Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ateistleri Forumda Görmek
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2, 3
SermonValley
Dursunlar,
Beklesinler,
Dinlesinler,
Okusunlar,
Öğrensinler,
Yaşasınlar
ve
Ölsünler...
Allahından tek temennim onlarında doğru yola sapmaları ve hakikate ulaşmaları...
hasna
bence kalsinlar en azindan davamizdan dönemeyecegimizi anlarlar müslüman kardeslerimizin birbirleriyle olan ilişkilerini görürler her ne olrsa olsun iliskilerimizin bozulmayacagini anlarlar....
canturk54
ALINTI
eM' date='Oct 23 2006, 04:22 PM' post='115891']
Tüm Üyelerimizin Dikkatine;

Gelen şikayetler ve yaptığımız gözlemler sonucu İslamiForum'daki ateistlerle ilgili olarak bir yaptırıma gittik. Bu bağlamda, forumda bulunan ateist üyeler, bundan sonra sadece Ateistlerin İddialarına Cevap Platformu'nda yazabilecekler, diğer bölümleri ise sadece görüntüleyebileceklerdir. Mevcut üyelerin yetki ayarları bu şekilde düzenlenmiş, bundan sonra üye olacak ateistlerin de yetkileri, ateist oldukları tespit edildikten hemen sonra ayarlanacaktır.

"Ümmetin Buluştuğu Nokta" sloganına sahip olan İslamiForum, ateistlerin cirit attığı, bir kısırdöngü içerisinde hareket eden müslüman-ateist çatışmasının yaşandığı bir ortam haline gelmişti. Bu, sloganımızdan ve hedeflerimizden uzaklaştığımızın açık bir göstergesiydi. Evet, ateistleri reddetmiyoruz, onlar da bu dünyada yaşıyorlar. Belki bazısı kapı komşumuz, belki bazısı aile bireyimiz. Nasıl ki onların da bu dünyada yaşama hakları var, biz de bu sebeple onlara forumumuzda bulunma izni veriyoruz. Lakin İslamiForum, ümmeti buluşturmaya niyetlenmiş, müslümanların birşeyler öğrenmesi ve müslümanların kendi aralarında konuşmaları, fikirlerini beyan etmeleri amacıyla açılmış bir forum olduğundan, ateist üyelerin forum içerisindeki yetkilerini kısıtlıyor, forumu, olması gerektiği gibi müslümanların kullanmasını ve müslümanların faydalanmasını sağlam için böyle bir karar alıyoruz.

Tüm üyelerimize saygıyla duyururuz.
Selametle...

Tasvip etmek mümkün değil hiç demokratik bir uygulama değil. Herkes görüşünü açıklayabilmeli karşısındakinin inanç ve değerlerine hakaret etmeden . Bence ateistlerden ahlaki olmayanları bu yaptırıma tabi tutulmalıydı hepsini aynı kefeye koymak yanlış olmuş
esedullah55
BENCEDE KALSINLAR İSLAM HOŞGORÜ DİNİDİR
liberal_24
Ateistleri forumda görmek isterim. İslami bilgilerimizi onlarla da paylaşmalıyız.
musalli
islami bilgilerini derken... confused1.gif confused1.gif doh.gif
al_muallim
ALINTI(musalli @ May 12 2008, 02:44 AM) *

jp.gif whistling.gif
liberal_24
ALINTI(musalli @ May 12 2008, 02:44 AM) *

Yaşar Nuri Hocayı anlatacam gençlere. Gençler hem çağdaş hem de dindar olacaklar sayemde.
sükût-u vaveyla
ALINTI(liberal_24 @ May 12 2008, 09:21 AM) *

Yaşar Nuri Hocayı anlatacam gençlere. Gençler hem çağdaş hem de dindar olacaklar sayemde.

sevgili liberal anlat bakalım değerli hocanı ...sana kim inanır biliyor musun ?islamı bilmeyenler ve nefsine uyup bir taraftan da içindeki tapınma duygusunu bastırmak isteyenler... gleam.gif

bence ateistler kalsın ...açık mı aramaya çalışıyorlar bulamazlar...nifak mı sokmaya çalışıyorlar yapamazlar..

