Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Lubnana Giden Iansani Yardim Ucaklarina
Islami Forum - Islami Form > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ CEP TELEFONU ]·.
samyeli
Lubnana insani yardim goturen ucaklara turkiye engel olyormus, lbette turk halki degil, israille kan bagi olan yetkililer olabilir cunku bazilainin anacigi yahudi imis ve israilde yasiyormus.
Ke[R]eM
Kaynak? Yok. Mış,muş,müş. Yani samyeli, bu ortalık karıştarıcı laflarına hayranım. Eksik olma!

Türk Kızılayı geçen hafta 50 tır dolusu yardım gönderdi.

Yeterli bir cevap mı? Yok yetmiyor diyorsanız buraya bakabilirsiniz. Yine yetmiyor derseniz Deniz Feneri Derneği'ne bakabilirsiniz. Yine yetmezse Kimse Yok Mu? derneğine bakabilirsiniz.

Halen miş,muşlarla birilerine çamur atmaya çalışmaya devam edicek misiniz? weety.gif
samyeli
ALINTI
eM' date='Jul 27 2006, 04:14 PM' post='93526']
Kaynak? Yok. Mış,muş,müş. Yani samyeli, bu ortalık karıştarıcı laflarına hayranım. Eksik olma!

Türk Kızılayı geçen hafta 50 tır dolusu yardım gönderdi.

Yeterli bir cevap mı? Yok yetmiyor diyorsanız buraya bakabilirsiniz. Yine yetmiyor derseniz Deniz Feneri Derneği'ne bakabilirsiniz. Yine yetmezse Kimse Yok Mu? derneğine bakabilirsiniz.

Halen miş,muşlarla birilerine çamur atmaya çalışmaya devam edicek misiniz? weety.gif

Kaynak google de. Cumleyi yaz karsina cikar. Oyle hemen arastirmadan yok demek ne kadar gercekci.
Ke[R]eM
ALINTI(samyeli @ Jul 27 2006, 09:15 PM) *

Kaynak google de. Cumleyi yaz karsina cikar. Oyle hemen arastirmadan yok demek ne kadar gercekci.

Google'ı da kaynak olarak ilan ettiniz ya, helal olsun. Google, kaynak mıdır Allah aşkına? Google bir arama sitesidir. İnternet sitelerini kaydeder ve aramalar sonucunda listeler.

Araştırmadan yok demiyorum ben. Ben size, kanıtlarla bunun yanlış olduğunu, gerçek olmadığını gösteriyorum. Devletin resmi yardım kuruluşu olan Kızılay'ın yardımlarını, kanıtıyla birlikte sunuyorum. Ve siz halen bana araştırmadığımı iddia ediyorsunuz... dry.gif
samyeli
ALINTI
eM' date='Jul 27 2006, 09:16 PM' post='93599']
ALINTI(samyeli @ Jul 27 2006, 09:15 PM) *

Google'ı da kaynak olarak ilan ettiniz ya, helal olsun. Google, kaynak mıdır Allah aşkına? Google bir arama sitesidir. İnternet sitelerini kaydeder ve aramalar sonucunda listeler.

Araştırmadan yok demiyorum ben. Ben size, kanıtlarla bunun yanlış olduğunu, gerçek olmadığını gösteriyorum. Devletin resmi yardım kuruluşu olan Kızılay'ın yardımlarını, kanıtıyla birlikte sunuyorum. Ve siz halen bana araştırmadığımı iddia ediyorsunuz... dry.gif

Anadolumuzda bir tabir vardir Kerem sizde bilirsiniz. Oynamayan gelin yer darligini bahane edermis. Ben bunu haber sitelerinden okudum. Bir musluman olarak yalandan Allaha siginirim. Geriside size kalmis bir sey, tabiiki zorla guzellik olmaz, Keremin bu haber dogru degil demesiylede haber yalan olmaz.
Ke[R]eM
ALINTI(samyeli @ Jul 28 2006, 02:41 AM) *

Anadolumuzda bir tabir vardir Kerem sizde bilirsiniz. Oynamayan gelin yer darligini bahane edermis. Ben bunu haber sitelerinden okudum. Bir musluman olarak yalandan Allaha siginirim. Geriside size kalmis bir sey, tabiiki zorla guzellik olmaz, Keremin bu haber dogru degil demesiylede haber yalan olmaz.

