|
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| halis_ |
Apr 29 2007, 11:16 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 48 Kayıt: 25-October 05 Yer: Antakya Üye No: 2,362 |
Selamun Aleykum Kabe'nin yanında resim ve video çekmek çok zormuş kardeşler. İbadet ederken huşuya da engel olmasın ama izletmek anlatmak gibi olamıyor.
Kayın babam ve validem umreden yeni döndüler sizler ve bizler için kısa bir kabe görüntüsü çekmişler. Arkadaşlar inşallah genç yaşta bizler de gideriz Amin İlgilenirseniz çektikleri fotoğraflardan da birkaç tane yükleyim? http://dosyam.net/?id=tdxgq8 Selamun Aleykum -------------------- "Dil, kalbin tercümânı, yüz kalbin aynasıdır. Kalbde gizli olan, yüzde meydana çıkar."
"Bir kimsenin ahmak olduğuna alâmet, kendi ayıbını bırakıp, başkasının ayıbıyla uğraşmasıdır." Sırrî-yı Sekâtî |
| ErKaMReaL |
Apr 30 2007, 12:37 AM
|
|
1996-2010 Grup: Admin Mesajlar: 1,736 Kayıt: 10-June 05 Yer: USA Üye No: 4 |
Aleykum Selam ve Rahmetullahu ve Berekatuhu
Çok memnun olduk bu paylaşımınız için .... Aynı dosyayı 2007kabevideo şeklinde ismini değiştirip rapid'e koydum Aşağıdaki linkten indirilebilir http://rapidshare.com/files/28624970/2007kabevideo.avi.html |
| islam ve kulluk |
Apr 30 2007, 01:00 AM
|
|
Bizi çekemeyenler anten taksın... Grup: Üyeler Mesajlar: 9,650 Kayıt: 1-May 06 Yer: izmir Üye No: 6,473 |
ikinizinde emekleri için Allah razı olsun kardeşlerim...
-------------------- Şu karşıki dağlarda karlı dağ olsa, Düz ovada mor sümbüllü bağ olsa, Ağa olsa , paşa olsa , bey olsa , Yakasız gömleğe sarılır birgün... Bana sual sorarlar da şaşarsam, Sıratı geçerken nâra düşersem, Mümin kardeşlerden ayrı düşersem, Hayıf bana, yazık bana, vah bana... Kadir mevla defterine bak derse, Cürümü isyan günahında çok derse, Yerin göğün arasından çık derse, Hayıf banai yazık bana, vah bana... |
| TEVHİD |
Apr 30 2007, 01:26 AM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,537 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
Selamün Aleyküm Kardeşim
Allah razı olsun.Gözümüz gönlümüz açıldı.Allah bize de nasip eder inşallah.Çok istiyorum. Selam ve dua ile |
| Tâib |
Apr 30 2007, 03:52 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 488 Kayıt: 19-April 06 Üye No: 6,197 |
ALLAH RAZI OLSUN
AEO -------------------- |
| ileney |
May 4 2007, 05:18 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 2,106 Kayıt: 20-September 06 Yer: ELM SOKAĞI Üye No: 12,381 |
Allah razı olsun indiriyorum .Bakalım nasılmış oralar sağol Kardeş
|
| aişe... |
May 5 2007, 01:12 AM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 191 Kayıt: 23-July 05 Üye No: 19 |
Allah (CC) razı olsun.
|
| leyyin |
May 5 2007, 11:05 AM
|
![]() ![]() Grup: Yasaklı Mesajlar: 725 Kayıt: 16-July 06 Üye No: 8,761 |
Şahaneydi Allah razı olsun...
|
| sİNeM |
May 5 2007, 04:34 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 453 Kayıt: 20-November 05 Üye No: 3,134 |
teşekkürlerr
-------------------- ![]() ![]() diyalog insana hizmettir diyalogsuzluk kime hizmett.... |
| hamza_yürekli |
May 7 2007, 08:03 AM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 11 Kayıt: 26-February 07 Üye No: 17,433 |
Allah razı olsun hakkınızı helal edin inşallah...
