Bortecine
Aug 23 2006, 12:59 PM
Burası Türkiye biz de Türk'üz Türk
Bu memleket bizim, bu vatan bizim!
Bu toprakta doğduk, burda büyüdük
1071 Malazgirt'den bir gedik
Açıp girdik bu toprağa yurt dedik
Bedel ise... Bedelini ödedik
Türkiye'ye neden Türkiye denmiş?
Bu isim bu yurda gökten mi inmiş?
Demekki apaçık bedel ödenmiş!
Bedeli sayısız şehit olmuş can
Bedeli bayrağı al eyleyen kan
Ne isterse verdik bizden bu vatan!
Laz da benim Çerkez de ben Kürt de ben!
Bunlar aza, bunlar el kol Türk beden
Ağzı olan konuşmasın bilmeden
Mülayim bulup da Türk'deki huyu
Kuyu kazmasınlar ardından kuyu
Kabarmasın Türk'ün ayranı suyu
Kimse şaşırmasın şaşmasın
Bağrımda barınan yılanlaşmasın
Türkiye'de Türk'ün sabrı taşmasın
Bırakın yılanı, en küçük böcek
Bu toprakta yaşıyorsa bilecek
Türkiye Türklerin yurdu diyecek
Ey Arif bazısı demiyor ama
Dert etme gardaş hiç düşme gama
Seve seve dedirtiriz adama
OZAN ARİF
samyeli
Aug 23 2006, 01:26 PM
Ben bir türküm ama bu vatan sadece türklerin değildir. Bu vatanda her kim yaşıyorsa onun vatanıdır. Fener Patriği Bartelemeosa bazı arkadaşlar protesto yürüyüşü yapmış, ya sev ya terket demişlerdide, Bartelemeo çok anlamlı bir cevap vermişti. Üzerinde yaşadığımız toprakları sevmediğimizi kim söylüyor demişti. Vatanı sevmeyen olmaz, kurtta sever yılanda, akrepte, çiyanda. Önemli olan bu sevginin Rızai Lillaha uygun olması yoksa türkiyeyi bölmek isteyen pkk bile vatanın güneydoğu kısmını seviyor, o kadar seviyorki ele geçirip orada laik bir kürt devleti kurmak istiyor. Sevmek gibi hiç bir şeyin önemi yok, önemli olan eğer müslüman isek her eylemimizin Allahın emirlerine uygun olup olmadığıdır.
Bortecine
Aug 23 2006, 01:55 PM
Kimindir o halde bu vatan efendim? Sabrımın son haddindeyim... Sözlerinizi bilerek konuşun.... Bu vatan Türklerindir... Kıyamete kadar da kalacaktır... Değiştirmeye çalışanın yeri burası değildir... Cesedinin bile bu topraklarda barınmaya hakkı yoktur....
ubeydullah
Aug 23 2006, 03:16 PM
maşallah sitede baya ırkçı olmuş
turk turk turk turk
başka bişiyok kırık plak mubarek
işte şartlanmışlığa en guzel örnek
samyeli
Aug 23 2006, 03:30 PM
Kardeşler yanlış anlaşılmasın, ben türküm demekle türkçülük yaptığım sanılmasın, ben türküm ama , müslüman kürd, arap fars kardeşlerimi nefsimden daha aziz bilen biriyim. İnsanlar kavim kavimdir ya. Hak Tealada bizi türk yaratmış o açıdan. Yoksa üstünlük takvadadır. Türklükte değil.
bypast
Aug 23 2006, 11:17 PM
ALINTI(samyeli @ Aug 23 2006, 04:30 PM)

Kardeşler yanlış anlaşılmasın, ben türküm demekle türkçülük yaptığım sanılmasın, ben türküm ama , müslüman kürd, arap fars kardeşlerimi nefsimden daha aziz bilen biriyim. İnsanlar kavim kavimdir ya. Hak Tealada bizi türk yaratmış o açıdan. Yoksa üstünlük takvadadır. Türklükte değil.