Sadece Türk Kızılayı'nın gönderdiği 50 tır dolusu yardım, Filistin'e varmadan ortadan kaybolursa yalan olur. Deniz Feneri ve Kimse Yok Mu ve İHH'nin yardımlarını saymıyorum bile.

Haberi okuduğunuz sitenin linkini verir misiniz? Biz de bir bakalım, okuyalım. Siteyi bir tanıyalım, kimmiş, neyin nesiymiş, kimin fesiymiş.

Milliyet, Hürriyet gazetelerinde de haber okuyorsunuz. Kanal D'de de haber izliyorsunuz. Bu, okuduklarınızın/izlediklerinizin doğru olduğu anlamına gelmiyor ki. Tekzip üstüne tekzip yiyor o gazeteler, televizyonlar. İnternet ise uçsuz bucaksız bir dünya, takibi çok zor. Birinin haber sitesi açıp yalan bir haber yazması gayet mümkün yani. wink.gif
samyeli
Neden anlamak istemiyorsunuz kerem bey.
turkiyede halk ve sivil toplum orgutlerini rejimle niye karistiriyorsunuz ki. Elli ton gida yardimini inkar eden oldumu. Ustelik benim verdigim haberi siyonist usagi medya vermez, cunku onlar siyonist rejimle turkiyenin dostlugundan yanadirlar, anlamamaya calisma. Benim kaynagim beni inandirmaya yeten bir kaynaktir, sora ulkedeki mevcut zalim rejimede hic yakismayacak bir davranisda degildir, sundanda cekinme, sitenize bir sey olmaz. Her vatandasin elesitri hakki vardir bunu zalim rejim bile tanimis zaten engelleyemezde. Sunu unutma ki hayatin gerceginde de bu vardir, hakli olmak yeterlidir, yoksa geri cekilenin ustune ustune giderler. Ustlerine ustlerine git ki onlar geri cekilsinler. Internet dunyasinda malumunuzdur, neler yaziyorlar. Suna hep uzuludum. Yillar once okudugum bir romanda, soyle bir ifade vardi. Iki polisin bir grup insani toplayip goturdugunu hucre penceresinden izleyen komunist genclerden biri alayli bir tarzda bu polislerin goturdugu adamlar kim ki der . Digeri ne derse begenirsiniz, kim olacak sunepe muslumanlar. Bizden iki kisiyi goturmeye gelselerdi bir boluk polis bir o kadar panzerle glirlerdi. Bizim musluman kardeslerimiz daha rejime yagcilik yapmaktan kendilerini kurtaramamislar, uzulmemek elde degil.
Ke[R]eM
Rejimi beğenmiyor olabilirsiniz ancak bu devletin her yaptığına ya da devlet politikasına "rejimi beğenmiyorum" diyerek karşı çıkamazsınız. Devlet yönetmek çocuk oyuncağı değildir. Kaldı ki siz söylüyorsunuz, her köşeyi siyonistler işgal etmiş diye. İşte böyle bir ortamda Tayyip Erdoğan ve kabinesi, devlet yönetmeye çalışıyorlar.

Bu arada yardımlar devam ediyor. Siz halen yardımların engellendiğini iddia ediyorsunuz. Sizin "yardımlara engel oluyor" dediğiniz devlet önce 84 ardından da 18 TIR yani toplam 102 TIR yardım malzemesi gönderdi.
Sivil toplum kuruluşlarını hesaba katmıyorum bile...

ALINTI
TÜRK KIZILAYI LÜBNAN’DA

Yardım konvoyunun yola çıkması nedeniyle, Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, tüm dünyanın Ortadoğu'da büyük bir insani acıya şahitlik ettiğini ve bu insanlık dramı karşısında dünya kamuoyunun takındığı tavrın hiç de övünülecek nitelikte olmadığını söyledi.

Küçükali, Türk Kızılayı’nın, daha önce bölgeye 84 TIR'lık yardım malzemesi ulaştırdığını hatırlatarak, bu yardımı gönderdikten sonra Lübnan Kızılhaçı ile temaslarını sürdürdüklerini ve yeni ihtiyaçlarının da Türk Kızılayınca karşılanacağını bildirdiklerini kaydetti.