|
| eyyildiz |
May 8 2007, 10:30 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 1 Kayıt: 29-July 05 Üye No: 156 |
selam ve dua ile ....
arkadaşlar Allah razı olsun sizlerden ve sizin gibi ümmeti muhammetten yanlız ben bu videoyu açamadım acaba benim bilgisayardamı bir sorun var yoksa benmıı açmayı beceremedim anlamadım Allaha emanet... |
| tuncay4141 |
May 10 2007, 08:02 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 12 Kayıt: 10-May 07 Üye No: 19,327 |
slm ben tuncay burada dikkatimi çeken diyaloğ konusu bu diyaloğ insanlar arasında olan iletişim şeklinde diyaloğmu yoksa dinler arası diyaloğmu
eğer insanlar arası iletişim amacıyla diyaloğ ise buna sözüm yok eğer dinler arası diyaloğ ise bu dinler arası diyaloğa kesinlikle katılmiyorum çünkü tek din islamdır tek kitap kur'andır son peygamber Hz Muhammed (s.a.v.) bu kuran-ı kerim de ayetlerle bildirilmektedir. diğer dinlerin ve kitapların aslı bozulmuştur ve batıl olmuştur hak din olarak İSLAM hak kitap olarak KUR'AN vardır bu olayı tüm insanlara anlatmaktayım ama bazı kişiler bu olayı benimsemiyorlar şu olay bilinmesi gerekir ki dinler arası diyaloğu savunan bir kişi allahın ayetlerini yalanlamış oluyor ve o kişi hak dinden uzaklaşmış olup sapıtanlardan oluyor ve bu kişi o anda tövbe getirmesi lazım çünkü o kişinin imanı tehlikeye giriyor bu olayı normal bir insanın mantıken düşündüğümüz zaman dinler arası diyaloğun olmadığını anlar çünkü batıl dinin neresiyle diyaloğa girecen diyaloğun anlamı nedir bir konuda ortak karara varmaktır batıl olan değiştirilmiş hükmü yok olmuş olan bir şeyin neresiyle diyaloğa girecem bu demek oluyor ki müslümanlar hristiyanlar ve yahudiler birleşsin sonra aralarında ortak bir kanaata varıp ortak bir kitap çıkarsın bu olay kesinlikle olmayacak ve olamaz Zaten bu olaylar yüzünden dinler arası diyaloğ çıkmıştır bu olay kesinlikle kabüllenilemez hiç kafirden dostluk ve kardeşlik kurulurmu alllah (c.c.) ayetlerinde buyuruyor ki ''KAFİRLERİ DOST EDİNMEYİN ÇÜNKÜ ONLAR SAPITAN VE ALLAHIN İNDİRDİĞİ AYETLERİ YALANLAYAN KİŞİLERDİR ONLARIN SONU HÜSRAN VE EBEDİ KALACAKLARI CEHENNEM ATEŞİDİR KİM ONLARI DOST EDİNİRSE ONLARLA BERABER OLUR'' işte bu olayı bazı ahmak insanlar kabüllenmiyor yok efendi öyle insanlar varki kabi temiz yüreği temiz merhametli insanlar diye kendilerini avunduruyorlar öyle ileri gidenler varki bu şekilde olan insanlar cennete girebilirler diyen cahil insanlar var aslında bu konu ile ilğili çok konuşulacak olay varda zaman olmadığı için burada konuma son vermek zorundayım Ama ahmak ve cahil insanlar şu sözü hiç bir zaman akıllarından çıkarmasın ''ÇATLASALARDA PATLASALARDA KAFİRLER GİDECEĞİ YER EBEDİ CEHENNEMDİR'' bu söz bazı insanların kulağına küpe olsun kendilerine gelsinler ne kafirden dost olunur nede diyaloğ kurulur |
| mervan_81 |
May 13 2007, 12:33 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 2 Kayıt: 18-April 07 Üye No: 18,568 |
|
| Musab Bin Umeyr |
