|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| Zümrüt |
Nov 4 2008, 11:48 PM
|
![]() ZÜMRÜTÜN SÖZÜ HİKMET, HIZMETI İBRET, SUSMASI ISE DERSDIR Grup: Moderatör Mesajlar: 20,020 Kayıt: 7-October 07 Üye No: 24,366 |
Hfraliren Srısaı
Bir ignliiz üvnsertsinede ypalın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyış. Ardakai hfraliren srısaı krıaışk oslada ouknyuorumş. Çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btüün oalark oykuorumuşz. Bakın nasıl da düzgün okunuyor, ilginç değil mi? Bu Mesaj zümrüt tarafından değiştirildi: Aug 7 2009, 10:44 PM -------------------- "Eûzu billahi mineşşeytânirracîm!" إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız. Hücürat 10 " İslamda uhuvvet Allah''ın emri, Resullullah''ın sünnetidir " |
| _LeyaL_ |
Nov 4 2008, 11:50 PM
|
![]() E L H A M D Ü L İ L L A H Grup: Moderatör Mesajlar: 1,804 Kayıt: 1-May 08 Üye No: 31,340 |
gözü yoruyo ama okunuyo....
-------------------- .
"Kendi kitabını oku; bugün nefsin hesap sorucu olarak sana yeter." (isra 14) |
| aLaTurCa |
Nov 4 2008, 11:58 PM
|
![]() GozLerimde Simdi Fetret Húznú Var.. Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,627 Kayıt: 24-August 05 Üye No: 771 |
hi hi hic zorlanmadan okudum
-------------------- Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik. Aktolgalı beylerbeyi haykırdı: İlerle ! Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle... Şimşek gibi, bir semte atıldık yedi koldan, Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan. Bir gün dolu dizgin boşanan atlarımızla, Birden yedi kat arşa kanatlandık o hızla... Cennette bugün gülleri açmış görürüz de, Hala o kızıl hatıra titrer gözümüzde. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik |
| vuslatsiz_sevda |
Nov 5 2008, 09:13 AM
|
![]() La tahzen..innAllahe meana. Grup: Üyeler Mesajlar: 881 Kayıt: 28-January 08 Üye No: 27,632 |
ilginç...
-------------------- İfadesi alınıyor; gayr-ı meşru konuşmalarıma ,gayr-ı ihtiyari tanıklık eden dilimin. ve aynı sebepten gözaltında tutuluyor aşka dair sözlerim... alfabemden sökülüp alınalı beri sesli harflerim...sessizlikteyim.. |
| GöK_eKiNi |
Nov 5 2008, 12:05 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 1,555 Kayıt: 21-April 08 Üye No: 31,080 |
evet ilginç ama üzücü bir gerçekte çünkü bizler türkçeyi kısaltmaya git gide çok alışıyoruz
Bu Mesaj nurun nisa tarafından değiştirildi: Nov 5 2008, 12:06 PM -------------------- ![]() |
| ayparcam |
Nov 5 2008, 12:16 PM
|
![]() "Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur" Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 1,487 Kayıt: 13-August 08 Yer: Hollanda Üye No: 34,773 |
evet ilginç ama üzücü bir gerçekte çünkü bizler türkçeyi kısaltmaya git gide çok alışıyoruz Evet haklisin komsum herzaman kolaya kaciyoruz -------------------- Kimisi için önemlidir görüntü, yapar her gün diyet, kimisi için önemlidir din, tek düşüncesi ebediyet ! Izin vakti bizede geldi yarindan itibaren 5 hafta yokum InsALLAH Allah'dan bi mani cikmazda geri gelebilirsek forum eski haline geri dönermi bilmem ama dönse iyi olur düsüncesindeyim Selam ve dua ile kalin Gidis 5 temmuz Geri dönüs 9 Agustos |
| şakird |
Nov 17 2008, 03:31 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 106 Kayıt: 16-October 08 Yer: ANGARA Üye No: 36,298 |
gayet güzel okundu.