Yola çıkan 18 TIR'lık insani yardım malzemesinin, Lübnan Kızılhaçı’nın kendilerine bildirdiği ihtiyaç listesine göre oluşturulduğunu vurgulayan Küçükali, ''Yalnız değilsiniz. Türk Kızılayı sizin yanınızda'' sloganıyla yardımların süreceğini bildirdi. Küçükali, yardım malzemeleri arasında çocuklar için mama, çocuk bezi, hijyen setleri, ilaç, un, çay, şeker, yatak gibi bir insanın ihtiyaç duyabileceği temel maddelerin bulunduğunu ifade ederek, 13 TIR malzemenin Lübnan Kızılhaçı’na, 5 TIR'lık malzemenin ise Suriye Kızılayı’na teslim edileceğini kaydetti.

Türkiye Kızılayı olarak çatışan taraflardan acil ateşkes yapılmasını beklediklerini belirten Tekin Küçükali, şunları söyledi: ''Sivil insanların zarar görmesi bir an önce engellenmelidir. Ateşkesin yapılmaması halinde bir an önce insani yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için güvenli yardım koridorları açılmalıdır. Sivillerin yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kalmasına neden olan saldırılar bir an önce sona ermelidir.''

Türk Kızılayı olarak dünya kamuoyuna çağrıda bulunan Tekin Küçükali, ''Çağımız insani değerlerin yüceltildiği bir çağdır. Bu değerlerin başında ise yaşam hakkı ve insancıl hukukun korunması ilkeleri vardır. Dünya bu değerlerin korunamadığına, bu değerleri korumak için oluşmuş örgütlerin işlevsiz kaldığına şahitlik etmektedir. Gelecekte, Ortadoğu'da yetişecek kuşakları, büyük dünya ideali ve insani değerler konusunda ikna etmek mümkün olmayacaktır'' diye konuştu.

Küçükali'nin konuşmasının ardından yardım malzemelerini taşıyan TIR'lar törenle uğurlandı. 5 TIR içindeki insani yardım malzemeleri Suriye sınırındaki 150 bin Lübnanlı sığınmacıya dağıtılmak üzere Suriye Kızılayı’na, 13 TIR'lık yardım malzemesi ise Lübnan Kızılhaçı’na teslim edilecek.Karayolu ile ulaştırılacak 265 tonluk yardım malzemeleri muhtelif ilaç, karyola, yatak, hijyen malzemesi, çocuk bezi, temizlik malzemesi ve mutfak setinin yanı sıra su, un, lokum, helva, marmelat, çay, şeker, sıvıyağ, makarna ve pirinç bulunan gıda paketlerinden oluşuyor.

Türk Kızılayı'nın Lübnan'a gönderdiği 13 TIR dolusu insani yardım, 6 Ağustos tarihinde, Trablus kentinde Lübnan Kızılhaçı yetkililerine teslim edildi.

[08.08.2006]
Kaynak: Kızılay

Ayrıca;
ALINTI
Deniz Feneri'nden 100 tır yardım
Deniz Feneri Derneği, “Filistin ve Lübnan Yardım Bekliyor” kampanyasında bölgeye 100 TIR insani yardım malzemesi daha gönderiyor. Ayrıntılar.
14 Ağustos 2006 Pazartesi 10:19
Yardım malzemeleri Mersin Limanı"ndan kalkacak gemi ile Filistin ve Lübnan"a gönderilecek. Yapılacak insani yardımdan 250 bin kişi yararlanacak. Gıda, sağlık gibi acil ihtiyaçlardan oluşan 2 bin ton insani yardım malzemesinin bölgeye ulaştırılması ile ilgili olarak Deniz Feneri Derneği Genel Sekreteri İbrahim Altan, bir açıklama yaptı. Altan, Lübnan ve Filistin"de insani yaşam koşullarının her geçen gün daha da zorlaştığını, bu nedenle insani yardım sevkinin hızlandırılması gerektiğini söyledi. Altan, 24 Ağustos"ta Mersin Limanı"ndan hareket edecek Deniz Feneri gemisinin taşıdığı 2 bin ton malzeme ile 12 saat sonra Suriye Tartus limanında demir atacağını, yardım malzemelerinin buradan da kamyonlarla ihtiyaç olan bölgelere nakledileceğini belirtti.