May 14 2007, 03:26 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 14 Kayıt: 27-September 06 Üye No: 12,705 |
Aleykum selam Rahmetullahi ve Berakatuhu
ALLAH razı olsun.. -------------------- Ey atatürkçü'ler ille de islam tartışılacaksa hadi gelin tartışalım mustafa kemalin yıllarca gizlenen konuşmalarını raflardan indirelim göze alabiliyor musunuz? o'nun kazım karabekir'e : "her şeyden önce din anlayışını kaldıralım" dediğini!!! ortaokul kitaplarına koyalım.. Bir ingiliz yazara söylediği gibi benim dinim yok bazen bütün dinler yerin dibine batsın diyorum.. sözlerini diyannet işleri başkanlığının kapısına asalım!!!!! (1) http://www.candundar.com.tr/index.php?Did=802
(1) can dundar yeni yüzyıl/ 7 ocak 1995 |
| fatihorhan |
May 15 2007, 10:31 AM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 48 Kayıt: 1-September 06 Üye No: 11,354 |
Allah razı olsun şu anda işteyim eve gider gitmez indirecem kolay gelsin
-------------------- |
| tuncay4141 |
May 15 2007, 06:26 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 12 Kayıt: 10-May 07 Üye No: 19,327 |
[size=2]s.a. burada bir yanlış anlaşılan bir konu var ben kimsenini dininne ibadetine karışmıyorum sizin yorumunuza bakarsa Fatih Sultan Mehmet Han hazretleri İstanbulun fethinde hristiyan ve yahudilere ibadetleri konusunda özgürlük tanımıştı ama benim burada anlatmak istediğim olay dinler arası diyaloğun dinlar arası saptırmaya gidilmasi tüm dinlerin aynı hak olarak gösterilmesi hak din vardır oda islamdır diğer dinler batıldır hiç bir geçerliliği yoktur neymiş ortak bir kitap çıkaralım tek kitap kurandır[size[/size]=3]
|
| hayrullah |
May 17 2007, 02:04 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 60 Kayıt: 17-October 05 Üye No: 2,119 |
Allah razı olsun bakalım inşeallah
-------------------- İlahi ente maksudi ve rıdaike matlubi
"Rabbimiz! Bizim günahımızı bağışla.Kötülüklerimiz ört ve bizi salihlerle (yaşatıp, onlarla birlikte iken) canımızı al." (Al-i imran suresi 193) AMİN |
| şeyh muhammed |
May 19 2007, 11:03 AM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 44 Kayıt: 13-April 07 Üye No: 18,407 |
dinler arası diyolok diye bişe yoktur bunun icn calışanlar icin hazırık ölüme hazırık cihatta hazırık allaha iman etmişiz tek kitap kurandır allahın ayeti vardır kafirlere büsküren kızan bunlar bir olmaya calışıo alalalalalalalalaalalalal Musab Bin Umeyr allah senden razı olsun yanındayım yardım gerekiosa hazırım
|
| Teşekkürler |
May 20 2007, 12:36 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 3,675 Kayıt: 20-June 06 Üye No: 8,132 |
|
| Mütefekkir |
May 20 2007, 04:44 PM
|
|
MÜTEFEKKİR THE END... Grup: Üyeler Mesajlar: 601 Kayıt: 12-November 06 Yer: İstanbul Üye No: 14,509 |
paylaşım için çok saol kardeş..
-------------------- |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 4th September 2010 - 12:27 AM |
Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum Ceviz Fidanı Lima Otogaz Ankara Lima Lpg - Lima Autogas - Lima Otogaz VPS server - Vip Reklam - Toplu Mail - Toplu SMS - Organik Hit