Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Gnostic Psychoanalitic Inlighting Gnosis Pax*
Islami Forum - Popüler Forum > FETİH GRUBU > .·[ RADYO ]·.
LUXANGELYS
APOSTOLBARTOLOME
GNOSTICWEB
GNOSISCENTRAL ALLAH* HU EKBAR* GOD* BLESS YOU*smile.gif
PAX*smile.gif clap2.gif flowers.gif
Leader
Obaa netcez şincik smile.gif

You're wellcome. Pls English ok smile.gif
€G€Lİ_€F€
Kardeş var biz Türkçe bilmek..Arkadaşın dilinden anlayan arkadaşlar yardım edin looo... smile.gif blink.gif
esMetu
Bu başlığı açan kişinin Türkçe bildiği kesin.. Adam türkçe bilmese bu siteye nasıl üye olurdu ya da bu başlığı nasıl açardı ki..
Asıl önemli olan bu başlıkla bize ne anlatmak istiyor confused1.gif Bakalım kim bulacak bu başlıkta gizemi..
Ke[R]eM
Hi;

Welcome our Islamic Forum. We speak only Turkish. But if you know English, you write your idea in English. But a little people in our members know English.

With my regards...
Leader
ALINTI(esMetu @ May 18 2006, 03:32 PM) *

Bu başlığı açan kişinin Türkçe bildiği kesin.. Adam türkçe bilmese bu siteye nasıl üye olurdu ya da bu başlığı nasıl açardı ki..
Asıl önemli olan bu başlıkla bize ne anlatmak istiyor confused1.gif Bakalım kim bulacak bu başlıkta gizemi..

Forumun 2 farklı dil seçeneği var biri türkçe ki bu sayfayı açınca aktif olur. En altta ingilizce dilini seçebilir smile.gif

asuman
adam sitelerinin reklamını yapıp çekip gitmiş angry.gif
TEVHİD
ALINTI
En altta ingilizce dilini seçebilir

Öyle miii? Bakın buna dikkat etmemiştim.

Selam ve dua ile
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.