ileney
Oct 10 2006, 12:26 PM
forumda bazı kardeşlerimiz ateistlerden rahatsız olmaktadırlar.ateistlerde bunu çok iyi kullanıp bunu tahrik haline çeviriyorlar..evet oylarınızı bekliyorum şahsen ben kalsınlar dedim çünkü ben alıştım artık
günes
Oct 10 2006, 12:54 PM
ALINTI(ileney @ Oct 10 2006, 12:26 PM)

forumda bazı kardeşlerimiz ateistlerden rahatsız olmaktadırlar.ateistlerde bunu çok iyi kullanıp bunu tahrik haline çeviriyorlar..evet oylarınızı bekliyorum şahsen ben kalsınlar dedim çünkü ben alıştım artık

böyle diyorsun ama
onlar islami bir ortamda fikirlerini beyan etme özgürlügünü buluyorlar. Zaten baska yerlerde zehirlerini akitiyorlar.
Onlarin kalmalarini istemeni anlamyiorum.
fuzuuli
Oct 10 2006, 12:55 PM
Bence gitsinler çünki şunu gördüm ben ne kadar anlatırsak anlatalım düşüncelerinde gram değişiklik olmuyo olmazda zaten kendi çelişkileriyle çelişsin dursunlar bize bulaşmasınlar.
günes
Oct 10 2006, 12:58 PM
ALINTI(fuzuuli @ Oct 10 2006, 12:55 PM)

Bence gitsinler çünki şunu gördüm ben ne kadar anlatırsak anlatalım düşüncelerinde gram değişiklik olmuyo olmazda zaten kendi çelişkileriyle çelişsin dursunlar bize bulaşmasınlar.
Haklisin buraya birseyler ögrenmek icin degil Müslümanlarin kafalarini karistirmak icin giriyorlar.
Anlamadigim mesele ise burasi Islami bir forum nsil olur da Islamin degerlerini asaglayanlar burada fikirlerini acikca beyan edebiliyorlar
ileney
Oct 10 2006, 12:59 PM
ALINTI(günes @ Oct 10 2006, 12:54 PM)

böyle diyorsun ama
onlar islami bir ortamda fikirlerini beyan etme özgürlügünü buluyorlar. Zaten baska yerlerde zehirlerini akitiyorlar.
arkadaşım bu benim kendi fikrim
günes
Oct 10 2006, 01:14 PM
ben de sadece fikrini anlayamadigimi dile getirdim.
Mağlub
Oct 10 2006, 01:32 PM
Beni Pek Alakadar Etmezler.Zaman İmanı Kurtarma Zamanı.Ben Kendi İmanımı kurtarayım da Gerisi Pekte Önemli diğil....
hirahos
Oct 10 2006, 02:51 PM
Oyumun rengini belli edeyim.. Kala da bilirler.. Gide de bilirler.. Yani çekimser oy kullandım..
Kala da bilirler; çünkü ben varlıklarından rahatsız değilim.. Onlar da Allah'ın kulları.. Değil mi? Burda yazıp yazmamaları varlıklarını etkilemeyecek.. Olmaya devam edecekler..
Gide de bilirler diyorum.. Bir çok soru ve iddia ile gündem oluşturmalarına rağmen kendilerine sorulan sorulara kesinlikle cevap vermiyorlar.. Verdikleri cevaplar ise münakaşa içerikli çoğunlukla.. Yani cevap veriyormuş gibi yapıp nerde bir polemik çıkabilecek cümle gördüler mi oraya atlıyorlar.. Onun üzerinden cevap vermiş gibi yapıyorlar.. Malesef bunlar mantık oyunları.. Biz oyun oynamıyoruz.. Ben ciddi cevaplar görmek isterdim.. (Burada Ateistlere cevap verenlerin de malesef kısmen bu mantık oyunlarına kendilerini kaptırdıklarını; kim daha iyi çıkışı yaparsa o oyunu kazansın havasına girdiklerini üzülerek belirtmek zorundayım!)
