Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İmzalar Çok Abartılı
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
bedish
Foruma üye olalı fazla olmadı. Ama şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla imzalar çok büyük yazılıyor. Tamam sözler güzel ve manalı ama çok büyük şekilde yazılmış ve yazılıyor.
Bu konudaki tavsiyem imzaların 5 satırı geçmemesidir. Neyi ve nereyi okuyacağımı şaşırıyorum. Sitede adminler bile abartılı imza kullanıyor.
Bu konuyla ilgileneceğinizi umuyorum.
Abimin üyesi olduğu akvaryumla ilgili bir forumda böyle ve çok rahat okuyabiliyorum. Zaten abimde çok memnun. Bakmak isterseniz akvaryum.com/forum'un forum kuralları tıklayın.
Saygılarımla...
Siyah
Haklı olabilirsiniz. Bazılarımız imzaların büyüklüğünden rahatsız oluyordur. Ama benim üye olduğum tüm forumlarda imzalar için izin verilen alanın kısıtlı olmasından şikayetçidir üyeler. Sayfayı yavaşlattığı için vs. bazı sebeplerden ötürü bir kaç satırdan fazlasına izin verilmez, bazı forumlarda imzalarda resim bulundurmak yasaktır ve üyeler de bunlardan şikayetçidir. İlk defa imzaların büyüklğünden şikateyçi biriyle karşılaşıyorum. smile.gif

Yöneticiler imzalar hakkında gerekli cevabı verecektir. Benim fikrim şuanki halinin iyi olduğu yönünde.

Selam ve dua ile... flowers.gif
Sosyolog
Forumda cok fazla abartili imza oldugunu dusunmuyorum...Ama yok degil abartili imzalar acikcasi ben de rahatsiz oluyorum ozellikle uzun yazi ve genis resim olanlardan...Hem sayfa cok yavasliyor hem de cok genisliyor sayfa, gozu yoruyor...

Neyse son soz yonetimin tabi...En azindan resim boyutuna bir kisitlama getirilebilir...

Baki selam...
Ke[R]eM
Üye olurken kabul ettiğiniz ve üye olduktan sonra da uymak zorunda olduğunuz kurallar arasında bakın ne yazıyor:

ALINTI
Üyelerimizin yararı gözetilerek imzalarda resim kullanıldığı takdirde resim boyutu en fazla 30 KB ve bu resmin yüksekliği en fazla 80, genişliği de en fazla 468 olması gerekmektedir. Eğer imza sadece yazıdan oluşuyorsa karakter boyutu en fazla 5, satır sayısı da en fazla 4 olacak biçimde sınırlandırılmalıdır. Buna uymayan imzalar yöneticilerce haber verilmeksizin değiştirilebilir veya silinebilir.

Bu boyutları ufak tefek aşan imzalara hoşgörü gösterebiliyoruz. Abartı olanlara zaten gerekli müdahaleyi yapıyoruz. İmzasının kurallara aykırı olduğunu düşündüğünüz kişilerin iletilerinin sol alt köşesindeki RAPORLA butonunu kullanarak bize bildirebilirsiniz. wink.gif
EsLeMNa
Bu forumu seviyorum çünkü herşeye bir çözümü var: )
halongan
Ben kardeşime bu konuda katılıyorum. Üyesi ve müttelası olduğum Akvaryum.com/forum'da kurallar gereği imza 5 satırı geçemiyor. Gözlerim okurken ağrımıyor. Üyeler renkli renkli yazılar yazmıyorlar. Sadece önemli olan noktaları kırmızı yazı ile yazıyorlar. 60 pixel'den yüksek resimler koyamıyorlar. Üyeler ilk başta şikayetçilerdi. Ama fazla sürmedi. Tatlı dille uyarınca hepsi kabullendiler. Şimdi abartılı resimler veya yazılar olduğu zaman üyelerin geneli rahatsız olmaya başladı.
Bu konuda anlayışınız ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla...

Şunuda eklemek isterim. İmzada ad, soyad, il ve ilçe bilgilerinin olmasının hitapta daha sağlıklı sonuçlar oluşturacağına inanıyorum.
Saygılarımla...
FeRiH@
bazı imzalar yazı olarak çok uzun oldugu için cevap mı imza mı karışıyor bu da bi gerçek : )
feyza:)
burda imza eleştirisinden çok akvayum.com sitesinin reklamı var gibime geldi nedense cool.gif tongue.gif
halongan
Eğer iyi olanı örnek göstermek sizce reklamsa tamam ben reklam yapıyorum. Hayır anlamadığım ben akvaryum.com'un reklamını yapsam ne, yapmasam ne, bana ne kazandırır. Bende orada üyeyim yani, site sahibi filan değilim. İslamiforum üyelerinin kaç tanesinin ilgi alanı akvaryum ki, ben reklam yapayım. Hadi reklam sayalım. Kötü birşeyin reklamı mı? Benim zevk ve düşüncelerime göre akvaryum uğraşılacak en güzel hobidir. Tabi ki herkesin zevk ve düşünceleri farklıdır. Bu yüzden dolayıdır ki akvaryum.com sevdiğim bir sitedir. Sadece akvaryum.com'a mı bakıyorum. Hayır!
Akşama kadar baktığım birçok forum var. Ama sadece bakıyorum.
Hitapta bir yanlışım, bir kusurum varsa özür dilerim.
feyza:)
niye bu kadar tepki verdin ki halongan? ben kötü bi anlamda yazmadım .. smile.gif..istediğiniz şeyin reklamını yapın benim için hiç bi sakıncası yok wink.gif
asiLDuA
yani bir tutturmuşsunuz akvaryum.com forum oraaa nereee yahu bura başka ora başka ayrucaa imzalarınısın hepsii güzeldurrrrr ben bazen sırf sizin şu avatarları almak için bile giriyorum haha fool.gif
Nektar
Ben bu foruma Rabbimi sevdiğim için geliyorum.Eminimki herkes bunun için geliyordur.

Selam ve Dua ile.
ileney
ALINTI(EL-CEBBAR @ Nov 12 2006, 01:06 AM) *

Ben bu foruma Rabbimi sevdiğim için geliyorum.Eminimki herkes bunun için geliyordur.

Selam ve Dua ile.

HasbinAllah ve nimel vekil laugh.gif yani maksat sataşmak olsunda gerisi lakırtı,arkadaşın espri yapmış sen ters tepki veriyorsun Ya Hu foruma girmedende Allah sevilir,ateistler de Allah'ı sevdiği için mi geliyor buraya ?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.