“Filistin ve Lübnan Yardım Bekliyor” kampanyası ile yola çıkan insani yardım malzemesi, şimdiye kadar Türkiye"deki sivil toplum kuruluşları tarafından bölgeye gönderilen yardımların en büyüğü olacak.

Nakledilecek yardım malzemeleri arasında, gıda (bebek maması, un, kuru bakliyat, zeytin, muhtelif konserve ve hazır yemek, süt tozu), bebek bezi, giyim, battaniye, çarşaf, nevresim, çadır, ilaç (antibiyotik, tansiyon, şeker ve kalp hastalıkları ilaçları, böbrek hastaları için sıvılar, serum ve pansuman malzemeleri), tüple çalışan ocak, kırtasiye ve eğitim yardımı da bulunuyor.
Kaynak: SonSayfa
DictatoR
Türkiye, bir ara Afganistana insani sigara yardımı yapmıştı.............

Üç beş torba un la olacak iş değil bunlar.
islamic_manifesto
ALINTI(samyeli)
Digeri ne derse begenirsiniz, kim olacak sunepe muslumanlar. Bizden iki kisiyi goturmeye gelselerdi bir boluk polis bir o kadar panzerle glirlerdi. Bizim musluman kardeslerimiz daha rejime yagcilik yapmaktan kendilerini kurtaramamislar, uzulmemek elde degil.

Sorun aslında başka sanırım.
Ama Türkiye LÜBNAN krizinde hem insani hemde siyasi görevini yerine getirmişdir kanaatindeyim.
En son LÜBNAN Başbakanı Sinyora Erdoğan'a TEŞEKKÜR telefonu açmış.Bu bir şeylerin yapıldığını gösterse gerek..Ama olabilir Türkiyede mutlu azınlık İsraile duygusal bi yakınlık duyuyorlar..Lübnana yardımı engellemeye çalışabilirler..ama mevcut iktidar ve mevcut toplumsal tepki bunu engellemeye yeter de artar.

Müslümanlar SÜNEPE değil..Hiç olmadılar da.Ağır hareket eden sakin yapıda oldukları doğru..Bu ise onları toplumsal provakasyonlardan önleyen bir vasıf..
Devletçi ve Devleti mukaddes sayan düşüncede olduklarından zalim sistemlere ki çoğu zaman devlet eli ile yapılır baş kaldırmada tereddüt yaşar..Ama zulme hiçbir zaman seyirci kalmaz..kalmamalı..
Ke[R]eM
ALINTI(DictatoR @ Aug 14 2006, 01:20 PM) *

Sadece Kızılay 102 TIR yolluyor diyorum, sen "üç beş torba un" diyorsun. O 102 TIR'daki "üç beş torba un" ile bugün Lübnan'daki insanlar yaşayabiliyorlar! O "üç-beş torba un" olmasaydı şimdiye çoktan kıtlık çıkmıştı, çoktan "açlıktan dolayı toplu ölümler" yaşanmaya başlamıştı.

"Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli" derler, hayır işleri için. Bu sebeple bende sorgulamam asla. Lakin öyle bir noktaya getirdiniz ki olayı, devletin yardım kuruluşunun gönderdiği 102 TIR dolusu malzemeyi "üç-beş torba un" olarak küçümserken, acep siz ne yaptınız Lübnan'daki kardeşlerimiz için?

Anlaşılan baya faydalı birşeyler yapmışsınız ki devletin gönderdiklerini "üç-beş torba un" diye küçümseyebiliyorsunuz!

Eksik olmayın... dry.gif
samyeli
Ülkemizde iktidarda olan egemen güç felsefesini batıdan almış materyalist bir yapılanmadır. Doğası gereği islama karşıdır. Ki hatta ülke kanunlarını islam kanunları ile değiştirmek isteyenlerede her türlü cezayı vereceğini taahhüt etmiştir. Lübnana giden kızılay tırları ile başka kaynak ve kanallardan yapılan yardımları engelleme böyle bir yapılanmanın zihniyetine aykırı bir durum değildir. Ki kızılayın yardım göndermesi halk müslüman olduğu için devletin gördüğü qsikolojik baskının sonucudur. Yoksa laikler adama bitini bile vermezler. Ellerinden gelse müslümanları öldürür kurşun parasını bile peşin alırlar. Neler söylüyorsun Kerem.
DictatoR
ALINTI
eM' date='Aug 14 2006, 12:42 PM' post='98092']
ALINTI(DictatoR @ Aug 14 2006, 01:20 PM) *

Sadece Kızılay 102 TIR yolluyor diyorum, sen "üç beş torba un" diyorsun. O 102 TIR'daki "üç beş torba un" ile bugün Lübnan'daki insanlar yaşayabiliyorlar! O "üç-beş torba un" olmasaydı şimdiye çoktan kıtlık çıkmıştı, çoktan "açlıktan dolayı toplu ölümler" yaşanmaya başlamıştı.