bence en güzel sözü samyeli söledi ve noktayı koydu. saolsun. ama vatanı sevmek ve sahip çıkmak gerekir. sahip çıkalım arkadaşlar...
samyeli
Aug 24 2006, 08:31 AM
Kıymetli baypast kardeş, yargınızı için teşekkür ederim. Bizler zaten vatanımızı sevdiğimiz için vatanımıza musallat olmuş, vatanımızı islamdan uzaklaştırmaya çalışanları, batıya abo ve israile uşak yapmaya çalışanlara karşı vatanımızı islamla kurtarmak için çalışıyoruz. Bizim varlık nedenimiz bu zaten. Vatanımızın kurtulması için İslamın hakim olması şart. İslam hakim olmadan vatan ancak batılı tarz kanunların işgali altında abd ve israile uşaklık yapanların sömürge alanı olmaktan kurtulmayacaktır. Tbu memleket bir islam vatanıdır, ancak işgal altındadır, bu işgale son verilmesi gerekir. Bu memleket gayri islami kanunların, abd. üslerininin, abd ve israil uşaklarının işgali altındadır ve acilen kurtarılması gerekir.
DaNCefLooR
Aug 24 2006, 11:34 PM
türküz demekte bir sorun kardeşim bence. ama çokta milliyetçi olamak lazım. şiir güzel saol.
Bortecine
Aug 25 2006, 03:23 PM
Türküm demek mesele değildir kardeşim... Aksine bu memlekette Türküm dememek meseledir... Buyrun; bizleri ne ile isnat ederseniz edin... Hesabını Allah(cc) er-geç soracaktır... Türklüğün T'sinden bihaber yaşayanlar elbette Türk deyince bölücülük yapıldığına şartlandırılmışlardır... Halbuki bir satır okusalar Türklüğün İslam Alemi'ni iri ve diri tutan bir hal olduğunu bilirler...
Peygamber Efendimizin (SAV) necip soyundan gelen Seyyid Ahmed Arvasi'nin Türküm demesi ne ise bizim de Türküm dememiz o mahaldedir... Ancak bir satır okumayanlar burada istedikleri sözü sarfedebilirler... Kaldı ki; öyle ahir bir zamandayız ki, Efendimiz'i (sav) geri plana atıp Müslüman olduğunu iddia eden zevatlar bile türemişken, iftira eden, İslam'ı özünden uzaklaştıran, gönül hareketlerini ve İslam'ı anlayamayan zatları Allah'a havale etmek düşer sadece bizlere...
Muhabbetle...
samyeli
Aug 25 2006, 03:36 PM
Sayın börtecine, Allah Teala bir insanı Türk yaratmadıysa o kişi ben türküm demek zorundamı yani. Öyle bir zorunlulukmu var. Demek zorunda değilki. Türk Türküm desin, kürt kürdüm desin, Arap arabım desin Farsda Farsım desin. Bunda ne gariplik var ki. İnsanları illada türküm demeye zorlamak fikri faşizmdir, şövenizmdir, zorbalıktır. Üstad Bediüzzamanın tabiriyle Türkler İslama hizmet etmekle kahraman oldular. kahramanlığın şartı İslama hizmettir. Bu gün için aynı şeyi söyleyebilirmisiniz. Bu günde ya ihanet içerisinde yada bigane kalmakla meşguller. Mescidi Aksa işgal altında. Adamlar topu araplara atıyorlar. Be kahraman türk, mescidi aksa senin Peygamberinin değilmi? Yine söylüyorum ben Türküm ama bu gün İran Türkleri haricinde diğer Türklerin islama hizmet adına durumları hiçte iyi değil, içler acısı, ya tamamı abd. kuklası. Azerbeycanımı dersin, ülkemizimi dersin, kazakistan, özbekistan, kırgızistan hepsi abd. nin emrinde onun müttefiki değilmi; Tabi bu arada Türk halkları bunlara razımı elbette değil, razı değil ama bu herzeleri işleyen yönetimleride alyaşağı etmiyorlar onlarda o noktada sorumlu. Kürtlere gelince kürt halkının çoğu olmamakla beraber azda olmayan bir kesimi bu gün abd. uşaklığına can atmaktadır. Irakın kuzeyine Kuzey Irak dedirtebilmişler insanlara. Orada madein abd. bir uşak yapılanma içerisinde İslam alemine ihanet etmektedirler. Rabbim bizleri fitne ehlihden korusun, bütün islam kavimlerinin, bütün islam mezheplerinin vahdet içerisinde olacağı bir ortama, kafirleri ziruzeber edeceğimiz günlere kavuştursun. Selametle.