Benden kanıt isteyecekler.. Varlık ile Kudret ile olağanüstü varoluş dinamikleriyle ilgili sorduğum sorulara halen cevap alabilmiş değilim.. Halbuki bunlar en temel sorulardır.. Gerisi ise ayrıntı.. Şeytan da ayrıntıda gizli zaten..
"Ben neden varım?" sorusuna doyurucu bir cevap bulamamış ya da bulmuş da verememiş bir insan ister ateist olsun, ister Müslüman olsun, ister o olsun, ister bu olsun; hiç fark etmiyor; henüz savunduğu varlık telakkisinden habersiz demektir.. Daha başka ne öğrenilebilir ki böylelerinden..
Vakit kaybından başka bir şey değil..
link
Oct 10 2006, 02:55 PM
küfürhanelerine dönsünler istemiyoruz. huzur bozucu cahil insanlar.
HaciÖmer
Oct 10 2006, 05:40 PM
Bence kalsınlar , illede gitmelerine bir neden göremiyorum.
Bana kalırsa ben bir ateiste (ister ciddiye alsın ,isterse gülsün) verdiğim yanıtı , aynı yazıyı yedi değil yedüz defa usanmadan yazarım.
CultureClub
Oct 10 2006, 05:44 PM
Hadi bakalım İleney,diğer malum forumda birçok anket açtın,buradaki bu anketin gerçekten fonksiyonel,işlevsel olmuş.
Şahsen ben istenmediğim ve rahat yazamadığım yerde durmak istemem.Katılımcıların ve yönetimin tavrının net olması lazım.
CAFER
Oct 10 2006, 07:51 PM
"bilimde aksi ıspatlanamamış herşey olabilirdir..."
yani bir ateist bilime önem veriyorsa (ki öyle olduğunu söylüyorlar) yokluğudan emin olmadığı birşeye, bilimin gerektirdiği şüphecilikle "olma ihtimali vardır" demelidirler...
bilimin, yokluğunu ıspatlayamadığı birşeye "olabilir" demelidir...
bilim ıspat gerektirir, ıspatı olmadığı halde inanmak imandır...
yok demek bilimsel değildir, bilimsel olan "belki vardır" demektir.
insanın duyu organları çok sınırlıdır.
bilim adamı şüphecidir tanrı yoktur diyemez,birşeyin varlığının ıspatlanamaması yok olduğu anlamına gelmez.
ve... konumuza gelirsek,
ateistler mutmain olamazlar (kalpleri huzur bulamaz), hakikati arayanları olmasıda mümkündür,
beliki bazıları iman ederler, yeterki sabırla, güzellikle davet edelim...
bence de kalsınlar.
ileney
Oct 10 2006, 09:09 PM
ALINTI(CultureClub @ Oct 10 2006, 05:44 PM)

Hadi bakalım İleney,diğer malum forumda birçok anket açtın,buradaki bu anketin gerçekten fonksiyonel,işlevsel olmuş.
Şahsen ben istenmediğim ve rahat yazamadığım yerde durmak istemem.Katılımcıların ve yönetimin tavrının net olması lazım.
sevgili cultur hatırlarsan aynı anketin aynısını malum forumda açmıştım ve müslümanlar kazanmıştı ve senin dediğin o sözün aynısını da ben demiştim ''istenmediğim yerde durmam'' kazandım,kaybetseydim gerçektende gelmezdim tabii bu anket neticesinde size gidin denemez böyle bir hak göremiyorum kimsede bu anket sadece müslüman kardeşlerimin nabzını ölçmek amacıyla yapılmıştır büyütülecek bir yanı yoktur yani anketler bazan doğruları göstermezler
yalnız ben ne ateist ne teist olan kimselerden daha çok korkuyorum çünkü bunlar daha tehlikelidir değil mi ?
ehlen ve sehlen
n@mlı
Oct 10 2006, 09:10 PM
Bence kalsınlar. Eğer burası gerçek manada bir forum sitesiyse her tür insanın üye olup foruma iştirak etmesi gayet doğaldır. Forumlar insanların fikirlerini tartıştıkları yerlerdir kendi fikrini muhatabına dikte etme yerleri değildir. Asıl sorun ateistlerin veya mümin olmayanların neyinden rahatsız olunduğudur. Fikirlerinden mi yoksa tavırlarından (üsluplarından) mı?