"Sağ elin verdiğini, sol el görmemeli" derler, hayır işleri için. Bu sebeple bende sorgulamam asla. Lakin öyle bir noktaya getirdiniz ki olayı, devletin yardım kuruluşunun gönderdiği 102 TIR dolusu malzemeyi "üç-beş torba un" olarak küçümserken, acep siz ne yaptınız Lübnan'daki kardeşlerimiz için?

Anlaşılan baya faydalı birşeyler yapmışsınız ki devletin gönderdiklerini "üç-beş torba un" diye küçümseyebiliyorsunuz!

Eksik olmayın... dry.gif

Evet üç beş torba un ile olacak iş değil. Hadi 102 tır olsun. Ne fark edecek? Bu kalıcı bir çözüm mü? Benim anlatmak istediğim olay buydu.

Ne yapayım tırlar dolusu unu? Git kuzey lübnan'a bak bakalım nasıl yaşıyorlar oradakiler. Onların umurlarında mı savaş? Onlar yine barlardalar, yine gezip tozuyorlar. dry.gif

Ortadoğu artık kalıcı çözümler istiyor. Un istemiyor, sigara istemiyor, ilaç istemiyor. Bombaların düşmemesini istiyorlar, evlerinin yıkılmamasını istiyorlar............... Yahudilerin yok olmasını istiyorlar.

Senin verdiğin o unlar nasıl üretiliyor? yahudi makinaları ile. Petrolü kimden alıyorsun peki? ABD nin kontrolünde.

Şimdi o tırlar lübnana yardım mı götürmüş oldu yoksa bir kurşun dana mı sıktı oraya söylsene?

Asker göndersinler de göreyim.

Göndersinler askerlerini. Korusunlar güney beyrut halkını.

Bunlar sadece göz boyama olayları. Bu savaşı kökten çözebilecek kadar gücü yok mu müslümanların ve sözümona müslüman türkiye'nin? veya aynı şekildeki müslüman devletlerin?

Tırlar dolusu un yollamışmış. Çok büyük iş başarmış kardeşleri için.

Bak, senin ülkende de çok muhtaç insanlar var. Senin o yardım kuruluşların neden o türkiyedeki ihtiyaç sahiplerine yollamıyor peki? TC deki insanları bitirdiler de diğer kardeş(!) lerine mi sıra geldi?

Orta oyunu gibi birşey biggrin.gif
MavisAli
Arkadaslar, bu konuyu bayagi uzatmissiniz, aslinda hic gerek görmüyorum. Müsaadenizle sadece birkac cümlede ben yazacagim.
Internet artik bi sürü cöplerle dolmus, yalan yanlis anlasilmayacak kadar karismis. Yine bunun yaninda, cok is gören, dogruyu anlatan site bulabiliyoruz. Allah razi olsun arkadaslar yogun calisiyorlar. Sadece benim okudugum kaynak dogrudur diye birsey yok. gerekiyorsa el birligiyle arastirip dogruyu bulamamiz gerekiyor. Ben, bilmedigim birsey duydugumda, bunu tam olarak bilmiyorsam veya bana biraz degisik geliyorsa, o konuyu cok yerde arastirip, hangi kaynaga bagli oldugunu bulup öyle inanir veya o yaztiyi konusmayi kaynaklar ile bildiririm, gerekirse el birligi ile sonuna kadar arastirmamiz gerekiyor. Sadece benim üye oldugum veya görüsüm'le alakali yazi yazan site gazete vs dogru'dur dememeli acaba bu yazi söz dogrumu arastirmali ve o site TV gazete'den süphe duyulmalidir (dedikleri yanlis veya tam degilse). Kur'ani Kerimde bazi ayetlerin sadece bir kismini aldigimizda bambaska anlam cikar meydana. O ayet'in tamamini okudugunuzda asil mana ortaya cikmakta'dir.Ben buraya bir ayet (söz, yazi) yaziyorsam, bunun hangi sure ve ayet'de oldugunu söylemezsem, yanlis yapmis olurum.
Birisi yanlis yapip size tas attiysa (bilerek veya bilmeyerek) ne kadar caninizin yandigini bilirsiniz basiniz yarildiysa. Bununla beraber beyniniz zarar gördügünü, hic bir vucut azalarinin calismadigini, böylece bir tas, tüm vucud'a ayni zamanda tüm aile'mi rahatsiz eder. Bir tas'ta sen atarsan karsiya, ayni rahatsizligi vermezmiyiz acaba. Savas'a savas ile gitmek ne kadar dogrudur. Bende bu savas'a karisirsam, ben ailem köyüm seh'rim ülkem ne zarara ugrar. Bunlari biz belki düsünemeyiz ama belli kisiler düsünebildigini zannederim. Birakalim bu savas isini onlar cözsün.
Bazi yardimlar yerine ulasmamis olabilir,ama, yinede yardimlar yerine gitmedi denilmez. Yerine varan o kadar cok yardim var'ki bu varmayanlar asil 3-5 torba un olabilir.

