|
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| ozdemirm |
Sep 25 2009, 02:05 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 9 Kayıt: 26-February 08 Üye No: 28,805 |
Selamun aleyküm
http://www.allahicin.com İslami bilgi ve paylaşımın doğru ve güncel adresi İslami radyo ve sohbet canlı radyo Radyo Allahicin |
| erkan.tavsan |
Jan 12 2010, 03:44 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 2 Kayıt: 12-January 10 Üye No: 49,704 |
|
| İ K R A |
Jan 12 2010, 04:31 PM
|
![]() İKRA seni yaratan RABB'inin adıyla OKU ![]() Grup: Yasaklı Mesajlar: 276 Kayıt: 27-July 07 Üye No: 21,850 |
Benim sitem www.forumikra.com İnşallah Fayda sağlanan bir yerdir.
|
| vaktileyl |
Jan 12 2010, 07:25 PM
|
![]() söz...gümüş.sükût...altın Grup: Üyeler Mesajlar: 64 Kayıt: 28-July 05 Yer: La Mekan Üye No: 136 |
-------------------- |
| mizgina_islam_ |
Jan 12 2010, 08:19 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 6 Kayıt: 14-September 07 Üye No: 23,527 |
|
| Fecir |
Jan 12 2010, 08:35 PM
|
![]() Fecr-i sevda Grup: Üyeler Mesajlar: 1,567 Kayıt: 21-March 09 Yer: AHİRZAMAN Üye No: 40,459 |
-------------------- Müslümanım Diyen Herkes,
Müslümanca Yaşamak Zorundadır. *** Hepimize lazım olan,Ehl-i Sünnet ve'l-Cemaat alimlerinin Kitab ve Sünnet'i layık olduğu şekilde anladıktan sonra çıkardıkları hükümlerle itikadımızı tashih etmektir. Ehl-i Sünnet'in büyüklerinin görüşlerine muvafık olmadığı müddetçe hiç birimizin görüşü muteber değildir. Görülmüyor mu ki, her bid'atçi ve sapık, kendi batıl görüşlerini Kitab ve Sünnet'ten aldığını iddia etmektedir." Hiçbir asırda, Müslümanların akaidini bozmak için bu asırdaki kadar haince ve sinsice faaliyetler yapılmamıştır. Hiçbir devirde Ehl-i Sünnet düşmanı sapıklar, bu kadar cür'etkar olmamışlardır. Çok dikkat etmek lazımdır. İlm-i Kelam'da müctehid olan İmam-ı Rabbânî (k.s.) Hz. bile "Ehl-i Sünnet'in büyüklerinin görüşlerine muvafık olmadığı müddetçe, hiç birimizin görüşü muteber değildir." buyurduğuna göre, Ehl-i Sünnet'e saldıran sapıkların görüşlerine zerre kadar itibar edilemeyeceği açıktır. *** |
| Ebeda İslam |
Jan 26 2010, 03:02 PM
|
|
Ne mutlu Müslümanım diyene Grup: Üyeler Mesajlar: 871 Kayıt: 16-December 06 Üye No: 15,426 |
blogum
http://www.ebedaislam.blogcu.com/ Bu Mesaj suskun tarafından değiştirildi: Jan 26 2010, 03:03 PM -------------------- |
| ALLAH'a Giden Yol |
Jan 26 2010, 08:39 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 67 Kayıt: 20-November 08 Yer: Hollanda Üye No: 36,918 |
benimde sitem var huzur ve mutlu olmanin tekyolu gelresulegel
www.gelresule.tr.gg Resul_aski nihat en guzel dini klipler ilahiler bu sitede bulacaksiniz iyi vakit gecirmeler dilerim -------------------- Resul_aski Nihat www.Gelresule.tr.gg |
| ALLAH'a Giden Yol |
Jan 26 2010, 08:39 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 67 Kayıt: 20-November 08 Yer: Hollanda Üye No: 36,918 |
benimde sitem var huzur ve mutlu olmanin tekyolu gelresulegel
www.gelresule.tr.gg Resul_aski nihat en guzel dini klipler ilahiler bu sitede bulacaksiniz iyi vakit gecirmeler dilerim -------------------- Resul_aski Nihat www.Gelresule.tr.gg |
| Zümrüt |
Jan 26 2010, 09:40 PM
|
![]() ALLAH (C.C) BES BâKi, HEVES ISE HÜSRAN Grup: Moderatör Mesajlar: 21,360 Kayıt: 7-October 07 Üye No: 24,366 |
Benim halennnn yok , beceriksiz Zümrüt iste ne olacak...