bırakın oyalansınlar...
musalli
allah hayrını versin kardeşimizin inş...doğru yola sevk etsin... jp.gif
Abd_us_SAMED
kimse kovulmamalı.Allah büyük.belki birgün onlar da hidayete gelir.Bir müslümana birilerini kovmak yakışmaz.Davet etmek yakışır.Bıkmadan usanmadan anlatmak yaraşıırr...
-BeRcEsTe-
gördüğüm kadarıyla nifak için bu siteye giren ateistler çoğunlukta....
bence kalmasınlar....laf kalabalığından başka bir getirisi yok çünkü.
i_k_r_a
ALINTI(Mağlub @ Oct 10 2006, 02:32 PM) *

Beni Pek Alakadar Etmezler.Zaman İmanı Kurtarma Zamanı.Ben Kendi İmanımı kurtarayım da Gerisi Pekte Önemli diğil....

sence cevabında bir tuhaflık yokmu...
i_k_r_a
henüz bu siteye yeni katıldım ve ateistlerle bi diyaloğum olmadı...
ama kalmalarını isterim elbet.onlarında düşünceleri,fikirleri çok önemli bizler için.onların düşüncelerini ve o düşünce içinde çırpınmalarını gördükçe belki daha şükrümüz artar...müslüman olduğumuz için daha çok şükrederiz...
kalmalarında bir sakınca olmamalı.belki onlarında fikirlerini,mantıklarını,zihinlerini açabiliriz.belki kararmış kalplerini aydınlatır,perdelenmiş gözlerini açabiliriz...bizim cihadımız sadece kendi içimizde olmamalı,onları bu cihada kendi tarafımıza çekmeliyiz diye düşünüyorum.
İlle Cihad
kalmasınlar, saniye dahi tutulmasınlar.

art niyetli olmayan, nifak sokmak için gelmeyen zaten ateistim demez.

arıyorum, inanamıyorum yeterli gelmiyor falan der, ama ateistim dedimi iş bitmiştir. tamamıyle fitne amaçlıdır burda bulunması.

AYRICA İSLAMDA DEMOKRASİ FALAN YOKTUR.....

NuRŞeN
İnanca hakaret etmedikleri sürece kalmalarından yanayım.Forumda olmasa dışarda her zaman bu düşüncelerle karşı karşıya kalıyoruz.Onların sorularına cevap verebilmek için daha çok araştırma yapmak daha çok bilgi öğrenmek zorunda kalıyoruz bu da verilecek cevaplarımızı güçlendirecek.
Bir hastalığa yakalanmamak için aşı oluruz,vücudumuz o hastalığa karşı savunma geliştirsin diye.Düşünceleri savunmak için de farklı görüşlere ihtiyaç var.

[JT]_ShadoW
Allah cc efendimiz hz muhammed mustafaya ,islama ve müslümalara kötü ,alaycı ,yakışıksız ithamlarda bulunmadıkları sürece forumda bulunmalarında bir beis yoktur bence...
-BeRcEsTe-
bu siteye igren ataistler neye inanıp inanmadığının bile bilmiyor .....sn...nurşen ve ikra ...henüz ateistlerle karşılaşmadıkları için kalmalarını istiyorlar...lakin onlarla tanışmanızı dahi tavsiye etmem ...çünkü sadece zaman kaybılar....
ayparcam
ALINTI(-BeRcEsTe- @ Sep 5 2008, 05:28 PM) *

bu siteye igren ataistler neye inanıp inanmadığının bile bilmiyor .....sn...nurşen ve ikra ...henüz ateistlerle karşılaşmadıkları için kalmalarını istiyorlar...lakin onlarla tanışmanızı dahi tavsiye etmem ...çünkü sadece zaman kaybılar....

Nursen ve ikra ya katiliyorum ama sizinde dediginiz gibi belki onlarla tanismak zaman kaybi olabilir.. Ataistlerle bende karsilasmadigim icin sizin fikrinizide destekliyorum..

Rabbim en iyisini en dogurusunu bilendir

Selam ve dua ile
DERWİSH
Allaha ve peygambere forumlarında küfreden ateistlere engel omayında küfür yapmadan doğrular nasıl savunulurmuş bu forumdan görsün aşağılı varlıklar. Ağız payı almaya doymaz onlar neden çekiniyorsunuz?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.