KERIM
Oct 10 2006, 09:34 PM
ben sahsen tabiki din hakkinda merak ettiklerini ve ogrenmek istediklerini sormalarinda bir sakinca gormuyorum, ama ahlaki konular hakkinda yaptiklari gayri ahlaki yorumlarin forumdakileri kotu yonde etkileyecegini dusunuyorum. mesela
bu topikde iki tanesinin yaptigi yorumlar bu konudaki endisemi dogrular nitelikte. atesitlerin islami bir forumda bu tur islam ahlaki disinda yorum yapmamaya ozen gostermeleri gerekiyor. forumun ahlak seviyesine uygun davranmayan ateistlerin de forumdan uzaklastirilmasinin iyi olacagini dusunuyorum. en azindan moderasyonun bu hususa cok dikkat etmeleri gerekir.
günes
Oct 10 2006, 10:41 PM
ALINTI
oylamanin yüzde ellisi gitsin diyor.
Ben CCnin yazilairnda Müslümanlari asaglayici ibareler buluyorum böyle kisilerin burada kalmanisan mi evet diyorsunuz.
Inancimizi hafife alan kisilerin islami bir forumda isi olmasa gerek.
ileney
Oct 11 2006, 12:31 AM
sevgili güneş
bu anket sadece görüş amaçlıdır
ankettin sonucu hiç birşeyi değiştirmez
kimseye de git denemez
diğer anketler buna en büyük örnektir
anketin %50si kalsında diyebilirdi o zaman sen,in mutlaka kalman gerek diyeceğiniz sanmıyorum arkadaş
kimse kimseyi kal yada git diyerek tahrik etme hakkına sahip değilidir
selam ve dua ile
Adı İçin Yaşamak
Oct 11 2006, 12:40 AM
S.A.
kalabilirler hiç farketmez zaten her zmn inanmayanlarla karşılaşabiliriz. bu bizi inşallah etkilememez ki cvplarımız var zaten onların sorularına korkmaya gerek yok kalsınlar... Allah hidayet etsin!... hem onların bazı sorularından yararlanabiliriz bile ben onların sorularından cevaplarından bakış açılarını öğreniyorum e buda tabiki savunmamızı kolaylaştırıyor tevhid için önemli diye düşünüyorum gitmelerine gerek yok...
Selametle kalın...
ALINTI(günes @ Oct 10 2006, 11:41 PM)

ALINTI
Ben CCnin yazilairnda Müslümanlari asaglayici ibareler buluyorum böyle kisilerin burada kalmanisan mi evet diyorsunuz.
S.A.
onların bizim inancımıza hafife almasıyla bizim inancımız deişmez böyle şeyleri sorun olarak algılamamalıyız bence nasıl olsa DAĞLARI OYUP ZİNDAN ETSELER ALLAH NURUNU SÖNDÜREMEZLER... tamam bazen sinir bozucu olabilir katılıyorum ama bizm bunlardan sarsılmamamız gerekir çünkü hak yerini bulacak o yüzden hangi ortam olursa olsun olmaları ya da olmamaları diye birşey demeye gerek yok diye düşünüyorum inşallah cihad ediyoruz Allah yardımcımız olsun...