-------------------- "Eûzu billahi mineşşeytânirracîm!" إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız. Hücürat 10 Peygamberimiz (sav) buyurdu ki; "İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe gerçekten iman etmiş olamazsınız" [Müslim, Ebu Davud, Tirmizi] " İslamda uhuvvet Allah''ın emri, Resullullah''ın sünnetidir " |
| TEVHİD |
Jan 26 2010, 09:45 PM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,545 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
Şu Web site açma işi sanırım pek zor olmasa gerek.Benim kiçik oğlumun bile sitesi var:)
Ama hiiç üyesi olmadığından şikâyetçi:( Bari ben üyesi olayım da gönlü olsun çocuğun:) Selam ve dua ile |
| silvershadow |
Jan 28 2010, 10:22 PM
|
![]() Fazla Zorlamayın! Grup: Üyeler Mesajlar: 1,217 Kayıt: 4-September 05 Yer: Lüleburgaz Üye No: 1,144 |
en farklı ste benim stem sanırım
www.bdizayn.net |
| Zümrüt |
Jan 28 2010, 10:26 PM
|
![]() ALLAH (C.C) BES BâKi, HEVES ISE HÜSRAN Grup: Moderatör Mesajlar: 21,360 Kayıt: 7-October 07 Üye No: 24,366 |
en farklı ste benim stem sanırım www.bdizayn.net Hayirli olsun, cok karizmatik bir ismis... Bir tür reklamci mi oldun sen? Yani avis v.s. Pano v.s. Basarlilar sitende. selam ve dua ile. -------------------- "Eûzu billahi mineşşeytânirracîm!" إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız. Hücürat 10 Peygamberimiz (sav) buyurdu ki; "İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe gerçekten iman etmiş olamazsınız" [Müslim, Ebu Davud, Tirmizi] " İslamda uhuvvet Allah''ın emri, Resullullah''ın sünnetidir " |
| silvershadow |
Jan 28 2010, 10:31 PM
|
![]() Fazla Zorlamayın! Grup: Üyeler Mesajlar: 1,217 Kayıt: 4-September 05 Yer: Lüleburgaz Üye No: 1,144 |
Br zamanlar öyleydim
|
| Zümrüt |
Jan 28 2010, 10:36 PM
|
Bende bir site kurmak istiyorum kendi capimda ama destek
cikan olmadi , hep köstek Ama birgün bende birseyler düzerim insallah. Millete umuma hayirli birsey olsun istiyorum. Nasip bakalim. -------------------- "Eûzu billahi mineşşeytânirracîm!" إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız. Hücürat 10 Peygamberimiz (sav) buyurdu ki; "İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe gerçekten iman etmiş olamazsınız" [Müslim, Ebu Davud, Tirmizi] " İslamda uhuvvet Allah''ın emri, Resullullah''ın sünnetidir " |
| silvershadow |
Jan 28 2010, 10:39 PM
|
site yapmak kolay al bi blog kur kendine
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 8th September 2010 - 05:23 PM |
Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum Ceviz Fidanı Lima Otogaz Ankara Lima Lpg - Lima Autogas - Lima Otogaz VPS server - Vip Reklam - Toplu Mail - Toplu SMS - Organik Hit