Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Kadınlar ve Yetenekleri
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ SERBEST KÜRSÜ ]·.
Ke[R]eM
• Kadınlarda konuşma yeteneklerini yönlendiren merkez beynin sol tarafında yerleşmiş olarak bulunuyor. Erkeklerde ise bu yetenekler beynin ön ve arka kısımlarında dağılmış olarak konumlanıyor. Bu nedenle kadınların konuşma yetenekleri erkeklere göre daha gelişmiş.

• Kadınlarda duygusal tepkiler beynin her iki yarımküresinde oluşuyor. Erkeklerde ise bu merkezler sadece sağ yarımkürede bulunuyor. Erkek bu nedenle duygularını daha zor ifade edebiliyor.

• Kadın beyni iyi bir müzisyen olmak için çok elverişli. Armoninin sağlanmasındaki yumuşaklık kadın beyninin güçlü yanları.

• Kadınlar yabancı bir dili daha kolay öğreniyor, ana dillerini de daha iyi kullanıyor. Kekemelik erkeklerde daha sık görülüyor.

• Kadınların işitme yetenekleri daha gelişkin, seslere karşı daha hassas. Ses tonundaki çok ufak değişiklikleri bile hemen anlayabiliyorlar.

• Kadınlar ekşiye daha duyarlı, tatlılara daha fazla oranda ihtiyaç duyuyor. Erkekler ise tuzlu maddelere daha hassas.
ErKaMReaL
Tebessümler wink.gif
şevvâl
Ay ne desem bilmemki whistling.gif whistling.gif

Teşekkür edim bariiii....

Teşekkürler bu deruuuuuuuuuunn bilgiler için... flowers.gif flowers.gif flowers.gif
feyza:)
vay be biz neymişiz clap2.gif clap2.gif
eLiFNuR
KIZLAR BİZ HARİKAYMIŞIIIIIZZ biggrin.gif clap2.gif thumbup.gif

KEREM bilgi paylaşımın için ALLAH razı olsun...kendimizi biraz daha fazlaca tanıdık.. biggrin.gif
lalehan
QUOTE(eLiFNuR @ Nov 14 2005, 09:42 PM)
KIZLAR BİZ HARİKAYMIŞIIIIIZZ   biggrin.gif  clap2.gif  thumbup.gif

KEREM bilgi paylaşımın için  ALLAH razı olsun...kendimizi biraz daha fazlaca tanıdık.. biggrin.gif
*

aynen, aslinda kadinlarin yetenekleri sadece bunlar degil...
elimizden her sey gelir,..
emrahdemir
Allamm yaaaa biggrin.gif biggrin.gif

Tövbeler olsun biggrin.gif biggrin.gif eheuehhe

Şımartmayın şunları biggrin.gif
lalehan
QUOTE(emrahdemir @ Nov 14 2005, 11:27 PM)
Allamm yaaaa  biggrin.gif  biggrin.gif 

Tövbeler olsun  biggrin.gif  biggrin.gif  eheuehhe

Şımartmayın şunları  biggrin.gif 

*

ne simartmasi abicim, neyse konusacaktim ama gitmem lazim..

wink.gif lazy2.gif lazy2.gif
eLiFNuR
biggrin.gif
QUOTE(LaleHan @ Nov 14 2005, 11:30 PM)
ne simartmasi abicim, neyse konusacaktim ama gitmem lazim..

wink.gif  lazy2.gif  lazy2.gif
*

aldırmayın emrah abiye bizi kıskanıyor biggrin.gif biggrin.gif
evet lalehan elimizden herşey gelir.. ALLAH bizi emrah abinin gözünden muhafaza eylesin biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.