S.A.
hamrA
Oct 11 2006, 11:35 AM
ankete katılacak üye sayısını ve verilecek oylarla yorumları vede sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
n@mlı
Oct 11 2006, 01:40 PM
ALINTI(günes @ Oct 10 2006, 11:41 PM)

İnancınızı hafife alanlar her yerde ve ortamda karşınıza çıkacaktır. Bırakın onlar sizin inançlarınızla dalga geçsin bi düşünün kaybeden sizmisiniz onlarmı? Eğer çürütemedikleri inançla dalga geçerek kendilerini tatmin edeceklerse bu onların sorunu. Hem demokratik insanlar birbirlerinin inançlarıyla dalga geçmezler. Geçenler ise kendi seviyelerini ortaya koyar.
ileney
Oct 11 2006, 04:01 PM
maşaallah amma çok kalsın diyen varmış
tarafsız -gezgin95- ibram_z-culture club bunlardan başka turancı varmı aceb
MalcomX
Oct 11 2006, 04:06 PM
ALLAH a yakın bize uzak olsunlar
s.aleyküm
mucahit22
Oct 11 2006, 04:09 PM

))benim için komik soru çünkü onlardan benım kadar nefret eden yoktur mümkünse türkiyeden gitsinler:))
mucahit22
Oct 11 2006, 04:23 PM
CultureClub kardeşim sana yol gözüktü ozaman bak 13 oldu
Burdaki ateistler dışardaki konusamadıkları şeyleri burda konuştukları için delirıyorum yoksa benim öle tanıdığım war belki 7 8 senedir konusuruyoz ne o ben koyuyum diye karışır nede ben ona karışırım ama burdakiler mecazi anlamda diyorum zincirini koparmış köpek gibi sağa sola sataşıyorlar yoksa kalsınlar derdim
ALLAH a emanet
De ki: Ey kâfirler! Tapmam o taptiklariniza. Siz de tapanlardan degilsiniz benim Mabudum (Allah)'a. Hem ben tapici degilim sizin taptiklariniza. Hem de siz tapici degilsiniz benim ibâdet ettigim (Allah)'a. Size dîniniz, bana da dînim. herşeyi anlatıyo heralde
ileney
Oct 11 2006, 04:32 PM
mucahit22
Oct 11 2006, 04:39 PM
aynen öle abi şeytan bile bela verdikten sonra kaçıyo biz ne yapalım bunlarla:))
Nese ALLAH iman versin inşallah bizdende almaz inşşalah
yukarda bi arkadaş dediği gibi ALLAH a yakın bize uzak olsunlar:)
Vuslat Rana
Oct 12 2006, 03:44 PM
İslami forum kuralları çerçevesinde kalan ve üslubu bilen ataistler elbette kalabileceklerdir. Aynı havayı, aynı toprağı , aynı mahalleyi paylaşabiliyorsak aynı siteyi(sanal
)elbette kullanacağız.
Uzak olsunlarda ne yaparlarsa yapsınlar düşüncesinden çok verimli ve hayırlı paylaşımlar dilenilir.
dua ile vesselam
Fundamentalist
Oct 12 2006, 06:43 PM
Özellikle son günlerde açtıkları konularla forumun büyük bir kısmını işgal etmektedirler şahsen sıkıldım artık aynı sorular ve aynı polemikler görmekten farklı konularla ve farklı paylaşımlarla kalmalarında sakınca yok fakat aynı dialoglar ve ksır tartışmalarla bir yere varılmayacaktır üstelik verilen cevaplar kendilerini hiç bir şekilde tatmin etmiyor buda amacın öğrenmek olmadığının kanıtı
Leader
Oct 15 2006, 09:01 PM
Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;
Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!..
NFK
Burdaki düşman ifadesini fiziksel olarak anlamak talihsizlik olur. Benim kastım rakiptir. Ateistler sayesinde 3-5 sayfa kitap karıştırıp bilgi sahibi olduysanız ateistlerin size istemeden de olsa faydası olmuştur.
islamic_manifesto
Oct 15 2006, 09:46 PM
Ateisleri hiç sevmem... 
Zaten sevmek zorunda da değilim.