Samyeli:
Senin burada yapman gereken sadece kaynagini belirtmek. O kaynagi el birligiyle arastirip, isin aslini ortaya cikartmamiz gerekir.
Kerem:
Samyeli'nin sözlerinde dogruluk olabilir. Bazi kisiler tarafindan, bazi yardimlar ulasmamis olabilir, bunu arastirmaliyiz.
Dictator:
Ne yapayim tirlar dolusu GIDA ve ESYA yardimini diyorsun, cevabi, yesinler, giyinsinler, ac ve acikta kalmasinlar.Gida yerine asker gönderince karinlari doyarmi acaba. Yardima Gida ile gidersek kimse birsey diyemez. Asker ile gidersek kim müsaade eder buna. Bilmezmisiniz Osmanli cüktürüldü. Belki su an Osmanlinin yeniden dogusu baslamakta'dir. Bunu belki bizler bilemiyoruz ama tüm dünya büyükleri bunun farkinda. Firsat kollayip Türkiye'yi nasil hallederiz diye bekleyen Anti Türkiye ve Osmanli olanlar, iki degil dört gözle yanlisimizi bekliyorlar. Bunun farkinda degilmidir su an'ki devlet büyükleri zannediyoruz. Evet farkindalar.
Un'lar nasil üretilse üretilsin. Tir'larin hangi Petrol ile oraya giderse gitsin. Bizim ürünümüz bizim malimiz biz yapiyoruz biz götürüyoruz. Peki yahudi icad'i diye Un yapmayalim kendimizde yemeyelim ekmek vs. Un yapma makinalarinin yahudi icad'i oldugunun kaynagini verirsen iyi olur. Yahudi acidi'da olsa kullanmak'da bi günah veya sasagi yoktur. Evet Tirlar gittiginde cok büyük is basarilmistir. Sadece kizilay degil, cok kuruluslar heryerde yardim toplandi. Kendi ülkelerinde'de yardimlar büyük bir yogunlukla devam ediyorlar. Bu yardimlarin yerine vardigini TV kanallari araciligi ile'de ögrenebilirsiniz, dahada inanmiyorsaniz yardim kuruluslarina gidip takip edebilirsiniz. Ben TR'ye izine giderken arkadaslar para toplamis Deniz fenerine vermemi söylediler. O an zamanim olmadigi icin bi akrabam zaten gidiyordu bankaya, bunuda yatiriver dedim. Yarim saat bu konuyu tartistik. Inanmayin öyle yardim kuruluslarina diyordu. Neyse, parayi yatirmis, faturayi getirdi verdi. Ertesi gün bizim yanimizda o kisinin telefonuna SMS geldi. Su kadar paraniz bize ulasmistir, yardimlariniz icin allah razi olsun, Deniz Feneri. Bu esnada 1 vatandas daha inanmistir Deniz Feneri kurulusunun aslini.
Da cok yazabilirdim, Cok olup okunmayabilir diye burada kesiyorum.
Hakkinizi helal edin zamaninizi harcadim.

Saygilar

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.