Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Grafiker Tasarımcı
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
MalcomX

s.aleyküm
ilica
olmazmı boxing.gif
MalcomX

smile.gif))eywallah yalnız deilmişim:P
MalcomX
koskoca forumda 2 kişi iyi buna da şükür:)
MalcomX

maşşalah maşallah:)) clapping.gif
Lacrimas_zr
bende varımmmm smile.gif
ordinaryus
benide ilave edin
körsağırdilsiz
cad/cam olursa bende varım:)
unuvar
s.a
bende varım
efsuni
a.s bende olacagım insallah smile.gif
islam ve kulluk
bende varım (Allah'ın izni ile)
RmS
iki gündür coreldrawda bişeyler yapacağım diye kendimi paralıyorum ama olmayınca olmuyor smile.gif
islam ve kulluk
smile.gif olur bigün merak etme smile.gif
fizikci
bleh.gif islam ve kulluk olurmu dersin jp.gif
Beni tanıdın mı jp.gif
islam ve kulluk
seni nasıl unutayım smile.gif epeyidir yoktun üye oldun sonra ses seda yok smile.gif

olur olur isteyince merak etme
tahirderemumlu
s.a abilerim ben and lis bilg.programcılığı bölüm öğrencisiyim ben bu bölümden ne gb mesleklere atılabilirim görüşlernizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
islam ve kulluk
programlayıcı olarak kalmaktan ziyade yazılımları geliştirme ve iyileştirme üzerinde de kendini geliştirmeni tavsiye ederim ve özellikle tezgah programlarının yazılımları üzerinde çalışman senin için çok faideli olabilir...
tahirderemumlu
ÖNCELİKLE YOTUMUNUZ İÇİN TŞK EDERİM ASLINDA BENİM AMACIM WEB TASARIMCISI OLMAK 3BOYUT TASARIMI YAPMAK FLASH TASARIMI YAPMAK BU OKULDAN BU BÖLÜME GİRME ŞANSIM NEKDAR FAZLA YADA AZ BUNLAR HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN HANGİ KAYNAKLARA BAŞVURMALIYIM SİZİN VE DİĞER ABİLERİMİN ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM..
islam ve kulluk
falsh ve 3D tasarımsallığın son yıllarda yaygınlaştığı doğru ama genede hepsini birlikte almanı tavsiye ederim ne kadar çoğunu alırsan daha ileride o kadar imkan sunacağından çok özellik taşıyan biri olarak daha çok değer taşırsın...

Hepsinide al ama birinde kendini daha çok geliştir benim tavsiyem budur kardeşim bu beisde size daha çok bilgili kardeşlerimiz yol gösterirler inşaallah...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.