ALINTI(CultureClub @ Aug 10 2006, 07:54 PM)

Ben de yardımcı olayım bari size,milli gazetenin psikoloğu var,Efser Selamet.Okurlardan gelen soruları yanıtlıyor
Bir de ona danışın,bu günkü yazısında ölümü sıkça anan bir okuruna yardımcı olmaya çalışmış,ölümü sıkça anan birisi nasıl sağlam bir psikolojiye sahip olacaksa...
http://www.milligazete.com.tr/index.php?ac...ews&id=7695efserselamet@yahoo.com
ölüm bizim için ''şeb-i aruz''dur cc bey! ölüm bizim için hakiki mahbuba kavuşmaktır...bu sebepledir ki biz müslümanlar ölümü düşünmekten sizin anlayamayacağınız bir haz duyarız...ölüm bizim için yüce bir randevudur...güzeller güzelinden gelen kutsal bir davettir...ölümü sık sık düşünürüz ki bu kutlu davete hazırlıksız olmayalım...
uygar bir insan olarak başka inançlara saygılı davranıyorsunuz ya, aslında bu şekilde bir ifadeye yazınızda yer vermemeniz gerekirdi ama...bir anlık gaflete düştünüz demek ki...insanlık hali, doğaldır...
açıklayayım dedim...bilginize...
sana dönelim tubikçim
psikolojiyi kesinlikle tavsiye ederim 9 dayken benim de en büyük idealimdi ama kısmet değilmiş
psikoloji, felsefe, vs gibi alanlarda yoğunlaşanların hayata farklı bir pencereden baktıklarını düşünüyorum...daha sabırlı ve hoşgörülü oluyorlar genelde...(benim tesbitlerim bu arada

)
allah yardımcın olsun güzelim. teknik olarak fazla bilgim yok ama ben de dua ederim sana
muhabbetle