-------------------- Andolsun, size yeryüzünde imkân ve iktidar verdik. Sizin için orada birçok geçim imkânları da yarattık. Ama siz ne kadar az şükrediyorsunuz! (A'RAF suresi 10. ayet) Nefsini ıslah etmeyen, başkasını ıslah edemez.Öyle ise Önce nefsimden başlarım İnsan Bir Yolcudur, Yolcunun Kılavuzu Rasulullah, Haritası Kur'ân, Pusulası Akıl, Sermayesi İman, azığı Amel, Yakıtı Sevgi, Karakteri Ahlak, Aksesuarı Edep, Sıfatı Merhamet, Adı Şeref ve İzzet, Modeli Müebbet, Parolası Sabır ve Sebat Olmalıdır |
| bizimyunus |
Nov 21 2008, 10:23 AM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 428 Kayıt: 7-October 05 Üye No: 1,923 |
ZLRMANDOAN OYUKBİDLİM
-------------------- "Belkide dünya başka gezegenin cehennemidir"
|
| esma61 |
Dec 9 2008, 07:29 PM
|
|
HZ.ÖMER (r.a) SENİ YARATANA KURBAN OLAYIM Grup: Üyeler Mesajlar: 251 Kayıt: 13-August 07 Yer: istanbul Üye No: 22,417 |
GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ
-------------------- SENİ YARATTIĞI ZAMAN TEMİZ OLARAK YARATMIŞTIR.AKLINI BAŞINA TOPLA TOPRAĞA KİRLİ GİRMEK AYIPTIR Hoştur bana senden gelen ya goncagül yahut diken yahut hilat yahut kefen lutfunda hoş kahrında hoş |
| islambuli |
Dec 10 2008, 06:55 AM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 2,960 Kayıt: 15-July 07 Yer: istanbul Üye No: 21,470 |
ALINTI ZLRMANDOAN OYUKBİDLİM -------------------- بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
kim dinde daha önce kimsenin söylemediği birşeyi söylüyorsa ya cahil bir ahmaktır yada hain bir din düşmanı |
| Selman-ı Aydın |
Dec 10 2008, 07:01 AM
|
![]() Lâ ilâhe illâllah Muhammedün Rasûlüllah Grup: Moderatör Mesajlar: 4,073 Kayıt: 30-May 06 Üye No: 7,441 |
Aslında ilginç ama belki forumlarda dura dura bu yeteneğimizi geliştirmişte olabiliriz... Selametle... -------------------- Kur'an-ı Kerim Öğren...(Tıkla!)
Kur'an-ı Kerim Oku...(Tıkla!) |
| islambuli |
Dec 10 2008, 07:09 AM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 2,960 Kayıt: 15-July 07 Yer: istanbul Üye No: 21,470 |
ALINTI Aslında ilginç ama belki forumlarda dura dura bu yeteneğimizi geliştirmişte olabiliriz güzel bir yaklaşım kendi yazımdan yola çıkarsam çok kez öyle yazıyorum bu kısa olduğu için doğru olmuş -------------------- بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
kim dinde daha önce kimsenin söylemediği birşeyi söylüyorsa ya cahil bir ahmaktır yada hain bir din düşmanı |
| Zümrüt |
Dec 10 2008, 08:37 AM
|
![]() ZÜMRÜTÜN SÖZÜ HİKMET, HIZMETI İBRET, SUSMASI ISE DERSDIR Grup: Moderatör Mesajlar: 20,020 Kayıt: 7-October 07 Üye No: 24,366 |
güzel bir yaklaşım kendi yazımdan yola çıkarsam çok kez öyle yazıyorum bu kısa olduğu için doğru olmuş nsl alylm sni ilmbli, yni sn klmdn mi clioyosn krdsm, fda olsn ya -------------------- "Eûzu billahi mineşşeytânirracîm!" إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ Mü'minler, muhakkak ki, kardeşlerdir. Artık kardeşlerinizin arasını ıslah ediniz ve Allah'tan korkunuz, tâ ki siz rahmete nâil olasınız. Hücürat 10 " İslamda uhuvvet Allah''ın emri, Resullullah''ın sünnetidir " |
| bedir_gencligi |
Dec 13 2008, 12:57 PM
|
![]() Grup: Üyeler Mesajlar: 25 Kayıt: 28-September 08 Yer: Gaziantep Üye No: 35,852 |
Türkçeyi seviyorum.
