|
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| TEVHİD |
Jun 4 2007, 02:06 PM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,546 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
İnsaların hayat mücadelesinde karşısına çıkan zorluklarla nasıl mücadele ettiğine dair örnek bir resim.
Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 4 2007, 03:02 PM
|
|
Bizi çekemeyenler anten taksın... Grup: Üyeler Mesajlar: 9,650 Kayıt: 1-May 06 Yer: izmir Üye No: 6,473 |
Çok doğru TEVHİD kardeşim bu gibi resimler daha gelicek inşaallah...
3 Manzara resmi : ![]() ![]() ![]() 3 Çiçek bahçesi : ![]() ![]() ![]() 2 Kuş resmi : ![]() ![]() 2 Kedi resmi : ![]() ![]() Bir tanede yorumsuz : ![]() (toplam 135) Bu Mesaj islam ve kulluk tarafından değiştirildi: Jun 4 2007, 04:06 PM -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| islam ve kulluk |
Jun 5 2007, 08:52 AM
|
|
Bizi çekemeyenler anten taksın... Grup: Üyeler Mesajlar: 9,650 Kayıt: 1-May 06 Yer: izmir Üye No: 6,473 |
-------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| TEVHİD |
Jun 5 2007, 12:32 PM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,546 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
Ya Rab ne kadar azametlisin.
Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 5 2007, 06:22 PM
|
|
evet öyle Tevhid kardeşim...
3 manzara resmi : ![]() ![]() ![]() 4 kedicik resmi : ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul’daki bir arkeoloji müzesinden iki resim (İstanbul da olup gidemeyenlere ![]() ![]() Birde yorumsuz bir resim : ![]() (toplam 148) -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| TEVHİD |
Jun 5 2007, 08:52 PM
|
Belli ki kedileri pek sevmektesiniz.
Tabiatın renklerini tam olarak verebilecek bir ressamın olamayacağı kanaatindeyim. Son resimde tren sanki raydan çıkıp uçuruma doğru gidiyormuş gibi.Değil mi? Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 5 2007, 08:59 PM
|
|
aslında tüm hayvanları severim en çok "örümcekleri"
tatlı bişeyler paylaşayım demiştim bunlar gözüme çarptı bunları paylaştım. evet sondaki sizin dediğiniz gibi uçuruma giden bir tren resmi. Bir çok şeye yorumlanabileceğinden yorumsuz olarak verdim. Benim o resme yorumum : şeytana uyarak kendini heba edenin hali... Allah'a emanet olasın -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| kilit |
Jun 5 2007, 09:33 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 340 Kayıt: 12-April 07 Yer: elazığ Üye No: 18,375 |
resimler güzel müzelerde öyle herzaman sıkılmadan gezebileceyimyerle şu tren çok korkunç ama ve dışarı bakan yılcular için hiçde öyle gibi durmuyor -------------------- sohbet vardır, keskin kılıca benzer, bostanını ekinini kış gibi ekip biçer.
sohbet vardır, ilkbahar gibidir, hertarafı onarır, sayısız meyveler verir. mevlana mesnevi |
| islam ve kulluk |
Jun 5 2007, 11:07 PM
|
|
belki yolcuların yapacak bişeyleri kalmadığın öyledirler
-------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| islam ve kulluk |
Jun 6 2007, 04:53 AM
|
|
Bir deniz dalgası :
![]() Birkaç yat : ![]() Ve bir asma köprü : ![]() Bir köpek balığı : ![]() Bir kuş : ![]() Uslu bir köpek : ![]() Üç kedi : ![]() ![]() ![]() İki gül : ![]() ![]() Bir lale : ![]() Birde yorumsuz resim ![]() (toplam 161) -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| TEVHİD |
Jun 6 2007, 03:36 PM
|
İlk resme baktım da sörf yapmak güzel olmakla birlikte tehlikeli olsa gerek. Adrenalini tavan yaptırıyordur herhalde.
Yumurtadan çıkan kafaya da çok güldüm. Allah iyiliğinizi versin kardeşim. Çok mu aradınız bu resmi? Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 6 2007, 03:43 PM
|
|
bi ara sörf bahsine kafayı takmıştım ama olmamıştı ayarlayamamıştık ama dediğiniz gibi baya heyecanlıdır bencede...
Sondaki resmi nerden bulduğumu şuan hatırlayamadım sanırım başka bişey ararken tevafuk etmiş olmalıydı. gülmenize sevindim kardeşim. Allah'a emanet olasın -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| islam ve kulluk |
Jun 6 2007, 06:06 PM
|
|
Birkaç balıkçı ve gemileri :
![]() ![]() Üç kedicik : ![]() ![]() ![]() İstanbul beyazit camii : ![]() Bir deniz feneri : ![]() Ve bir de yorumsuz resim : ![]() (toplam 169) Bu Mesaj islam ve kulluk tarafından değiştirildi: Jun 6 2007, 06:08 PM -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| Ebeda İslam |
Jun 6 2007, 06:12 PM
|
|
Ne mutlu Müslümanım diyene Grup: Üyeler Mesajlar: 871 Kayıt: 16-December 06 Üye No: 15,426 |
sağol kardeşim islam galerin çok güzel...
-------------------- |
| islam ve kulluk |
Jun 6 2007, 06:17 PM
|
|
sende sağolasın sarıtaç kardeşim
| Ebeda İslam |
Jun 6 2007, 06:24 PM
|
|
Ne mutlu Müslümanım diyene Grup: Üyeler Mesajlar: 871 Kayıt: 16-December 06 Üye No: 15,426 |
yanılmadın kardeşim aldım tabi...
-------------------- |
| TEVHİD |
Jun 6 2007, 06:38 PM
|
Son resimdeki otobüsün konumu gerçekten hayret edici bir durum. Mucize olarak nitelendirmekteyim. Allah Allaaaaah.
Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 6 2007, 06:44 PM
|
|
Tevhid kardeşim yanlış hatırlamıyorsam bir haberin resmiydi o haberde de sel sonucu çürüyen bir köprüden geçmeye çalışırken yüke dayanamayıp yıkılan (alta çöken) köprüden sonra otobüs bu şekilde durmuş ... derler ya : Öldürmeyen Allah öldürmüyor -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| TEVHİD |
Jun 6 2007, 06:50 PM
|
ALINTI derler ya : Öldürmeyen Allah öldürmüyor Gerçekten de öyle. Ne bir dakika geç ne de bir dakika erken.Herşey yerli yerinde ve zamanında. Nizama bakın kardeşim. Heybeti tüyler ürpertici.Allaaaah-u Ekber âzan kebîraaaa. Selam ve dua ile |
| islam ve kulluk |
Jun 7 2007, 07:34 PM
|
|
ALINTI Heybeti tüyler ürpertici evet öyle kardeşim. Avusturalya sahillerinden bir resim : ![]() Çok hoş bir doğa resmi : ![]() 4 Kedicik : ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de yorumsuz bir resim : ![]() (toplam 176) Bu Mesaj islam ve kulluk tarafından değiştirildi: Jun 7 2007, 08:13 PM -------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 9th September 2010 - 11:28 AM |
Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum Ceviz Fidanı Lima Otogaz Ankara Lima Lpg - Lima Autogas - Lima Otogaz VPS server - Vip Reklam - Toplu Mail - Toplu SMS - Organik Hit