Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Herkese seLamLar
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ HOŞGELDİNİZ ]·.
aLaTurCa
selamlar arkadaslar, mail grubundan gordum bu siteyi eh dedim burdada bi adim olsun vede kayit yaptim, hos bi siteye benzio ilk gorunum olarak.
hade herkese hos vakitler gecirmenizi diliyorum. s.a flowers.gif flowers.gif
Sumeyye
a.s..hoşgeldin..
yolcu1
hoşgeldin
Ke[R]eM
Aleyküm selam;

Hoşgeldin TurQuVaZ,hadi hayırlı olsun bakalım smile.gif

Selametle...
heyhaat
QUOTE(TurQuVaZ @ Aug 25 2005, 02:27 AM)
selamlar arkadaslar,  mail grubundan gordum bu siteyi eh dedim burdada bi adim olsun vede kayit yaptim, hos bi siteye benzio ilk gorunum olarak.
hade herkese hos vakitler gecirmenizi diliyorum. s.a  flowers.gif  flowers.gif
*

clap2.gif
Hoşgeldin!

vellcome vellcome

İnşallah adın gibi turkuaz güzellikler sunarsın bizlere

good.gif

hosgeldin.gif
sebahaddin
aleyna ve aleykum selam hosgelmissen
aLaTurCa
ALINTI(TurQuVaZ @ Aug 24 2005, 04:27 PM) *

selamlar arkadaslar, mail grubundan gordum bu siteyi eh dedim burdada bi adim olsun vede kayit yaptim, hos bi siteye benzio ilk gorunum olarak.

ayy kendi mesajim duruomus halen, adim'i birakip gitmisim, waybe 2 sene olacak nerdeyse,
gec oldu ama burdaysaniz halen cok sagolun arkadaslar flowers.gif flowers.gif flowers.gif
islam ve kulluk
silinmez bunlar kardeş biz karşıladık mı tam karşılarız biggrin.gif
aLaTurCa
Allah razi olsun flowers.gif

kilic_aygül
ALINTI(TurQuVaZ @ Aug 24 2005, 04:27 PM) *

Bak senin siteye yeni kayıt olduğunda yazdığın yazıyı buldum. Nasıl? Var mı benim yazılarımdan fazlası? Bana bilmişlik taslarken kendine dönüp bakarsan sen de hakettiğin saygıyı görürsün. Allah seni ıslah etsin.
aLaTurCa
QUOTE(kilic_aygül @ Dec 17 2007, 09:58 PM) *

QUOTE(TurQuVaZ @ Aug 24 2005, 04:27 PM) *

Bak senin siteye yeni kayıt olduğunda yazdığın yazıyı buldum. Nasıl? Var mı benim yazılarımdan fazlası? Bana bilmişlik taslarken kendine dönüp bakarsan sen de hakettiğin saygıyı görürsün. Allah seni ıslah etsin.

clap2.gif clap2.gif bravooo
ee noldu? basin goge erdimi biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.