacagın Gelın Hanımıda Bılezıklerle Beraber Getır Oldum uSana Zahmet Olucak Amma nesse... yahoo.gif
DuYGuSaL
Tamam kardeşim istediğin o olsun hemen eli ayağı düzgün helal süt emmiş bi kız bulup konyadan gönderirim.. bleh.gif
hamzayurekli
S.a....

ahahahahah Kardesım benım yaaa konya ıyı bı sehır gıbı sankı komsumuzun kızını konyaya gelın werdık ee alacagımz war artık anlarsın yqanlız Hafız Olsun olmazssa En azından Arapca bılsın ....
DuYGuSaL
Allah gönlüne göre versin kardeş ..

Valla hafizda çok arapça bilen de önemli olan insan olması dua etde kızlar eskişehire gelmeyi kabul etsin..
smile.gif
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

Kardesım benım Onemlı Degıl ben Kendım VBulurum oylesıne Mubalaa Yapalım Dedık Isteyen Gelır Wezırım Olur Isyeteyen gelmez Gelmedıgıne Bın Pısman Olur...

Iste Kalp Iste Yüregım....Aılem Musluman Bı Aıle Babam-Abim We ben Hafızız İnşALLAH Layık Olamay Calısıyoruz Ewımızde Her Zaman Kur-an Okunur namazları Soylemek Istemıyorum Zaten Kılınır...Ewım War Yanı Ewlılık cıcın hersey tamam gıbı gelıyor bana ama Gönül Olmaz Dıyor Gönlümün Anahtarını Bulan Gırecek..Yoksa Gelin Adayı Dolu Hamza Benı Al Hamza Benı al bleh.gif

Sıktıysam Hakkınızı Helal Edın

Alttaki Bana Artıs Dedı...

Selametle ...
DuYGuSaL
tutmadı

Çok komiksin kardeş bu sayfa biraz evlilik ilanı sayfasına dönmüş... biggrin.gif

Alttaki soguktan ellerin dondu
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

mıs Gıbı Sıcacık yerdeyım We CoooK Susadım bı Esım Olsaydı ban Sımdı Buz Gıbı Soguk Su getırırıdı....sad.gif cray.gif

Ya dısardada Olsam bız Askerlıgımızı SARIKAMIŞ da yapmısız Kardesım...Yanı Tutmadı Duygusal...

Sende Ewdesın Degılmı...
islam ve kulluk
evet sınava çalışıyorum kardeşim...

alttaki senin bi hazırlığın varmı?
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

tek hazırlıgım hafta Sonuna baska bı hazırlıgım yok...
DuYGuSaL
Ben yarın vermem gereken dersi hazırlıyorum.Daha 8 sayfam var.. sad.gif

Alttaki yarın arkadaşlarınla çarşıya çıkıp alışveriş yapacaksın..?
gleam.gif
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

TUTMADI....

HAngı Cuzdesın Umarım O sekız Sayfa Hasındır...
islam ve kulluk
selamun aleyküm
7.cüzü bitirmekteyim henüz

Kur'an da ki hangi ayeti ve Efendimiz(sallallahu aleyhi ve sellem)in hangi hadisin hiç aklından çıkarmazsın?
hamzayurekli
Önce Selam - Sonra Kelam

(Kün fe Yekün) Ol der Olur.....Yasının Son Sayfasının San Ayetınden Bı Oncekı Ayatı...

''Egerkı Su Dunyada Bırıne Secde Edılmesı gerekseydı, Kadınların Kocalalrına Secde etmesı Gerekırdı''

Bu Gıdısle Benı Hıc Bı bayan Sewmeyecek cray.gif Ama Bu Sözler Kaınatın GÜLÜNE Ait...

Ya islam Kardesım Sen Nerde Ne Sormusun Burası Tutttu tutmadı Yerı Yaaa Abı Herkez Ac herhalde.... bleh.gif

Alttaki Açmısın?...
hanzade
tutmadı

alttaki tokmusun?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.