Yaa hepiniz bir agızdan garip yazmışsınız, bakıyorum yorumlar, konu herşey garip. Bende ne oluyo diyorum -------------------- ![]() |
| reyhan21 |
Dec 13 2008, 04:49 PM
|
|
Grup: Üyeler Mesajlar: 6 Kayıt: 10-December 08 Üye No: 37,338 |
ilginç olduğunu zannetmiyorum bu türk dilinin yazıldığı gibi okunmasının verdiği bir kolaylık bence... ki bu da türkçenin ne kadar basit olduğunu gösterir
|
| kundurevi |
Dec 13 2008, 05:43 PM
|
![]() Grup: Yasaklı Mesajlar: 394 Kayıt: 22-November 08 Üye No: 36,963 |
Sanırım türkçeninde içine ettik.
|
| TEVHİD |
Dec 27 2008, 01:15 PM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,375 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
Çok uzun bir yazı.Okudum ama birşey anlayamadım.Acaba anlatılmak istenen ne?
Selam ve dua ile |
| aLaTurCa |
Dec 27 2008, 01:18 PM
|
![]() GozLerimde Simdi Fetret Húznú Var.. Grup: Kıdemli Üye Mesajlar: 3,627 Kayıt: 24-August 05 Üye No: 771 |
Çok uzun bir yazı.Okudum ama birşey anlayamadım.Acaba anlatılmak istenen ne? Selam ve dua ile Abla yazi yi okuyabilmek burada ana temasi, icerigi degil Bu arada bende yazi kaybolmus -------------------- Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik. Aktolgalı beylerbeyi haykırdı: İlerle ! Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle... Şimşek gibi, bir semte atıldık yedi koldan, Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan. Bir gün dolu dizgin boşanan atlarımızla, Birden yedi kat arşa kanatlandık o hızla... Cennette bugün gülleri açmış görürüz de, Hala o kızıl hatıra titrer gözümüzde. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik |
| TEVHİD |
Dec 27 2008, 01:46 PM
|
![]() tevhid Grup: Moderatör Mesajlar: 12,375 Kayıt: 2-February 07 Üye No: 16,864 |
ALINTI Abla yazi yi okuyabilmek burada ana temasi, icerigi degil Hımmm.Ama içerdiği bir mesaj vardır illâki.Öyle değil mi Alaturcacığım? Selam ve dua ile |
| aLaTurCa |
Dec 27 2008, 04:41 PM
|
Hımmm.Ama içerdiği bir mesaj vardır illâki.Öyle değil mi Alaturcacığım? Selam ve dua ile bu yaziyi okuyali bayagi zaman oldu, suan gozukse tekrar okuyup icerigindeki mesaji inceleyecem ama goremiyorum -------------------- Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik. Aktolgalı beylerbeyi haykırdı: İlerle ! Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle... Şimşek gibi, bir semte atıldık yedi koldan, Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan. Bir gün dolu dizgin boşanan atlarımızla, Birden yedi kat arşa kanatlandık o hızla... Cennette bugün gülleri açmış görürüz de, Hala o kızıl hatıra titrer gözümüzde. Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik, Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 30th July 2010 - 09:28 PM |
Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum - Canlı Sunum Ceviz Fidanı Lima Otogaz Ankara Lima Lpg - Lima Autogas - Lima Otogaz VPS server - Vip Reklam - Toplu Mail - Toplu SMS - Organik Hit