AMA onlara saygı duyuyorum bir insan oldukları için..
Bu kapı kimsenin yüzüne kapatılmadı..
inci364
Oct 15 2006, 09:48 PM
Aslında demokrasi demek çok renkliliktir.Herkes fikrini söylemeli eyer fikrin cürütülüyorsa bunuda kabul etmelisin ama burda gördümkü ateisler beyinfirtinasi yapmak yerine kendi doğrularini dayatmaya calışıyor ve hatta bazen formda öyle birzaman geliyor ki müslümanlardan çok ateisler sitede çevrimçi bulunuyorlar buda sitenin asıl amacından sapmasına sebeb oluyor.Bundan dolayıdır ki gitmeleri kalmalrından daha hayırlı.............
Siyah
Oct 15 2006, 09:49 PM
Bismillahirrahmanirrahim
"Sen Rabbinden sana vahyedilmis olana tabi ol ki O'ndan baska ilah yoktur. Musriklerden yuz cevir. Eger Allah dileseydi, onlar O'ndan baskasini ilahlik yakistirmazlardi. Biz seni onlar uzerinde koruyucu yapmadik; sen onlara vekil de degilsin." En'am, 106-107
Onlar sayesinde hicbir kazanc elde etmedim. Etmem de...
islamic_manifesto
Oct 15 2006, 09:54 PM
ALINTI
siyah : Onlar sayesinde hicbir kazanc elde etmedim. Etmem de...
Ben kazanç olarak değilde şöyle düşünüyorum..
Sahip olduğum imanın ne demek olduğunu anlıyorum..
DARWİNİ baştacı yapan insanlar ile aramdaki farkı görüyorum..
Ne Mutlu İman sahibi olanlara..
Siyah
Oct 15 2006, 10:05 PM
ALINTI(islamic_manifesto @ Oct 15 2006, 10:54 PM)

Ben kazanç olarak değilde şöyle düşünüyorum..
Sahip olduğum imanın ne demek olduğunu anlıyorum..
DARWİNİ baştacı yapan insanlar ile aramdaki farkı görüyorum..
Ne Mutlu İman sahibi olanlara..
Bu acidan bakilirsa aradaki farki gormek guzel ancak buraya gelme amacima ters bir durum olusuyor. Bu farki gormek icin "ummetin bulustugu nokta"ya gelmiyorum.
Birkac uye arkadasimizin da soyledigi gibi belli bir olcude -cekilebilir- oluyorlar. Ancak hakaretler, zeytinyagi kivaminda uste cikmalar... Mide bulandiriyor.
Herkes haddini bilse sorun yok...
Ke[R]eM
Oct 23 2006, 04:22 PM
Tüm Üyelerimizin Dikkatine;
Gelen şikayetler ve yaptığımız gözlemler sonucu İslamiForum'daki ateistlerle ilgili olarak bir yaptırıma gittik. Bu bağlamda, forumda bulunan ateist üyeler, bundan sonra sadece Ateistlerin İddialarına Cevap Platformu'nda yazabilecekler, diğer bölümleri ise sadece görüntüleyebileceklerdir. Mevcut üyelerin yetki ayarları bu şekilde düzenlenmiş, bundan sonra üye olacak ateistlerin de yetkileri, ateist oldukları tespit edildikten hemen sonra ayarlanacaktır.
"Ümmetin Buluştuğu Nokta" sloganına sahip olan İslamiForum, ateistlerin cirit attığı, bir kısırdöngü içerisinde hareket eden müslüman-ateist çatışmasının yaşandığı bir ortam haline gelmişti. Bu, sloganımızdan ve hedeflerimizden uzaklaştığımızın açık bir göstergesiydi. Evet, ateistleri reddetmiyoruz, onlar da bu dünyada yaşıyorlar. Belki bazısı kapı komşumuz, belki bazısı aile bireyimiz. Nasıl ki onların da bu dünyada yaşama hakları var, biz de bu sebeple onlara forumumuzda bulunma izni veriyoruz. Lakin İslamiForum, ümmeti buluşturmaya niyetlenmiş, müslümanların birşeyler öğrenmesi ve müslümanların kendi aralarında konuşmaları, fikirlerini beyan etmeleri amacıyla açılmış bir forum olduğundan, ateist üyelerin forum içerisindeki yetkilerini kısıtlıyor, forumu, olması gerektiği gibi müslümanların kullanmasını ve müslümanların faydalanmasını sağlam için böyle bir karar alıyoruz.
Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.
Selametle...
MalcomX
Oct 23 2006, 04:49 PM
ALLAH razı olsun tepkileri dikkate aldığınız için... böle olmasını istemezdik soru cvp şeklinde konuşmak isterdik ama dertler soru cvp deil tahrik beyin bulandırmak
s.aleyküm
Accountant
Oct 24 2006, 03:48 PM
ALINTI(Leader @ Oct 15 2006, 10:01 PM)

Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;
Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!..
NFK
Ben kalmaları taraftarıyım Biz zaten mükemmel olan bi dinin mensublarıyız bi ateist benim kafamda zerre kadar Allah'ı inkar manasında soru işareti oluşturamaz. öte yandan gerçek hayatta Ateistlerle karşılaştıgımızda onlara nasıl cevap vermemiz gerektigi konusunda kafa yormuş ve İslami bi form oldugu için birbirimizin fikirlerinden de bu konuda yararlanmış oluruz.
Atesitleri imana getirmek gibi bi düşüncem de yok zaten bu bi hidayet meselesidir. Bizim Saptırdıklarımızı Siz Hidayete erdiremezsiniz buyruluyo İman etmek Akılla veya bi başka şekilde olucek bişey değil o nasip meselesidir. Peygamber Efendimiz Mucize gösterdiği halde ebu cehil'i imana getirememiştir. Kalbilere çevrilmesi sadece Allah'tandır.
Pana
Nov 15 2006, 09:28 PM
ALINTI
eM' date='Oct 23 2006, 04:22 PM' post='115891']
Tüm Üyelerimizin Dikkatine;
Gelen şikayetler ve yaptığımız gözlemler sonucu İslamiForum'daki ateistlerle ilgili olarak bir yaptırıma gittik. Bu bağlamda, forumda bulunan ateist üyeler, bundan sonra sadece Ateistlerin İddialarına Cevap Platformu'nda yazabilecekler, diğer bölümleri ise sadece görüntüleyebileceklerdir. Mevcut üyelerin yetki ayarları bu şekilde düzenlenmiş, bundan sonra üye olacak ateistlerin de yetkileri, ateist oldukları tespit edildikten hemen sonra ayarlanacaktır.
"Ümmetin Buluştuğu Nokta" sloganına sahip olan İslamiForum, ateistlerin cirit attığı, bir kısırdöngü içerisinde hareket eden müslüman-ateist çatışmasının yaşandığı bir ortam haline gelmişti. Bu, sloganımızdan ve hedeflerimizden uzaklaştığımızın açık bir göstergesiydi. Evet, ateistleri reddetmiyoruz, onlar da bu dünyada yaşıyorlar. Belki bazısı kapı komşumuz, belki bazısı aile bireyimiz. Nasıl ki onların da bu dünyada yaşama hakları var, biz de bu sebeple onlara forumumuzda bulunma izni veriyoruz. Lakin İslamiForum, ümmeti buluşturmaya niyetlenmiş, müslümanların birşeyler öğrenmesi ve müslümanların kendi aralarında konuşmaları, fikirlerini beyan etmeleri amacıyla açılmış bir forum olduğundan, ateist üyelerin forum içerisindeki yetkilerini kısıtlıyor, forumu, olması gerektiği gibi müslümanların kullanmasını ve müslümanların faydalanmasını sağlam için böyle bir karar alıyoruz.
Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.
Selametle...