Bortecine
Aug 25 2006, 03:41 PM
Kimseye zorla Türk dedirtmiyoruz; ancak zorla bu vatan Türklerin yurdu dedirtiyoruz... Diyemeyen, gocunan var ise buyursun; kapı orada....
samyeli
Aug 25 2006, 03:53 PM
ALINTI(Bortecine @ Aug 25 2006, 04:41 PM)

Kimseye zorla Türk dedirtmiyoruz; ancak zorla bu vatan Türklerin yurdu dedirtiyoruz... Diyemeyen, gocunan var ise buyursun; kapı orada....
Beni iyi dinle börtecine, Fethullah Hoca ile diyalog kuran meşhur gebermiş papa var ya, İşte o diyor ki, Anadolu Türklere Bırakılamayacak kadar değerlidir. Yine aynı gevremiş papa, Türkleri Anadoluda bin yıldır misafir ettiğimiz yeter, Üstelik burası türklerin değildir diyen 80 tane abd. üssü var, ahada seni bekliyorlar, daha öncede yazdım. Diyorlar ki burası türklerin değil, git çıkar bakalım. Çıkaramıyorsan bari o üslere türk bayrağını dikte göreyim senin cengaverliğini.
Mağlub
Aug 25 2006, 03:58 PM
Fethullah hoca yada türk nedir yada kürt nedir gibi ortamı gerecek vede tartışmaları uzatacak konulara, millet akın ediyor.
Arkadaşlar Unutmayalım;
"Bir İnsanın Fikrini değiştirmek, Sizin ve benim Bir atomu parçalamamızdan daha zordur"
Tartışalım ama seviyesinide bilelim biraz hoşgörü illa en zıt yada en uyuzu olmaya çalışmayalım.Sözüm meclisden dışarı.
Bortecine
Aug 25 2006, 03:59 PM
Sizin gibi Türklük önemli değil diyen zevat olduğu müddetçe söylediklerinin hepsi zor... Bakınız şu anda sizim gibi düşünen işportacı zihniyet iktidarda... Buyrun o halde; istediğiniz devlet biçimini; İslam'da yeri olmayan düşüncelerinizi hayata geçirin... Bizler ABD'ye, AB'ye karşıyız... Bunun için bir gönül hareketindeyiz... Ama sizler kafirlikle bile itham ettiniz bizleri efendim... Sizler ABD'yi çok mu seviyorsunuz da bu hayırlı işi bizlere yıkıyorsunuz, yoksa yüreğiniz mi yok müdahale etmeye, ya da bir çıkarınız mı var ABD'den?
samyeli
Aug 25 2006, 04:00 PM
Gerçekler acı olurmuş da doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kardeş.
ersoy61
Dec 20 2006, 10:48 PM
Selamun Aleyküm öncelikle neyi paylaşamıyorsunuz birisi ülkücü birisi laik birisi fetullahcı birisi erbakancı birisi solcu diğeri komonist biz yıllarca böyle kapmlara bölünerek bu zavalli hale düşmedikmi nedir birbirinize bile tahammül gösteremiyorsunuz dertiniz nedir ne yapmaya calışıyorsunuz hic sordunuzmu birbirinize sormadıysanız bir daha yazı yazmadan yorum eklemeden bunları gözönünde bulundurun selam ve dua
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.