Güzel bir tespit ve güzel bir yaptırım olmuş..
dilemre
Nov 15 2006, 11:07 PM
Ateistler İslamı öğrenmek amacıyla geliyorlarsa gelebililer ancak öyle ateist neredeee?? Bunun dışında buranın adı İslami Forum ise burada İslâmî konular bildirilir. Yani bilgi alış verişinde bulunulur; yoksa İslam'ın kuralları bellidir. Yorumlamak bizleri aşar. Yoruma ihtiyacı olan (müteşabih Âyet ve Hadis) leri bu konuların ehli olan Âlimler zaten bildirmiştir. Bizlere sadece paylaşmak düşer.
Yoksa İslâmî bir site de ateistelerin hele de görüşlerine hiç ama hiç ihtiyaç yoktur. Çok yersiz buluyorum...
Nektar
Nov 16 2006, 08:28 PM
Bende oy kullanırken gitsinler diyecektim,içimden bir ses "Hidayeti ancak ALLAH verir diyince.
Kalsınlar dedim.inşALLAH BU forum onların imanlarını tazelemelerine vesile olur.DUamız budur.
kaizen
Dec 14 2006, 06:55 PM
bunlardan insanlara fayda gelmez.
muamma
Dec 14 2006, 09:36 PM
Farklılıklarımız zenginliklerimizdir bir bakıma ama ben bu konuda fakir kalmak istiyorum..
spectrum
Dec 15 2006, 02:09 PM
ALINTI(günes @ Oct 10 2006, 03:54 PM)

böyle diyorsun ama
Ateistler bu forumda kalmalılar.neden?Çünkü onların söylediklerini,yazdıklarını okuyunca Allaha şükür ediyorum.
Beni onlar gibi saçma sapan,mantık yoksunu akıl ve izandan uzak düşüncelerden uzak tutuuğu için.
ADI İÇİN YAŞAMAK
Dec 15 2006, 03:24 PM
ben de kalmalarını istemıyrum cunkı suyu bulandırmaktan baska bışii yapmıyorlar ve bence bılerek ve ısteyerek ortaya bi konu atıyorlar ve onun hakkında kendılerı ıle tartısmamızı saglıyorlar sanırım hoslarına gıdıyo.dıkkatınızı cekmıstır umarım cogu konuyu onlar cıkarıyor.ayrıca bu isalmi forum sıtesının amaç dahılınde bıle oldugunu da sanmıyorum burda fıkr catışması değil fıkır bırlesımine gıtmek olmalıdır...Diyorum...[COLOR=blue]
islam ve kulluk
Dec 15 2006, 09:43 PM
Ben kalmalarından yanayı dinimizi bir grup inançsız bozamaz o yüzden gelipte hatalı olduklarının çarpılışına tanık olsunlar bizlere sadece bilmediğimiz konularda konuşmamak düşüyor zira bi çok ateistle konuştuğum için kendilerine koz bulmak isterler hep kalsınlar bizlerde dikkatli olalım derim...
Allah-u alem
scream
Jan 1 2007, 05:09 AM
kalsınlar yaa onların hıcbır hareketı dınımıze zarar veremezz sadece bılgıısıız ınsanlara zaarar verırı o kadar inş ta onlar burda arkadslardan bılgı alıp zarar gormezlerkı onlar ogrenmelıkı burda nelerle karsılastıklarımızaa sonra cvp verbılsınler oıle ınsanlaarla karsılasıncaaaa
asiLDuA
Jan 1 2007, 05:43 PM
Yahudi olmasında kalırsa kalsın.Yahudilerin iman etmeleri zordur.
Resulullah .s.a.v buyurduki bir yahudinin iman etmesi 10 kişinin iman etmesi gibidir.
Ateist ler kalabilir fakat yahudi ise kalmasın.fitne çıkar.Yalnız tartışmalarınızda Allahı ap açık birşekilde inkar ediyorsa siz tebliğinizi yaptığınız halde dahi buna devam ediyorsa banlanması farzdır hocam
edda
Jan 7 2007, 10:39 PM
VAY VAY VAY KİMLERİ GÖRÜYORUM BURDAAAAAAAAAAAAAA MÜSLÜMAN GİBİ GÖZÜKEN AMA ATAİSTLERLE ÇOK İYİ ANLAŞAN İLENEY AÇIKÇASI ŞAŞIRMADIM

:p:p:p
BENCE ATEİSTLER DEFOLUP GİSİNLER NEDEN KALMAK İSTİYOLARKİ MÜSLÜMANLARIN ARSAINDA ATEİST FORMA GİTSİNLER Bİ ZAHMET İLENEY SENİN GELDİĞİN YERE.....
İslami Forumun doğasına aykırı hareket eden, eski yunan felsefesinin paradigmalarıyla mantık oyunları yapıp insanların inançlarını zedelemeye çalışan, gereksiz ve sığ bir mantıkla amentümüzü aşağılayan her türlü yaratık bu sitede barındırılmaması gereken bir türdür. Onlar amaçlarını zaten sahip oldukları inançsızlık virüslerini etrafa yayarak belli ediyorlar. Herşey gün gibi ortada değil mi? Görebilene tabiki...
Selamlar...
ileney
Jan 8 2007, 04:25 PM
ALINTI(edda @ Jan 7 2007, 10:39 PM)

VAY VAY VAY KİMLERİ GÖRÜYORUM BURDAAAAAAAAAAAAAA MÜSLÜMAN GİBİ GÖZÜKEN AMA ATAİSTLERLE ÇOK İYİ ANLAŞAN İLENEY AÇIKÇASI ŞAŞIRMADIM

:p:p:p
BENCE ATEİSTLER DEFOLUP GİSİNLER NEDEN KALMAK İSTİYOLARKİ MÜSLÜMANLARIN ARSAINDA ATEİST FORMA GİTSİNLER Bİ ZAHMET İLENEY SENİN GELDİĞİN YERE.....
Yanılmıyorsam ağustos ayında ateist forumda yazmaya başladım , bazı hatalarım oldu onlarla samimi olmam falan filan işte derin işler ama önemli olanın bu olduğuna değil önemli olan hatadan dönmektir diye düşünüyorum,taa ki bundan 15 gün evvelsine kadar kendi kendime dedim yahu kardeşim ne oluruz sen kimsin müslümanım diyorsun ama onları adeta kendine dost edinmişin böyle olmaz dedi sanki bir ses içimden daha sonra tvde bir çocuğun kuran okuduğunu gördüm nedense o gün işte tövbe ettim ve halada bir daha islama resmen hakaret eden sitelere girmemeye and içtim iyi ki de girmiyorum , 6 ayım nette boşu boşuna geçti bugünlerde o kadar huzurluyum ki anlatamam , bayramın birinci günü saddamın idamı ve bir video sinirlemi bozdu ama çabuk toparlandım ,tabiiki bu ayeti kerimenin meali beni acıttı
Ey iman edenler, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları veliler edinmeyin. Siz onlara karşı sevgi yöneltiyorsunuz; oysa onlar haktan size geleni inkâr etmişler, Rabbiniz olan Allah'a inanmanızdan dolayı elçiyi de, sizi de (yurtlarınızdan) sürüp-çıkarmışlardır. Eğer siz, Benim yolumda cihad etmek ve Benim rızamı aramak amacıyla çıkmışsanız (nasıl) onlara karşı hâlâ sevgi gizliyorsunuz? Ben, sizin gizlediklerinizi ve açığa vurduklarınızı bilirim. Kim sizden bunu yaparsa, artık o, elbette yolun ortasından şaşırıp-sapmış olur. (MÜMTEHİNE SURESİ / 1)
sen bana kısaca akıllandı diyebilirsin yalnız beni kovmak gibi bir derdin varmış gibime geldi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.